САЩ извикаха руския посланик заради безпилотника, той нарече случката провокация

Според Анатолий Антонов дронът е нарушил граничната зона на военната операция, за която е имало предупреждение

Обратно в новината

Коментари - САЩ извикаха руския посланик заради безпилотника, той нарече случката провокация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора вие още нищо не сте виждали от водене на война .Тук се пазят райони и цивилни и руско население .В друга държава може и да изчезват цели градове за час време.

А га пукахте балоните ни ревахте,а!! И чий го дириш на 22222 км.от твоите граници,а? Ама лабави са другите- Чун Чан си каза- ако спътниците на "частните" компании на Муск изпълняват и други функции- ще ги свали...Требва да има и ред по тая земя..............А у ЧЕРНОто море самолети,балони, книжни самолетчета могар да пущат само България,Румъния,Турция,Грузия,Русия и Украйна...Другите-да си гледат работата из техните си територии и акватории...

преместил си го е в другия крачол!

Може и да го е местил, но е бил омазан в памперса ….

Няма по- нагли от нашите партньори.

Твоите "партньори" като гледам, се кланят на напукания Кремъл … Верно е, че цялото джуджаско царство е много нагло !!!

В последно време резултатите са по-важни от обяснението. Кой извикан, кой виновен...войната се упорито се приближава! Всички славяни трябва да са замесени е нея и да се самоубият! Само така ще настъпи евро-атлантическата справедливост.

Дано някоя от страните да не направи провокация, на която другата да бъде принудена да отвърне. Така са започнали световните войни.

Тя Русия вече я направи. И ще си получи отговора. Само си представям някой руски самолет да навлезе в Полша и някой полски летец дето мрази Русия и в червата да е дежурен. Ще го опукат като стой та гледай.

Ще го опука ли???? А после ще има препечени пшеки! Те пшеките не са толкова глупави като теб....

Викито Нюланд пред Сената каза:- инвестирали сме в Майдана 1.5 милиарда, та сега ли д спреме?

СП1 и 2? Не бяха ли преди това маневри на нато в раьона? Дания, Норвегия и англосаксите!

За всяка война си има причина и повод. Явно САЩ си търсят повода или направо си го създават.

Ако наистина е така, значи руснаците са пълни глупаци да им го предоставят. От тук нататък няма как да няма реакция от САЩ. Първо развързват им ръцете да свалят руски самолети. Второ, ще дават всякакви оръжия на Украйна. Ако им доставят 700 км ракети за Хаймарс, то Москва вече им влиза в обсега. За Севастопол и Санкт Петербург Даме говорим. Те и сега са в обсега. Всяко действие има равно и противоположно противодействие. Нарича се Трети закон на Нютон. И сега просто ще чакаме отговора. Първо ще прехващат руски самолети в международното въздушно пространство, после ще ги обстрелват, а накрая ще ги свалят. Но най интересното е какво ще се случи с руските кораби в международни води. Нищо чудно да почнат да ги обстрелват. Респ, да ги потопяват. А ако предоставят подходящи оръжия на Украйна, те с удоволствие ще свършат мръсната работа.

Спомни си този закон, когато руснаците отговорят на "идеите" ти.

Москалските тролове,ме кефят.Ше ги пратя на кадиров да си играе с тях А---но

Перката , перката , перката яжте перката 32 милиона долара не лефа .

До тук добре. Но да си спомним за Пърл Харбър. Сега тия глупаци, Путьо и путьовците около него развързаха ръцете на САЩ за въоръжаването на Украйна с най новите оръжия. А че от тук нататък ще има отговор, това е абсолютно сигурно.

Когато си търсиш повод все ще го намериш. Дали ще организираш преврат в съседна държава и ще я използваш за ръжен. Дали ще пращаш самолетчета по границите докато на някой му писне и ти свали пикливия дрон. Все ще има повод. САЩ така са го закъсали икономически че войната е последния им шанс

Наскоро разбрах колко са наградили пехотинец за свалени хеликоптери и няколко самолета. 45 000 долара на парче. Медалите са отделно. Соросите, колко ще ви наградят за пушечно месо на Източният фронт. А наградата за първият думнат Леопард вече е космическа. И не е само от държавата а и от патриоти.

