САЩ налагат санкции срещу израелски корпус за специални операции

В какво обвиняват ултраортодоксалните бойци от "Нецах Йехуда" ("Юдея завинаги")?

Обратно в новината

Коментари - САЩ налагат санкции срещу израелски корпус за специални операции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ортодоксалните еврей са тежки психопати, а еврейте въобще са научили уроците, които Хитлер е прилагал на тях и сега те ги прилагат на арабите. Същото е и с руските варвари, които копират изгорелата земя от хитлеристите в Украйна и масовите убийства там. Не случайно комунизма е наложен в Тудия от евреи.

Всичко това е прах в очите на слепите. Истината е, че американците току-що попдариха нови 26 милиарда на терористичната държава Израел.

Нали ще прехвърлят помощи от други поделения. Това като оня израелски войник, кокто го снимаха как буквално екзекутира вързан палестинец, и за това им се наложи да го съдят. Даваха майка му дето вика - на всеки може да се случи! Осъдиа го условно, и криминализираха публикуването на подобни видеа! Неприятна нация, за която истината е само една - тяхната!

Виж значи какво значи американския паспорт... Цахал е наследник на Хагана и Иргун, които още през 1946 година изтребват местните араби по така наречената три дневна схема, първи ден- арабското село е обкръжено от "бойци" на израелските сили за "самоотбрана", които с високоговорители приканват арабите да напуснат селото, арабите опитали се да напуснат са разстрелвани на място, на втория ден "бойците" на израелските сили за "самоотбрана" обстрелват обкръженото селище с артилерия... а на третия ден просто влизат в селото и избиват оцелелите по садистичен начин пред очите на един-двама свидетели, които трябва да разкажат на следващото село какво ги чака. Британските власти твърдят че по описания начин евреите са заравнили със земата над 400 арабски селища, като избиват десетки хиляди араби а стотици хиляди араби "доброволно" бягат от "бойците" на израелските сили за "самоотбрана"... Защо са го правили ли?! Давид Бен Гурион, бъдещият първи израелски министър-председател, записва в дневника му: „Не е възможно да извършим масово прогонване, без прилагане на сила, зверско прилагане на сила.”, политика която Израел провежда и до днес... но когато арабите им отвърнат със същата монета почват писъци до бога че евреите не са същите терористите като избиваните от тях араби, същите онези араби които са изгаридили шосейната, железопътната и мелиорационна мрежи в откраднатите от Израел земи. Така че бойците от "Нецах Йехуда" са действали според най-добрите традиции на Цахал... но са налетели на "американец;)

Навремето (30-те и 40-те години на 20-ти век) е имало 'ортодоксални' германци (нацисти), които знаем какво са правили. Нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено.

Пакет военна помощ плюс пакет санкции - само аз ли не разбирам нещо ?

пффф

Само руските войници спят с Женевска конвенция в мешката и цитират Лермонтов, докато вадят зъби на нацисти... п.п. Правилно постъват САЩ.