САЩ обмислят включването на България в програмата за безвизово пътуване

Имаме 4 кандидатури в процес на подготовка: Израел, Кипър, България и Румъния, каза министърът на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас на събитие на туристическата индустрия

Обратно в новината

Коментари - САЩ обмислят включването на България в програмата за безвизово пътуване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те докато мислят или ще се разпаднат или България няма да я има

От посещения на жители на северно американските държави БГ няма никаква реална полза. Затова най-добре ще е, да се забранят всякакви посещения от там в България. С и или без визи.

България ще въведе визи за граждани на всички страни изискващи визи за български граждани за да се спазва принципа на реципрочност. Нищо повече. Това е справедливост.

Това няма да се случи скоро, изискванията за безвизов режим са сериозни, а България не ги покрива.

След последните решения на българския КС, скоро няма да видим безвизов режим със САЩ.

България обмисля въвеждането на едногодишна забрана за влизане щатски граждани в страната. Основанието а катастрофалното справяне в тяхната страна с епидемията от ковид.

айде всички соросоиди вече може да стягат багажа и да отиват при "кораба-майка", даже вече ще могат и да си извадят паспорт, че са Х джендъри, или безполови

Честно казано колкото махането визите за Канада ме вълнуваше, толкова и за САЩ ме вълнува. Единственото, което ме вълнува, е да има реципрочност - след като те имат визи за нас, то и ние да имаме за тях. А не да сме със свалени гащи. Всеки който иска да може да се домъкен от тях при нас. Оня с бомбата в Бургас нали бе с документи от Мичиган.

Аз предлагам въвеждането на визи за граждани и селяни на Сащ на приятелската цена от 500 евро за една седмица. Можем да предложим и отстъпка от месечни визи за 750 евро.

Независимо от това България обмисля въвеждане на визи за американци за следващите 30 години с възможност за многократно подновяване като реципрочна политика към империята на злото. Цената на визата за одобрени американски граждани и селяни ще е около €125.

Това от години го чуваме, че го обмислят. Ама все тая. Мен ми е по-интересно защо Израел, при все , че им е първа дружка, не е с безвизов режим.

А кога ще махне визите Русия? За да избягам там :)

В Русия няма да те пуснат, щото те боклуци от цял свят не искат !

Чудя се кой луд би отишъл в тази скапана държава. Само като погледна Херо Мустафа, и ми се отщява.

След като отидеш и видиш, повече няма да пишеш глупави коментари

Не щем нито да ходим, нито да гледаме тази страна. Това сега е престъпление сигурно според вашето разбиране за света.

И какво ще видиш? Шпионка и табелка на вратата на хотела: "предвид престъпността, не отваряйте на персонала преди да са показали служебна карта" ;) Там след 8 не смеят да кривнат от главната улица..на която пък редовно полицията просва по очи някой с опрян пистолет в главата за шоу на преминаващите.. фффффф да ви имам приоритетите

Тати ще ми купи колело...ама друг път.

Вижте какви ужаси стават при Радев !!! Визите ще ни свалят !!!

След премахването на Pyблeн, и след премахването на MOЧA и така наречените "альоши" в Пловдив, Бургас и Русе, само тогава ще изгрее слънце над България !

Както беше през царско време, нали, кал и мизерия до уши и няколко национални катастрофи. Разбира се, царя не ги е усетил а само народа.

кво ти пречи Альоша ве олифорен?

По-добре за нас българите е да ни върнат милиардите за старите им кошници, с визи или без визи, все ми е тая.

В рубли ли ги искаш, за да се отчетеш?

На дебилите визи няма да се дават. 80% са това.

Изключително съм благодарен, че САЩ освободиха България от съветско иго !