Чухте ли новината от Уошингтон пост? Анерикано-еврпейкското разследване недвусмислено показало, че дронът е свален от руснак, който хвърлил лопата купена от Китай, докато летял върху ирански дрон

То няма никакво значение как са го свалили. С лопати, с кирки или с други средства. Важното е че са го свалили в международното въздушно пространство. От тук нататък никой руски самолет на няма да в в безопасност. Ще се намери някой хулиган пилот или ракетчик в Полша или Турция и ще опука всеки руски самолет навлязъл в граничната зона. Пък после.....

руските питеци нямат работа в натовско Черно море.

Щерев пие две хапчета , едното го пие да не забрави да пие другото !

Натвци нямат място в нашето черно море...Черноморския регион е зона на мир, фашаци, жалкобрити, сащ-исани марш...Давайте Альошки избомбете терористите, до крак ги изтребете, мястот им не тук...

Това е най идиотското нещо дето съм чувал. Черно море не е руско езеро. Има три държави членки на НАТО, които са на Черно море. България, Румъния и Турция. Има още две държави , които са във война с Русия. Украйна и Грузия. Тъй че Русия може да претендира за една шеста от него. Не повече. А свалянето на каквото и да е в международното въздушно пространство ще доведе до ответни действия.

НАТО- Национална Американска Терористична Организация!!! ФАК америка ВИВА РУСИЯ!!!

Малинов ли си, копейкин ли си не знам, русоробе! България е част от НАТО, така че ще викаш "Фак" на майка си!!!

Духай малцинствен биологичен отпадък....

"От Пентагона заявиха, че дронът е изпълнявал разузнавателна мисия". Повече от това нужно ли е? Естествено, че ще го свалят. Фащите какво направиха с балона?

Реакцията на Русия е напълно адекватна и професионално изпълнена ,без нито един изстрел !Браво !

А какво прави американски военен дрон над Черно море е отделен въпрос. Ако беше турски, щеше да е по-приемливо. Турция има граница с морето. Летателни съдове, които американците би трябвало единствено да пилотират макар и над международни води, са пътнически, търговски самолети и хвърчила... С няколко думи: Да си ходят у дома.

в суверенна Украйна? Няма работа там, да си заминава.

Окрайна винаги е била и ще си остане част от Руската империя.

Добре де, значи руснаците нахлули в Украйна и са лоши. Фащ нападнаха Ирак, Иран, Либия, Египет, Сирия, Сърбия, Афганистан, Виетнам и още една камара суверенни държави ама са добрите? Така ли? И как разбираш кога са добри? Къде е разликата?

В изброените държави винаги първа се е намесвала русия с цел изнасяне на революция. Поне прочети за Афганистан преди руските танкове. Има го в интернет.

Явно не сте прочели препоръчаното. Но пък ако го прочетете, ще имате трудности с троленето. Винаги ще ви човърка истината.

Някой ще се сети ли да попита Боце, дали държи на позицията си ,е предпочита в Черно море да вижда "Лодки и платноходки, а не военни кораби"? След последното петорно набиване на канчето, може Тикчоча да е порзрял други едни хрумки и да препотвътрди своята готовност да гази Конституцията за да угажда на този или на онзи? ПС. А менталните рапоретини си мислеха , че открили топлата вода, като се кълнат във вярност на някой, който казва едно, мисли друго, прави трето и тоеа само когато е в стабилно състояние, защото когато канчето мъ дръунчи, е много по-раздвоен от по принцип. До тук с анадолските хитроумия, андрешковшини и остапбендеровщини. Бепзлатен обед няма! бепзлатно шкафче с кюлчета няма!

Кво търси краварски дрон над Черно море????

Тъп въпрос. Западната част на Черно море е натовска. Дронът е летял в международното въздушно пространство. А защо Русия се мъчи да бъде това, което никога не може да бъде?

Тъп отговор. Нищо не е натовско.

Хаха, дронът е напълнил гащите при среща с руснаците...или тоя, дето го е управлявал.

Къде се врат гендерите по Цръно море, се гаде немат работяа - аре джа!

Най добрия янки,е умрелият янки..За доброто на планетата ..

Всеки даси гледа в паницата ..И така ще върви света напред..НАТО трябва да се саморазосдне ..задоброто на подлогите ..ЗА КИЕВ , СПАСЕНИЕ НЯМА ..

Байрактари ,Джавелини ,Стингъри ,и Химарси ,сега и ,Рипъри...Всичко изгоря в Срайна ...Остана стария метод ..Лобут до посиняване ..Някои и умират ..

Пратете други. СЪщото ще им се случи. Нямате работа тук.

Боклуци, какво дирят в черно море. Големи хиени, а не кравари.

