САЩ признаха „трагична грешка” в Кабул: убили невинни цивилни, сред които и 7 деца

В продължение на дни служители на Пентагона твърдяха, че извършването на удара е било оправдано, въпреки загиналите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според Wikileaks повече от 90% от жертвите на бомбандировките с дронове са цивилни.

Голяма работа. Имали бол ракети - утрепали там някакви дечурлига. Кфо да се прави, стават грешки, като цъкаш с мишката. Афранистанските деца не са важни, важното е косъм да не е паднал от главата на някое американско негърче!

Шибани американци, марш у кравария, че сте по опасни за населението на земята от 100 вируса. Мамка ви, демократи-килъри.

Американците са добри в убиването на невинни - Хирошима и Нагасаки, Виетнам, Югославия и т. н. Когато овчар грабне калашника, подвиват опашки и бягат квичейки...

Пълно осиране. А едно време ни надуваха главите с руските действия в Сирия.

_stankow

Променя се Америка, такова нещо не е бивало. Е, за добро е. Ще си направят изводи, че то съвсем се бяха самозабравили - само някой да им каже нещо напреки и хайде с бомбите напред. И те страдат, и хората от другите страни. Дано се оправят !

Извратени убийци на деца!

още тогава беше ясно, че били сгрешили с удара и били убили цивилни, включително деца, но форумната седерастия се метна на амбразурата геройски да защитава задокеанския си господар, който според тях е прав, дори когато бива принуден да си признае грешките

Млък ма курво

Да продължава да се гърчи в комунистическата кочина и да продава задник точно така, както ти го продаваш. Евтино!

Да но основната цел, да се задържи падането на рейтинга на Бай Дън, защото убиха 10 американски войници беше постигната. 10 войници, 10 Афганистанци. Отмъстрни. Деца? Ами голяма работа. Крива била ракетата. Даже могат да си прибавят и един двама от България.

Не са ми плащали от три дни и единственото нещо, което глътнах вчера беше спермата на тате. И днес ще му лапам, докато чакаме резултати от изборите в Русия

Защо тогава се сърдите на терористите. Ако убият моето дете в моята страна, в дома ми ще слея земята с небето, ще ида у тях и ще отмъстя. Колкото мога толкова ще затрия.

Още тогава беше ясно че удара е просто наказателна операция срещу цивилни афганистанци.

Млък ма курво подла и страхлива криеща се като мишка зад чужд ник.

първо авганистан провала, вчера фда, границата с мексико, менталното му състояние, мандатите със спринцовки и геноцида, сега и това - мирише на импийчмънт скоро. тръмп беше идиот, но чичо джо е същият кретен

Сам знаеш, че няма да отмъстиш на никого, по скоро ще налапаш някой член и ще примижиш доволно.

Свърши, днес вече го източих(забърсвайки млякото от устата си)

Ами те идват у нас. И са търпеливи. Трябва им време да намерят експлозив за 10 цивилни гласували за нато.

Току що наебах тате Вече не ме кефи да го чукам, защото дупката на гъза му се разшири, но пък е приятно да го слушам как стене

Овуй се вика "димукратска цивилизация" - убиваш - плащаш....

За да те уважат с арабския ...Т34 изозадзе

Нищо, ще се научат, повече няма да правят така, на всеки може да се случи да убие 7 деца... Само дето близките им вечно ще търсят отмъщение.

Коя статия четеш или се плаща на ред.

Афганистан, Ирак, Сирия, Виетнам, Лаос, Камбоджа, Гвинея, Югославия, Либия... И понеже Китай и Русия вдигнаха бухалките оръжейната им индустрия замря. Да обаче не закъсня фармацията с вируса. Маски, ПСР, Антигенни, Антителни, Ваксини... Come on Yellowstone!

Няколко дни гълтам по петстотин грама бащина сперма дневно и от това живея. Даже и агресивен ставам, нали е тестостерон това Лошото е, че друго за ядене няма

Афганистан признаха "трагична грешка" в Ню Йорк: убили невинни цивилни на 11-ти септември.

Тази статия, ама много мразя руската мафия, та затова ви обръщам внимание

на рабите ме кефи бе- мръсни американци

Я бе тарикат ми звънни да те видя що за бабаит си. ЧАКАМ!!! 0897925058

И кажи на баща ти да ти се празни на челото, а не в устата

Изобщо няма двойни стандарт...Ако руснаците убият 2 талибана, света ще се писне, ще ги санкционират до дупка, разни бели, сини и лилави каски ще правят сцени да направят трагедия защото реално няма такава. Не си представям ако убият 7 деца... На американците е простено. Те са каубои, първо стрелят(защото са страхливци) и после мислят.

Страхливецо нещастен

Schilo

А на близките на убитите,дали им пука за извиненията на янките?

Ама не бяха талибаните. Те никога не са воювали извън Афганистан/Пакистан

Освен мъжка сперма от три дни друго не ям

Затова са мразени на местата, където пращат военни мисии.

Всички доносници ги мразят Спри доносите и ще ги заобичаш

разбрах,че eмигрантите вече ме предпочитат пред жените си

Само да кажа защо: страшен съм в свирките и на чистота не държа.

Не! Не е "трагична грешка", а поредно военно престъпление на Вашингтон!!!

Поне си признават, за разлика от блядовете

А представете си като нахлуха в цех у нас, ако някой от работниците беше реагирал криво (според щатските разбирания). Щяха да ни се извинят за няколкото простреляни и толкова. Отговорност не носят.

SU-152

Десетилетия на убийства, удари по грешка срещу болници, сватби, училища, автомобили, детски автобуси с по 40 деца на тях...Освен смърт, нестабилност, ненормална среда за израстване на поколения, друго никой нищо не видя от военната хунта на САЩ. На места, на които не им е мястото да бъдат там. Можеха да покорят Афганистан само с култура. Милитаристките кратуни решиха нещо друго.

SU-152

Бе знае ли човек може да са Баширов и Петров..........

И понеже на руските алкохолици Вече не им става от мене а арабския съм готов да пиша против американците като в момента,само да не го вади

Лаком съм за сперма, а на тате вече му е мек. Предпочитам афганистанци.

Ударена е, заради "искреното убеждение", че всичко ви е позволено и някой няма да смее да ви съди за това, което правите. Както никой не посмя да разследва създаването и въоръжаването на Ислямска държава. Ислямистите са зарязали цели складове с оръжие, на които пише държавата и производителя. Всяко оръжие е със сериен номер и код на производителя. В европейски заводи, включително български се води изрядна документация за купувачите. Просто, никой не смее да се поинтересува, а, малкото, които са посмели, скоро са се отказвали.

Нищо ново под Слънцето! От Вашингтон могат да се очакват само смърт и разрушения.... Факт!

Извинявайте, беше времена криза. Чух се с доктора, изпих двойна доза хапчета Сега съм по-добре