Освободителите стават поробители.А рублев ни гарантира смърт,глад и мизерия

А дано, ще отидем, ще видим. Знам че и там в момента е супер зле откъм работа. Иначе Има какво да се види и да се купи, ама то навсякъде има. Интересно ми е защо Хърватия е вече без визи, а за Кипър ще ги отменят заедно с нашите ? ИГлежда че въпреки политкоректните филми , колкото държава е по на изток и с повече разнообразно , разбирай мюсюлманско население, толкова по- трудно падт визите. Може да има и друго обяснение, все пак е интересна причината.

Причината е, че използват визите като моркова и тоягата. Средство за манипулация. Бих отишъл там само на екскурзия. не им ща американската мечта! Проблемът който аз виждам е в това защо няма реципрочност? Няма визи за нас няма за тях. Нищо, че сме малки. Ердоган, колкото и да не го харесам, ги сложи по местата им. Бързо бързо смениха тона....

Като изберем комунист за президент и САЩ ще се откажат.

Супер а дано.

Ами хайде де... това ще е пример за доверие и реципрочнат. Нали сме съюзници?

Второто най- важно нещо след като освободиха негрите е... А те визите още не са ги отменили. Мислят по въпроса.

Ние българите, не им щем ни меда ни жилото на тези кравари.

Комунистите не сте българи

Напротив, гордея се, че съм комунист и истински българин.

Само за информация, ако случайно не си разбрал. Комунистите управляват в момента в сащ.

Без ЕС за българите евроатлантизма е една глупост. САЩ щели да ни отменят визите. Каква милост само от господарите! Съвсем ни вземат за шарани, туземци, и диваци американските мангасари.

Тези по- добре да върнат парите за Ф16, които им даде мафията. Те създадоха мутрите! САЩ са виновни за всички злини в България!

Тези пък с тяхната виза. Който иска вече ходи. Най- тъпата империя! Всичко им е фалшиво на тези мангаля.

От тези копелета няма оттърване. Откакто ги биха арабите и талибаните нещо вече не вървят. Пък и долара вече не е онази мечтана валута. Гола вода са!

Глупости! Прекрасна страна! Видях я на стари години! Вьрхьт са, а за арабите и талибаните съжалявам нямат късмет да се оправят, заради ужасна тьпотия…

Сериозно? Промит мозък! Докато зависим от мангалите на САЩ нищо хубаво не очаква българите. И като беше там видя ли им затворите, шелтърите, тент сититата?

В СТРАНАТА НА ОГРОМНИТЕ ДЕБЕЛИ ГМО-МУТАНТИ , ЖИВЕЕЩИ В ДЪРВЕНИТЕ КЪЩИ "НА КРЕДИТ", КОИТО МОГАТ СВОБОДНО ДА ТЕ ДУМНАТ ЗАД ЪГЪЛА, ЩОТО СНОЩИ СА РАЗЦЪКВЛИ "КЪНТЪР СТРАЙК" ! БЕГАЙ ВЕ! ПО-ДАЛЕЧ ОТ ЕВРОПА И В ЧАСТНОСТ ОТ ГЕРМАНИЯ - НЕ СЕ ХОДИ!

Тези има да се вайкаме с тях. Как да се отървем от Американската чума, която ни избива като народ?

Да си заврат великите визи там, където се сещат най-бързо, като се напънат малко. С визи или без няма вече кандидат балаами за ходене там.

Нашите партньори от САЩ отдавна изпуснаха подходящия момент за въвеждане на безвизови пътувания с БЪЛГАРИЯ. Сега вече дори е късно с всичките последствия.

?

САЩ си прави ташак с включването на България в програмата за безвизово слугуване... уууффф тва бе пътуване.. ббаахаха

Миришеш на лайна

най-накрая мечтата на всички соросоиди се сбъдна, стягайте си багажа, скоро ще можете да отиде в любимата ви демокрация и да видите кравар от близо

Като преди това ще плюеш в мръсната руска мутра Продажен и нагъл боклук

хаха ей по-голям си от Нострадамус с тея предсказания, ако може да ми кажеш и числата от тотото? само не разбрах защо трябва да ти пляю в мутрата, ама щом това те възбужда, ок. вече всякакви психопати има хаха

"Соросоидите" емигрираха още в началото на 90-те, когато отвориха границите на болшевишкия концлагер.

