САЩ: Русия може да разположи ядрени оръжия в Беларус

Според Вашингтон за целта Лукашенко предприема конституционни реформи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дошло е време, Русия да отплава в историята. За своето съществуване, това подобие на държава не успя да създаде успешно усправление и просперитет за хората обитаващи 1/6 от земната суша. Самите руснаци нарекоха държавата си Тюрьма́ наро́дов - Затвор за народите. Ето защо е редно да се демонтира този затвор и други по успешни народи да поемат разумното упраавление на тази земя.

Батька, так держат! А американците да си гледат собствените си глинени бакии и да не си врат носовете, че скоро ще ги обземе още по-голяма тревога, като се появявт ракетки и близо до тях

В случая Русия е права- може да си мести където поиска войските си по своята територия, но да попитам какво правят американците на хиляди километри от дома и да ламтят за още и още територия... е това вече е прекалено и точно Америка иска световна война, а не Русия! Ако си приберат войските на верните кучета и руснаците няма да разполагат ракети в Беларус, но явно американците не го искат, защото точно те провокираха прекратяване на договора за ядрените оръжия.

Живея от 20 години в Германия. За първи път виждам зрял човек да е на страната на русия. Става въпрос за един коментар в тази статия. Как е възможно да има нормален човек с акъла си да подкрепя тази терористична държава? Света не върви на добре!! Един човек е за русия. Утре може да станат двама!!! Ужас!!!

petrovito

чочка, много си прост... защо трябва да си нечия страна, било сащ или русия? нямаш ли собствена позиция? е, явно ти не...типичен трол

Чочката я(го) познавам и наистина живее и работи в Германия. От зори до здрач се труди на витрина на Reeperbahn, Sankt Pauli - кварталът с веселите улици и червените фенери на град Хамбург. Макар че Чочката вече мина 40-те и малко поодъртя, не може да се отрече, че като се накурви, гримира и се облече като жена със секси дамско бельо, и става пичка-трепач.

Всеки може да види как му скъсват гъза в даркнета Един гей няма топки да започне война

Русия може да ви предложи бомби и смърт.... Още ли сте с Русия.

В страна от Европа на всеки руски войник който се предаде и армията на Шундин ще дезертира

Обикновен глупак си, от тези дето декрацията бълва на конвейер. В допълнение не познаваш руснаците

...и трябва !

Значи САЩ ще си разполагат където им удобно, другите не. Как се нарича това?

Простите второсортни български гяур влечуги да март за нас! На ви демокрация прости и лековерни гяури!

Аз съм евреин като Паси и Станишев.

плевньо дьонмето, ти ли си ве?

Русия трябва да разположи оръжия в центъра на Европа-Беларус и точно до САЩ-Куба. Иначе сащ и западните им кучки няма как да бъдат вразумени.

Бреее чета коментарите имам чувството че живея в Русия :). Толкова много руски патриоти!! 180 милионна държава а и се налага уж българи да я защитават от Америка! Тавариши България има нужда от вас не Русия!!!!!! Вярно ще ви дадът пак по една Волга ама за това ли искате да ставате някви други полезни идиоти? Този мач го играхме? Кремал свали Живков! И го замени с руснака Луканов! Малко ли ви беше да ви управлява руснак хареса ли ви!??!!!!

Четеш коментари, писани от руски тролове, представящи се за българи-русофили …. Явно елементарните им изпълнения са успели да те заблудят

Не е нужно да си русофил, за да си американофоб.

В твоя случай помага

НАТО щяло да дава американско гражданство на всеки руски войник попаднал в плен. Ахахахахаха

ДАЖЕ МНОГО СЕ ЗАБАВИХА, ТЕ ОКУПИРАХА ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ,ЗАЩОТО НЕ ИСКА ДА Е АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ. ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ

ТАКА СЕ СПАСИ СЕВЕРНА КОРЕЯ,АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЯХА ДА Я УНИЩОЖАТ И НЕЯ

Schilo

Ядреното оръжие на Русия не е предназначено за Европа. Имат достатъчно конвенционално. Все си мисля, че дестинацията му е презокеанска.

