Коментари - САЩ поставиха България и Беларус под наблюдение заради онлайн пиратството | Днес.dir.bg

САЩ поставиха България и Беларус под наблюдение заради онлайн пиратството

САЩ добавиха България към списъка за наблюдение за спазване на интелектуалното право

Обратно в новината

Коментари - САЩ поставиха България и Беларус под наблюдение заради онлайн пиратството | Днес.dir.bg

Коментари

Победа! България и Беларус са в един и същ списък.

Бойко само да хване властта и ще погне и читанка и замунда заедно. И то докато обслужва американския консул. Ще им спретне акция - банкянска продажна отрепка в атака.

Военен и икономически съюз с РФ ли долавям, че искаш? По принцип е възможно, но неутралитет на странатат трябва да се запази. Иначе рискуваш голяма изолация като част от РФ поради факта, че езиково е различна ситуацията. Беларус са славянски племента говорещи руски. Ние не сме славяни.

ХАХАХАХАХАХА. Навремето България имаше едно най-силните Научно-технически разузнавания. Бяхме ги побъркали Щатите с "пиратстването си". Нямаше да има Правец и български компютри и сума ти други неща, полезни за индустрията ни :) Затова след 10 ноември 1989х. първата работа на ЦРУ беше да отидат при Луканов и да му "заповядат" да закрие НТР. :))))

Определено ПП има принос...Но,! Донесението е от ДБ.... Актуално!!!

Защо си играят да сформират правителство, като така или иначе се прави, каквото от посолството им наредят?

Какви сме ние бе юрдек

Имала България. Хайде стига сте сънували

хайде пак се дърпат конците на куклите

Прабългарите според китайските летописи са хуни. Едно от най-войнствените племена по границата им. Или Волска България. Не сме славяни драги. Избийси го. Имаме гени разбира се, защото на балканите който не е минал не е оставил гени, но....Езиците са напълно различни (прабългарския и руския.) Не са диалект.

Има няколко (не повече) отлични VPN-и, напълно защитени от посегателства и бъркане. Със сигурност - Mullvad. А САЩ да си ............. ..................

Ти си сигурно русофил - няма лошо, но не сме един народ с тях. Аз харесвам и поддържам сегашното им правителство и политика, но там е имало доста да не кажа лоши управления. Така, че неутралитет на БГ с тесни връзки с тях е приемливо.

Под особено наблюдение са сайтовете бълващи пиратско съдържание и техните собственици, не и потребителите, това сте пропуснали да кажете! Законът също няма да преследва потребителите, а създателите и собственици на такива сайтове. Ако бяха тръгнали срещу потребителите то ще падне цялата държава, защото най големите потребители са в държавната администрация, особено в самото МВР... Тогава трябва да останем без служби... В България благодарение на пиратството обаче има много компютърни специалисти от всякаква област, ако нямаше пиратство, то сега щяхме да сме едно тотално и изостанало гето.

Фащ стават и лягат с идеята за България. Иначе всичко им е наред ( е, малко се избиват всекидневно , преди обяд , но това е нормално ) ;) . Важното е Бг да се наблюдава. Какво вълнение .

Те тия седем държави са с над половината население на планетата. хохохохохох

Тези май искат да спрат порното на милиони българи бре?

Тези не са в ред ! Отново доказаха , че ги в хванала склерозата като президента им !

Вярно е. В края на 80-те България беше само едно ниво на технология зад Запада (което е примерно 2-2.5 години). При всички дивотии на режима и относително ниска технологична дисциплина в заводите. Ако това беше използвано разукмно при прехода, картината щеше да е съвсем друга. Но ни унищожиха умишлено. Дано им се върне, възможно най-гадно.

пиратството е синоним на свобода. Пасивната печалба от интелектуална собственост е рентиерство, т.е. мързел. Който иска да печели от интелектуална собственост, да предоставя услуга, не продукт. Печалбата от продукт работи на съвсем различен принцип и не разчита на опазване на интелектуалната собственост.

Влизайте през Яндекс !!! Всичко ще е точно !