Ах какво щастие!Всеки петък ще отскачам до Бока Чика и ще наблюдавам как расте Спейсшип,а в събота вечерта до Лас вегас да заложа 200 300 хиляди и в неделя вече обратно с нови дънки (ааа,и с кило банани,да не би да се свършат)

Тези докога ще ни присъстват? Някой остана ли с илюзии какво точно представляват?

Тези отрепки никой не им иска без-визите! Колко познати имате, които ще ходят на туризъм в империята на робовладелците?

Аз

С отпадането на визите ще отпаднат и евентуалните социални помощи. И ромите няма да стъпят в САЩ.

За какви помощи пишеш?

Интересно кога ще свърши Американското присъствие? Да си завират визите там където слънце не ги грее.

Лелеее как се разви България. Вече и в САЩ може да ни разрешат да ходим на туризъм до 90 дни без виза. Браво! САЩ що не вземат да отменят визи на близките си съюзници - Украйна, Грузия, Косово, а нас да ни забравят.

Един ден всички визи ще паднат и хората ще си пътуват свободно по света. дистанционната работа ще обезсмисли везите . Преди много време е било така

Че на кой му трябват туристически визи.

Най- добре коментарите да са изключени, когато ДИР посмеят да пишат за империята на господарите робовладелци.

А бе я стига с тези отрепки!

Никой не иска да чуе за тези маймуни! Видяхме ги, че са едни крадци начело на орда от роби.

Абе стига с тези надути нещастници! Да им еба и визите и всичко!

Е те визите си изпълниха ролята - да заблудят българите, че САЩ нещо са постигнали и живеят добре. Живеят, но малка част от обществото, както и в България. Кофти империя пак ни овладя!

Е те нещата взеха да се изясняват, че САЩ е лайняна империя и там не се живее добре. Чак пък такова желание за ходене там за до 90 дни кой има?

Ние сме на 6 с борбата с тероризма, правоприлагането, имиграцията, сигурността на документите и управлението на границите. Не знам кво ни мотаят

ЮСА-та са като лудите на стадиона...пускат милиони необразовани латиноси и африканци - от Мексико, Куба, Гватемала, Хондурас и пр. Но българи, румънци, кипърци са им проблем...въпреки че им финансираме "бизнеса" със самолети, и джафкаме по сигнал срещу Русия? :)

Дрън та пляс... не ги пускат а сами си минават нелегално

Много са причините САЩ да не допуснат българите да пътуват безвизово, политически и икономически: най бедни в Европа, с най много цигани, търсещи аванта и социални помощи, болшинството са комунисти и русофили, крадливо племе- много българи са по затворите в Америка за мошеничества, кражби, изнасилвания, не са приятелски настроени, защото са манипулирани от комунистите да мразят Америка, българите са подли, завистливи, отмъстителни, неблагодарници, мразят всички и всичко, даже себеподобните си… ЕС и НАТО направиха грешка, че пуснаха България да членува в тях, защото тя е Троянския кон на Русия. Комунистите управляват още в България, под маската ба антикомунисти, социалисти, демократи… САЩ няма да вкарат вълци в кошарата си.

В много сериозни филми си се вкарал, как живееш направо не вдявам. Това всичкото дето си го написал без комунистическите добавки го има в САЩ и от други държави: Мексико например. Едва ли българите са най-голямата напаст в САЩ. Що се отнася до циганите - те емигрират основно в по-близките до нас западноевропейски държави. За какво да ходят на майната си през океана, като могат да крадат и в Европа? А и повечето няма да могат да съберат пари за път до там. Рано или късно ще пуснат визи и за България, но едва ли ще стане в близките година - две. Може би след 5 години...

И така 25 години