10 на 4 за Русия в ”шпионския” мач срещу САЩ

Най-голямата операция по предаване на шпиони след края на Студената война между САЩ и Русия вече е факт.

Обратно в новината

Коментари - 10 на 4 за Русия в ”шпионския” мач срещу САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тези 10 юнака/юначки знаят каде отиват щяха да искат смъртни присъди в USA.

Чакаме с нетърпение коментара на гостенката рускиня, която "умираше" от смях покрай обвиненията за шпионаж... Да не би пък да са я прибрали в Русия и нея?

тук съм не се притеснявай - все още се забавлявам на случая . А трябва ли да се притеснявам, нещо не зацепих ?

Преди се смееше на доказателствата за шпионаж, а сега на какво? Е, някои се смеят и без причина;) А за притеснения е силно казано, но мъничко срам когато човек е изговорил една купчина глупости, е здравословно;)

10:4 показва че учените в руися са дефицит.шпионите са повече и по евтини.числото 10 показва че американците могат да си хванат колкото си поискат руски шпиони 10 за левче -нещо подобно.американците ги хващат медведиев ги пуска.с шпионите не е като при футбола -колкото повече шпиони са ти хванали толкова повече си загубил в играта.много руски скалпове взеха FBI което означава че добре си варшат работата .натовариха един чувал с шпиони и ги варнаха обратно от кадето са дошли

Ха-ха, червените телефони са прегрели;)

четири, ама какви и 10 мнооого ценни, нема що

Затъпелите от алкохол руснаци като мислят ,че това е скалъпен скандал, задават ли си въпроса, какво правят тия руснаци с променени имена в САЩ !

10 за 4 Явно този ядрения физик го оценяват на 7 Какво правим обаче, ако тия четиримата са двойни агенти и лежането по затворите им е част от легендата?

Хаха, тоя шпионски скандал си беше една голяма смешка. Само може да се гадае кой е истинския сценарист.

Кой спечели? Например рускинята да си живее остатъка от живота в някоя квартира в Русия вместо луксозния апартамент в Ню Йорк или тия 4-ри руснака които заминават сега за САЩ и ще живеят там?