Добре, че преведоха iOS на български миналата година, че iPhone, iPad и т.н да могат да отговарят на стандартите

Много компании съвсем умишлено си пускат пиратски версии на продуктите в торент сайтовете, за да може хората да се учат на тях. Това е маркетингова стратегия - трупат клиентска база от специалисти.

По-скоро е операция за подслушване.

Пълни глупости. Аетиста ако иска да го слушат, да си направи концерт с билети от по 50-100 лв. Ако наистина е толкова добър, залата му ще е пълна. Това не се отнася за фабриките за "таланти" на магърджич и приятели. Там се производството на музика е индустриализирано. Т.е. булшит.

САЩ да си гледат бригадирското движение, че летос ми се ходи на бригада там

learn by doing

Такива измилени права като авторското, накрая винаги стигат до противоречие с други по-основни човешки права. Този чл. 172 а, ал. 2, не знам дали го цитират дословно, но по-тъпо и неясно нещо не съм чел. Явно целта е да си го тълкуват както им е удобно. Иначе сегашните cloud-ове реално са едни торенти, peer-to-peer. Като например: pastry/tapestry, chord, BitTorrent, Kademlia, др. Като последната, и всъщност най-добрата е направена от българин(Petar Maymounkov), така че ФАЩ трябва да ни благодарят, вместо да квичат, че някой им гледал тъпите филми.

Сънуваме ?! А да повтаряме едни и същи грешки будни ?!

САЩ крадат всичко каквото докопат от цял свят, а се заяли с българите, че гледат филми и слушат музика безплатно. Крадеца вика: Дръжте крадеца!

Няма как обикновения гражданин да изследва кое в интернет е под авторско право и кое не е. От друга страна който има проблем с продукта да си намери начин да си го пази, а не да го пуска в интернет. Това по-скоро прилича на система за натиск и рекет.

Я си взимай дрогата редовно ,че със тия бръщолевеници ще ти се смеят много:)

Много хора свалят програми от нета, учат се на тях и след това, ако им хареса продукта си купуват последната версия.. Принципно фирмите да му мислят за пиратските програми, обикновените потребители не се преследват от закона. Лошото е, че в България конкуренцията ти праща бухалката на прокуратурата и МВР за да ти съсипе бизнеса, като онея ти изземват техниката уж за експертизи и докато се бавят умишлено с експертизите ти фалират фирмата...

Пиндосите ни дължат платени F-16,и на слагат в една бразда с Белорусия

Къде се бута САЩ да ни проверява бе!? Какви сте ни? Членството в НАТО как ни задължава да се подчиняваме на службите ви?

Добрютро

САЩ направиха Интернет... И най- големите компютърни пирати са в САЩ.... САЩ е както в филмите за Дивия Запад... Трябва да има ВОЙНА в САЩ и да ИЗГОНЯТ всички негри, араби и китайци...

тук става вОпрос Za филми на Холивуд ...Нетфликс и прочие ..кво ше крадат янките от Холивуд .“?!.. същото важи и Za муZиката ..американскаъа муZика ..никой не слуша ..китайска ..руска или ЮАРска муZика ...Zа софтуера е същата работа ..майкрософт влага милиарди ...андроид мандроид ...това са си американски неща ..нищо не крадат от света ..кво да откраднат примерно от москва ..която не може да направи една пералня ..да не говорим Za смартфони или интелектуална собственност ..не виждаш ли че всички високотехнологични неща имат Zaпадни наименования ..Zaщото те са ги съZдали ..думата интернет нема как да е китайнет :) .смартфон ..нема как да е Московфон ...и т.н.т.

тук става вОпрос Za филми на Холивуд ...Нетфликс и прочие ..кво ше крадат / пиратсъват янките от Холивуд .“?!.. същото важи и Za муZиката ..американскаъа муZика ..никой не слуша ..китайска ..руска или ЮАРска муZика ...Zа софтуера е същата работа ..майкрософт влага милиарди ...андроид мандроид ...това са си американски неща ..нищо не крадат от света ..кво да откраднат примерно от москва ..която не може да направи една пералня ..да не говорим Za смартфони или интелектуална собственност ..не виждаш ли че всички високотехнологични неща имат Zaпадни наименования ..Zaщото те са ги съZдали ..думата интернет нема как да е китайнет :) .смартфон ..нема как да е Московфон ...и т.н.т.

