САЩ настояват Северна Корея да се разоръжи до 2 години и половина

Аз съм уверен, че те разбират, че ще има задълбочена проверка, каза държавният секретар Майк Помпейо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е те така се прави! Браво на на Ким (...)! Ако не се беше въоръжил, щеше да има съдбата на Иран. Сделка - няма да се въоръжаваш - махаме санкции и деблокираме(т.е. връщаме ти откраднатото от нас) средствата ти в "НАШИТЕ" банки. Да, да, ама НЕ ... !

Ким беше легитимиран пред света от "великата сила" без да даде насреща нещо съществено. Изигра си картите добре - въоръжи се, изправи света на нокти с ядрените си опити и после изведнъж стана миротворец. Тръмп направи "страхотна среща", постигна "невероятно споразумение" и вероятно ще вземе една Нобелова награда. Ние обаче трябва да видим какво ще последва, дали наистина ще има контрол и разоръжаване. За сега май не е ясно.

mISH0

Тия колониални ауткасти казаха по едно"здрасти" и почнаха да налагат условия. Да, ама КНДР не е Европа или европейски дупедавец.

нагли цинични тюфлеци а кога ще се разоръжат те и ще спрат да тероризират света?

Ей, малкия кореец на луд прави оранжевия. Какво ли е намислил?

Нали?

Обикновено разоръжаването на дадена страна отнема около 3,141592 години, в този смисъл 2,5 години ми звучат нереалистично. В случая със С. Корея най-вероятно разоръжаването ще стане в интервала от 4,475 до 5,3 години. Ако Русия се меси- след 20г, ако Китай се меси-след 50г, ако и двете се намесят- след 84г

Китай беше притиснат от САЩ да спре подкрепата си за Ким и Ким клекна! Русия е нула!Путин подкрепя дебелия със глупавата си пропаганда за баламурници!

САЩ настоявали...САЩ санкционирали...САЩ нападнали...Трумп на срещата усетил благодарение на неговият талант- негови думи- че Ким искрено иска да се разоръжи. Това изказване е перефразирано от изказването на Буш младши, че той бил погледнал в очите на един сега известен политик, и разбрал че говорел истината. По това време Пауел зададе въпроса как Буш можел да вярва на този политик- тоест в типично американски стил. Сега пък Трумп перефразира това изказване и някъде ще стане гаф..., но първата стъпка на Ким беше да разкара американските и южно корейските маневри от територията на двете държави по вода.Ще видим нататък.

Кимчо, умната! Разоръжиш ли се, ще ти демократизират държавата. А това не е много здравословно.

Както Украйна,даде си ядрените оръжия и Русия веднага започна с ,,освобождаването” та нейни територии!

КГБ

Точно като с Украйна, само, че други започнаха да я ,,освобождават " първи, не Русия.

Кимчо може да е дебел, но не и глупав. И прекрасно знае че ако се разоръжи, го очаква съдбата на Кадафи. Така че е много рано за фанфари!

Не харесвам Северна Корея, но защо по дяволите педалчетата от USA които са едни от най-въоръжените страни ,карат друга да се разоръжава. Защо по дяволите не дадат пример и не нарежат ядрените си ракети.

Споко. Америка се чупи от Азия. Не трябва да застрашава Корея.

Защото те са добрите и пазят света... хах

Реципрочност и исраел да се откаже от ядрено оръжие.

Разоръжаване на Корея до 2 години и половина, на САЩ - до 2 години и осем месеца (американската армия е малко по-голяма).

Да се разоръжи Северна Корея в договорения срок. Това би било едно добро начало на ОБЩОТО, СВЕТОВНО РАЗОРЪЖАВАНЕ ОТ ВСЯКАКВИ ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВИ УБИЙСТВА НА ХОРА. ДА СЕ УНИЩОЖАТ ВСИЧКИ КОНВЕНЦИОНАЛНИ И ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ НА ВСИЧКИ СТРАНИ-НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ И НА НАЙ-МАЛКИТЕ ПИОНКИ. ЗА ДА ЗАЖИВЕЕМ ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА СПОКОЙНО, В МИР И ЗГОВОР.

А САЩ, кога ще се разоръжат?

Ако сащ се разоръжат с какво ще трепят хора по целия свят???

Миротворците добре папкат и добре им личи. Блажени заблажващите.

С ядрено оръжие и добра дума , се постига повече отколкото само с добра дума :)

Тия пак объркаха желаното с реалноста. Ким може да е всякакъв, но луд (за разлика от фашингтонците) не е. А има и доста примери какво правят демократичните фащ с разоръжилите се балъци.

Смешници! Това да не е СДС и психодесните наследници на извършителите на деветоюнския преврат!

Хубави и нереални пожелания и научна фантастика за наивните по света.

Всички тука са големи разбирачи, с месечен доход 1000 лева. :)

значи 400 от моите са при теб?

Ким, обаче, настоява за незначително разоръжаване, през следващите 25г.

Не вярвам Помпео да е толкова тъп, че да лансира лъжливи предпоставки. Според резултатите има следното:"Тръмп и Ким постигнаха споразумение, потвърждаващо ангажимента на Северна Корея да "работи за пълна денуклеаризация на Корейския полуостров", но не бяха дадени подробности кога Пхенян би се отказал от ядрените си оръжия или как това може да бъде проверено." Но Ким не е глупак, говори за пълна денуклеаризация на Корейския полуостров, това значи, че ядрените оръжия от Южна Корея, военните съдове на САЩ с ядрено оръжие и съвместните военни учения на САЩ и Южна Корея трябва да се прекратят. Но нищо не се каза по този въпрос нито от Тръмп, нито от Помпео. Какво очаква Помпео! Ким има достатъчен ядрен арсенал и ракети за неговото използване, които достигат територията на САЩ. Отговорът е ясен, когато САЩ се махнат от Корейския полуостров.

Браво Тръмп. Блаженни са миротворците.

Браво! Значи Пхенян и Вашингтон напълно се разоръжават до 2,5 г и взамно ще си правят проверки дали някой от тях не крие някое и друго килце уран. Даже Тръмп споделил, че двигателите на унищожените им балистични ракети ще ги запазят и ще ги използват за мирни цели. Най после наистина да кацнат на Луната. Този път без холивудски трикове ;)

ти не вярваш че са кацали на луната? Те в Добруджа кацнаха без да разбереш даже...

Е че те са кацнали на Луната доста пъти. Би било добре да не се вярва на измислици. Скоро и на Марс ще има хора.

а земята е плоска , нали?:) кретен добрички русофилистичен:)

Не мога да повярвам, че града в който са родени и са творили хора като Вальо Дългия и Малката Металика, може да роди такива русофили като тебе

Путин си направи ебати гаврата назначавайки този клоун за президент на САЩ