Коментари - САЩ наложиха вето на резолюция на ООН за хуманитарно прекратяване на огъня в Газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чакам коментар феновете на украхйна, сиреч соросоидите герб ппдб и дпс

обвинителния акт от четвъртък се посочва, че Хънтър Байдън е „печелел чудесно“, докато е бил в бордовете на украински индустриален конгломерат и китайски фонд за частни капиталови инвестиции. Само през 2018 г. Хънтър е похарчил над 1.8 милиона долара, включително 772 хил. долара тегления в брой, 383 хил. долара за „плащания на жени“ и повече от 150 хил. долара за „дрехи и аксесоари“. „Подсъдимият не е използвал нито долар от тези средства, за да плати данъците си през 2018 г.“, казва се още в обвинителния акт.

Броженията, които започнаха по целия свят преди 15г имат един източник, един извор на злото- Императора ПалПутин! Като зъл сит комплексираното джудже започна конфликта в Украйна със "зелените вежливи човечета" на Пригожин, започна финансирането на всакакви неправителствени организации, включително ЛГБТ общностите в САЩ и Западна Европа, просмука народите им с отровата на конспирациите, опита се да разклати банковите им системи с биткойн и подобни- всичко това с единствената цел да си отмъсти на САЩ, че точно 3 пъти за последните 120г спасяват руските ватници от унищожение! Неблагодарен див народ от фалшиво богоязливи пияници! Войната в Газа е запалена от Иран и Русия, сега се опитват да запалят и Ю Америка!! Злото трябва да се спре сега, докато е на колене и едва диша!

Наспивай се добре, че ти се отразява - започваш да сънуваш докато си буден. Или просто си изперкал. Отдавна не бях чел подобни небивалици. Що не обвиниш Путин и за глобалното затопляне?

Това което правят евреите с Хамас е показнО какво ще им се случи на ватниците или турците ако плодължават да духат под опашката на коня

Хаха малко трудно ще стане. Турция ако се вдигне няма кой да ги спре без употребата на ядрени оръжия за руснаците да не говорим. Нали не мислиш, че това в Усрайна е истинска война?

Днес на практика Израел приключи с Хамас, малко над месец им отне и то при положение че щадяха мирното население. Вече се доказа че 90% от цивилните палестински "жертви" са фейк. Евреите не мразят палестинците, а мразят подстрекаваните от ислямистките правителства радикалисти. Милиарди са изсипвани от Либия и Иран в организации като Хамас за да поддържат огъня на омразата към Израел. От 50г Израел е съгласен на палестинска държава и всеки път когато се стигне съвсем близо до това и ислямистите подлаждат война, защото те не искат мирно съжителство, искат да премахнат Израел като държава, въпреки че в Израел си изкарват прехраната половин милион палестинци. Затова и много палестинци се радват на разгрома на Хамас и са благодарни на Израел че ги освободиха от тях! Израелският народ е бил по тези земи 3000г, арабите идват преди 600г и прогонват всички останали народи от земите си! Те са фанатиците шовинисти!

Нищо не е приключило, евреите тепърва предстои да страдат.

И как щадяха мирното население, като от един век не е имало повече избити жени и деца( по данни на ООН) . Удари по болници, училища и домове на мирни хора.

Целият свят е отвратен от САЩ! САЩ са световно зло и световен терорист.

От години се знае, че ООН е па разитен орган

САЩ=тероризъм

Ей ся е момента да ви ПИКАЯ на ООН-то

На кого по-точно в ООН-то? Помисли не обобщаваш ли по фалшив начин?

Империя на злото, ясно е кой се храни от и подхранва конфликтите…

Няма ООН, няма Уницеф, няма СЗО, единствената организация способна да озапти Израел е нашия БХК. По подразбиране защитавайки мургавото палестинско население, което има само и единствено права, свободи, потребителски защити и т.н., БХК ще ошашави евреите от съдебни дела, имотни искове и финансови компенсации.

Империята си брани съюзници като праща звезди на смъртта (самолетоносачи)да охраняват...