Да бяхте гласували против американските изнудвачи. Сега го... гледайте черния Путин в нетфликс на лгбт тема

Списъци няма да им помогнат, спиране на сървъри също, отдавна имаме решение на всичко това и то си върви от ден едно на създаването му. Викат му ДаркТорент облачен тракер, и дарк торент облачен клиент, посветените в ИТ знаят, ламерите и юзерите не, но това не променя факта, че всички краварско ще продължим да го ползваме без пари, да го прехвърляме от Дарк към уеб облаци за да е достъпно за всички, ако не им харесва на тези дето имат безплатни бази в БГ, на тези наглеци които ни гепиха всичко с безпрецедентни концесии и налагане на воля, на тези които правят филмовата си продукция само, за да вкарат в нея видно и подсъзнателно негатично програмиране и други влияния, на тези им пожелаваме ДГД от всички вещи гурута в ИТ, хакинга и кракинга.

Иха. А ние ще ги наблюдаваме ли заради безплатните бази?! Я да порасъждаваме: Твърди се, че пиратството в България е 70%. Докато в дъжави, като например Германия, е 35%. Така на пръв поглед сме пирати по-големи от другите. Но като обърнем процентите, спрямо населението на всяка държава, ползващо компютри, то ние се нанасяме в пъти в другите държави! Така че много поздрави!

САЩ да си гледат работата! Шест милионното население, ако им сърба от попарата, значи много са го закъсали. Пиратствам и ще пиратствам, по една много проста причина. Невероятно много заглавия не могат да се намерят вече или просто още ги няма. Така че, майна?а ви!

Я ги пък тея нагледци. Абонирах се да Netflix и Disney+ и какво гледам нямат локализация за България, но таксата е като в другите държави, за които има преводи. Веднага се отписах. И 20 списъка да пускат, аз пари за нелокализирано съдържание не давам!

САЩ по-добре да сложат под наблюдение банките си, че гърмят една след друга.

Много ми се иска Америка да забрани на музикантите си да продават музиката си на останалата част от света.... музикантите им ще бъдат очаровани :D

гоогле нямат нищо тяхно освен "великия" им Алгоритъм, в който има скрити десет малки негърчета. Андроид-приватизиран Линукс, разработката им - приватизиран отворен код, хостинг с чужди бази данни етц.

Ще се следи за пиратстването на фирми, не на потребители, те и да свслят няколко терабайта информация, това е нищо... Важното тук е фирмите да са изрядни и да ползват легализиран софтуер... Важното е и да се притиснат някой сайтове да не разпространяват най новите софтуери, музика и игри и филми напълно свободно, за да не блокират печалбите на съответните създатели. Порното не е лицензирано, това няма да го спират и преследват, стига да е над 18+. Та ще се наложи да се използват по стари програми, за да не се унищожава бизнеса, новите ще ги трият, същото се отнася за музика, филми, игри..

я да ми го цункат.

то сичко е made in china ве, ти луд ли си? Що ползвали виндовс - ами щото има, тези оризоядци много бързо ще си направят тяхна ако им трябва. Що купували боинг. Ами спри да им го продаваш и ще си произведат техни. Нема незаменими ора. Да се радват, че имат клиенти, но както се правят на интересни, скоро ще видят кон боб яде ли.

тоя вътрак или лъже или е ужасно тъп ..ами преди да се абонираш ..виж Za kво се абонираш ..само дебил нема да раZбере преди да се абонира ..че нема локалиZaция тук ..да не говорим ..че телевиZoра сигурно му е от балканската война ..сега новите смарт телевиZoри имат субтитри на всяакакви еZици ..само им подаваш гласова команда : искам БГ субтитири и в реално време ..дори пряко предаване/ новинарско да гледаш то ти пуска БГ субтитри

Коментари - САЩ поставиха България и Беларус под наблюдение заради онлайн пиратството | Днес.dir.bg

САЩ поставиха България и Беларус под наблюдение заради онлайн пиратството

САЩ добавиха България към списъка за наблюдение за спазване на интелектуалното право

Обратно в новината

Коментари - САЩ поставиха България и Беларус под наблюдение заради онлайн пиратството | Днес.dir.bg

Коментари

Победа! България и Беларус са в един и същ списък.