Щатите понастоящем държат в бази на територията на Белгия, Холандия, Германия, Италия и Гурция най-малко 150 ядрени авиационни бомби В61-3/4 със заряди достигащи до 170 кТ - 12 пъти по-голяма мощност от бомбата, заличила над 70 хил. човешки живота в Хирошима на 6 авг. 1945 г. Отделно неустановен брой тактически ядрени артилерийски боеприпаси с кал. 155-, 175- и 203-мм.

petrovito

и? за Гурция разбрахме

Statum_Securitatis

И .. тогава - точно както думаше навремето Шкумбата при соца - увит с бял чаршаф, автомата с дулото изнесено далече напред (да не ти капе разтопен метал по обувките), и вървиш баааавно (за да не всяваш паника) в посока към най-близкото гробище (за улеснение на Гражданска защита) .. може и към Гурция - ако си от граничните райони.

И цирка продължава! Извинявам се ама Полша, Литва и още някой си не се ли похвалиха с едни 20-30 хиляди военни в готовност срещу Беларус? Поради "напрежението", о извинете вече е "кризата" около Украйна. Опасения та опасения поради ново "нападение" срещу Украйна, макара че когато Крим стана руски се случи без кръвопрелития, боеве и каквито и да било военни действия, а с най-прост референдум. Навярно защото САщ се натискаха да разполагат военни бази и ракетни системи на полуострова. Русия разположи едни 100 хиляди от 900+ хилядната си армия поради честите учения на НАТО и държанието им че не признават Крим за руски и че трябва да се върне на Украйна. И така опасения от нападение. Съседките на Беларус по същият начин събраха и разположиха свой военни части по границата си поради опасенията за кризата около Украйна. И сега олеле мале Беларус взимал нови военни мерки?! Да чудно защо ли и едва ли има нещо общо с хиляди военни не далече от границата им. "Нито един вариант не е изключен" от американска страна за отговор на подобна атака, посочи говорителката Джен Саки, запитана по-специално за изключване на Русия от SWIFT - сигурна верига за международни банкови преводи" А защо направо както са тръгнали не поискат Русия да се премести на Марс защото територията й е прекалено близка до другите нации. Изключат ли ги от тази система със сигурност руснаците ще спрат с доброто отношение и желание за преговори! И като нищо могат да спрат газът за Европа в ответна мярка.

Още през 1904 година САЩ приема първият закон за снакции срещу Руската империя,Лукашенко персонално е под санкции от 1996... Някаква полза от тези санкции?!

след като са толкова нервни. Сутрин говорят едно, вечер - обратното.

След последният пакет от "санкции", който се върна като бумеранг към тях, САЩ вече 6 месеца не могат да измислят с какво още да санкционират Русия, а това не само изнервя САЩисаните ами направо ги побърква... и твоята реакция е типичен пример за това-)

глупости

Русия е фалирала страна.

Това целият свят го знае, само руслямците ги е срам да си го признаят

Направо и аз така четох че са факлирали. Имат дългове около 5% от валутните им запаси. Което значи, че няма никакви дългове. Златните запаси са доста големи и от 10 години са рекордьор по закупуване на злато и се конкурират с Китай. с около15% боджетен дефицит. Но виж, САЩ са друго нещо. Имат обявени златни запаси. Но за тях упорито се твърди, че съществуват само на хартия. САЩ са прибрали златото на доста държави, уж да го пазят. Ама се твърди, че го няма. Германия се опита да си върне част от резервите. Не само, че не им го дадоха, тяхното си злато. Ами дори не ги допуснаха да го видят. Показаха го през две стъклени врати. А междувременно Меркел клекна на американската външна политика. Разбира се случайно съвпадение по време. Освен това САЩ дължат вече 33 трилиона долара. Дълговете растат и няма никакъв шанс за погасяване. Но това не е фалит, а просперитет и върховно икономическо развитие и чудо. Нищо, че бюджетни дефицит се закрепи твърдо над 10%. Докато Русия е фалирала държава. И въобще, какво точно значи фалит.

