САЩ наложиха санкции на фирми, кораби и физически лица, свързани с Техеран

Дава се награда от $15 млн. за информация, която да послужи за разрушаването на финансовите механизми на Корпуса на гвардейците на ислямската революция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Краварите само това си могът защото им се позволява.... Незнам до кога ще се търпи тяхното вмешателство на всякъде из суверенни страни ами не ги резнат както си трябва защото тъй или иначе това що се внася от там може да се внесе от всякъде на много по нормални цени па да ги видим тогава санкциите им на кого ще накривят капата...

Законите на САЩ важат на територията на САЩ и да си ги прилагат там. Не са задължителни за Света. Има си ООН, който налага санкции. Империята на Злото. Коята се опитва да налага своите закони на другите държави.

Тея цървули още живеят с идеята, че света се разплаща с долари и се страхува от "военното им могъщество". Всъщност тази държава е създадена от мародери и ще загине като такава.

Боярищникът дарява мечти на когнитивно обременените.

и квооо?

Aa

САЩ да внимават с Индия. Президента им Моди днес беше във Владивосток при Путин. Подписа всичко което Русия му поднесе и заяви че са много малко големите държави в света на които Индия се доверява Напълно както на Русия !! Сделките за 100на Су-57 ,танкове,Енергия,машини е напълно вероятно да бъдат подписани . Лошо се пише на Запада .

Ти там ли беше, руски бот, копейкаджия, ти каква сделка освен по 2 копейки на пост заработваш!!!

Съюза между Русия и братския цигански народ, който преживява с два долара на мангал от племето ще донесе страшни беди на Запада. А на Русия ще донесе купища пари и тонове поръчки за умрелите и военни заводи

Индийските делките за Су 57 са 'вероятни' в руското въображение (индийците добре видяха в какво се превърнаха стотиците милиони долари загробени в проекта). Виж индийските сделки за американски хеликоптери (Апачи, Чинук) самолети (Посейдон) са напълно реални. Предстоят конкурси за АУАКС, самолети цистерни и леки изтребители, където руското участие ще е символично, (ако въобще го има). Индия е съперник на Китай, а РФ вече се самоопредели като китайски васал..ъъ 'младши партньор'.

Чиста намеса във вътрешните работи на Иран . После да няма: ама защо ми потъна самолетоносача или ми паднаха ф-ките?

Магистрала "Хемус" е построена с иранска помощ 1977 г. До него време в Източна Европа е нямало техника Катерпилар. Тодор Живков е бил пръв приятел с Реза Пахлави. Москва е нямала връзки с Техеран и е гледала строго на изграждането на 130 м. виадукти в Стара Планина. Днес кой може да построи такава магистрала? Само да се замислим на какво дередже сме днес. Даваме концесии за 120 т..злато в Крумовград срещу 2% от стойността. Това го няма и в Уганда. Когато и да влезе в затвора Бойко Борисов, все ще е късно,:(

Реза Пахлави беше отстранен от управляващите сега молли през 1979 г. Само да се замислим на какво дередже е Иран днес.

Молите се криеха от Савак във Франция;)

Освен да наказват ,санкционират ,бомбардират,демократизират ит.н-Друго ,знаят ли?

Когато Ал Кудс помагаха на американците бяха добрички... свършиха си работата и американците ги ритнаха, това в кръга на шегата разбира се, но след като американците предадоха Мосул все някой трябваше отново да го превземе и това бяха точно Ал Кудс и подопечните им милиции, а американците само бомбеха... предимно цивилни, щото от високо трудно се вижда кой какъв е;) Между впрочем, за да е ясно на американските читатели, твърденията на тяхната администрация са равносилни на това иранците да твърдят че Корпусът на морската пехота на САЩ, наместо правителството на САЩ, е придобил 15 милиарда долара от маковите полета в Афганистан.

Това за маковите полета, ама надали са отишли при пехотата изцяло.

Отговора е ясен - съдраните гащи са си съдрани гащи

Нещо да кажеш за курса на долара който пада? е, сега с този Дориан хората накупиха стоки и влезна капка в морето -бюджет на америчките, ноооо няма мънииии. Слабият и мързеливият винаги иска да не прави нищо- като Дони- но да взема финикийски знаци.

Единственото, което го държи са цените на нефта, защото Русия не произвежда друго За разлика от САЩ, които произвеждат всичко

Хахаха, американците дори и тоалетната си хартия купуват от Китай- толкова за тяхното производство. А е явно, че за теб производството на хранителни продукти, зърнени и т.н. е нищо- сигурно и затова избиха всички прасета в България, кози, а сега идва и времето на пилците.

Защото само ООН може законно да налага санкции... всичко останало е част от търговската война която САЩ води вече с целият свят;)

Страшното е, че БГ стриктно спазва санкциите на Yankee, въпреки, че сме в ЕС.....В тази връзка БГ загуби огромни пари.....само и само да сме най верните на YANKEE!!!!???

ФАЩ "налага санкции"... а дали на някой му е през кора за тези "санкции"?

Ами санкционираните.

Сеега Кремъл ще размаха пръст и по познат сценарий, накрая ще си го навре там, където слънце не влиза !!!

Вече понад 50 години духате вие американците супата на Куба, но параиутът не ви се отваря, че дори и от Виетнам ви натириха като ....хайде да не казвам като какво.

Е, и? Кои са по-добре - Куба или САЩ?

Маймуните ги примамват с нещо- както и хората, но има и хора за които тяхната свобода е по- ценна, народи за които техният суверенитет е по- важен. Но не се надявам ти да го разбереш щом задаваш такъв въпрос.

Колко ли американци са избягали в Куба? За обратния поток, към САЩ, няма да говорим.

а на кривоносите - по 3 млрд. годишно безотчетни и пълен съпорт за сметка на американския бюджет. А на тва му се вика либерален международен ред.

Скоро ще им се разкаже играта Русия ще гледа отстрани и ще се озадачава

що не го духат!

плохо друзя ..очен плохо.

ами ще ти е плохо, когат ти е наврян в гъзохо

Kраварски простотии.