Бойко само да хване властта и ще погне и читанка и замунда заедно. И то докато обслужва американския консул. Ще им спретне акция - банкянска продажна отрепка в атака.

Военен и икономически съюз с РФ ли долавям, че искаш? По принцип е възможно, но неутралитет на странатат трябва да се запази. Иначе рискуваш голяма изолация като част от РФ поради факта, че езиково е различна ситуацията. Беларус са славянски племента говорещи руски. Ние не сме славяни.

ХАХАХАХАХАХА. Навремето България имаше едно най-силните Научно-технически разузнавания. Бяхме ги побъркали Щатите с "пиратстването си". Нямаше да има Правец и български компютри и сума ти други неща, полезни за индустрията ни :) Затова след 10 ноември 1989х. първата работа на ЦРУ беше да отидат при Луканов и да му "заповядат" да закрие НТР. :))))

Определено ПП има принос...Но,! Донесението е от ДБ.... Актуално!!!

Защо си играят да сформират правителство, като така или иначе се прави, каквото от посолството им наредят?

Какви сме ние бе юрдек

Имала България. Хайде стига сте сънували

хайде пак се дърпат конците на куклите

Прабългарите според китайските летописи са хуни. Едно от най-войнствените племена по границата им. Или Волска България. Не сме славяни драги. Избийси го. Имаме гени разбира се, защото на балканите който не е минал не е оставил гени, но....Езиците са напълно различни (прабългарския и руския.) Не са диалект.

Има няколко (не повече) отлични VPN-и, напълно защитени от посегателства и бъркане. Със сигурност - Mullvad. А САЩ да си ............. ..................

Ти си сигурно русофил - няма лошо, но не сме един народ с тях. Аз харесвам и поддържам сегашното им правителство и политика, но там е имало доста да не кажа лоши управления. Така, че неутралитет на БГ с тесни връзки с тях е приемливо.

Под особено наблюдение са сайтовете бълващи пиратско съдържание и техните собственици, не и потребителите, това сте пропуснали да кажете! Законът също няма да преследва потребителите, а създателите и собственици на такива сайтове. Ако бяха тръгнали срещу потребителите то ще падне цялата държава, защото най големите потребители са в държавната администрация, особено в самото МВР... Тогава трябва да останем без служби... В България благодарение на пиратството обаче има много компютърни специалисти от всякаква област, ако нямаше пиратство, то сега щяхме да сме едно тотално и изостанало гето.

Фащ стават и лягат с идеята за България. Иначе всичко им е наред ( е, малко се избиват всекидневно , преди обяд , но това е нормално ) ;) . Важното е Бг да се наблюдава. Какво вълнение .

Те тия седем държави са с над половината население на планетата. хохохохохох

Тези май искат да спрат порното на милиони българи бре?

Тези не са в ред ! Отново доказаха , че ги в хванала склерозата като президента им !

Вярно е. В края на 80-те България беше само едно ниво на технология зад Запада (което е примерно 2-2.5 години). При всички дивотии на режима и относително ниска технологична дисциплина в заводите. Ако това беше използвано разукмно при прехода, картината щеше да е съвсем друга. Но ни унищожиха умишлено. Дано им се върне, възможно най-гадно.

пиратството е синоним на свобода. Пасивната печалба от интелектуална собственост е рентиерство, т.е. мързел. Който иска да печели от интелектуална собственост, да предоставя услуга, не продукт. Печалбата от продукт работи на съвсем различен принцип и не разчита на опазване на интелектуалната собственост.

Влизайте през Яндекс !!! Всичко ще е точно !

