Обама: На 11 септември всички сме нюйоркчани

Президентът на САЩ Барак Обама запази минута мълчание за отбелязване на осмата годишнина от атентатите на 11 септември 2001 и възпоменание на близо 3000 загинали, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Обама: На 11 септември всички сме нюйоркчани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до Един (11.09.2009 г. 18:42ч.) Братко, бих бил най щастливия гражданин на България, ако наистина си единствен, който наистина не е в състояние да мисли

а бе сичко наред ли е според мен си е точно тетористичен акт,то и без тва буш със сигурност щеше да нападне ирак,не съм против ислямците баш,обаче а бе има наций дето трябва да се избиват.псувайте сащ ама е доста време ще бъде най-прогресиращата страна именно кризата от там идва и да ги мразите и не американците или квито и там се водят са най напредналата държава по добре се молете кризата да свърши там ах кво значение има все пак дали буш дали осама 3000 ги няма нали,ами българките в либия мамка и деба мръсна на тези либиийци заразиха 400 деца със спин деца да ги убиват тия идиоти не виждате ли там кво е та те сички са талибани бе ужас гледайте и там атентати и гаранция не са щатите и те са едни.....неам думи....американец,а а бе кви лайна сме земята не можем да опазим от егойзма ни така че.....

По - надоло има един коментар ЕГАТИ (11.09.2009 г. 18:45ч.) мн правилно адски много работи съм изчел и в едно съм сигурен няма терористи замесени в атентата ... единствените замесен е правителството на Америка това е ..... потърсете в гоогле и сами ще се убедите стига са ни лъгали за всичко на този свят все едно сме някакви идиоти без глави .....

Така си е. Само пълните идиоти още вярват, че терористи събориха кулите ( + 3-тата сграда, за която никой не говори). Светът е хълен с будали. Нищо чудно че е такъв.

И защо синчето ти ходеше по Америка, а не по Русия ?!?! И ти като комунистчетата едно време - вечна дружба, загниващ капитализъм, а дечурлигата все на запад. Аман от демагози!

Тя, цялата ИСТИНА е у БОГА. Истина беше заглушаването на 24 спътника на БОЙНО ДЕЖУРСТВО и оше 12 в готовност да сменят повреден от тези които са в режим на наблюдение. Нали затова Буш се скри във военно въздушна база, ... и изчака там, за да разбере какъв самолет е УДАРИЛ ПЕНТАГОНА?! Теорията на конспирацията е за заблуда и манипулации. ТЕРОРЪТ Е ПРАКТИКАТА. Пресни примери са Ирак и Афганистан. А дали и Иран ще ги последва? Поживьом, увидим!

ДЕНЯТ НА БОЖИЯ СЪД загатна за своето ИДВАНЕ, чрез повреждането на шпионските спътници на САЩ, на сутринта на 11.09.2001 г. Президента Буш-младши, веднага го скриха за 5-6 часа тогава в една военно-въздушна база, докато се разбере какъв самолет се взриви в Пентагона или това беше боен лазерен лъч, от космоса насочен там?! Каква Алкайда, какви 5 лева? Постановката е подобна на Експериментът Филаделфия, проведен в САЩ през 1943 година. През същата 1943 година Хитлер изпраща трима космонавти с двустепенна ракета, (те носят със себе си и автентична негова телеграма) които се приводняват през август 1992 година до американски боен кораб. НАСА ги е отвела някъде и никой нищо не знае. А пък за Розуел, няма смисъл да питаме. ТАМ НИЩО ПОДОБНО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. Всичко е плод на болни фантазии.

не бе - доби са лагерите на демосратите в Америка за японците..или ти нещо избирателно четеш историята а??? вий там в Съединените Кибуци от кола и пуканки сте се съвсем ошашавили бре....

другарки и другари да ви е честито тогава две кули - по късно много кули ха ха ха другарки и другари той империализъма си знае работата

точно Америка трябва да страда и тоо дълго и силно!

хаха Браво Aurora - поредното точно попадение!

Светът върви към разруха и двете кули бяха само началото...А това че Обама ЩЕ ПОСЛЕДНИЯТ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ...предстои (Справка, баба Ванга.)

е тука покрай мене никой не се чувства нюйоркчанин нито на 11 , нито на 12 , 13,... , и има защо .

I sea kvo praim?