Нищо де, другия път дрончето ще е въоръжено и ще стане като в Сирия: търсиха си го и накрая една ханъма с ф-16 им разпердушини сушките.

Само една малка разлика има - дрончето няма шанс срещу изтребител.

Този с висналото чене, с опикан памперс , лазещ по стълбите на самолета, когато обикаля за лов на народни предатели, нарочно ли са го издигнали за водач на САЩ такъв....в края на дните му, че да не може да понесе отговорност за онова, което са му поръчали да ,,мисли". Водач, лидер на световни подлеци би трябвало един ден да плати за хаоса , който налагат. Ама бай Дъно ще се е разложил вече. Пито- платено . И всичко за сметка на другите . Те , краварите не пият мляко , скъп им е масрафът.

Както знаем белгийски съд постанови, че показването на среден пръст е законно право, та се чудя какво толкова мислят отговора - ..|.

Всяка от страните е изразил гледната си точка. Надявам се да са се разбрали.

Дрона събира разузнавателна информация за руските войски която Сащ предава на режима в Киив. Затова Русия ще ги сваля тия боклуци

В друга медия пише, че тояно това са казали и че ще продължат да ги свалят

*тоЧно

Нормално.

Стамате стамате много си прост после ядоха ли го точно от руснаците бе пендел такъв,намери си висока скала и скачай стаматчо

само да питам ами за хаймарсите и другите краварски оръжия дето ежедневно ги унищожават руснаците в Крайна не са ли се разсърдили и не са ли му направили протестна нота? А за посейдон покрай американския бряг що мълчат или ги е страх, че руснаците като са казали А ще кажат и Б-ез Америка

Точно това е професионално изпълнение. Без нито един изстрел.

Забавата ще бъде когато следващия път су-тата изчезнат от радарите...

Това ше стане когато станеш хетеро

фашиста Хитлер за една година превзе цяла европа и северна африка.Фашиста Путин за една година превзе и се чуди как да задържи 15% от територията на Украйна.Сега Китаеца ще се чуди как да спаси русия от погрома.

ти живееш в някаква паралелна реалност.

Сега това ли са опорките от козяк?

Цяла Европа ама без Англия. Отделно, човек който е пропилял цялата си военна мощ и си е теглил куршума по случай случката, едва ли е най-добрия пример.

руския посланник влезе и каза Преди да кажете каквото и да е имам специален поздрав от Русия и лично от Путин и Шойгу и той е FuCk YoU! Свиквайте след което си излезе

ХАХАХАХАХАХАХ! Американците наистина имат чувство за хумор. Провокация било. SO, WHAT THE FUCK ARE YOU GOING TO DO ABOUT IT? последно като проверих Черно Море граничи с Руската Федерация а не със САЩ. САЩ след втората световна война, в която влизат в края й, НИКОГА не са били във военен конфликт със сериозна държава и един такъв не е ясно как ще свърши за тях (разбира се, последствията ще са катастрофални за всички).

Ще похленчат, ще се поперчат американците, барабар с пудела им Великобритания, ама дронът им падна в морето, а руснаците са им наритали задниците. Тези американци са точно като конска муха - конят я гони с опашка, тя пак се тъпче в него. И какво точно прави американския безпилотния в Черно море

наритаха им задниците и в Сирия като обърнаха смяната на "режима на Асад". Наритват им задниците и в Украйна въпреки всичките им военни и финансови помощи. Междувременно се репчат и срещу Китай. Лошото е, че САЩ като гризнат дървото от един потенциален конфликт с РУсия и Китай и ние ще го гризнеме.

И как по-точно им наредба задниците в украйна че не мога да се сетя? За една година война - 200 к орки, два пъти повече отколкото за 10 години в Афганистан...

бла-бла. Ще ги броим пилците по-късно

Пийнало е керосин дрончето и се е напило, затва е паднало.

И що ще то около Крим??

Каква работа имат Щатите в ,,Черно море” ? Да не го смятат за американско езеро, а ЕС за щат на Щатите.Щатите рият рият по света като бесен бизон ,а калта от риенето си хвърлят върху главата си.С глобализма,с воено политическите си простотии и агресия Щатите загубиха авторитета си пред гражданите на света и от една демократична държава се превърнаха в терористична агресивна организация.Днес между САЩ-НАТО и Муджихидините разликите са в нюасите.