Да повторя, защото дирци трият. Трият всеизвестни факти. Няма място за изненади. Вашингтон е за мир по света само на думи. На дела - точно обратното.

А вчера твърдяха, че са страната най-много помогнала на палестинците. Днес Шорц твърди, че Русия спряла газа на Европа и вдигнала цените десеторно, добре че бил той да намери алтернативни източници и да спаси Германия. Тези идиоти отдавна минаха всякакви граници. Такава напаст се изчиства само с огън.

А поне санкции срещу Израел, заради убитите десетки хиляди мирни граждани, кога ще има? А помощи за палестинците да отблъсна окупатора?

Май много стана! САЩ създават талибаните. САЩ създават ислямска държава и уж вече 16 години се борят с тях и все не сварват да точат сирийския петрол. Сега създадения от тях Хамас, уж напада Израел, за да изгонят палестинците от Газа. Ама този път май удариха на камък, щото съседните страни не искат бежанци. Защо не искат? Щото е играно вече. Израел им взема земите и не ги пуска обратно

САЩ създадоха и Израел. Забрави ли?

SirBob

За Украйна 1000 резолюции ще приемете ако трябва, но за Газа не става, нали? Янките явно смятат, че евреите са тръгнали да раздават милостиня там. Лицемерието и двойните стандарти на САЩ още веднъж в действие.

Еее сега. В Газа не са фашизирани като в Украйна и нема помощи , и милиарди финансиране

До първата световна, САЩ са кретали на 4, 5 място! Започва войната. 80 процента от населението е против включването! Брет, какво да правят американските капиталисти, стоят далеч от копанката. Натоварват пътническия кораб Лузитания с муниции. Както и хора на борда. Ще го отправят за Англия. Германия рредупреждава, че ще го потопи. Да не тръгва. Даже разлепят листовки на пристанището. Естествено корабът тръгва и близо до Англия е потопен от немска подводница. Жертвите са повече от Титаник. Общественото мнение вече е 80 процента за включване във войната. Европа е разрушена и американските фирми бичат здраво. Но в един момент се възстановява и идва Голямата депресия.

Империи са се раждали и умирали и само по-начетените знаят за тях! Приказките за демокрация, равенство и т.н. булшит са само за наивници- правото е било винаги на страната на по-силния-както в макро, така и в микро мащаб. ако искате вземете колкото си искате примери от родната порно-действителност. Управници и малки управничета правят каквото си искат без никакви правни последици. Краде се и се дарява поголовно от малки и големи "началници". Нищо не може да спре тази вакханлия- само действащите актьори се сменят с течение на времето- по биологични причини. Човешката алчност е безкрайна и нелогична- тя е в разрез със всички природни закони и е осъдена в крайна сметка да изчезне заедно със носителя на това зло... Та... не се кахърете- тандемът САЩ+Израел са силните на деня...засега, но ще изчезнат и само, изследователи-историци ще знаят, че той някога е съществувал... САЩ и Израел

За изчезват. Просто да оставят другите на мира

Тия наши управници кой всъщност ги направи управници? Същите такива като тебе.

"Ако от изборите зависеше нещо, те отдавана щяха да бъдат забранени!" Това е цитат- няма да споменавам автора, защото в килийното, където си учил едва ли някой е чувал за него. Да си мислиш, че можеш да промениш нещо с твоя глас е най-голямата заблуда на така наречената "демокрация"! Коронният номер на дявола е да убеди хората, че той не съществува! Мисля, че надценявам умствените ти възможности, но все пак пробвай с мисленето... случват се и чудеса- много рядко, но все пак.

Няма нищо по-дразнещо от добрия пример.

Нямам търпение най-накрая да им дойде войната у дома да видим каква песен ще пеят тогава. :) Крайно време им е.

SirBob

100 %.

управляваща Фашистка Хамерика трябва да бъде унищожена час по-скоро! . В противен случай се върви към 3-та световна война с предизвестен край.

