САЩ обяви, че ООН връща санкциите срещу Иран

Страната ще вземе мерки да накаже всички, които нарушават санкциите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Cezarbg

До драскачите че супер силата неможе негрите да озапти та камо ли китай и русия

При демокрацията е така. Дават законни права дори на негрите да протестират. Всеки има право да протестира за каквото се сети. Това е част от демокрацията.

САЩ се претисниват от China до 3. 4. Год ще одариат по масата , те ще определиат ко става , това е глупавата карта на Henry Kissinger 1969 год каза I play Chinese cart мижавите са сила триабват им още малко в момента строиат 3 самолетоносача. Тодо триабва да са 10 готвиат се за воина с ниакои ??!?!?

Всички ти вярваме Помпейо, особено Гуайдо!

Естествено, че американците връщат санкциите. Сега Америка е световният лидер. Каквото Америка реши, това ще стане. А ние изобщо няма какво да коментираме. Щом американците така са решили. Това е като решенията на съда. Не се коментират, а само се изпълняват.

Проблема е че Иран има. Много петрол , политиците маниполират спонсорите около политиците грабиат, People around Donald Trump make Lotsa Mucho Dinero Имаш петрол имаш много проблеми

Мисля че, САЩ все още не могат да говорят от имено на ООН. Все още не всички държави членки на ООН не са на техно подчинение. Което явно много ги дразни.

Всички държави по света доброволно се подчиняват на САЩ. И къде ще идат, че няма да го направят. Америка е велика сила. Сега всички треперят пред нейната военна и икономическа мощ. За в бъдеще държавите по света ще стават все по-зависими от Америка. Тя ще решава едностранно къде какво да става.

При това положение са надминали дори мечтите на Хитлер.Само в САЩ са милите ни ЕВРЕИ

Израелското лоби е много силно в Америка. Навремето Хитлер така и не разбра с кого се захваща и с кого си има работа. Той ако знаеше, щеше моментално да освободи всички евреи от концлагерите и дори да им върне парите и банките. Но той така и не разбра с кого си има работа и това доведе до фаталния му край.

Докато съществува световният терорист САЩ на света няма да има мир и справедливост ! Военно решение е единият вариант, но той е много рискован, макар и без това САЩ вървят към разпалване на ядрена война ! Вторият и много възможен вариант е гражданска война, която вече започва с черните метежи ! Отделяне на всеки щат в самостоятелна държава както стана със СССР, Югославия, Чехословакия и други !

СССР, Югославия и Чхословакия бяха изкуствено създадени федеративни държави при установяването на социалистически обществен строй и затова се разпаднаха като кула от карти след рухването на соц. лагера. Германия също беше изкуствено разделена и затова много бързо се обедини по същото това време, когато се нацепиха другите 3 държави. Ситуацията в САЩ е доста по-различна. Там отделните щати са се присъединявали доброволно към съюза на първите няколко обединени щата. При това даже е имало стремеж, желание да се присъединят. Тексас е едно изключение, дори има един период през 19 век, когато е бил отделна държавица със собствена валута просъществувала някъде около 10 години, говоря по спомени, може и да греша в бройката. След това е фалирала и се е присъединила отново към САЩ. Така че специално в САЩ е почти невероятно да има отцепване на щати. Там, където има някакви националистически активисти с отцепнически идеи в отделни щати, те общо взето са слабо популярни и нямат масова подкрепа. Много по-вероятно е за видим отделяне на Шотландия от UK, отколкото отцепване на щати от САЩ. За разпадане пък и дума не може да става в обозримо бъдеще. А как ще е след 100 години няма да сме живи да го видим.

Америка ще бъде световния лидер и единствената суперсила още поне 1000 години. Така ,че каквото Америка каже, това ще стане в света. Няма нито една друга държава, която може да оспори американското лидерство и политически решения.

В Сащ печели издборите тоя дето направи повече за Израел с парите на американските данъкоплатци.

Израелското лоби е много силно в Америка. Навремето Хитлер така и не разбра с кого се захваща и с кого си има работа. Той ако знаеше, щеше моментално да освободи всички евреи от концлагерите и дори да им върне парите и банките. Но той така и не разбра с кого си има работа и това доведе до фаталния му край.

"Държавният секретар на САЩ Майк Помпейо обяви, че санкциите на ООН срещу Иран "отново са в сила", предадоха световните агенции." Голям майтап! Помпейо знае за санкциите на ООН преди самото ООН! Ето така се прави външна политика! Интересно дали останалия свят ще търпи до безкрайност тези палячовщини.

