САЩ препоръчаха на американците да преосмислят пътуванията до Китай

Правителството на Китайската народна република прилага произволно местни закони, включително издава забрани за напускане на страната на гражданите на САЩ и на други държави, пише в документа

Обратно в новината

Коментари - САЩ препоръчаха на американците да преосмислят пътуванията до Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много трол много нещо, статията просто казва , че в една страна като Китай в която властва диктатура , човешките права не съществуват а човешкия живот има нулева стойност . На никой не се забранява да пътува до Китай… както и до Русия . Това е препоръчване .. аз препоръчвам на всички тролове да отиват в Китай ….

Нагли двулични кравари!!! Тези наглеци си врат носа навсякъде, правят цветни революции, провокират преврати, нападат суверенни държави, крадат националните им ресурси, избиват милиони цивилни хора в Ирак, Югославия, Либия, Афганистан, Сирия, Украйна/провокирана от тях война/ и много други. Създали са 805 "миролюбиви" военни бази по целия свят!!! За мир ли бе промити български мозъци?! Тъпи глупаци!!!

Абе нали у щатите е супер! За какво им е да ходят в омразния комунистически Китай?

За да не им критикуват системата Америка , Китай може от кумова срама да направят още една партия да са двупартийни като хамериканците , например китайска земеделска партия на оризопроизводителите КЗПО и готово

Че каква е разликата между комунизма в Китай и комунизмът в САЩ , единственото различие че в Китай е една ,а в Америка са две партии на държавна ясла

А бе, по-важно е утре да не си подават носа навънка, че току-виж някой наркоман решил да постреля :)

Напразно ходи Блинкън да стопля отношенията с Китай. Успехът му не изтрая и месец. Само похарчи командировъчни пари.

SirBob

Янките надават вой до небето, когато някой пренебрегва претенциите им за световна хегемония. Кофти е когато някой хвърля твоите камъни по твоята глава, а??? Е, оттук нататък така ще е.

Е да, ако не са руснаците, поне китайците да са. Философията на плужека.

Така ли ви учеха в БКП? Браво, запомнил си най-важното.

Кой се е помислил за недосегаем

за фащисаните трябва да струва една тяхна работна заплата...

"Правителството на Китайската народна република прилага произволно местни закони", е как може да прилагат произволни китайски закони вместо американски? тцтцтц

гръмни го! Винаги ще има защо...

Продължават на нагнетяват конфликт между двете страни..

Хич не им се нрави на краварите с техните камъни по тяхната глава да ги бият...

Така трябва да е, не като тук - разграден двор!

АБЕ, ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ВНИМАВАТЕ В КАРТИНКАТА ВИЕ ...

ПО ДОБРЕ ДА ЗАБРАНЯТ АМЕРИКАНЦИ ДА ПЪТУВАТ ИЗВЪН АМЕРИКА

Натам отиват нещата

А в САЩ как е? На летището дори с издадена виза от посолството на САЩ почват да те плашат,че ще те върнат ако седиш два месеца и че ще ти анулират визата при условие,че важи за 6 месеца.Това не е ли произ

Произвол.

Мечтата на русофила да замине за Сящ какво става голтаци не ви ли дават визи отдавна трябваше да ви бият шута ама били матматици ама били инженери префърля от една страна у друга и съкращава плееес черният прчат на русофиоистичния дебил.Така трябвашр ама те не дават им визи.Чакайте да паднат още

момче, научи се да пишеш, тогава коментирай. Излагаш се много, излагаш и началниците, дето са те наели.