Твоята Русия е подписала международен договор признавайки териториалната цялост на Украйна. Включително Крим Донецк и луганск. Разбира се да се опитваш да крадеш чужда територия не е нападение ако си Русия нали??? И понеже много обичате вие предателите да ги сравнявате тези две неща. Я кажи кога украинците нахлуха в Москва избиха и изнасилваха и отвлякоха 240 руснака за заложници? Пък след това ми кажи как постъпиха руснаците след терористичния акт в Беслан и колко всъщност невинни чеченци убиха?

На прайда разказвай хохол миризлиф

Не глупако. От 2014 година шайка нацисти взеха властта с преврат. Тази власт на укронацистите е нелегитимна. И затова подлежи на унищожение.

След 2014 година украинците ходиха на избори. Така че твоя преврат е много интересен- вместо да вземат властта превратаджиите провеждат избори. При това не е един път а два пъти. И даже допускат про руска партия в техния парламент... Това ще да е много специален преврат.

Да, след преврата през 2014 г украинците ходиха няколко пъти на избори, но преди тези "избори" бяха забранени всички други партии, освен тези на превратаджиите! Така че реално тези избори са нелегитимни! Между другото, на последните президентски избори в Украйна Зеленски беше избран, понеже обещаваше да реши конфликта в Донбас по мирен път, и да възстанови приятелските отношения с Русия! Зеленски измами своите избиратели, и след като стана президент, започна да прави точно обратното на това, което беше обещавал преди изборите!

Един ден война ще има на техните територии. Рано или късно. Тогава никой няма да го е еня.

Освен платените руски тролове никой друг не обича терористи.

Страна не заемам. Жалък си.

Коментарите ти във възхвала на Русия и има във всяка статия. Но ти съвсем не заемаш страна нали?

Верно си жалък.

Словоредът ти е същия. Пропагандата едно към едно. Ама не си бил ти... Интересно.

Аз обичам майка ти.

Идиот не съм платен руски трол,но това не ми пречи да виждам престъпленията на САЩ срещу човечеството.

Срам и позор за САЩ и Великобритания. Война в Газа, война в Украйна, те винаги са насреща да окуражават такива събития било то с оръжия или гласувания. Като цяло те срещу война не гласуват. Някои войни ги започват, други ги подпомагат. Какъв евроатлантизъм само. Това в ООН беше невероятно ниско от тяхна страна, при това само две години след началото на войната в Украйна. Невиждано преди лицемерие, пред целия свят. Няма повече изрази като международни договори, територии, окупация, международно право, агресия...всичко това изчезна, когато Израел започна да върши военни и хуманитарни престъпления в Газа.

Я кажи колко международни договора по гази и твоята Русия нападайки Украйна? Я кажи колко примиря и прекратявания на огъня бяха нарушени от твоите любими терористи от хамас? Я кажи кой всъщност започна цялата патаклама избивайки над 1200 израелци и отвличайки над 200 души заложници?

Твоята Русия нахлу на територията на суверенната държава Украйна и краде нейна територия. Самата Русия е признала Крим Донецк и луганск за украинска територия.

Сега ясно ли е кой води война в Газа и Украйна?

Други въпроси?

Ми Путин защо не праща руски войски в Газа на помощ на палестинците и да отвори втори фронт? Докато Путя се скатава, неговите приятели палестинци гинат.

Парадоксът на говняшка- дъртите кгб педерасти искат да затрият загниващия запад, западът в който живеят децата им...

И аз не виждам смисъл от ФАЩ :)

А ти кой си, че не се сещам?

Не за първи път и Щатите и държавите от Европа изпадат в рецесия. И всеки път излизат все по-силни. Докато твоите любимци всеки път рецесията при тях приключва с разпад на държавата. Справка разпада на фалиралия съветски съюз.

На прайда разказвай хохол

Но това се отнася за минали времена, когато колективния запад имаше колонии и ги ограбваше жестоко. В Африка живееха по палмите, арабите не бяха виждали друго освен камили, а изтока беше в средновековието. Единственият противник беше СССР и сателитите. От всички, само СССР беше апетитна хапка заради ресурсите. 30 години след разпада негрите слязоха от палмите и видяха с какво разполагат, изтока се разни и изпревари всичкото колективно, а арабите - там се вижда какво се случва. За 15 г. Русия погледна и видя че няма на какво да разчита от т.нар.запад. а на либералите им остана държавици като България, РСМ или Украйна- корумпирани и готови да се продадат за без пари.