щом си казал, добре. согласен.

Абе Суперменците, нали бяха спечелили Студената Война? И това ли се оказа фейк новина?

Колко да е фейк, след като руснаците масово емигрират към САЩ и ЕС ???

Само в САЩ и Европа руснаците могат да намерят квалифицирана прислуга...

Руските тролове масово пишат от името на Българи или се представят за такива. Жалка история. Какво невероятно падение за руснаците. Явно много ги е срам от руският им произход …..

хахаха трагедията на един американски трол. Ами то господарите ти като само теб ползват е така, не смогваш. И защо си решил, че всеки който каже истината такава, каквато е, трябва да е руски трол. А кой ви е виновен на вас, американопитеците, че сте толкова тъпи и ограничени. То е толкова видимо кой си и какъв се. Само не се вижда по колко ти плащат да ни лъжеш.

А тълпите от гладни и дрипави руснаци, емигриращи към САЩ и ЕС, също ли са "американски тролове" ….

От около 8 години САЩ има отрицателен имигрантски поток, повечето бягат. В Русия е обратното, повечето се връщат. В САЩ действително бягат бедните и дрипавите. А бизнеса масово емигрира в Китай и в Русия. Може би малко трябва да се актуализираш.

Целта на спуснатата статия в този руски хибриден сайт е, именно обработката на читателите чрез пропаганда.

От тайги да британских морей, Красная армия всех сильней.

Щото в Турция няма краварско ядрено оръжие

дреме ми

Под тази статия само руски тролове пишат. Напразно се хабят. Никой не им вярва на пропагандата.

А ти от козяшките тролове ли си?

А тълпите от гладни и дрипави руснаци, дето емигрират към САЩ и ЕС, също ли са "козяшките тролове" ….

Е Дир! То има щатни тролове! Нали знаеш собствениците че и марионетките при покупки продажбата.

Нашето място, на българите, е с Русия и Беларус, не в НАТО. Ние сме братски, славянски, православни и едноезични народи

глупости. Като ти е там мястото - чамодан, вокзаль, Москву.

То за това 3 милиона се изнесоха в Европа и САЩ! Децата ви са в Европа и САЩ! И основната причина сте вие че не спрях те да лапате руския Хуй! Зор да ви дадът боза от 6 ст.

Каквото повикал такова се обадила, чии го дирят пундосите на 10 000км.от краваристан. Ще ме пазят от Брат ми Руснака

този боклук бе? 140 години те клати редовно.

Клати майка ти непоръбена кравояд

Майка ми не може да я клати, защото не е в България. Виж, тебе ви клати заедно с цялото ви семейство.

пИША ТИ ОТ ПЛЕВЕН,ДРАГИ вАНКА Помниш ли какда пришол с танка? Беше млад ,но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки... ......... Пазеше и немците и чехите Ние тук възпявахме успехите С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небети и земята....

Радой Ралин

Ние българите, имаме доверие на Русия и разчитаме на руснаците. Пак е дошъл такъв момент

руските тролове блещят несвързани глупости.

Руски трол говори от името на Българите. Явно толкова е срамно да си руснак …..