Добре, че преведоха iOS на български миналата година, че iPhone, iPad и т.н да могат да отговарят на стандартите

Много компании съвсем умишлено си пускат пиратски версии на продуктите в торент сайтовете, за да може хората да се учат на тях. Това е маркетингова стратегия - трупат клиентска база от специалисти.

По-скоро е операция за подслушване.

Пълни глупости. Аетиста ако иска да го слушат, да си направи концерт с билети от по 50-100 лв. Ако наистина е толкова добър, залата му ще е пълна. Това не се отнася за фабриките за "таланти" на магърджич и приятели. Там се производството на музика е индустриализирано. Т.е. булшит.

САЩ да си гледат бригадирското движение, че летос ми се ходи на бригада там

learn by doing

Такива измилени права като авторското, накрая винаги стигат до противоречие с други по-основни човешки права. Този чл. 172 а, ал. 2, не знам дали го цитират дословно, но по-тъпо и неясно нещо не съм чел. Явно целта е да си го тълкуват както им е удобно. Иначе сегашните cloud-ове реално са едни торенти, peer-to-peer. Като например: pastry/tapestry, chord, BitTorrent, Kademlia, др. Като последната, и всъщност най-добрата е направена от българин(Petar Maymounkov), така че ФАЩ трябва да ни благодарят, вместо да квичат, че някой им гледал тъпите филми.

Сънуваме ?! А да повтаряме едни и същи грешки будни ?!

САЩ крадат всичко каквото докопат от цял свят, а се заяли с българите, че гледат филми и слушат музика безплатно. Крадеца вика: Дръжте крадеца!

Няма как обикновения гражданин да изследва кое в интернет е под авторско право и кое не е. От друга страна който има проблем с продукта да си намери начин да си го пази, а не да го пуска в интернет. Това по-скоро прилича на система за натиск и рекет.

Я си взимай дрогата редовно ,че със тия бръщолевеници ще ти се смеят много:)

Много хора свалят програми от нета, учат се на тях и след това, ако им хареса продукта си купуват последната версия.. Принципно фирмите да му мислят за пиратските програми, обикновените потребители не се преследват от закона. Лошото е, че в България конкуренцията ти праща бухалката на прокуратурата и МВР за да ти съсипе бизнеса, като онея ти изземват техниката уж за експертизи и докато се бавят умишлено с експертизите ти фалират фирмата...

Пиндосите ни дължат платени F-16,и на слагат в една бразда с Белорусия

Къде се бута САЩ да ни проверява бе!? Какви сте ни? Членството в НАТО как ни задължава да се подчиняваме на службите ви?

Добрютро

САЩ направиха Интернет... И най- големите компютърни пирати са в САЩ.... САЩ е както в филмите за Дивия Запад... Трябва да има ВОЙНА в САЩ и да ИЗГОНЯТ всички негри, араби и китайци...

тук става вОпрос Za филми на Холивуд ...Нетфликс и прочие ..кво ше крадат янките от Холивуд .“?!.. същото важи и Za муZиката ..американскаъа муZика ..никой не слуша ..китайска ..руска или ЮАРска муZика ...Zа софтуера е същата работа ..майкрософт влага милиарди ...андроид мандроид ...това са си американски неща ..нищо не крадат от света ..кво да откраднат примерно от москва ..която не може да направи една пералня ..да не говорим Za смартфони или интелектуална собственност ..не виждаш ли че всички високотехнологични неща имат Zaпадни наименования ..Zaщото те са ги съZдали ..думата интернет нема как да е китайнет :) .смартфон ..нема как да е Московфон ...и т.н.т.

тук става вОпрос Za филми на Холивуд ...Нетфликс и прочие ..кво ше крадат / пиратсъват янките от Холивуд .“?!.. същото важи и Za муZиката ..американскаъа муZика ..никой не слуша ..китайска ..руска или ЮАРска муZика ...Zа софтуера е същата работа ..майкрософт влага милиарди ...андроид мандроид ...това са си американски неща ..нищо не крадат от света ..кво да откраднат примерно от москва ..която не може да направи една пералня ..да не говорим Za смартфони или интелектуална собственност ..не виждаш ли че всички високотехнологични неща имат Zaпадни наименования ..Zaщото те са ги съZдали ..думата интернет нема как да е китайнет :) .смартфон ..нема как да е Московфон ...и т.н.т.