Голям кошмар беше гледката на двете падащи сгради, а също така и на третата, по-ниска, за която обикновено не се говори, и която не беше ударена от никакъв самолет. Тя е само едно от доказателствата, че никакви терористи не са виновни за срутването на сградите и разсипването им в пепел за няколко минути!!! Дали наистина американците вярват в басните на правителствата си, или просто така им е по-изгодно - да не разсъждават и да тичат на шопинг на кредит за успокоение на нервите?! Най-нещастните хора са те, според мен, с най-промитите мозъци! Всеки пиян руснак има по-ясна мисъл и интелект от всеки среден американец, пиян или трезвен, който не знае изобщо къде е европа, нито имената на повече от пет държави в света! Но са винаги готови да си слагат ръцете на сърцето и да изпадат в телешки възторг от себе си!

Америка докара твърде много беди на света Виетнам, Лаос, Камбоджа, Ирак !! Навсякъде ме месят !! Да се оправят !!

Shto za IDIOTI ste vsichki vie, koito se radvate na tazi tragedia kato nakazanie za politkata na edna darzava????? Nima iskate da kazete che kontzentratzionnite lageri na Hitler sa loshi, a tezi na Stalin dobri??!! Sluchiloto se v New York ne e voina, tove e TERORISAM!!! Po vashata bezumna logika ako niakoi atakuva Narodnoto Sabranie ili Prezidenstvoto, vie samodovolno shte zakluchite che tova e nakazanie za losho darzavnichestvo??!! dva varianta - ili pisheshtite v podkrepa na atakata sa maloumni, ili tova e nivoto na natzionalnoto ni mislene i mantalitet. Pazi boze sliapo da progleda!!!!

Човечеството е оцелявало с вярата, че животът продължава. В миналото са загивали големи цивилизации, днес бедствия опустошават цели региони, а често и самите хора посягат върху нормалното битие. Конфликти, войни, тероризъм. Но дори след трагедии като 11 септември 2001 година животът продължава. Най-поразени са жителите на САЩ те все още не могат да се примирят с реалността, с удара върху великата им държава. Обаче, времето минава и на мястото на дълбоката тъга идват въпросите. Кой? Защо? Как? И тогава за официалните власти става трудно. Защото в първите дни беше лесно гадни терористи, антихуманисти, противници на модерната цивилизация. Отвлек самолети, взривили ги заедно с хората в тях в небостъргачите, в Пентагона, нейде в горите. А сетне започнаха съмненията. Изваден беше главният, според властите, виновник Осама бин Ладен. И набързо се разказа колко е лош, какви сили на злото е създал, как час по-скоро трябва да се унищожи. Неволно, в духа на потребителската култура, той стана търговска марка. От негово име поемат отговорност какви ли не престъпници, виртуалното му присъствие кара да завиждат рекламните майстори, самият той е като дух невидим, но навред. За осем години Осама е бил убитблизо петдесет пъти. И поне петстотин негови послания, клипове, закани са плъзнали по света. В този призрачен свят действаха и действат и молла Омар, и Заркауи, и Басаев. Реални доказателства за съществуването им не са показани. А уж все са по петите им, аха и да ги спипат. Модерните средства и технологии позволяват всеки човек на малката ни планета да бъде засечен, проследен, идентифициран. Коет не става с прословутите бандите. И това кара скептиците да се съмняват в реалността им. Всъщност, скептиците подлагат на съмнение всичко и действащите лица, и целите им, и неуловимостта. Не е тайна, че в света виреят куп теории за заговор. Като аргумент е не повода, а последствията от тероризма. За да разберем причините за ставащото е необходимо да анализираме станалото. Бързи войни срещу определените за врагове държави, богати на макови насаждения и нефт. Затягане на сигурността в собствената страна контрол над всеки заподозрян, задържане под стража без съдебно решение, намеса в демократичните сдружения, свиване на демократичните свободи. Кой има полза? основен въпрос в логиката. Кому донесоха дивиденти войните в Афганистан и Ирак? Кой улесни ръководството си на държавата? Колко проблема в трудно дирижираната демокрация бяха изчистени? И всичко това благодарение на един атентат, три хиляди невинни жертви, десетина призрака, обявени за вездесъщи вождове на злото. Все си е по-друго да постигаш целите си под благороден флаг, нали?

За пореден път българите доказват,че са тъпи,злобни,д;лни,гл се радваш на това ,което се случи,означава,че си с тотално промит мозък и заслужено тънеш в лайнз,където и ще умреш.Нещастници!

