САЩ не смятат да обявят Русия за терористична държава

Подобно решение би могло да се окаже дори контрапродуктивно, защото би рискувало да попречи на изпращането на хуманитарна помощ в Украйна и на износа на зърно от тази страна, заяви американският посланик в НАТО Джулиан Смит

Обратно в новината

Коментари - САЩ не смятат да обявят Русия за терористична държава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те са си дружки още от времето на цар Освободител, та до днес. а балъците от ЕС вече горят в кладата,която сами заливат с бензин!

че нали ако ги обявят те самите ще трябва да се самообявят но наквадрат!

ЮдеюСемитите от САЩ отново вкараха Обрязаният си анално на жендръчетата от Эврапэйскый Союз!

Накараха ЕгС да фъ обяви за терористи, а сега се дърпат.

няма терористи...ни лук яли ни лук мирисали джендърчета, я вие викайте "Слава Осраине"! Тя Украйна отдавна се е насрала и то тотално!

Кой са САЩ,че да обявяват...то да не са ем индианците да ги прилъгват със шарени стъкълца! Светът се променя! Отворете си очте!

работата с Окраине се разпърдя полека лека!

такава държава Осраине!

Тия гледаха Евросеира отдалепе и накрая егаха Урсула в Лайнения бъз!

АМЕРИКА е главния терорист на света по политически път най вече и кономически и военнен -Имат стотици войни водени --навсякъде.

....този наркоман така им го начука и то заради интересите на Америка..... а сега кой ще плаща...пак бедните украинци, а богатите ще си живуркат на кайманите...кайман ме гони мамо!!

те няма да я обявят официално, само ще й еват майката както си трябва

мачкай украинските коври и да не ти пука...Победа будет за нами!

Евродупедавите ще отидат ли да разлепят плакатчета по вратите на конгресмените и по канцелариите в Белия дом ? И каква излезе сега ? ЕС обяви Русия за терористична държава, а САЩ не ги считат за такива ? Последно ЕС и САЩ съюзници ли са или не ? В края на краищата всичко си идва на място рано или късно и истината излиза... САЩ ще си гледат собствения интерес без да зачитат и да се съобразяват с никого (както винаги са го правили, а и няма какво да им се сърдим, такъв им е манталитета там). Европа ще иаде дървото, в буквален и преносен смисъл и ще се деиндустрализира с бодри крачки под вещото ръководство на г-жа Урсула, г-ца Мишел и дядо Борел. Русия ще си вземе Украйна в орбитата по един или друг начин. И както казва Х. Иванов, ЕС ни дава чудесни възможности да емигрираме, въпроса е къде.

Смеят ли? Ако обявят РФ за терорист ще им се наложи да пращат сини каски, умиротворители, да налагат "демокрация" и т.н. Не! Знаят само да лаят и да пращат местни идиоти да дразнят мечката...

Кажи честно, ти колко пъти си бил в скапаната русия?

Проблема е, че Сащ убиха шанса света да е ноемален с твроризма си и несъвър3ната си политическа концепция

Зеленски да почине от естествена смърт и "демократичния" свят да му отиде на крака на погребението!!

Тъп си като русофил. ЕС обяви русия за държава спонсор на тероризма.

по тъмно кат мишоци.

Еее, що така бай Джо, я по смело

"Съединените щати не смятат за необходимо в този момент да обявят Русия за терористична държава" Не може терористичната държава сащ да обявява кои други държави са терористични. сащ са терорист №1 в света. Подклаждат войни навсякъде и после си пробутват пушкалата прескъпо. ТАКА СЕ ПЕЧЕЛИ ОТ ТЕРОР. Иначе няма да оцелеят още дълго.

И после от тяхната уста - в задните части на ЕС? Стига. бе, човек, то е...ати порното стана вече!

Да наричаш най-голямата държава със най-много прородни ресурси ,победила Наполеон ,Хитлер и османската империя,Супер ядрена държава терористична държава….трябва сериозно да ти хлопа дъската!

Жалко. Империята на злото Русия от 9 месеца е най-големият спонсор на терор в света.

