САЩ призоваха американците да напуснат Русия заради "непредсказуеми последици"

За последен път подобно предупреждение беше издадено през септември, след като президентът на Путин нареди частична мобилизация

Обратно в новината

Коментари - САЩ призоваха американците да напуснат Русия заради "непредсказуеми последици" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Време е американските боклуци да си изтеглят и цивилните и военните от България ! Дееба тяхната семка .. краварска ! :))))

Русофил -това е диагноза!

От много отдавна Руските ядрени сили са в бойна готовност. Всеки момент да се задействат. На Американците също не им се мре. Няма да е нещо с ядрено оръжие. Не знам какви ракети са ракети са дали но може да очакват масирана стрелба по Русия. и големи поражения на инфраструктурата и военните обекти. И замърсяването на природата от химикали и газове от експлозиите.

Ахааа, ще нападаме Рашката. Тоест не директно, а чрез "братска Украина" като им дадем ракетки. Никога не се намесваме пряко във военен конфликт, ако врагът е по-силен от нас. Ползваме пушечно месо. Така воюват САЩ. Стара военна тактика. "Благородниците" никога не влизат в директна битка-те гледат от хълма. Долу за тях се бият селяни, роби, наемници-абе все простолюдие. Та и сега така!

Ако тези безумци готвят ядрена провокация в Русия , ще е добре да се качат по-нависочко , или да се научат да плуват.

САЩ призоваха американците да напуснат Русия заради "непредсказуеми последици" дължащи се на намесата на САЩ във войната в Украйна.

"... руските власти произволно налагат местни закони срещу американски граждани, които се занимават с религиозна дейност." Естествено, че в Русия руските власти ще налагат местни закони срещу "американски граждани, които се занимават с религиозна дейност" и, при това, не произволно, а съвсем целенасочено, защото това им е вменено от тяхната конституция и техните закони! Откъде-накъде, на какво основание янките си мислят, че желанието им техните граждани да могат да бъдат съдени само в САЩ и то само по американските закони, ше е валидно по цял свят?!?!? То бива наглост, ама чак пък толкова...

Дали русофилите-олигофрени въобще си дават сметка, какво страшно бъдеще за ерефията, предсказва това кратко предупреждение!!!!

Това предупреждение говори че американците се готвят за световна война с ядрено оръжие ето докъде води тяхната демокрация

Това означва, че руснаците трябва да се готвят за поредната им гражданска война. До там ги доведе путинизма.

Тъп си като галош! От ТАСС ли го научи?

Хора спрете да пиете Кака Гола и да ядете МаДрахфамисе ! Сами ще си отидат като пребити кучета както от Афганистан. Където и да са ходили янките са носили само смърт и разруха и после са се прибирали като пребити псета. Не купувайте нищо тяхно , все едно парите ги давате за ОРЪЖИЕ !

Янките ВЪН и от България ! Оцапаните с кръв американски партенки от Виетнам, Лаос, Камбоджа, Ливан, Сирия , Афганистан нямат работа в една свободна страна ! Иначе се превръшат в ОКУПАТОРИ в мирно време !

направо да се сбиват и кой когото.... Аз съм се приговил (ако оживея) да се защитавам от освирепелите и изгладнели животни (които оживеят) с колове и дърве.....

земетресение?

Значи скоро ще стане известна някаква голяма гадория на САЩ.

Това е само началото. Следващата стъпка е да напуснат Европа и последната - да напуснат САЩ.

Макар и предсказуемо разпадането на РФ, ще има непредсказуеми последици.

Разпадането на РФ никога не е изглеждало лесно. Става все по-трудно, защото Запада изпусна момента преди около 20г.

Днес разпадането на РФ е по-реално от всякога. Просто е като велосипед - повечето от субектите в държавата РФ не искат да споделят негативите от войната, която започна Москва. И поради тази причина ще се дистанцират, т.е. ще се отделят от федерацията. Някои може би Кремъл ще се опита да ги задържи със сила (гражданска война) за други може да не му стигна ресурса, но във всички случаи резултатът ще е един, край на федерацията.

Занимайте и със възможноста от разпадане на САЩ тъй като има противоречия между северните щати и южните където все още има привърженици на Конфедерацията въпреки че гражданската война е свършила. Има противоречия и в южните щати близко до границатоа с Мексико , населени с мексиканци. Да не говорим за местните жители на северна америка индианците които са изолирани в резервати.

