САЩ обвини руска юристка, свързана с Тръмп, за възпрепятстване на правосъдието

Наталия Веселницкая, която се намира в родината си, може да получи до 10 г. затвор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През Втората световна война американците са преследвали всички японци на територията си, независимо от колко поколения живеят и колко са верни на "Родината". Сега нещата започват да се повтарят. За това никога няма да има "американска" нация. Винаги всеки ще е 1/4 такъв и 3/8 онакъв и прочие.

и ако гласуваш за правилния президнт ставаш чист като сълза;)

със семейство Скрипал се изчерпа като идеология, сега започва презокеанското ѝ продължение...

Че каква са виновни руските шпиони за това, че някакви продажни американци са "обменяли" информация. Не е луд този, който яде баницата, а този който я дава. Иначе, "Руски шпиони" звучи страшно и може да плашим малките американчета с тях ако не слушат.

Маккартизмът се е върнал в САЩ. Тия вече виждат зад всеки ъгъл руски шпиони.

Англия се оскрипали, а САЩ се насраха до ушите

Така или иначе Бойко е виновен!

Абе не знам други агенти/туристи да ги осветяват по новините или пък да им показват апаратурата, като ги хванат. Какво стана с бившия шеф на ГРУ - внезапно умря, а?

хайли лайкли... то просто не си струва да коментираш такива шитни...

в щатите бойко никой не го бръсне за слива!

много глупаво твърдение. как руските шпиони "гласуват" за правилния президент?! И само от техните гласове ли зависи вотът?! И ако са руските шпиони и действат от името на КГБ/ФСБ/Путин тогава защо им е да "крадат" пари от бюджета, след като ЦЕЛИЯТ бюджет (пак по ваши сорососки твърдения!) е техен?! Досега такава шитня не бях срещал... Друго си е -> убиваш неудобен за теб журналист, нареждаш да го накълцат на кайма и да го изнесат в чанти като конско месо от посолството ти и се изправя американският президент и казва за теб: този е живият наместник на христос! най-чистият и честен човек, когото познавам! този не може да убие или да разпореди да убият човек! И белия чаршаф ходи свободно из целия свят, а европейците остават с едно такаво чувство, че хем са ги изнасили, хем после са си обърсали инструмента в лицата им...

краварите са имали лагери за японците на американска земя, много преди Хитлер да направи своите в Полша! Но за това никъде няма да чуете да се говори...

Много болни от Шизофрения в тази Америка ! Вие от Правителството се стараете да бъдете братушки с тези Извратеняци и да им купувате Боклуците !

Демокрацията е силна когато е защитена и в никакъв случай няма да допусне да бъде застрашена дори ако трябва в името на демокрацията да бъдат затваряни хора и ограничавана свободата на словото. Демокрацията е висше благо за чиято защита не трябва да се скъпим и да жертваме нашата свобода.

Не сте прав, точно обратното. Бръснат го за слива.

На всички е известно, че прокуратурата в Ню Йорк е на разположение на Демократическата партия, този град е бастион на анти-Тръп кампанията. Това е по-скоро опит за удар срещу Тръмп, а не срещу Русия.

ти си либерал бе

тя пък хубавичка тая женичка