САЩ прехвърлиха в Европа група тежки бомбардировачи В-1В

Не е ясно колко време самолетите ще останат във Великобритания

Обратно в новината

Коментари - САЩ прехвърлиха в Европа група тежки бомбардировачи В-1В | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета коментарите тук,разбирам колко тъпи и глупави хора има у нас!Жалко,явно заради такива сме в това положение-най бедна и корумпитана държава в ЕС!!!

Плешивото фюрерче в Кремъл ще нареди скоростта на звука да се увеличи и така този американски бомбардировач вече няма да е свръхзвуков. Венсеремос таваричи! :))) Докато го има НАТО ватенките ще си дремат в кочината и ще квичат безпомощно.

Добре дошли са в България

Така както в Югославия преди 20 години. Нали предателче мазно.

Предатели са тия които поставят Русия преди родината си ,които се кланят на окупатора наложил престъпен комунистически режим,унищожил всичко свято и стойностно в България...

Да те и в ....., та ти БЪЛГАРИН ли се наричаш, чужди войски да каниш????

Американците упорито подготвят Европа за следващото бойно поле и ако не са си извадили поука европейските лидери от предишните .....две войни , тази ще е последната !!!!

И със кого ще се бие Обесинена Европа? Със разпадаща се русия ли? И какво ще противопостави русия на Европа,САЩ и NATO?И как ще се бие с Европа русия като е изцяло зависима от европейските инвестиции и плащания за горивата и суровините които продава

САЩ продължава да дрънка оръжие и да се перчи срещу Русия. Това че е по-силна обаче реално няма значение в ядрената епоха. За Русия е важно това че е ДОСТАТЪЧНО силна за да респектира всеки агресор. Така че нека оставим САЩ да харчи милиарди, да трупа оръжие и да затъва в дългове. Времето работи за нас православните.

"Православните" (нехристияни) като вас са обречени....

Вън американските империалисти от Европа и България.

С тия пошли лозунги, щеше да си много вървежен на занятия по политпросвета в Магадан по съветско време.

От прелитането на 3 (три!) самолета над Атлантика бг мурзилите ги хвана шубето и получиха диария. А какво ли щеше да се случи, ако самолетите бяха 4?

Ако бяха 4 самолетите, ние като истински руски хора, след диарията, щяхме да се заровим в кафявата купчинка, за да се скрием от тях.

Ти европеец ли се чувстваш или американец??? Няма значение, само на руснаците да е кофти, всичко праИм! Пе. дал.

Ако ни наръсят само с долари. Може и с цветя. Иначе не.

Ние русснаците имаме по-хубави самольоти! безаналогови

Съкън бе джанъм!

Дано да ни пазчят от комунистите.

Всеки ден с прекрасни новини за наритани като крастави кучета ватенки. Червените агресивни фашисти ги мрази цял свят, защото са вредни за нормалните хора като вирус на Ебола. Ватните говеда получиха силен шут в гъза и излетаха от окупираната от тях Европа, тогава веднага 13 европейски държави изгониха съветските червени фашистки нашественици и се присъединиха към ЕС и НАТО!

Дир-е, спсивачите ти не струват и 5 стотинки. F-14 Tomcat е палубен изтребител, а B-1 е тежък свръхзвуков стратегически бомбардировач. Нерде Калифорния, нерде Калофер.

айде всички надъхани от новината евроатлантически помияри тука - като почне войната - веднага да заминавате на фронта и да ставате посмъртно герои и да не съм ви видел повече ! И да викате ура за НАТО !

Разбира ти свиня,от кладенчова вода!

Червен боклук, както показват само ФАКТИТЕ, а не общи тъпи твои приказки, до сега фира дават само ватенките в реални бойни действия в Сирия Те стават на салата Вагнер и био-мусор за наторяване на пясъка на пустинята. През всичките тези години в Сирия НЯМА СВАЛЕН НИТО ЕДИН АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТ ИЛИ НА НАТО. А съвеЦките падат като мухи. Вече им загубихме бройката. Ако някой психопат реши да нападне американци, веднага пристигат самолети, вертолети, дронове и изпаряват наглеците в салата Вагнер. Това е разликата между изостаналата с 50 години ватна кавалерийска армия и съвременната технологична армия на Америка. Червените фашисти - български ботове - козли се пържат и страдат в коментарите. А ватенките в полетата на Сирия. Стават за торене на сирийската земя.