Plemennizata na moia muj e servirala Mohamed Ata i edinia ot drugite teroristi v pizaria UNO v Portland, ME na 10 Septemvri 2001 g.Niama da vi kazvam kolko puti sa ia razpitvali ot CIA.A edva li niakoga shte razberem istinata za tezi atentati, vsichki teorii na konspiraziite sa tochno tova-teorii.Mnogo nevinni hora biaha izbiti, R.I.P.

света никога няма да забрави как група алчни идиоти потъпкаха държавност и демокрация и съсипаха съвременния свят като го лишиха от всакаква надежда и морални ценности. Света няма да забрави как заради военни поръчки, петрол и наркотици, една клика в която влизаха висши военни и президента на САЩ инсценираха този измислен атентат...3000 жертви са нищо с моралните поражения от това дело-то уби всяка вяра че поне по върховете хората не са лъжливи и крадливи изроди. След тези 3000 жертви последваха още няколко милиона невинни от Ирак и Афганистан, след това ще има милиони и милиарди невинни от Иран, Индия и Пакистан...Света върви към разруха и двете кули бяха само началото...А това че Обама продължава с лъжите означава само че и той и пионка от тази игра...

Чумпил, в много страни хората бяха доволни. Навсякъде, където САЩ са изнасяли демокрация с бомби и ЦРУ. А случайно ли в този ден нито един евреин не беше отишъл на работа във въпросния център?

Ще бъдат предоставени в сигурни ръце....вашите демек.... Абе чумпиле....кой си праща детето да учи и работи в Куба и Сев. Корея бе? Ти нещо май само си спомняш и не мислиш ?

В ОНЯ ДЕН: - ДЕНЯТ НА БОЖИЯ СЪД ЩЕ РАЗБЕРЕМ ИСТИНАТА И ЗА ТАЗИ ТРАГЕДИЯ И ВИНОВНИТЕ АМА МНОГО СПРАВЕДЛИВО ЩЕ БЪДАТ НАКАЗАНИ ЗА СЕГА ИСТИНАТА НЕ СЕ ЗНАЕ

спомням си като вчера тока което видях и чух. И до сега пред очите ми е човекът който се хвърляше от вероятно 28 етаж. А у нас някои ликуваха и злорадстваха. Същите тези които не пращат децата си да учат, работят и живият в Сев. Корея или Куба, даже вече не и Русия, а в САЩ и Зап. Европа.

По - надоло има един коментар ЕГАТИ (11.09.2009 г. 18:45ч.) мн правилно адски много работи съм изчел и в едно съм сигурен няма терористи замесени в атентата ... единствените замесен е правителството на Америка това е ..... потърсете в гоогле и сами ще се убедите стига са ни лъгали за всичко на този свят все едно сме някакви идиоти без глави .....

По - надоло има един коментар ЕГАТИ (11.09.2009 г. 18:45ч.) мн правилно адски много работи съм изчел и в едно съм сигурен няма терористи замесени в атентата ... единствените замесен е правителството на Америка това е ..... потърсете в гоогле и сами ще се убедите стига са ни лъгали за всичко на този свят все едно сме някакви идиоти без глави .....

Хе-хе , последната фаза в агонията на комунягите е пускането на клевети...само че и децата вече не им вярват...(((:

случилото се в Пиндосия е РЕЗУЛТАТ драга и не ми се прави на нагел....айде оди на портала в Лозенец че парите свършват!

бе на теб пък за кво ти е истината ручай пуканки и уцкай кола и се кефи че живееш в най- великата държава...

Тя, ИСТИНАТА е у БОГА. Истина беше заглушаването на 24 спътника на БОЙНО ДЕЖУРСТВО и оше 12 в готовност да сменят повреден от тези които са в режим на наблюдение. Нали затова Буш се скри в военно въздушната база, ... и чака да разбере какъв самолет е УДАРИЛ ПЕНТАГОНА?! Теорията на конспирацията е за заблуда и манипулации. ТЕРОРЪТ Е ПРАКТИКАТА. Пресни примери са Ирак и Афганистан. А дали и Иран ще ги последва? Поживьом, увидим!

Нито един евреин не бил отишъл на работа... Напротив! Погледни мемориала с жертвите, хвърли поглед върху имената и ще видиш, че това е поредната лъжа на обръча Путин-Хаменей ООД.

чумпил, бегай в Афганистан - ти си достоен да те погребем, покрит с американското знаме...Алилуя!!!

FUCK THE USA!!!