Буквалният прочит на тази новина няма да ви каже нищо. Четейки между редовете обаче това е явно предупреждение към Кремъл, че САЩ няма да изоставят Украйна и при предстоящото пролетно настъпление на Русия може, ако се наложи американците по-открито да се намесят в помощ на Украйна - с техника и ресурси които да позволят на Украйна да удържи на натиска и евентуално да продължи изтласкването на руските войски от международно признатите си територии. Такова е намерението и на водещите държави в ЕС и Великобритания. Едно обаче е сигурно - държавите, които искат промяна на световния ред ще търсят до последно разширяване на конфликта в други посоки - Казахстан, Молдова - до достигане до тяхната цел - нова световна война. Нов световен ред се постига единствено и само чрез световна война - това го знаят и САЩ, и Русия, и Китай. Затова са и тезите на Кремъл за воюване на Русия срещу НАТО на територията на Украйна - но тази теза не е вярна и ако НАТО се включи, войната ще завърши много бързо и то не в полза на Русия. Мечтата на Путин е да убеди света, че патакламата, която вдигна в Украйна е Третата световна война и на нейна база да иска преразглеждане на световния ред. Единственият мирен изход от създалото се положение е следният: Русия напуска всички завзети украински земи, установяване на украински контрол върху границите на държавата, после провеждане на референдуми в зоните, за които претендира Русия под контрола на ОБССЕ, референдум за евентуален втори официален език на Украинска територия, оценяване на щетите от руската агресия на територията на Украйна и покриване на част от разходите за възстановяване от руската федерация. Това са условията за сваляне на ембаргото и възстановяване на правата на Русия в международните организации - спортни, политически, икономически. Възможност на Русия да търгува със суровините си без ограничения.

Омръзнало ни е да разменяме руски престъпници срещу американски граждани. Няма значение дали става дума за баскетболисти, или световни търговци на смърт.

Суверенна ли е такава държава в която се разпореждат американците? Не да правят бизнес ами да дрънкат оръжия. Благодаря за вниманието.

На милионите руснаци заминали в чужбина, до 10 години ще изтекат документите за самоличност и стават едно нищо, ако не ги подновят.

Американските провокатори по всякакъв начин се опитват да въвлекат Русия във война!

ЦРУ са непрофесионалисти, а Джо Байден е обикновен лъжец, ако твърдят, че РФ някога ще нападне нашите братя в Украйна. Да.

САЩ: Русия е загубила половината от танковете си в Украйна Украинските въоръжени сили продължават офанзивата, за да си върнат завоюваните от агресора територии Президентът Джо Байдън ще посети Полша в навечерието на годишнината от началото на войната в Украйна (24.2). По време на посещението си от 20 до 22 февруари той ще има срещи с полския президент Дуда, както и с други представители на източноевропейските страни членки от НАТО. Очаква се и реч на Джо Байдън. Половината от наличните танкове навярно са поразени Американското министерство на отбраната смята, че до момента Русия е загубила значителна част от танковете си. „Вероятно половината от руските танкове са били поразени от Украйна или са били пленени“, заяви Селест Уоландър, държавен секретар по международната сигурност в американското Министерство на отбраната. Експертката на Пентагона не назова обаче по-конкретни цифри. В следващите седмици и месеци Украйна очаква големи оръжейни доставки от Запада: Великобритания ще изпрати бойни танкове „Чалънджър 2“, в коалиция с други държави Германия ще достави до април батальон от танкове „Леопард 2“. САЩ също са обещали батальон от 31 бойни танка от типа „Ейбрамс“. Вероятно е обаче доставката да отнеме доста време.

Само дето ЧЕТВЪРТАТА АРМИЯ В СВЕТА след разделянето на СССР през 1991-ва година загуби ВСИЧКИТЕ си танкове.. Че и още над 300 съветски танка от Полша, Чехия, Словакия, че дори и Македония - дето им даде онез дето пък ние им подарихме.. И КВО СТАНА?

-Русия може да е загубила танковете си но не е загубила ядреното си оръжие и ракетите. При разпадането на СССР със съгласието на другите ядрени държави в Будапеща всичко това премина от другите бивши съюзни републики в Русия. Така че Русия е равностоен противник на САЩ в областа на ракетно ядреното оръжие от което зависи изхода на една нова световна война.