Hе само една дъска цялата ограда им хлопа

Адресите? Кьовеши!!?

За Америка Русия е локална сила. Америка има по-важни занимания и никак не им се занимава с Русия. Затова я оставиха войната в Украйна на украинците и Европа.

Бай Иван ли си бай Драган, просто си абсолютния пример за промит, полиран до съвършенство мозък. Опс пример за липса на такъв въобще.

Истината започна да излиза наяве.От всички страни най-изиграни се оказва че ще бъдат Украйна и Европейският съюз. Разобличителя

Бае Ганя, ти си много гнусен трол. Такива като тебе, плод на мъжка любов, на чикии в мивката.

"победила Наполеон, Хитлер и османската империя" Човече, ти самият си за Карлуково. Още малко ще кажеш, че Русия и Римската империя е победила. Толкова са ви промити мозъчетата на вас русоробите, че няма накъде...

Вовата правилно ви казваше, че това е специална операци в Окраине, а вие не та не, то било война. ай сиктир бре, то ако беше война, Окраине нямаше и да я има вече на картата....щеше да е една огромна дупка, клоака....не че сега не е!!!

Майорче, не се занимавай с кровогледия наркоман бай ганя. Сопола го шибаме анално за 10 пробити долара.

Ей, алкаши!

Истината започна да излиза наяве. От всички страни най-изиграни се оказва, че ще бъдат Русия и Чечня. Разобличителя

дедо ти ли го стори?

Американски щат ли е?

Да джафкат отстрани, когато това ще донесе само вреди, е привилегия на пуделите от ЕС. Жалките "управници" на Европа не заслужават да представляват Стария континент и народите си. По заповеди отвън, те водят еврогейската кочина (ЕСССР) към тотален разпад и разруха. Това се прави целенасочено и умишлено, а дебилизмът, с който се извършва всичко, често изумява дори конспираторите с най-болните и развинтени фантазии. Но докато от страна на хората има и най-малката търпимост към подобни действия, цялото това нещо ще продължава.

България.

Русия е съсипана като държава. Между 50 и 100 хиляди руснаци паднаха в Украйна, има масово обедняване, вътрешни борби, всенародно видиотяване. Чака ги революция и разпад. При това положение на Америка не им трябва да се намесват изобщо. Само гледат отстрани сеира на жужето Вова и сие.

Автобиография не искаш ли?

страх да я смачкат?

:)))А защо ли?Ще тръгнат тогава едни въпроси?Колко мирни хора са загинали от насаждането на демокрация от САЩ и колко от Русия?Следващият,който е подкрепяла САЩ дали са били на страната на доброто след това-това тамили,това талибани и в какви се превръщат след това?Руснаците да са имали такива издънки???Утре или в други ден ще прочетете в българските "новини" ,че САЩ вече мислят или сондират мнението да излязат от НАТО!

Парада на муньо Зеления в Кремлин?

Не си истинският разобличител посерко,айпи адреса ти е друг.

не напразно е измислена тази игра. Бинго е хазартна игра, нещо като войната на Украйна с Русия размерът на залога е по преценка на Зеленски, той е заложил целия украински народ, до последния украинец в полза на Америка!

Ако си прав,че руснаците за загубили 100 000 войници,това значи,че украинските загуби са най-малко по 10.Това по признание на нашите западни големи братя.Те казват ,че загубата руснак украинец е едно към десет!

Най-изиграни са такива като теб!Ти нещо купи ли си от черният петък:)))

СЪОБЩЕНИЕ ДО РУСОФОБСКИТЕ ТРОЛОВЕ В БЪЛГАРИЯ: НИЕ АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ СМЯТАМЕ ДА ОБЯВЯВАМЕ РУСИЯ ЗА ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА. ОТСЕГА НАТАТЪК ЩЕ НАКАЗВАМЕ БЪРЗО И БЕЗКОМПРОМИСНО ВСЕКИ РУСОФОБСКИ ТРОЛ В БЪЛГАРИЯ, КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ ДА ЛАЕ БЕЗ НАШЕ РАЗРЕШЕНИЕ ПРОТИВ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!