САЩ предложи помощ на Армения за уреждане на отношенията ѝ с Азербайджан

Русия и Армения официално са съюзници по силата на договор в сферата на отбраната, но Москва също така се стреми да поддържа добри отношения и с Баку

Обратно в новината

Коментари - САЩ предложи помощ на Армения за уреждане на отношенията ѝ с Азербайджан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вълкът предложил на овцата да вечерят заедно.

И едните и другите да се пазят от Блинкен, че хубаво няма да видят!

Помощ от Америка?! Да не дава Господ! Абе много услужливи станаха тия кравари, но не знам защо се натискат да си предлагат помощта все на държави граничещи с Русия.

А каква помощ получиха от Русия? С която са в икономически и военен съюз... Русия държи на връзките си с Турция и ако трябва, ще им хариже цялата Армения, както би направила и с България. Така е, в историята няма някой, който да е бил близък с Русия и да не е ял бахура.

ГАЗОПРОВОДА ОТ РУСИЯ КЪМ ИРАН ЩЕ МИНАВА САМО ПО РУСКА ТЕРИТОРИЯ .... И ШЕ ИЗЛИЗА НА РУСКИ - ИРАНСКАТА ГРАНИЦА .... ТОВА Е ВИЖДАНЕТО И НА ДВЕТЕ СТРАНИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА АРМЕНИЯ И АЗЕРБАЙДЖАНСКИТЕ ПРАСЕТА :)

а помниш ли как последния път Пелоси идва да ги спасява от азерите? къде беше русия тогава?

ЯСНООО чакайте поредния кървав конфликт между арменци и азери, както е казал Кърт Вонегът: "Ако една страна загуби свободата си САЩ веднага ще дотърчат да и я върнат".

да ти припомня ли, кой гореше руски знамена и чакаше ЕС да му помага? А, като видяха, че ЕС си затваря очите и чака азерски газ се сетиха за Русия...

Сакън, САЩ и мир. Това е оксиморон. Далече пт САЩ, СаЩ може да пали войни, да създава размирици и да носи страдание.

Тъй тъй. Дразнете Ердоган. Като земе пак изборите май месец ще видите кво ще се случи.

Тия лайняри усетиха, че никой вече не ги брига за слива и взеха на Армения да се слагат! Мбу-ха-ха!

Арменците е по-добре да стоят далеч от такава "помощ", защото ще им излезе през...... гз

бл изток и южна америка още са им благодарни за помощта....

Сега става ли ви ясно, защо от преди време у нас, на висрки позиции се назначават арменци! « Братската САЩ» са се погрижиди за всичко!

е оръжие за двете воюващи страни. Оръжието не е безплатно.

Дир-а, не се научихте да пишете правилно заглавията и това си е . Когато САЩ предлагат помощ, то се изписва така: "помощ". Умните ще разберат, за какво са тези кавички.

!?

Обещавам повече да не заивам руското посолство с боя - осъзнах се.

Gugnelid

Да им е честито на подпомаганите от ФАЩ, 50 години след това няма оправия!

т.е. . САЩ предлагат оръжие и ''консултанти'', естествено не безплатно

може и наистина да се осъзнаеш. Засега обаче си - лека нощ...

Дарт Сидиъс харесва това!

Помощ срещу влизане в НАТО и американска воена база на арменска територия.

Тука има някакво противоречие в думичките на заглавието. Несъвместими думички: "САЩ" и "ПОМОЩ". Да не би вместо "ПОМОЩ" да е трябвало да се напише "КРЕДИТ" или "ОРЪЖИЕ"?

Американците, като помогнат на някой и после от тях нищо не остава.

Шило

Каква "помощ"? Ще оставят азерите да си върнат Нагорни Карабах?

Тия си просят ядрената бомба и много скоро ще я получат!

Например Германия, Япония, Корея, Тайван, Малайзия, Нидермалндия, Белгия, Дания, Нотвегия.