Съветският съюз нямаше ли колони в лицето на братските африкански държави и всички държави от източна Европа??????????? Е що тогава фалира и се разпадна???????

Че твоите любими арабски терористи не зачитат примирията и не спазват никакви ангажименти и обещания. Точно като твоята любима Русия и вероятно затова толкова обичаш арабските терористи. И ако тия твои любими арабски терористи искаха държава Палестина нямаше да се противопоставят категорично на всякакви опити за създаването на държава Палестина. Пак ако палестинците искаха мир и държава Палестина щяха да се отърват от хамас. Защото самите хамас твърдят че имат 50 000 бойци , пък палестинците са над 2 милиона. И си имат съсед Израел, който с най-голямо удоволствие би им помогнал срещу терористите от хамас.

Укропите са същите мангали!

Що бе? Нали милеят за живота и здравето на хората по света, в частност Украйна? Не е ли едно и също? Съчувствам на жертвите на егоистите от световният "елит".

За хора - да, за палестинци - не. Я ми припомни кога украинците нападнаха Москва и пекоха бебета там.

Света и политиката не се ръководят от справедливост, а от интереси и лобита!

Напомня ми за Дрезден 13 февруари 1945 година: 245 британски бомбардировача "Ланкастър" поемат курс към Дрезден. В 21:45 вечерта градът край Елба е огласен от воя на сирените. Ужасът на следващите часове е неописуем. Над 400 000 бомби се изсипват над града - една от друга по-смъртоносни. Дрезден е разрушен почти до основи. Нищо, че не играе почти никаква роля за по-нататъшния развой на войната. Само за 23 минути центърът на градът е изпепелен. А на другия ден, когато следват нови въздушни нападения с над 300 бомбардировача, Дрезден е изравнен със земята.

И за София!

Да. И други български градове!

Да си знаят тези, които се репчат на запада.

Изнасилени от руските войници германски и не само германски жени. Да си спомним също така и колко германски градове са изравнени със земята от руската артилерия. Странно обаче никой не обвинява във военни престъпления по това време никого от съюзниците нито в Съветския съюз.

Че весела история.Ама много смешно.

Ама третият свят.Е,не баш целият ..Ама кв'о от това ..Ами като загниващият Запада земе та загние..и доларът загине...малиии!Ще трябва Песков и лавров да си приберат дечурлигата в росия..въх

Ти света не го мисли, а за посраната усраина се кахъри :)

Официално, вече 7 държави от ЕС са в рецесия! Жив и здрав

Всичко има начало, възход и упадък. Героите които си споменал са в упадък. Това не става за една седмица а е дълъг процес. Но да...в упадък са!

бе скъсан вестник?

И ние сме с Рассия.Товаришч Потин,наш друг.

Аз не помня САЩ някога да не е действал и гласувал в интерес на Израел. Не съм сигурен защо има изненадани.

Май, май си е в интерес на ФАЩ!

Точно така. Само ние винаги сме прави ;-)

Ето, например, Невада пустее! Да прибират чифутите там, и по живо, по здраво :)

Не става! Кой иначе ще дисциплинира тарамбуките? Такава е еврейската съдба, да бъдат пудели на ФАЩ!

Поредното доказателство че ОНН е пълен ташак!

Биби каза в едно интервю че се съобразява само с една друга държава и един друг президент: САЩ.

Друг е Шефа!

После евреите се вайкат че си нямали държава. Ами имат си и то 2.

За съжаление, доста повече са.

И Паситу тъй рече :)

САЩ са световно зло, злокачественият тумор на света. Трябва да бъде изрязан.

Ние българите мразим САЩ до дъното на душата си!

И да им пикам на паметника на хамериканските летци!