Че си будала е ясно. Ето ти факти: Асад си е там, в Сирия. Американската Ислямска Държава я няма. Сирийската пролет се отлага.

плашишъ

Грух-чо , тъп си като галош и явно държиш да го показваш. Виж си колко са ти елементарни разсъжденията , ясно е че тука и ирония се опитваш да вкараш , но не ти се получава. Заради няк'ва нищо и никаква новина за прехвърляне на ТРИ бомбардировача , вече "иронично" пращаш "надъханите" на фронта. НИЕ , НОРМАЛНИТЕ ХОРА не се впечатляваме чак толкова и не се палим като 5-6 год.дечурлига.Такова надъхване е присъщо за русофилистиците , ежедневно облъчвани с новините за поредният тест на "нещо ново , нещо руско , разбира се - безаналогово".Даже се чудя що не сте в Сирия , както навремето "Интернационала" в Испания да се бие срещу Франко и нацистите

евроатлантически помияре, като си толкоз светнат и ербап, ти пожелавам ти лично да водиш войската в атака на фронта и да викаш ура за НАТО, да загинеш геройски и вечно ще те помня като истински герой-олигофрен ! Давай, изяви се ! Бъди мъж ! Отивай на фронта, като толкоз са ти ясни нещата и си политически грамотени силно убеден ! И да викаш ура, преди да станеш герой, да не забравиш от страх и ужас, чу ли ме ?

Грух-чо , евразийски галош такъв ,КАЗАХ ВЕЧЕ....нормалните хора не се впечатляваме и не се палим от всяка шитня - новина. Подтисни си малко шизофреничните изблици - каква война , за какви атаки и на кой фронт ? Излезте малко от филма бе.....а това със геройското загиване е патент на комунягите....за умните хора героизма е да накараш противниците си да умрат "геройски" ( за последно - Вагнер в сирийската пустиня ). Пак нищо не си вдянал , ама поне мъничко.....

Слава на Русия !

Ватенките са в калта на помийната яма рАша ... какво ми славиш тъпите бедни изостанали алкохолици? Все едно да кажеш слава на маймуните по палмите, глупак...

Трилионите се изтриват трудно дебили!Всяка империя умира олигофрени!:-)

Твоята е погребана отдавна.

Прав си!!! Съветската империя умря преди 30 години

Ще останат бим бам бомбардировачите докато мине срещата с Ким. Ясно ли ви е. Трябва да му покажем сила.

Нерде Англия, нерде Ким ? Тъпанар необразован...

Шефа на Ким е в Москва. За него е демонстрацията. Сигурно и до Румъния ще отидат та да ги види отблизо.

изцеденото кисело мялко, което гоце, курнина и другите мутанти от бкп са ви шприцовали в кухите кратуни! това е СТРАТЕГИЧЕСКИ бомбардировач, който може да пуска ЯДРЕНИ бомби, нещасти дираджии :))

База за такива самолети да има и в България!Да могат да излитат и кацат по всяко време!Кагто и F-22 о F-35! Тогава атомните оръжия на путин в Крим ще са бомба в неговият двор

ПИЧ ОТ КОЯ ДЕТСКА ГРАДИНА СИ ? ОБЪРШИ СИ ПО ДОБРЕ СОПОЛИТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ .

Виж какво правят румънците!Те знаят,че руснаците могат да бъдат спрени само със сила и затова се въоражават къс съвременно америконско и ивропейско оръжие!