Помпейо добре е усвоил изкуството на лъжата от шефа си Тръмп. Смело и безотговорно, и най-вече арогантно разпространява фалшивата новина, че ООН е възстановило санкциите над Иран. А то, оказва се, че няма нищо такова. Още един мандат на Тръмп и след това на САЩ ще са им нужни 15 - 20 г. за да възстановят щетите във финансов, вътрешно-политически и най-вече във външно-политически план, отделно щетите в американското общество, което е дълбоко разделено. САЩ продължават устремно да се самоизолират от целия останал свят благодарение на "супер компетентната" и "брилянтна" дипломация на Тръмп - този самороден "гений" и "всестранно надарен" специалист по всичко.

Това за всички,бкоито твърдят, че Тръмп се борел за мир и не бил започнал и една война хахаха..Тръмп е прост търговец на оръжие,а този върви зад гърба му и пали фитилите

В коментарите под тази новина, няма "добри". :) САЩ в момента са една карикатура на световен лидер. Точно както Тръмп е карикатура на силен мъж и на президент. Помпейо може да говори каквото си иска, но САЩ не могат да санкционира целия свят. Това ще бъде като руските контра-санкции, които си таковаха таковата на руснаците. п.п. А, да, за неразбралите, Китай и Русия не са алтернатива, но ви пожелавам на всичките фенове да ви пратят да живеете там. Да строите светлото бъдеще в оризищата и тайгите. Тогава може и да ви дойде акъл в главата. И не, няма да сте бригадири. За това си имат местни тарикатчета. Ще въртите мотиките, за да се сгреете, та чак свят ще ви се е завие. :)

Ти колко години назад живееш че дрънкаш такива простотии......мотики,оризища,тайги ?

Що, китайците да не ядат предимно хайвер, който го хващат руски роботи и им го телепортират? :)) Що не видиш при какви условия бачкат по фабриките и оризищата в Китай. :)) Има филми стига да ти се търси. Помниш ли, че преди няколко години слагаха решетки на прозорците по фабриките, за да не се хвърлят работниците в Китай? Толкова хубаво било, че те отказвали да повярват и се опитвали да се изключват от Матрицата... :) Балъци, Пратията им е осигурила всичко, пък те...

Дрънкаш уникални прототии, мотики, оризища. Явно не си добре с акъла. Потърси специализирана психиатрична помощ. Че ще вземеш да буйкстваш сетне.

Като ти вземат негрите Тексас ще видиш едни санкции

Няма да му го вземат Тексас чернитем защото мексиканците там са по напред с материала. Фактически Тексас вече е мексикански.

ООН не го обяви лично.помпейо е неин говорител ли?

Дано тия жестоки убийци изчезнат ноември

Само бедни, панелни руски гнидди са се събрали под тази новина! Обливам ги всичките с топлата си богаташка урина! НАЗДРАВЕ, оттрепки! Пийвайте си смело, за всички ви ще има!

ал лой шибан

Богаташ........най-много да си някой миризлив цървул .......малоумно псе.....аре у лево !

Пейо рече: - Няма да доставяте вие, за да доставяме НИЕ!

"""ще лиши транзитни страни като Полша и Украйна от влияние над Русия, припомня Ройтерс."""Колко забавно звучи.Точният израз е, че Полша и Украйна няма да получават добри суми за транзита на газ ,както и да държат кранчетата.Забавно.Нека не се забравя ,че газопреносната мрежа на Украйна е в ръцете на американска компания , в която вицепрезидент е синът на Джо Байдън.Та затова е болката.Какво ли ще стане ,ако Русия завърти крановете за 6 месеца.Желателно през зимата..Целта е да се увеличи купуването на американска газ,на по-високи цени ,което от своя страна ще доведе до повишаване на цените на промишлената продукция на европейските страни ,най-вече на Германия и Франция , за да бъдат изместени от американска продукция.Това го виждат европейските лидери ,но някои платени вдигат шум.Все пак и там има бойкоборисовци

Подкрепям, дадължително трябва да се направи една профилактика от ноември до април

ПомПейо заприлича на един познат ни отпреди 80г. чичко с мустаци.

По-точно на селски кръчмар бабаит

Помпейо, голям го вадиш, ама да не се събудиш (ако въобще се събудиш!) някоя сутрин в Помпей!