Ти пък що се мислиш за българин, бе тонгус?

ФАЩ са световен теророст No1! В сравнение с тях Хамас са лаици!

Рекох ви я че палестинските циганьори настъпиа мачоко сеги и па мъдурестия индианец сам си щръпи на врато

Са капка в морето от тарамбуки!

Да, Израел има право да накаже непослушното дете, ама не наказва Хамас, Ами избива палестински жени и деца! Израел създава и финансира терористи, а ще плащат невинни жени и деца! Голяма логика. ООН трябва да накаже Израел и да му отнеме детето

Израел им каза да се евакуират. Хамас не им позволи.

Е, щом не се евакуират, дай да ги избием! Сериозна логика!

Да да се откажем, а?

Не празнуват убийствата на невинни в чужди държави. Твоите невинни обаче правят точно това.

„Русия, може да наложиш вето над тази резолюция, но не можеш да наложиш вето над гласовете ни“, обяви американският представител Линда Томас-Грийнфилд по време на вчерашната среща, цитирана от „Ню Йорк Таймс“. Руският посланик благодари на трите държави, които се въздържаха от гласуване. Отрече и страната му да е поставяла под прицел гражданска инфраструктура в Украйна и припомни за военните действия на Щатите. „Трудно ни е да се конкурираме със САЩ по отношение на нашествия. Вие не сте в позиция да морализирате“, обяви посланик Василий Небензя. Дипломати заявиха, че следващата седмица Общото събрание на ООН ще действа по резолюция, осъждаща нападението над Украйна. Там държавите нямат право на вето, но резолюциите на Общото събрание са символични и не са правно обвързващи, както тези в Съвета за сигурност. По време на разговорите украинският посланик поиска минута мълчание за мир и за жертвите на инвазията. Небензя поиска мълчание и за „загиналите в Донбас“.

Това че лидерите на хамас живеят в петзвездни хотели в Доха? Очевидни факти ли започна да отричаш жалък предателю???? Или това че самите терористи се похвалиха че с водопроводните тръби осигурени им от международната общност за подобряване на условията на живот на палестинците са направили ракети за да обстрелват Израел? Кое е измишльотина жалък предателю?

Или Турция. По лесно е да мятате бомби и да трепете цивилни. Щото истинската ви цел е да изгоните тези хора от земите им

Щото ви пречи на платената пропаганда нали? Вместо това Израел се изтегли от ивицата Газа и ги остави да се оправят сами 2007 година.

Виж там, кой създава и финансира Хамас. Тръбите били френски. Сякаш французите не са си давали сметка че могат да се използват за оръдия Че той и Боримечката е използвал череша за Топ

Както създава и ооп. Защо нещо проблем ли ти е?

САЩ се Доказаха в ООН като най-големите Борци СРЕЩУ Мирът на Земята! САЩ единствени използваха Варварското Ядрено оръжие!! САЩ и слугите им по света и у нас поклонници на дявола! Няма кой да ги доближи

ФАЩ са световен теросист No1! В сравнение Хамас са лаици!

И без това всички ние си знаехме, че терористичните държави са САЩ и Израел, но сега това стана ясно и на най-заблудените, заспали западняци. За тях, войната е начин на съществуване. Пари, пари и само пари шумолят в главите им. Военната промишленост да печели, животът на туземците в колониите им за тях нямат никакво значение !!! Отдавна е ясно, че Сатанинските Античовешки Щати е раковата болест на човешката цивилизация Злокачествен карцином с редица отровни метастази като ЕС и НАТО !!!

Ти пък Какво общо имаш с терористите от хамас???? Да си седнал да ги защитаваш като родни братя?

А ти какво общо имаш с израелските убийци? Я си кажи?

Да разбираме уродче - харесва ти да убиваш жени и деца ?

Вие мюслите сте специалисти по тази част.

Хич не ми пука! Аз съм за истината и справедливостта! Такова ми е възпитанието! Да се избиват и да избиват! Хамас е дете на Израел. ПП: но все пак правя паралел, неволен с Баташкото клане