Да бяхте гласували против американските изнудвачи. Сега го... гледайте черния Путин в нетфликс на лгбт тема

Списъци няма да им помогнат, спиране на сървъри също, отдавна имаме решение на всичко това и то си върви от ден едно на създаването му. Викат му ДаркТорент облачен тракер, и дарк торент облачен клиент, посветените в ИТ знаят, ламерите и юзерите не, но това не променя факта, че всички краварско ще продължим да го ползваме без пари, да го прехвърляме от Дарк към уеб облаци за да е достъпно за всички, ако не им харесва на тези дето имат безплатни бази в БГ, на тези наглеци които ни гепиха всичко с безпрецедентни концесии и налагане на воля, на тези които правят филмовата си продукция само, за да вкарат в нея видно и подсъзнателно негатично програмиране и други влияния, на тези им пожелаваме ДГД от всички вещи гурута в ИТ, хакинга и кракинга.

Иха. А ние ще ги наблюдаваме ли заради безплатните бази?! Я да порасъждаваме: Твърди се, че пиратството в България е 70%. Докато в дъжави, като например Германия, е 35%. Така на пръв поглед сме пирати по-големи от другите. Но като обърнем процентите, спрямо населението на всяка държава, ползващо компютри, то ние се нанасяме в пъти в другите държави! Така че много поздрави!

САЩ да си гледат работата! Шест милионното население, ако им сърба от попарата, значи много са го закъсали. Пиратствам и ще пиратствам, по една много проста причина. Невероятно много заглавия не могат да се намерят вече или просто още ги няма. Така че, майна?а ви!

Я ги пък тея нагледци. Абонирах се да Netflix и Disney+ и какво гледам нямат локализация за България, но таксата е като в другите държави, за които има преводи. Веднага се отписах. И 20 списъка да пускат, аз пари за нелокализирано съдържание не давам!

САЩ по-добре да сложат под наблюдение банките си, че гърмят една след друга.

Много ми се иска Америка да забрани на музикантите си да продават музиката си на останалата част от света.... музикантите им ще бъдат очаровани :D

гоогле нямат нищо тяхно освен "великия" им Алгоритъм, в който има скрити десет малки негърчета. Андроид-приватизиран Линукс, разработката им - приватизиран отворен код, хостинг с чужди бази данни етц.

Ще се следи за пиратстването на фирми, не на потребители, те и да свслят няколко терабайта информация, това е нищо... Важното тук е фирмите да са изрядни и да ползват легализиран софтуер... Важното е и да се притиснат някой сайтове да не разпространяват най новите софтуери, музика и игри и филми напълно свободно, за да не блокират печалбите на съответните създатели. Порното не е лицензирано, това няма да го спират и преследват, стига да е над 18+. Та ще се наложи да се използват по стари програми, за да не се унищожава бизнеса, новите ще ги трият, същото се отнася за музика, филми, игри..

я да ми го цункат.

то сичко е made in china ве, ти луд ли си? Що ползвали виндовс - ами щото има, тези оризоядци много бързо ще си направят тяхна ако им трябва. Що купували боинг. Ами спри да им го продаваш и ще си произведат техни. Нема незаменими ора. Да се радват, че имат клиенти, но както се правят на интересни, скоро ще видят кон боб яде ли.

тоя вътрак или лъже или е ужасно тъп ..ами преди да се абонираш ..виж Za kво се абонираш ..само дебил нема да раZбере преди да се абонира ..че нема локалиZaция тук ..да не говорим ..че телевиZoра сигурно му е от балканската война ..сега новите смарт телевиZoри имат субтитри на всяакакви еZици ..само им подаваш гласова команда : искам БГ субтитири и в реално време ..дори пряко предаване/ новинарско да гледаш то ти пуска БГ субтитри