МЛЯКОТО по устата си изтрии а!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!какви ф 10005 те гонят а ?????бг не е обор от месо че фащ да ни поставя на тора а!!!!!!!!!!!!!!!!!!аман от пувертети с клавиатура!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добре, че ви знаем нашите пишман юнаци какви сте мухльовци, че да сме наясно защо по цял ден се пенявите по клавиатурите . Жалки, неграмотни и страхливи мишки, дето като се перчат на по-достойните, си въобразяват, че се изравняват с тях.Би било добре да сте по-умни и по-смели, та и държавата да е добре ,но халът й много добре илюстрира катастрофалната ви нищожност.

А резервни памперси в тях има ли????

Има,"памперси има" ,но те не са измислени от "руский стандарт"! В техните самолети вместо "памперси " има партенки ( ако знаеш какво е това и си носил)! Аз лично предпочитам "памперси" вместо партенки като теб!

Великобритания отвътре вече е на азиатците - сигурно ще пазят кмета на ЛОндон и още някой от тях . Мей вече заприлича на зомби

Бомбардировач си е чисто нападателно оръжие. Кой сега дрънка оръжие? Много безотговорно ос страна на САЩ. Играят си с огъня. На някой няма да му издържат нервите и като нищо ще затрият планетата в желанието си да си премерят пУшките.

Има красота и стил в този самолет!Бойните му качества в риален бой също са много високи! По ефективност "руский стандарт" не може да противопостави нищо!

Пълен профан съм в тази сфера и от чисто любопитство, дайте параметри за сравнение.Благодаря Ви.

Гражданино,щом имате интернет не сте "пълен профан"!Винаги може да си направите справка ,но после ще се получи като в ония виц където руснаците питали янките защо "бият негрите"! Ако не знаеш вица, има го и него в интернет!Когато се купуваш кола също търсиш инфо в интернет,нали?

Да руснаците нямат подобен, просто имат много по добър , ТУ 160. Сравни им данните , ако можеш да четеш разбира се.

Старо подобие на накой американски самолет на ниво от 50-те години

Много е тъпо да правиш сравняваш огромния,боеспособен въздушен флот на САЩ с този на Русия! И количеството и качеството на самолетите е много в полза на САЩ!Характеристиките ги оставям да си ги четеш сам!Няма да ти хареса обаче данните които ще прочетеш !

Е днес и на летище София кацна един ВОЕНЕН 100 процента беше целият зелен светло към тъмно без значи по него отвън .

Нормално е, нека покажат поне имитация на сила, щото ако не се случи то, тотално са я оплескали.

Натоварете тиквите, пастирките и ненчевците! Големи мераклии са да се бият срещу Русия...

Мдааа, още три цели са се появили. Голяма новина, няма що.

Ще останат във Великобритания по-дълго за да имат време руснаците да си изядат каскетите от мъка.

Да стоят колкото искат. На никого не пречат. Три ракети от "Бук" и дотам.

демонстриране на мускули и открито заявяване намеренията на щатите за война с руснаците! Всички други думи от страна на янките не са нищо друго освен демагогия и прикриване на истинските им намерения!

И КАКВО СЕГА ? ЦЯЛАТА СОРОСОИДНА ИЗМЕТ КВИЧИ ОТ КЕФ .

А СТИГА БЕ . ЦЕЛИ 3 Б-1Б .... СТРАШНА СИЛА МАЛИИИИ .... АКО БЯХА ПРАТИЛИ 3 Б-2 ЩЕШЕ ДА ДРУГО . ЕДИН МИГ-31 Е ДОСТАТЪЧЕН И ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ В НЕБИТИЕТО .

много руски филми гледаш..айде легай..

А ТИ МАЙ ПРЕКАЛЯВАШ С ФИЛМИТЕ НА ХОЛИВУД - МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРОПАГАНДАТА НА ФАЩ . ВЕРОЯТНО СИ ЗЯПАЛ 16-17 ПЪТИ РАМБО .... И СИ ОРГАЗМИРАЛ НА ТЯХ .