време е да разберем, че САЩ се грижи само за себе си и да лъже, колкто може, че да докара повече ползи. Въпросът е не дали лъжат (поне те определено лъжат в 80-90% оттвърденията си), а защо хората от Европа са така наивни, че им вярват. Вие само си представете какво означава защита на интереса на САЩ и как това се съпоставя с осигуряването на военна защита от САЩ в различни държави. Ами то отдавна е казано, че ако не храниш своя войска, ще хранищ чужда. И хората си казват: е, ще изхраним едни хиляда американци! Да, но толкова ли сме порости, че оръжията осигуряват не само охрана, но и принуда по всякаква линия. Което САЩ позлват на корем и извличат ползите на сътветните държви,като ги превръщат в свои ползи. Простият чове явно е много прост и не знае, че от това трябва да се бяга надалеч. ЕС има оромен капацитет да си осиури сам защитата! 700 милона население с високи технологии - какво лиспва?! Лиспва мъдрост на народите и лоялност от страна на лидерите. Урсула разпродаде ЕС. Кирчо чака указания какви хора да сложи в службите за сигурност!!! Което е престъпление срещу държавната сигурност според Конституията. И някой прави ли си илюзии, че това са неща без значение?! О, не само са от значение, но са фатални за сигурността и благоденствието на България. Само фактът, че ни плашат с Русия, която едва удържа две области в Украйна - е показателен за какви телета вземат САЩ европейците. За крайно глпаив телета, каквито се оказва, че са! Време е за отхвърлян на САЩ и за вземане на съдбата в свои ръце. Никой не е глупак да напада ЕС!!! Няма шанс!!! Нека да си се пазим сами, следователно. Щом като ни наискат за независимост, то нека да е не само от Русия, а и от всеки, който посяха на националните богатства и на свободата на Европа! Аз съм за ЕС, но не като роб на САЩ или коогото и да било. Още повече, че САЩ плащаха на нацисти да избиват руснаци, което, колкото и да не обичат някои руснаците, е всъщност причината Русия да нападне Украйна и да се избави от опасността пред вратата си. Даже се чудя как изтърпя толкова години! И да не ви се иска, САЩ запалиха тази война, за да отслабят региона и да запазят доминантата си в етап, в който са по-зле от всякога - престъпност до небето, фиктивни емисии на долари, което прави САЩ най-големия длъжник в света, корупция до темето, не до шията... о, такъв лидер фалирал от всякъде ли искаме, който само чрез оръжие си постига целите за сметка на другите? Остана ли някой иплашен от Русия, който смята, че само САЩ може да о опази от нея?! лупаци ли сме, какво?!

Населението на ЕС е около 450 млн. С британците беше около 500 млн.

А когато от САщ налагат своя закон Магнитски на индивиди които нямат нищо общо с Америка или пък ЕП решева да налага половинчати закони на всички нации в ЕС няма проблем!? Защото ужким са демократични закони за защита на демокрацията! Докато за дейностите на Китай не може да има оправдания защото властта им се води комунистическа. Което значи анти демократична. Макар света да разчита Китай да спасява икономическите пазари заради глупостите на запада. Тогава няма проблем каква е властта.

недей да стоиш на страната на Китай! Вярно,ч е благодарение на него съществува режимът на джуджето, но китай е враг на русия повече, отколкото на сащ!

Си е направо да ги отвличаш от други страни и да ги буташ в затвора. В някои случаи без присъда. Ама това е някак си демократично.

Мдааа... тъпо е да ти прилагат същите номера с които ти си свикнал да тормозиш другите.... Ама време беше...

Американците взе да им влиза отзад все по надълбоко и все по болезнено, щот света почна масово да ги отхвърля, тях и техния фалирал хартиен долар. Така ще е, трябва да свикват, времето на глобалното им господство е към края си.

Няма да е зле ако краварите се завърнат в обора и освободят Европа и Азия от присъствието си !!!! Така няма да се налага издържането на 560 бази !!!! В кризата има нужда и от икономии !

Хамериканците са хукнали да бягат към Китай значи. И сега правителството на САЩ ги страхува. До какво доживяхме:)

Китай се учи от вас! Квото повикало, такова отговорило. Само дето нямате нито ресурса, нито хората, нито икономиката на Китай и ще го ядете сурав и курав.

кой го е еня,че е сУрав;)

И четвъртит да е .

Китайското правителство прилага произволно китайските "местни" закони? Жистоко! А "законът" Магнитски как и защо се прилага на чужди територии, някой знае ли?

за трансграничната юрисдикция на (международното) американско право???С техните камъни по техните глави...;)

Ами теоритично не се прилага. ЕС, и Хага и Брюксел и другите дупелизци излязоха с решения, че закона тук не важи и ще помахат на попаднали в тези списъци. На практика - абсолютно нищо не правят по въпроса, трайкат си и толкоз.