САЩ налагат значителни санкции на Турция заради арестуван пастор

Пастор Брънсън бе в затвор в Турция от октомври 2016 г., а сега е под домашен арест

Обратно в новината

Коментари - САЩ налагат значителни санкции на Турция заради арестуван пастор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турците сами си докараха това положение.сега цял свят ще се вторачи във тази ситуация която беше извиване на ръце от страна на Турция.Ердоган се позабрави :не е човека който ще диктува американската политика.Турция и сега не е добре икономически а след американски санкции очевидно ще се влоши.

Пастора е наш човек, но не можем нито да потвърдим нито да отречем.

Ако Тръмп успее да изхвърли Турция от НАТО обещавам да гласувам за него на следващите избори.

D_T

Да ама не... всичко е за вътрешно ползване... Нали ако се заяде с турците остава без важен плацдарм за операциите в близкия изток...

Хубава новина е това. Лирата пак ще пада здраво ако напраскат санкций на банките правещи бизнес с Турция Колкото по лошо за Турция толкова по добре за България.

Турция съществува само благодарение на износа към ЕС . Ако САЩ наложат санкций на банките финансиращи търговията с Турция на Ердоган ще му омекнат краката. Натовските бази могат да бъдат разположени в Гърция , България и Румъния а Ердоган ако продължава да се мисли за Напольон накрая Турците ще го влачат със самосвал из Анкара .

Абе те все не клякат, пък гледам дори Северна Корея и Куба свалиха гащи. Колко може да ходи насран Ердоган, Турция е врящ котел , при влошена ситуация има сили , които да доведат до ескалация, която да срине Бабаит Мустака за дни.

Феса ше ги ебне здраво....

Дано да се намери някой който да сложи край на най голямата секта в света мисиоманството

Урааааа, аз съм най-коментирания! Комундетата за жив зян!

Май като разбраха че турците купуват петрол от Иран и си спомниха за някакъв пастор. Санкции?- Куба 50 години живя със санкции и не загина, а Кубинската криза е наречена перфектното фияско защото са били заглушени от политиците тогава нсички критични гласове по този въпро.

Явно никога не си бил в Куба

Куба не е живо същество да гине , гинат кубинците, цял свят се изрежда на кубинките за половин шоколад. Ама за савецки възпираните хора, които самите себе си не смятат за хора, е оправдано другите сънародници да гинат. Безсмислени приказки от родени колхозници с крепостен произход и слугински маталитет, горди с безхарактерната си угодливост, представяна за висша добродетел.

ТУРЦИТЕ ДЪРЖАТ БОСФОРА И ДАРДАНЕЛИТЕ :))

И НА ДЕТРОЙТА МУКАВЕЛИТЕ

САЩ си играят със мислещите се ,че са хванали господ и аллах за шлифера.Наместват ги. Русия спад на БВП от никаквите 2,2 трил.д. на скапващите РФ 1,2 трил. д. и Турция с 50 % спад и девалвация . УЖАС. Всеки от тях слага чифте пищови на гол тумбак. Така е. В Русия Мужиците,а в Турция раята мизерства. И тепърва ще го отнасят ръбестия с тия ИГУИСТИ с фелтфебелско-ДИКТАТОРСКО мислене. Упадъкът е в ход. Евреите в САЩ започват своя марж и нещата в Русия отиват към СССР. Нищо не спасява тъпата водеща към беднотия политика в Русия и Турция. ГЛЕЙТЕ СЕРА ИМ за сетен ПЪТ.................!!!!

5 tsenta ot Soros

Браво! Скъсай рязаните им отвеси!

Шоуто трябва да продължи щом дойде-ще го посрещна със вяра и лека насмешка и няма да се предам. Шоуто трябва да продължи. Queen - The Show Must Go On

Санкции към Турция звучи прекрасно ... няма лошо да догонят венецуела по жизнен статус.

Справките в Интернет показват, че ще им е трудно да догонят по мизерия Кочината - 52 МИЛИОНА retires. Има Гугъл.

1500+

Говедата си мислят, че нещо зависи от тях. А турците ВЕЧЕ ОБЯВИХА: Купуваме С-400, купуваме петрол от Иран, никой не бръсне говеда за слива.

Туитват си държавните позиции и се правят, че всичко е на неофициално ниво.

Четете това! Дирете фактите за Батак! Батак Долината на смъртта и хората без сълзи - 168 Часа УЖАССССССССССССС!!!! ИСТИНАТА ЗА ТУРЦИТЕ!!!!!!!!!!!

Само да попитам - след като Путин клекна за алуминия какви шансове има Мустака?

Та, кой му клекна на Путин?

Путин клекна за алуминия на Ротшилдови, след като чинно уведоми за намеренията си Тръмп. Тръмп трябваше да му вдигне малко имиджа, че иначе Путин щяха да го разжалват.

На следващата среща се очаква Путин да клекне за Гъзпром !

ако пастора наистина е участвал в организирането на преврата, това не се ли нарича намеса във вътрешните работи на суверенна държава? Т.е. вашият съд веднага да каже, че е невинен, иначе санкции....!

ЦРУ май този път ги хванаха в жесток блъф. Много интересно какво ще стане, но не виждам сценарии в който хамериканците постигат нещо без султанът да бъде унизен.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Санкции на сащ, че не предават Гюлен. Какви санкции бе дебил? Без Турция за къде е натото ви? Рижият се взе много на сериозно след срещата му с Путин.

"" Рижият се взе много на сериозно след срещата му с Путин."" - Хахахахаха :))) И ти си се взел много насериозно след като си се "срещанл" и настъпил с едно кучешко лайно пред вас :)))

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Това е много добре. И Ф35 не им давайте. Па ако Търмп успее да изкара Турция от НАТО, сигурно ше получи извънредно повишение в звание от главнокомандващия.