И непредсказуеми,напротив виждаме на къде бият нещата 3та световна,да не чува Господ.ПРЕДЛАГАМ ДА Е НА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ ДЕГРАДИРАЛАТА ЕВРОПА,КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИ ЗА ДА ОСЪЗНАЕ,КОЙ ГО ДОКАРА В ТАЗИ ТИНЯ

Ама как световна? Освен за Русия и Беларус за какъв свят говориш ? :)

чичо Сам е намислил нещо... пак ще е свързано с намаляване на популацията.

Ковид намали популацията с над 2 милиона души, без да разрушава материалните блага.

Американците готвят някаква голяма провокация в Русия

сигурно е така

Каквото повикало, такова се обадило!!! Нагли американци!!! Обвиниха стотици дипломати в шпионаж, включително рекетирайки васалните си държави, откраднаха 300 млрд. държавни пари без санкции от ООН, и нагло с 800 "миролюбиви" военни бази по света се обявиха за стожер на Демокрацията!!! Хахаха!!!

ЦРУ са непрофесионалисти, а Джо Байден е обикновен лъжец, ако твърдят, че РФ някога ще нападне нашите братя в Украйна. Да.

Нещо се подготвя и американците предупреждават че орките ще ги избие на бяс.

Това е предупреждение към шпионските подразделения на ЦРУ, наричани още НПО, защитници на човешките права журналисти на свободна практика и религиозни мисионери

Да се махат и от Европа всички американци.. Само беди донасят.

Слушам!

А Русия носи само щастие в Украйна!

По-разумно в този момент, би било САЩ да призовът цивилните американци да напуснат райони в раидус от 20 километра около военни бази в САЩ заради летящите обекти. Жалко е да гледаш как запада няма нито един добър дипломат. При все че са изхарчени огромни средства за образованието на армия такив. Ако имаше добри дипломати, те биха намерили изход от кризите и да сложат край на конфликтите. Защо в ЕС иСАЩ въобще се обучават дипломати когато всички те се държат и действат като военни генерали ?

Жалко е са гледаш някакви ганьовци в коментарите дето не могат да мислят, но трябва да пишат за геополитика.

Страх ги е много.

Руснаците се чудят, как е възможно българските предатели да обичат Русия повече от самите руснаци. Официална Москва направо ги мрази знаейки, че един ден ще я предадат и нея за повече пари.

Ти какво викаш, че дириш там?

вълна

Това противоречи на изказването на руския посланик Митрофанова че българският народ е русофилско настроен за разлика от управляващите.

Кога се е случвало янките и ингилизите да са искрени - НИКОГА! Апелът на ФАЩ всички кравари да напуснат Русия означава, че ФАЩ готви война и на руска територия. Може би с тази мисия ще бъдат натоварени украинските фашисти или в Русия вече работят подмолни организации, които ще се опитат да възбудят буни, а оттук и непредсказуемост сред гражданите на Русия. Може да са замесени и други натовски държави, като Полша, балтийските държавици, Норвегия и др. Да не забравяме, че по сходен подмолен начин янките и ингилизите взривиха тръбите на Северния поток в Балтийско море. Ще видим!

ЦРУ са непрофесионалисти, а Джо Байден е обикновен лъжец, ако твърдят, че РФ някога ще нападне нашите братя в Украйна. Да.

Недей им напомня че русоробите кръв пикаят.

Хей така,от любов към Американският рок,който мрази САЩ и Белият дом,си позволявам да допълня америланският призив с категоричното мое уверение,че американските варвари трябва да напуснат и Майка България.Защото това,което ще се случи с всели американски гражданин,нахождащ се на Свята Българска Територия е ХРАНА ЗА ЖИВОТНИТЕ В ЗООПАРКА И ГОРИТЕ.ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ! ДА ЖИВЕЕ КИТАЙ! ДА ЖИВЕЕ АНТИАМЕРИКАНСКА ЧИСТА И СВЯТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ !

Смотаняк-русороб

Май в кочината скоро ще мирише на опърлена козина хахаха

Имам чувството,че САЩ се готвят да нападнат Русия.

нима?

САЩ не биха рискували. Те Северна Корея не смеят да нападнат, ти за ядрена сила номер 1 говориш.