Не знам дали америнаците си дават сметка, че всяка страна, която се опитват да задушат икономически с налагането на санкции директно отива към новия Източен блок - Китай и Русия. Да не мислите, че Иран и Северна Корея са престанали да търгуват. Не, продължават, но под масата и търгуват с Русия и Китай. Или може би блокирането на Северен Поток 2 ще доведе до фалит на Русия. Не! Просто ще има повече газ по оста Север-Юг, т.е. пак Китай. И дано нашите стратегически партьори си дават сметка, че когато списъка със санкции стане достатъчно дълъг, тогава изолираните ще се окажат самите те. А може би това е и целта - санкции и високи мита за всички извън "сферата на влияние" и затваряне на търговията и стокообмена вътре в лагера. Истината е друга - светът бавно върви към разделение. От едната страна е Западния свят (Европа и Северна Америка), а от другата е Евраазия (Русия и Китай). И изборът на отделните нации постепенно се стопява. Ако някоя промени избора си, но от грешната страна на "оградата", моментално я връщат в правия път. Примери има предостатъчно. А в цялата тази картинка мястото на малка България е на гранична зона по линията между двата лагера, един буфер, на територията на която се случват всички боричкания, за да може държавите във вътрешността на двата лагера да живеят в относителен мир и спокойствие. Изводът за населението в буфера - свиквайте с образи като Коста Копейкин и Киро Канадеца, а ако имате възможност мигрирайте към центъра на лагера. Понастоящем това е Западна Европа.

Дошло е време, Русия да отплава в историята. За своето съществуване, това подобие на държава не успя да създаде успешно усправление и просперитет за хората обитаващи 1/6 от земната суша. Самите руснаци нарекоха държавата си Тюрьма́ наро́дов - Затвор за народите. Ето защо е време да се демонтира този затвор и други о успешни народи да поемат разумното упраавление на тази земя.

Русия е поробила директно 104 народа и още двадесетина като българския непряко.

НАТО щяло да дава американско гражданство на всеки руски войник попаднал в плен. Ахахахахаха

Ама те не спират да се натискат и за гражданство на ЕС По руските сайтове е пълно с обяви "Гражданство ЕС" или "Паспорт ЕС" .... Разни руски спекулани и мошенници, луди пари събират от тази дейност.

американско ще е. И без това руския е втория официален език в Калифорния.

квичат на умряло бе тлъст безказарменик?

защото са гладни. Нефт се не яде.

За белия свят е по-добре Москва да държи контрола над ядрените и материали, отколкото руските мафии да го държат.

След като росмультфилм пусна в действие унищожителя на континенти, сега новите руски балистични ракети с една глава унищожават територия колкото Тексас. Ахахахахахаа. Направа да паладейш!

квичат на умряло бе тлъст безказарменик?

е на баба ти унука. за това вярва на подобни пропагандни партенки.

Къв безказарменик, бе, той е жив педерас!

НА РУСКИТЕ ВОИНИ О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки... Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо... Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко – строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете!

За 1915 година ли се вълнуваш? Сега сме 2022. Да кажа аз.

В след 1917 няма русофили!!!! Тях ги избива Ленин после Сталин! Вие сте Съветофили!!!!!!! Не може да обичате хората избили до крак рода Романови!!!!!

Ами от 1915г. до 2022г. пPocuя не е мръднала в развитието си. Единствено ограби технологии на Германия след 1945г. , но тогава им помогна САЩ, а неблагодарната пPocuя сега се репчи на съюзниците си .... Колко долна и неблагодарна сбирщина са руслямците

Връщам се да вида кой какво писал и какво да видя?! Най много минуси има стихотворението на ВАЗОВ!!!! Още едно доказателство че русофили те не са български патриоти!!! И стихотворение написано по повод нападение над България!!!!!!

Никой ли не ви се връзва на хибридната пропаганда? Ми намерете си друга работа. Бройте патките на Волга.

Щатите могат да държат сметка само на някое Тонго-Бонго. С Афганистан не можаха да се справят 20 години , на Русия ще и казват какво да прави или не.

Schilo

А бе те сомалийците ги изгониха преди 30-тина години, останало за талибаните, де имат и някаква все пак военна подготовка.

