Коментари - САЩ привличат Великобритания, Франция и Австралия в защита на кюрдите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ опитват да използват кюрдите като ръжен, с който да ръчкат Турция, когато не слуша, т.е. когато не иска да им върви по гайдата и да води враждебна политика срещу Русия. Ама Турция има лош опит от войните с Русия и не се хваща лесно на американското хоро.Тая работа може да излезе дебела и накрая да загубят окончателно Турция като съюзник. Ам' сега ли се сети Вашингтон, че кюрдите са убивани, мачкани и тормозени от турците от Ататюрк та до днес!? И че 40-милионен народ няма държава !? А пък австралийците ей-сега ще дотърчат да защитават кюрди :) Както и нежните франсета и ония супер-тарикати и интригаджии - англичаните. Смях!

Краварите нали щяха да напускат Сирия?? или толкова ще да я напуснат колкото и Афганистан - само приказки ама какво да ги прави тия зомбирани войници на собствена теротория като ги е научила само да убиват и плячкосват..

Това е Нато... Гола вода за която трябва плащаме 2% годишно =Милиарди.. които биха могли да спасяват животи, учат деца, създават работа... И Да не дава Господ Турция или Гърция, Румъния да поискат наши територий.. нито НАТО ще си мръдне пръста нито ние ще можем да се защитим.

Ами те братушките ни раздадоха териториите на Румъния,Сърбия,Гърция и на Турция когато ни ,,освобождаваха” от тях! 2% от бюджета са за въоражение на Армията ни,а не за заплати.Да пробват ,,освободителите”,,присъединители” на чужди земи да ни нападнат пък да видим NATO ще им позволи ли?

Аммм, чакайте малко! САЩ, Великобритания, Франция ще воюват със съюзника си в НАТО - Турция? И ние сме член на този военен съюз?

виЕ не сте!България е член на съюза!И изброените държави няма да воюват с Турция,а няма да и позволят да ги бомбардира!Както и на Асад и Путин !

Как, по-точно, няма да позволят? Явно си запознат издълбоко с подробностите. Ей, украинския рътахръта, не можеш се скри, познах те на мига!

Чакайте сега, че докарахте шизофрения на русофилските българи. Турците ли са добрите, американците ли са злите, кюрдите ли са вашите, турците ли са нашите?

са твоите,зимай страпоня и почвай

Чиче, нещо си се объркАл. Аз колкото жени съм минал, ти сигурно немаш толкова косми по косата. Ако имаш все още коса, де.

жени си имал се съмнявам дали и страпона ползваш,или разчиташ на читаци

Трети и половина пол ли са?

Вижте. Обмислят не е като, вече са почнали да привличат. Щото е ЕС могат да им кажат да си е...т майката, заради наложените санкции към Иран и кръга се затваря.

Руските олигарси тъкмо си мислеха,че ще сложат ръка на нефтените полета и заедно с Ердоган да си ,,дялкат” печалбата,но уви!Пак са прекарани и смърта на стотиците ,,Вагнерджии” както и на другите нещастници военни пилоти и полицаи остава мърцина!

като се забие в пясъка какво му стърчи,точно на такова ми приличаш

Аре чупката, трол неграмотен.

викат едните съюзници да се бият против другите съюзници ? мозъчен взрив!

Американците търсят будали които да им извадят кестените от огъня... при това от огън който те самите запалиха на място на което нямат право да бъдат;)

При кюрдите ли беше петрола ?

Турция и САЩ, обсъждат създаване на зона в Сирия!?!? Какъв дебил трябва да си, за да приемеш това за в реда на нещата, и изобщо нормално. Бедна ми е фантазията.

Хайде американските дебили си създават нова терористична група, чрез лакеите от Европа... Австралия не знам само защо е бута и тя...

винаги трябва да има някой да мре вместо смелите и велики холувудски пиндоси

Янките бягат, други да мрат! Браво бе, "съюзници"!