САЩ налагат нови санкции на Куба

"Ще има още освен ако няма драстична промяна, каквато не очаквам", обяви президентът Байдън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иначе искаме да научим децата си да не са агресивни към по-слабите?!?!? Но защо? Ето че агресивния и тормозещия живее по-добре.

След толкова десетилетия става очевидно че икономическите санкции не водят до очакваните от САЩ политически промени в Куба. Американците разбират това чудесно и нямат илюзии. Икономическата война продължава просо от страх да не би Кубинската икономика да дръпне малко напред и не дай боже Куба да стане приятно място за живеене. Тогава много други латиноамерикански нации може да преосмислят политическата си ориентация.

тук само платени русороби, в куба за една филия с мармалад са готови на всичко

е по-добре от американските дмократи, които за една хартийка от 10$ или 10гр. наркотик са готови да убият и собствената си майка

60 години на купони. Бахти и дивия камунизъм.

Бях в Куба. Ядене, пиене и ...залитане от глад. Пълна мизерия. Гладни хора , с риск да ги арестуват, чакат почиващите да им занесат нещо за ядене. Харесваш си една жена и е твоя за двадесет долара - заплатата им за два месеца. Било чистачка или работничка в стола. Комунизма на Кастро няма нищо общо с комунизма , който си живяхме при бай Тошо.

Ти явно си малоумен. И в статията си го пише, че са на това дередже благодарение на санкциите на краварите. Виж с Китай, тия номера не вървят.

а че краварите избиват хора по света?? че си нападнаха конгреса?

Ало, ДИР, не трябваше ли да спирате изявления, подкрепящи тероризма? Обърнете внимание на "ПИЛОТ"-а!

Обърни внимание на Уо !

Не става дума за тероризъм а за грешна фактология. 1 Блоковете бяха три, не два (четете за building 7). 2 Бутнаха си ги сами. И ако се питате как така два самолета пък 3 блока - ами третият падна от солидарност с първите два!

Дъртият пак се вихри...някой да го попита накъде се намира Куба да видим какъв ще е отговора...ама и той милия се напъва да пръдне ,ама се наскира...

Много са меки тези занции, трябва по строги за да ги усеща правителството.

Да кажат нещо и за Капитолия и как ги вкарват в затвори? Където в САЩ има над 2 милиона затворници. И да връщат Гуантанамо Бей на Куба.

ей изтърка се вече тая тактика ве, още ли има малоумници да се връзват на тея глупости за "демокрация" и 'права"

време е пак да им бутнат два високи блока.

Една държава която съществува ,благодарение на нарко картелите ..това е САЩ...

Това значи ли, че САЩ са организирали протестите? Защо не наложиха санкции на американските полицаи, като насила потушиха протеста "ОКПИРАЙ УОЛТСТРИЙТ" ?

Янките само това могат и знаят - санкции ! който не им върви по гайдата- санкции! Горките кубинци- не знаят какво значи " американска демокрация "

Горките кубинци с умиление си спомнят когато бях клон на САЩ... По техни думи пак са ги експлоатирали (демек се е налагало да работят, ама са толкова мързеливи, че и най-дребната работа е експлоатация), но поне са имали какво да ядат и са имали елементарни неща... сега ги "експлоатират" и нямат и това, за сметка на някои избрани, които правят огромни пари покрай чу дите туристи...

Майдан ЦРУ я руските ракети Циркон да се преместят

"САЩ предприемат съгласувани действия за подпомагане на каузата на кубинския народ" - В превод от американски това означава "те сега им е.ахме мам.та на кубинците".

Уффф... Пак ще носят демокрация ... дано не умрат много хора

Пожелавам им и на Америка едни демократични протести, за разделяне на отделните щати.

Те негрите там ще им ебат мамата скоро. На нас ще ни ебат мамата мюсюлманите.