САЩ показаха сваления балон. Китай: Като намериш нещо на улицата, трябва да го върнеш

Аеростатът е бил висок около 60 метра, гондолата му е била сравнима с размерите на средно голям самолет

Обратно в новината

Коментари - САЩ показаха сваления балон. Китай: Като намериш нещо на улицата, трябва да го върнеш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно,много зачестиха над САЩ обектите,почваха да се притесняват!

И що с ракета го свалиха?Сега водолази да му търсели множеството пръснати части.Що не го проби с картечницата и да падне бавно,цял,дори работещ?

И над Аляска са свалили нещо летящо и безпилотно, но не уточняват какво, поне засега. Дали е made in PRC?

Браво на Хан Тервел , и на истинския и на онзи, който тук пише.Точно така. Това е истинското лице на гадния комунизъм.

Браво на Хан Тервел, ама на истския! Не този тук, щото този е смешник, също като теб! Господи, колко много хора повредиха.... Също така си за ред, закон и права, а ратуваш за режим, който го говори, а.. Прави БЕТЕР ОТ КОМУНИСТИТЕ!!! Лошо е да се напъваш да защитаваш нещо, което не си заслужава... Поне не в този му вид... Може би защото вече Америка управлява Европа, чрез продажници... За които ти и аз сме... По малко от жълти стотинки.... Както и да е, изказването ти е на смешник...

Китайските комунисти са толкова нагли и циничен. Хем шпионира, хем обвиняват. Същите боклуци като руснаците. Хем нападнаха независима Украйна и завладяха някой нейни територии, хем обвиняват украйнците, че се защитават от руската агресия.Най вредните две държави в света са Русия и Китай те са заплаха за световния, правата на човека и върховенството на закона, корупцията и международния правов ред.

Русофил,бау,бау,бау бау.Бау,бау,бау,бау,бау.Бау,бау,бау,бау,БАУ!!!

Те американците че ще им го върнат, ще им го върнат, и то тъпкано ..

Ще го върнат тъпкано на мамицата ти проста вгз-а бе, аналчик :-)

прелетя над САЩ и Канада от запад на изток.... то че дираджиите не са учили български вече го знаеме ама явно и с географията имат проблеми,,,, от запад на изток не може да се прелето над сащ и канада, само над едната от двете... може от север на юг или в най-добрия случай от северозапад на югоизто и то само ако началната точка е аляска а пък тя малко на север от китай...

Задава идиотския въпрос, защо балона на жълтите маймуни не е свален над населената територия на Америка, а над океана…абе тъпако, можеше да има бомба, отровен газ или вируси…

Това от личен опит ли го смятат? Не всички са като тях.

Май по Диккъвъри даваха някакъв документален филм ,как по време на ВСВ японците използвайки въздушните течения са пращали подобни балони с бомби и с някакъв механизъм или таймер ги освобождавали над територията на САЩ. По това време американците доста време се чудели откъде и как им падали бомби на главите?

Дискъвъри

Я вижте колко виско лети това чудо, колко му е голяма гондолата и след това пишете глупости. :))) Това не са ви балоните дето гледате с една кошница отдолу по панаирите. :)))

Да го бяха намерили в средата на океана да им го върнат, ама тоя бая полетя над САЩ. Американците го заглушиха, да не може да предава информация. Изчакаха го да се премести над вода и го свалиха... Може би трябваше да сложат вътре шоколадови яйца и да им го върнат за Великден с подновена боя и пълни резервоари?

Ти явно си участвал в заглушаването... и свалянето... На виковете на мамицата ти проста, докато са и сваля ли гащите, да я гръмна и "уцелят" вгз-а

Заглушиха ми салама

Само дето е в чужда градина.

Добре де, да допуснем, че балонът е шпионски. Тогава защо не го свалят докато лети над САЩ ( и събира ли събира информация), а го свалят, когато вече е над океана. Малко глупаво ми се вижда....

Oshte po interesno,zashto ne go svsliha kato beshe nad okeana mezdu Aluetskite osterovi i Aljaska???? Tazi teritoria sigurno ja smjarart za ruska!!!??? Dementen prazident i voenni!!!

да ако беше над БГ нашите така щяха да направят но там мислят за хората и затова изчакват да го свалят над океяна за да няма щети на земята

Защото пустините им са пълни с живот. Колко гъсто населена е тази страна?

Глупав си ти! Знаеш ли изобщо какво носи тоя красавец?!

На целия свят писнаха тия краварски истерии, оставете земята на мира и я освободете от неприятното ви присъствие

само 1 въпрос : защо ярко, снежно бял? или е провокация, или американците се насират от мисълта, че някой чужденец може да направи и 1/100 от това, което те са сторили в чужбина.