Лае но не хапе. Още повече, че е на постоянно изхранване на американските доброволчески хуманитарни организации.

Хахаххаххахахахах Ядрена сила номер 1 ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Да се махат. Нямаме нужда от джендъри техните хомо наклонности и пропаганди, България съвсем ще се стопи. Половината тийнове вече обърнаха резбата , достатъчно е да видите как се държат за ръчички подрастващите поддръжници на Прости Пееераси. щ

Че кой луд седи още там....Те руснаците, които не са роби се изнесоха....

Ако може и от България също, ама да си вземат и американските роби с тях!

Изгонихме 70 руски дипломати. Едно добро начало. Следва библиотекарския институт в София.

Нали разбра, че не може. Колко пъти ще питаш руска въшко?

Москва планира митинги в Европа с цел засилване на проруските настроения Те са насрочени в навечерието на Мюнхенската конференция по сигурност Неспособността на Кремъл да повлияе политически върху вземането на решения в НАТО доведе до опити за организиране на демонстрационни митинги за „солидарност“, замислени по подобие на тези, провеждани от комунистическа Москва по време на Студената война, пише cursorinfo.co.il. В навечерието на Мюнхенската конференция по сигурността, която започва на 18 февруари, Руската федерация планира действия в европейските страни за насърчаване на проруските настроения, провокиране на обществени вълнения във връзка със санкциите срещу Руската федерация и военната помощ, предоставена на Украйна. Това съобщават анализатори от института Робърт Лансинг (RLI). Очевидно, според оперативния план на Москва подобни действия трябва да предизвикат известни съмнения сред населението относно единството на Запада по въпроса за противодействието на въоръжената агресия на Русия. „Неспособността на Кремъл да повлияе политически върху вземането на решения в НАТО води до опити за организиране на демонстративни митинги на „солидарност“, замислени по подобие на тези, провеждани от комунистическа Москва по време на Студената война“, коментират експерти. Като част от продължаващите усилия за организиране на проруски митинги, има тенденция към организиране на демонстрации в близост до американски военни бази, отбелязват източници в Москва. „Друга възможност е да се съберат тълпи край други военни инфраструктурни обекти на съюзниците от НАТО, където се обучават украински военни“, се казва в съобщението. Анализаторите смятат, че този тип операции на Кремъл предоставят уникална възможност за разкриване на руски агенти и свързани с тях организации. В допълнение към действията, планирани за февруари във Великобритания, според RLI, от 16 до 18 февруари руските специални служби ще проведат подобни събития в Португалия. Организатор е Португалският съвет за мир и сътрудничество, който е правоприемник на прокомунистическата организация Движение за мир в Португалия. Нейният лидер Мария Хилда да Коста Фигейредо е член на Централния комитет на "комунистическата партия на Португалия" от съветско време. „Организаторите на акциите ще изискват прекратяване на военните действия в Украйна, възобновяване на прекия политически диалог с Москва, отказ от политиката на санкции, а също така ще изискват португалското правителство да спре да предоставя военна помощ на Украйна и др. “, посочва RLI. На 18 февруари е планирана демонстрация под мотото „Преговори вместо стрелба“ в Мюнхен, Германия. Организатор е „Обществена инициатива срещу провеждането на конференция по сигурността на НАТО“.

Американците да емигрират в Русия, че в САЩ става лошо. ;) Ако кажеш истини, тип Сноудън или вероятно онзи за газопроводите, кой знае какво те очаква.

Добре дошли в руския рай и свободата на словото. В рушия арестуват, ако държиш бял лист само…

В САЩ тези на Окупирай Уол Стрийт ги биха и арестуваха - над 500 човека. Може и да ги гръмнат.

Чул ли си за ОМОН ?

За годишнината от войната всеки готви някаква заря

Дори затвориха Червения площад и нема новогодишен купон там.

май ще има руска пролет и руския народ ще се освободи от тиранин Путин

Това обаче няма да ги освободи от изплащане на репарациите към Украйна. Руснаците ги очакват поне 100 години още по-голяма мизерия.

Ха дано да стане!

ама надали

По скоро ще има българска пролет

Чудесно! А може ли и от България? И да си вземат тия ЛГБТ хомогайди от ПП и ДБ

Дай Боже. И от русия да да си вземат коцето и боко и корнелия и радев. Па от турция да си вземат доган, ама не те него рашките ще си го вземат. А дай Боже!