да те освободят от природните ти ресурси, от по-умните ти хора.. А по-глупаите да ги освободят от парите им... Свобода и демокрация! Ще си свободен от виско и щастлив...

А така! Братският американски народ сега и там ще посее демокрация. Най-вероятно от самолети, както си знае и както си прави навсякъде по света от години. Има ли точка на света, в която краварите да не са си наврели наглите гаги?

Когато пред ваши очи САЩ се опитва да имитира КИТАЙ. Май се обърнаха нещата в света, а? Досега никой не е виждал САЩ да осъществат помирение между държави. Те нямат идея как се прави това, САЩ са добри в ОБРАТНОТО.

Абе к..... Пелоси ли ги спаси бе, ако не бяха влезли руснаците, азерите да сса до Еревен, което всъщност устройва Пелоси, защото газа е азерски, а не арменски.

поредната война подклаждана от сащ

Данайците подарили голям дървен кон на Троянците в знак на Мир с тях. Той бил пълен с данайски войници които отворили портите на Троя и Троя била превзета и унищожена. Това са Данайските дарове на САЩ!

По умните арменци са отдавна в САЩ . От тия дето познавах, почти всички. Още в началото на 80-те се изнесоха.

Сащ има интерес да се бият за нагорни карабах за да отклонява силите и вниманието на Русия от укрорайха

Тоя па льольо говедарски къде се бърка??? Където са се намесили говедарите, мир не е имало.

Щом американците предлагат "помощ", нещата ще загрубяват. Тази пасмина американска само конфликти разпалват. После Русия била виновна.

Армения се кани да се присъедини към решението на международния съд в Хага и да търси Путин.

Каква помощ бе, вън от чуждите държави. На всички им писна от нахалството на фащ да се разпореждат в чужди държави и да ПОДЧИНЯВАТ народите да им вървят по егоистичните им искания. Те САЩ не спряха да искат, да искат, да искат. Пример с кюрдката посланик, тази жена не спря да обикаля по министерства и агенции на България и да повтаря в транс - ние искаме вие бългалите да направите това, да направите онова. Ай сиктир и на невъзпитаната и нахална американска "политика". Съюзници ли? Вън от чуждите държави на американските войски, биолаборатории и бази. Нищо добро от тях за народите, нищо, американците САМИ го демонстрират.

ПОМОЩ - СПРИНТ.

в съдружието на фалиралите лилипути ли? А не ели по-добре да се обърне към Междувселенския наказателен съд. То там има вселенски патриарх, агент на САЩ и сатанистите, може да помогне. Чадо на Сатаната, поел си по грешен път. В един момент от живота ще ти струва много.

Гешев нали беше ходил в Азербайджан? Ама като изтрезняха и се върнаха, нямаше никакъ героичен отчет, за каво харчиха народна пара! А след него, Радев най- станно гепи Ковид- с два отрицатени теста и липса симптоми! Така и не разбрах каква работа имаха тия двамата там....ааааа сега ми просветна! Ще подкрепяма САЩ, цъцъцъцъ и арменският народ, който с нищо не е застрашен!

Бидейки страна на договора за взаимопомощ, руснация се правят на разсеяни когато става въпрос за Армения, защото току виж се сблъскали челно с Турция. А както всички знаем за силата на втората армия в света, резултатът ще още по комичен от опита им да превземат Украйна. Та помощ от кацапите, по добре не....

ей тея нагляри навсякъде се опитват да се наврът и да правят зло, и как точно ще "помогнат" на Армения?, както "помогнаха" на Югославия, Ирак, Сирия, Афганистан ли? арменците ще са най-големите глупаци ако се съгласят

Америка е най - злобната нация в света. Помощ те не могат да предоставят, те използват всички за лични интереси, егоизъм, спъване на прогреса на всяка нация чрез санкции, войни, ненавист и омраза, пропаганда..

Сащ не може да помогне на никой...

Краварите пак подклаждат война. Аман от тия шибаняци.

Там проблема е Турция!

Но може да засере всичко .