не четете ли новини?Не виждате ли,че пишете на компютри измислени от американците,говорите по умни телефони,ползвате сателитна навигация и оставате слепи и глухи за абсолютното технологично превъзходство на САЩ над русия и руската армия!

Ай,ай,ай....Кон с капаци си, знаеш ли?

На нас ни е жизнено необходим ограничен контингент на НАТО. Нашата армия няма дя се справи.... да си осигури необходимия ред да не се изпомачкаме при посрещането на Армията освободителка.

един от тия стига Русия да изчезне от картата на Земята...

да да и Хитлер така мислеше!

Хитлер и Сталин не беха ли съюзници по едно време ?

"2018-05-30 22:26:11 само питам (нерегистриран)" само онтоговарям! Или не си запознат с историята или .......? Пропускаш историята как Чърчил тика Хитлер към война със СССР с надеждата да му се размине войната. Сталин неготов за война и той се ослушва. Рузвелт го играе неутарален....... Пък накрая каква стана--....!?

Имаше и един Наполеон, пък преди него и едни там горе през езерото - фини .....Всики, които сега се кефят тук, ако ги извикат в армията и ги пратят на първа линия - ще се посерат , педераи сте с и , ами давайте в НАТО вече се женят педерасите

Тапако ако беше така.... отдавна щеше да нападнат русите-сигурно нямат достатъчно памперси..!!

Докато си мерите атрибутите, аз си боцкам в хепито, крилца с батко, пия кока кола и сърфирам в нета...

Мирът в Европа, а и навсякъде се постига, когато путин е насран от страх. Следва Беларус.

ше има ного друс друс за натофци … или казано направо ще им скъсат трътките на меките китки гравитиращи около сащ.

"след като прелетяха Атлантическият океан" Те можели и да летят!

е могат,не са като руските дето падаха от пушещия направо в морето..

И какво точно ще направят 3 бомбандировача? Чудо? При наличие на МБР, три бомбандировача са нелепост някаква, но няма лошо, все пак трябва лаф да падне, нали ;)

Готвят се за война с Русия.

Глупости. Каква война? Нали Борисов договори днес ремонта на нашите самолети в Русия. Президент Путин му е казал, че има възможност да ремонтира и цялата налична летателна техника на САЩ. И САЩ почват да я складират в Европа. След това ще я на дузини, ще ги доставят в Русия за ремонт.

Добри цели!

Вкусни ли са жабетата???? АМИ,РУЧАЙТЕ! ДА ВИ Е СЛАДКО! ПИЙНЕТЕ И ЧЕШМЯНА ВОДИЦА,ЧЕ СКОРО ЗЛАТОТО ЩЕ Е ПО-ЕВТИНО. ПАК БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС......ВАШТА МЦА....

да пратят един ,два в Ново село ,че русофилистическата измет нещо пак се разшава...

И с тях и без тях, пак ще ядете дървото, психодесни отрепки.

От по-ръждясалите така.

Котаракът защо го намесват, ни в клин, ни в ръка е. Единствено появата на котките с фениксите спря мигновено разходките на слоновете над Близкия изток, които си праавеха каквото си искат.

не си цапат техния континент, а цапат нашия, а после ние ще спираме сламки и шишетор да си пазим природата….малоумието е обзелос вета като чумна епидемия!

Да влезе убития да каже кои е убиеца.

Затваряйте прозорците...замирисва на страхливи ексременти от Путинистан!!!

....припари ли ти на червеният задник смрадлива путлериска гнидо!

Вероятно заради убития Руски журналист Бабченко в Киев, който се оказа жив . . . ! Сигурно ще отмъщават за него с тия бомбандировачи.

Ще плащат британците за втория референдум, ли?

На британците им е през оная. Ние дгд. Бойко ни продаде на гнясните рашки.

КОЙ ГО ЕБЕ ЗА ТЕИ КРАВАРИ, КАКВИ НОВИНИ ПИШЕТЕ

Пиши грамотно, мужико.

тъ ебъ дреме ми за писането курво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ебаха ли те в гъза, краварЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ

Сельо, успокой се.