СССР се разпадна в деня в който съветската армия напусна Афганистан, след десетгодишна окупация. Ахахахаха

Schilo

Щом като казваш...Само, що забравяш, че Русия беше една от държавите, които бяха двигателите за разпускане на този съюз? Дали пък не им е писнало да хрантутят другите?

Сащ се възползваха от слабака Горбачов и разглобиха СССР с негова помощ. Обещаха,че няма да разширяват НАТО. После Вкараха Изт. Европа,натъпкаха я със свои бази и оръжие , и така дойдоха до прага на Русия !!! ... Русия търпеливо,и учтиво протестираше в името на световният мир и реално...Оцеляването на чоечеството ! ... Сащ продължават....и вече търсят начини да вляат с Взлом ! Русия е гарант на мира ,Сащ са въплъщение на Агресията,Алчността,Грабежа,Злото!

Останали са и само $640 милиарда долара запаси, в злато и различни валути. Русия е фалирала страна. Отново.

Schilo

Хахахахаха, чел-недочел, глупости пише.

Schilo

Аре прочети го пак , ама цялото.

Ще изчезнат тъпите руски тролове, като теб.

Schilo

Айдеее, неграмотниците пак започнаха с нападките. Препоръчах ти нещо- да прочетеш материала отново и целия.

не САЩ, други се възползваха от "слабака" Горбачов... до един рускоезичници.

Да ги разполагат и да мирясват. Ако искат и в Сирия да сложат малко. Няма ядове. Ако опрем до ядрени оръжия положението им на дали има значение. Цивилизацията приключва. Дали първо в Европа или първо в Азия няма значение. Разликата е под 1 седмица

КУКУ И ПИПЕ

Това няма ли да наруши договора за неразпространение на ядрени оръжия?

Schilo

Не, защото ракетите са в общия брой и ще бъдат не към беларуската армия, а си остават към руската.

глупава пропаганда

Абе тия говеда са големи тактици бре? Пет хода напред играят! Само дето всичко това го каза Лукашенко миналия месец и бе излъчено по националната телевизия! :) А смрадливите оборски продължават да си мелят за Укрландия, което значи, че готвят нещо там...

От ключово значение е да има голям брой ядрени ракети способни да ударят САЩ. Само когато са изправени пред гарантирано унищижение англосаксите започват да разсъждават правилно. До тогава ще продължават да си играят със съдбата на европейските народи. Нас конкретно ни смятат за подчовеци!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Свинете от Афганистан всеки българин се радва. Най- ми хареса като взривиха редник Раян и взвода му последните дни пък армията на САЩ избяга. Ама в Чешнегирово и Шабла плашат, убиват, санкционират...

Schilo

Що да не разположат? Нали, точно според Белия дом, всяка държава има право да си взема сама решенията!

Е то и Джефри Епстийн се самоубива

Може ли да се вярва на USA? Да винаги гонят до дупка собствените си интереси. Ще наложат ли санкции срещу България заради ветото срещу РСМ за започване на преговори с ЕС? Ще ни пуснат ли без визи? Ще платят ли някога изполването на военните си бази у нас? Някога ще получим ли платените вече самолети, или неполучаването ще бъде част от санкциите срещу България? Много фейк новини? Водят хибридна война даже срещу най-близките си съюзници.

100+

Но хората, които са унищожили Полша, Малорусия и Бесарабия, не искат да слушат. Турили един път те намерение да правят от България Задунайска Губерния, нищо свято не ги спира. „Всяко тържество на България е смърт за Русия”, пишеше в един брой на „Русь” покойний екзалтиран славянофил Аксаков, за когото се проляха толкова сълзи в Софийското книжевно дружество

Сюнет Ибрик Потури. Вазелин Анадола

А хората избили населението на цял един континент? И това само за закуска.

Всеки воюва със съседите си. В Европа колко пъти са се трепали по съседски, през Ламанша, създавали и разпадали империи?