Защото ди тъп затова е бял. Имаш причина за размисъл

Китай направиха първия спътник който да падне на земята сега балони все високи технологии. А онези дето не харесват кравари да се откажат от всичко което имат и да си купят руско такова и да плямпат тогава. И да пратят децата си в Русия да учат. С рубли да пазарят и да обявят санкции на всичко на запад от нас. Успех лицемери.

айде пак русия :)

Абе сгурия когато в русия учиш и цял свят в така наречените щати имаше само пияници затворници и боклуци

Леко де,вървиш към инфаркт! Всички простотии идват от запад,но понеже сме вярващи и се ловим на въдицата! После ни викат ,комунисти ,тоталитаристи и тн!

Чичо Си така им натри муцуните на американците за бруталната провокация на онази чаровница Нанси Пелоси в Тайван, че свят им се изви! Изложиха се пред целия свят. И за десерт - Блинкин отложи посещението си за неопределено време , сам! Смеех !

Колко много работа отвориха за медиите ,за няколко месеца напред.

Ще използуват балон за шпионски цели ,то с тези спътници отгоре и 5 стотинки се виждат дали са ези или тура,.Голямо шубе ги тресе американчетата щом взеха да се занимават и с балони.

не си симо, а тиквоний....

не сам учил в пожарникарското.

"Ако намерите нещо на улицата, трябва да го върнете на собственика, ако знаете кой е той. " по-скоро, ако намеря крадец в дома си какво трябва да му строря?

Трябва като доктора от Пловдив.

а ако ти падне от небето ко праиш

Страшна заплаха надвисна над САЩ :5 кг. найлон!

Найлон, найлон ама с вертикално излитане

Какви ли оружия са били необходими за свалянето на този балкон? Та сигурно и с лък и стрела, можеше да бъде свален, чак пък армия...! Сега се събират останките, та да му се направи менте made in USA!

Флоберка са ползвали

Не разбрах : след като краварите са извадили останките от балона, намерили ли са на него шпионска апаратура ? Май не, нали ?

Да, имало е шпионски газ, който се е изпарил

Да!Вътре имало много Свинари от изток!

Да дишат шпионският газ, ли? Може те да са го изпуснали?

Ако балонът е бил намерен, да ви се върне. Но, той е свален над чужда територия и не би трябвало да имате претенции. А ако балонът е бил за измерване на атмосферното влияние, би трябвало да информирате света, че пускате такъв балон, защото наистина вятърът може да го отвее нанякъде и за да не се притесняват хората, хубаво би било да бъдат информирани.

По твоята логика всеки спътник, минаващ над Китай може да бъде свален !

Нали е свален над океана!?

ПЪЛНА ГЛУПОСТ. БОГОВЕТЕ СИГУРНО СА ПОЛУДЕЛИ Ако Китай иска да събира разузнавателна информация, то той има многомилионна армия от потенциални доносници в САЩ, във всички области, включително и Пентагона. Отделно Китай разполага с десетки шпионски сателити, които прелитат над целият свят. Китайско е оборудването за 5G. Пълна глупост е да се предполага, че при вдичко това, Китай ще използва допотопни балони за разузнаване. БАЙ ДЪН Е КИТАЙСКА МАРИОНЕТКА И ПОЛУЧАВА ПАРИ ОТ ККП ЛИЧНО И НА СМЕТКА НА ДЕМОКРАСТКАТА СИ ПАРТИЯ Същата корупционна схема работи и в Украйна - 70% от парите на САЩ се връщат обратно към демокрастите. Републиканската финансова комисия в Киев откри чудовищни нарушения и корупция, FBI - класифицирана информация в дома на Бай Дън, агент на ККП. Шумотевицата около посещението на Пелоси в Тайван и свалянето на уж шпионският балон, са само част от съвместните операции на Демокрастката партия и ККП за укрепване позициите на Бай Дън, като твърд американец. И подкрепата на Бай Дън за Украйна не принципна, а конюктурна. Той помага на Китай , като ослабва Русия. СКРИТИЯТ ПОБЕДИТЕЛ ОТ ВОЙНАТА В УКРАЙНА Е КИТАЙ. Китай ще вземе всичко на Изток от Урал. Нямам нищо против трудолюбивият и талантлив Китайският народ. Против съм срещу ККП, демокрастите и фашистка Русия. GOD BLESS AMERICA, Велика Германия и Велика България!

Явно си много заблудена ушанка и мислите са ти на малко така на изток но да погледнеш реално ако знаеш от балона шпионските снимки са най-хубави

въобще не е ушанка, много правилно макар и емоционално на моменти расъждение.

А ако не е на улицата, а в двора ти?