около две години същата провокация опитаха и едни британски кораби в Черно море, които уж не признавали границите на РФ около Крим, но след стрелбата по тях повече не продължиха... Сега и САЩ заявяват, че не признават границите на РФ около Крим, но след този "инцидент" ще стихнат!

По-долу пише за незабавни тактически ядрени удари нещо… Ако прочетеш това, не се дразни, че ще те определя като абсолютна генетична грешка. Погледни се в огледалото, спомни си детството си, родствените връзки виж, поразмишлявай и спри да ни занимаваш с на майка си онаследените недъзи.

Педро ти ли си, мислех си, че сме те загубили след онази операция... специалната

Лошо, САЩ очевидно търсят повод и причина за пряка намеса във войната срещу Русия. А един такъв руски дрон да направи същото покрай Аляска? Ей така за проба

Чекай малко, прост! Крим не е руски!!! Понимаеш?!?!?!!!!!

А американский?

кой го казва?

В такъв случай какви претенции могат да имат рашистите кой от къде минава. Да им мине през на майка им отверстието

Крим не е български, а чий е не е твоя работа да се месиш в чужда собственост.

Ми да! И аз знам, че е американски!

Дронът не носел оръжия, заяви американски офишъл, не вози и хора, очевидно, ми за какво е до Крим. И той като китайския балон се е заблудил ли?!?! При това щеше дае по-цено да го кажат на излитане, а не след "кацането". Сега поне зная, че не е невидим...

Слухти, което също си е вид военни действия. Ако нещо ги интересува що не питат?

"какво е до Крим" В международно въздъшно пространство всеки може да си лети, без да дава обяснение защо. По тази логика - същата - руски военни самолети какво правят в международно въздушни прострамство? Ами ако НАТО вземе да ги сваля? А това въждушно пространство, в което Русия самоволно налага ограничения колко е - 50,100,500,1000 км? Ами ако то падне над Бългрария, какво ще мислите? :-) Случаката няма да се повтори, ще видите. НАТО знае как да противодейства, бъдете сигурни! Следващия път ще са СУ-та паданали, от въздушната струя на дроновете, или нещо друго - без да ги докосват, без използване на оръжие. Но ще са паднали ...;-)

Лошо,Черно море става опасно място, сега кой ще дойде на почивка по нашето Черноморие, при положение, че над главата му хвърчат дронове,въоръжени с бомби?

Как кой бе, пиле? Чедата на великата усраiна. Те си правеха плаж миналата година у тях под бомбите, че тука ли няма...и без пари е, че им и плащат даже.

Някой да е карал американците да навлизат с дрона във въздушното пространство на Русия?!

Че и по терлици...

"Silicone Valley Bank" е банката, чрез която САЩ закупуваха съветско въоръжение в полза на Украйна. Пак с Украйна е свързана и крипто-борсата F T X........ Та какво тук значи някакъв си БПЛА, макар и за 30 милиона долара!?!?

Silicone Valley Bank е банка, която изключително финансира стартъпи. Тия простотии за оръжията ги дрънкай на някой друг.

Сега ще финансират и финалъпи

ли ти казаха? Може и да е вярно..., ама може и да не е...

С привидна дейност, се прикрива основния вид "занимание".......

Посланика в кой джоб си го е преместил не казаха?

Е, той е имал само две възможности - или в левия, или в десния.

Не дърпайте кучето за опашката рашисти!!!

Те алкохолизираните ватници направо настъпиха мотиката ...

Настъпили са на дедо ти уя

Същите ватници, които ви мачкат с лопати и определят резултатите от президентските избори в САЩ ли?

ти припомня ли, че подобна провокация опитаха преди две години няколко британски кораби до Крим... и след като ги поотстреляха бързо напуснаха района и не опитаха повече... Ама не пооомниш....

Трябваше да последват НЕЗАБАВНИ ЯДРЕНИ ТАКТИЧЕСКИ УДАРИ по територията на цялата руслямска ПЕДЕРАЦИЯ Защо ни е свят с просташка пРоссия ?!

МИ трябваше...ма после Белио дом да не се почерни...че и без това Бял звучи расистки

То мечтите ви овчи са от 1917 и все ядете дървото и не само дървото ...

Ъхъ...все дървета ядат..и накрая дядо ти ги посреща с питите... а сега ти си добитък на евронивата

а ти американско миризливо олигофренче ли си

Едно е ясно - не съм миризлив руски боклук ….

Ми не си..миризлив козяшки трол си...или соросоидна измет ако предпочиташ