Сащ трябва да бъдат третирани от ООН като терористична групировка.. Какви са тия да си налгат наказания от името на пстаналия свят що не си ебат майката и най накрая някоя от другите да им прати няколко атомни бомби на собсвен ход... Дееба майка им терористична сган

Леко с ебането! Ти цървуле по природа си с мека пишка, къде се тръгнал!? Щом УСА казва ще слушаш и ще козируваш. Капиши..?! ...Голтак разпенен.

Телевизия не гледаш ли, тъпак

Краварите защо си мислят, че ООН трябва да им е някаква подопечна организация? Докога ще рекетират и правят войни по цял свят? Хайде бе Ким Юнг, изтрий няколко краварски града от картата!

ООН УВЕДОМИ, ЧЕ НИКОЙ ОТ СВЕТОВНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ Е УПЪЛНОМОЩИЛ САЩ ДА ПРАВЯТ ИЗЯВЛЕНИЯ ОТ ИМЕТО НА СВЕТОВНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ.

ВЕЧЕ ИЗЛЕЗЕ ОПРОВЕРЖЕНИЕ ОТ ООН.ЗА ДА ВЛЯЗАТ В СИЛА САНКЦИИТЕ ТРЯБВА ДА ИМА РЕЗОЛЮЦИЯ И РЕШЕНИЕ НА СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ,А ТАКОВА НЯМА.

Да се забрани на Американци да влизат в ЕВРОПА . Така много страни ще си отдъхнат от робството налагано от краварите. Даван акъли на държавите винаги да е в тяхна полза.

Сащ обяви, че оон връща санкциите..... Тези не бойкотираха ли оон и не отказаха ли да плащат членски внос? Кога ще ги тресне някое бедствие и да се приключи тази драма....колко народ избиха вече....

Да не говорим и за другите проблеми, които създават с вмешателството си по света. ---------- Хайде точно руски пудел като тебе да не дрънка за вмешателтва по Света, а! Руснаците кво правят във Венецуела, Сирия, Украйна, Беларус, Молдова, Афганистан, ЦАР и защо харчат милиарди $ за тролове и дезинформация на 15 езика!

Смешко, знаеш ли колко бази има ФАЩ в света и колко имат другите големи сили общо?

ДА ОБЯСНЯВАШ НА ОЛИГОФРЕН СИ Е КАУЗА ПЕРДУТА.

До преди споразумението с Иран имаше санкции от всички и какъв бе ефекта.Направиха си ракети и започнаха да обогатяват уран и да се готвят за бомба.Явно американопедалите пак не са в час.

ФАЩ официално се обявиха за световен диктатор, за когото решенията на ООН не важат

Хе-хе за да има санкции трябва всички постоянни членове на ООН да са съгласни, а това едва ли е така.

Време ви е да си ходите тръмпи и приятели! СРАМ сте за АМЕРИКА! Изпокарахте САЩ с всичките и съюзници! Направите невиждани расови бунтове с ККК туитовете на оранжевия тъпак! Подкрепихте Брекзит, тъпакка гостува на психото ким в Сев. Корея, некадърникка не успя да си построи дори смешната стена с Мексико, наказваше чайника уж, а само за споразумение с тях дрънка после! Мазнеше се открито на палячото путин! ТОТАЛЕН срам за ДЕМОКРАЦИЯТА и АМЕРИКА!

Schilo

Байъдън да не е по0-добър вариант? Тръмп поне не започна война никъде.

Всеки е по-добър вариант от изкукалия провал!

Schilo

И двамата не стават, това мога да ти кажа.Ставащите бъркотии са забъркани от американските администрации, като огромната част са ответни реакции на политиката, която те водят. Да не говорим и за другите проблеми, които създават с вмешателството си по света.

Schilo

Най-разумното е, тия да наложат максимална торна възрастова граница на кандидатите за президент. 65 години, да речем. Че все изкуфели старчета се кандидатират. Обама беше изключение, ама като ги гледаш Буш-овците, Тръмп, Байдън, Килъри, все алцхаймери.

По принцип подкрепям но във Франция президентът е млад и не е по-добър.

Все по-уверено вървим към ситуацията Америка срещу целия свят. Този Тръмп явно страда от прекалено голяма мания за величие.

Schilo

Тия що не си гледат латиносите и това, че страната им гори? Деева тъпите им янки, деева. Я, да се спират, че подпалиха света!

Шибаните европейци се държат като мишки, но като ги налази следващата вълна бежанци от региона може би ще бъдат по разсъдливи

Schilo

Каква част от мигрантите са иранци?

Има един-двама.

Каза световният цербер!

от га тоя миндил е говорител на ООН-то бре? Тия стават по-нагли и от Адолф май водача на 3 райх?!