Тези американци се стахуват и от сянката на собствените си тела.Камоли от един балон. След толкова зло което причиниха по света е нормално да виждат около себе си само врагове,и тяхното болно съзнание да мисли само за военни конфликти.Понеже са грабители балона кама да го върнат ,за да имат оправдание че Китай го напада и да разпалват другата война в Азия.

Комунистите открай време се борят за мир по целия свят, но Западът и американците все им се месят във вътрешните работи...

Китайците какво искат? Да си бяха вързали хвърчилото с въженце...

Ама и китайците зевзеци. Като намериш нещо на улицата , трябва да го върнеш. Точно пък балона ще им връщат американците, те с четири очи ще гледат какво има в него, ще го връщали.

Те от един балон напълниха гащите представим си ако някой наистина ги нападне

Абе нали беше хамерикански метеобалон?!

Смешник.ще ви го върнат като го проучат..60м балон е много.Тонове оборудване със соларни панели които са по големи от балона.2м на метър соларен панел дава 200вата мощност.там е имало приблизително 6-8 киловата.То бива метеорологичен балон.

Кефи ме как китайците унижават тъпите пиндоси.

И от кога Виетнам е партньор и съюзник на САЩ ?

откакто във Виетнам изработват маратонки Nike.

.

От едни десетина години са дупе и гащи?

а бе то си е тъй, ама тия не са го намерили на улицата, а в собствения си двор, където някой е шетал без разрешение!

Русофилите дебили пак се изказаха по посредствен начин. Гледайте рашифашистан и путинофил дебил там ви е мястото....

Ако с хилядите спътници не може да сложите електронен Таг -маркер на всеки един неидентифициран обект над територията на САЩ и да го следите в реално време и да го свалите където трябва , то Халал да са ви и Хъбъли и ДжеймсУеб и Черните програми за Космическа отбрана и цялата ви система за следене и електронно разузнаване.

F-22 Raptor вече го наричат ....Убиеца на Балони! Ултраскъп пробивач на балони.

Тия с дръпнатите очи зеха да ми писват, туй е намерено у къщата и значи некой ми е флизал без да знам, не е улицата, аман от безсмислени китайски мъдрости.

lu4ka

А-хаа! Най-накрая един местен американец. Апах ли си, та ти влезнаха вкъщи? ‘Щото нещо само каторжниците се възмущават.

САЩ е безумна държава,която прави сапунено жълт сериал , от свалянето от Втория опит на един ... ..балон!! Два F-22 Raptor,няколко вертолета ,няколко военни кораба. Най модерните на САЩ Ф-22 се наложи да атакуват балона Два пъти за да го уцелят!!!?? Срамно!

Искали са да го свалят така че да не се разбие, а да видят каква техника има вътре. Очевидно затова е свален над морето

Най - добрия китаец е сваления китаец

Подкрепям

Ами кат са толкоз велики и с изкуствен интелект що не приземиха балона ами го пуцаха с ракети? Така и не разбрах защо хабиха ракети и самолети? Можеше да си издигнат един техен си американски балон ,да се прикачат на китайския и с една топлийка да го пробият.Той щеше да започне по-лека да пада.

Пробий си с топлийка кухата глава. Това не ти е детско балонче

То не било балон а на бай Дън панперса.

Човек,койото мрази еврофашистките п.али,не означава,че е фен на Русия,а човек с акъл!!!Русия и 5ст. не дава за наща страна,а и не я интересува политически,докато краварите и ес ни шпиьонират и управляват.КОПЕЙКИ СА НА МАЙКА ВИ .... ДОЛНИ У...ЕПКИ

Я си оправи българския правопис. И аз ги мразя, но не ги наричам фашисти и кравари. Това е тъпо. А колкото до това, че ни управляват - май не чак толкова, че да ни съставят правителство. Виж ако Червената армия мине насам, те ще го направят. И ако ония джендърмени ги мразя, то тия, близките, ме ужасяват.

Копейките малко да се успокоят САЩ си остават най-доброто място за живеене

Така де,докато има заеми

lu4ka

Мдааа. Люксембург и Норвегия ряпа да ядат.

В Норвегия висок стандарт на живот, но има живот само по крайбрежието, галено от Гълфстрийм. Дъжд, вятър, слънце йок, тенкю, чедо.

Е силно казано. Категорично има и по-добри места за живеене по света. Но съспсигурност е по-добро място за живеене отколкото в росия.

Се вика,крадене на техника! Копирай тея чипове.Гледайте кравари и се учете!

Отдавна по брой патенти и по реална икономика,видя се колко са жалки гринговците в напаните да свалят един балон

Това нещо не е намерено на улицата,а вкъщи.Така,че не подлежи на връщане.Азиатска работа!

lu4ka

На апахите или на ирокезите вкъщито?