Ивчо, на последния прайд много свиреше с тая жълта шапка бе и приятеля ти беше много джиджан!

Свиренето е твой специалитет, мъжеложец

"Хомогайди" ме изкефи. Може ли да добавя -хомогайди и ручила.

А дано и от България да ги махнат.

Заедно с тебе.

В русия няма кой знае колко американци, едва ли има емигранти от Америка, по-скоро американците в русия са по бизнес там. Но виж в Америка има доста емигранти от русия, има руска диаспора, има руска мафия. Защо ли?

Защото и Русия и Китай имат пета колона в САЩ и ако дадат сигнал и всичко ще се обърне с краката нагоре.

Викаш ще дадат сигнал на хората избягали и емигрирали от комунизма и тиранията на диктаторите и те ще обърнат с краката нагоре всичко? :)))))

са феминистките, ЛГБТто, BLM, Antifa и всякаква друга заблудена и мозъчнопромита соцком сволоч от либерасти.

Точко така, всички руснаци са шпиони, и само чакат сигнал за да работят за благото на Русия.

Изключително слаб интерес към новите "Москвичи". Стана ясно колко са продадени Цената на бензиновия кросоувър започва от 25 000 евро Въпреки големия медиен интерес към проекта за нов "Москвич", който в крайна сметка се оказа китайски, руснаците явно не проявяват голям интерес към продаващата се вече повече от два месеца, иновация. За периода от пускането на модела на руския пазар през декември миналата година, до края на януари, дилърите на марката са успели да продадат само 36 кросоувъра "Москвич". Ще припомним, че производството на руско-китайските автомобили под възродената марка започна в края на ноември, а през следващия месец колите стигнаха до дилърите. Според "Российская газета" в дните от декември са продадени само седем автомобила, а за целия януари - 29 броя. През последния месец на миналата година руснаците са купили два електрически "Москвича", а през януари 2023 година - три. Любопитното е, че малко руски медии споделят тази информация, като в повечето просто се посочва, че като цяло януарските продажби са почти пет пъти по-високи от декемврийските. А що се отнася до производството, то в началото на януари беше съобщено, че двухилядният "Москвич" е слязъл от поточната линия на бившия завод на Renault в Москва.

За какво им са Москвичи,като им раздават,,безплатни,,Лади?

Преди в Русия се продавали повече руски коли на човек от населението от в САЩ американски.

И който руснак не е искал да взема, са го биели и са го изселвали в Сибирь.

като до ден днешен в Русия има асфалт на по-малко от 18% от пътищата?

През последните седмици руският агресор усилено събираше пушечно месо във федерацията, за да извърши нова офанзива на украинска земя. Пълномащабната война, започната непредизвикано от Путин на 24 февруари 2022 година, е тотален провал за руската армия. Нашествениците планираха да завземат Киев за три дни, но вече 355 дни нямат успех. По данни на Въоръжените сили на Украйна през последното денонощие са били демилитаризирани още 560 руски войници на украинска земя. От началото на инвазията елиминираните от ЗСУ окупатори са 138 340. Руската армия търпи и огромни загуби във военна техника, като само унищожените танкове са близо 3300.

Розови сънища...

ㅤ

Щом цитираш данни на "украинската армия" (украинска какво?!?), значи и ти лъжеш, като разпран!

Дали изнасянето на американските граждани има нещо общо с преместването на ядрени оръжия към Полша? Или с транспорта на ядрени отпадъци от Норвегия към Украйна (материал за мръсни бомби)?

САЩ са загрижени за всеки свой гражданин,където и да се намира на планетата.

Дори да беше истина (а то не е) теб кво те топли това? Американски гражданин ли си? След колко трол поста ви дават гражданство от Козяк? ТО бива блюдолизничество и слугинаж.. ма вашето е комедия вече.

Като в Турция....

ㅤ

"...които се занимават с религиозна дейност.""" Каква по-точно "религиозна дейност", защото сектанти никой не ще?!!

нали в православна русия сектите не са разрешени?

ㅤ

Не са.

Ще посмее да призове милионите руснаци да се приберат?

E ,kaто ги призове,какво ще стане?