17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Можете ли да изброите седемте континента? - Ааа... Китай, Индия, Германия... ааа... - Да. Благодаря!

- Какво значи KFC? - Kentucky Fried Chicken. - И от кой щат идва тази марка? - От Алабама.

Хъ... Сингапур, Малайзия... Ай не се смейте на щатяните, щото и ние не сме много по-добре... Джей Лено, обаче, така и не можа да намери по улицата щатянин, който да му каже някоя държава, името на която да започва с "U". Вариантите бяха Югославия, Юкрейн, даже и Юръп... Ама до Юнайтед стейтс не можаха да я докарат... Обаче пък се сетиха за Юта...

Тва е нищо. Тия хора още не знаят, че Пекин е във Виетнам. А ние знаем.

Ааа... И други неща знаят те - това, че ангелите са реални... че автомобилните гуми изпитват болка при експлоатацията им... че филмите "Star wars" са правени по истинска история...

Не е грешка! Те просто са си неграмотни. Интересно ще е китайците погрешка да хвърлят няколко милиарда към Флорида и Калифорния, за да се окажат част от Мексико. То и бездруго полуостровът Калифорния си е в пределите на Мексико и няма да е зле щата да иде и той там. Така или иначе е населен с мексиканци на поне 60% и се говори основно испански.

Няма грешка, малайзийците също смятат че е така.

ТАкъв и президента...неителигентни и ....каквото да кажеш стига да не е хубаво, все е верно.

Каква грешка...те са си тъпички.

усарите не могат да се обвиняват в образованост - от такива грехове ги опазват от малките класове в училище

Разликата между двете страни е просто поразителна, нищо че едно време са били една държава. Не че и в Малайзия си нямат някой си и друг лъскав небостъргач, даже там са и по високи от тези в Сингапур. Кулите Петронас в Куала Лумпур примерно. Но всичко останало е в полза на Сингапур - чистота, ред, хигиена, блясък, спретнатост, модерни технологии, паркове, зеленина, чист въздух. И то в много степени отгоре.

Пука им на амиките ,къде е Сингапур! Къде ,къде по-важни неща имат да мислят.Например къде е най-близкия фастфуд.

В администрацията на Тръмп влязоха много случайни хора. Той още не може да запълни дипломатическия си състав.

Аре бе, сефте... Чудо голямо, да не им е за пръв път на краварите да не са в час... Изобщо, к'во да очакваш от неграмотни грандомани! ;-)