Протестиращ замери Тръмп с руски знамена (видео)

Няколко руски флага бяха хвърлени от протестиращ по президента на САЩ Доналд Тръмп в една от сградите на Сената на американския Конгрес.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращ замери Тръмп с руски знамена (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма за какво да се замерят - руснаците скоро сами ще си ги побият лично !

Горкият Тръмп, замярват го със знаменца привърженици на Хилъри. ... Добре че не са го убили. Щото и такива случаи има в кратката американска история - убити са цели 5 президента за 200 години. И още три разкрити опита за убийство. А колко са неразкритите ???

Протестърите здраво са се разшетали в новият ни биг брадър.

Това е част от хибридната война срещу Русия, която се води вече повече от 200г. Всеки истински нормален българин трябва да подкрепи братска Русия.

Всеки нормален българин трябва да се бори за интересите на България и когато те не съвпадат с руските, то да не се съобразява с тях. Всеки който поставя руските интереси над България и сънародниците си-българи е национален предател и изменник, такъв е и всеки слагащ си чуждо знаме на профила.

Всеки истински българин първо е българофил и после русофил

Заради руската заплаха, през 1867г Австралия поръчва най-модерния за времето си боен кораб, който е построен в Англия и пр1870 е готов. Кораба сега е потопен в залив като оръдията му никога не са използвани в бой, чакат да дойдат руснаците, хахаха.

Брейй,някои само като чуят за Русия и почва да ги втриса.Голямо шубе,много опънати нерви бе...

Така или иначе Тръмп ще остане в историята - въпиещо некомпетентен, арогантен, импулсивен, инфантилно-дементен, туитващ простотии и с простащки маниери - срам за САЩ и демокрацията. Те си го избраха.

То па другите кандидати са едни умници....

"Избраха си" между дърта вещица и оранжев клоун.

Така ще е, като олигархията на говедата плаща на медиите да промиват мозъци. Накрая всички стават гладки кат яйце.

Фактите ГОВОРЯТ::::::: Няма по- тъпа сбирщина от американците!!!

краварски ценности,кичат си кенефите с американски знамена,ама иначе си замерят президента с руски,значи тачат повече руския флаг

Не ми се дават пари за руски флагове иначе бих си купувал и запалвал защото са враг 1 на България и то вековен.

на тебе мозъка ти е първия враг

Уви, толкова много русофили в страната ни, толкова много национални предатели и изменници ... Отчайващо е положението. Русофила е готов да предаде и затрие всеки българин, който не се кланя, като него на Русия. А като им кажеш, че са национални предатели, реално никога не го отричат наистина, защото нямат факти, с които да го отрекат, а и не се чувстват българи. Русофила иска няколко основни неща: 1. България да стане руска република, историята й да се затрие и направи добра за руското величие. 2. Българският език Зик да се забрани и руският да стане официален. Всички русофили помежду си си умират да говорят само на руски. 3. На секундата ще предадат и нападнат всеки българин, техен сънародник, който не харесва Русия. Мога да продължа, ама е безсмислено. Тия са такива фанатици, че няма как да говориш нормално с тях.

Вие американофилите от разговори не разбирате, само Белене и лагерите ви лекуват.

Това е нагледна Соросоидна провокация ! За соросоидите -предатели флаговете на националните държави нямат никакво значение !? Тези изроди ще затрият Америка , помнете ми думата !

Американците ако знаят пък какво искат ...

Товарищи, ние русснаците сега, последно, за Трамп ли сме или против Трамп? Че през ден получаваме различни инструкции и вече се обърках на кой этап сме?

За Клитори Клинтън сте. Или за ТРЪМП Преди две седмици не стана ясно

Вие краварите от Козяк да си траете, да не ви замерим с русски знаменца! Марш от България - това е наша РУССКА колония!

OmPoBeH

Явно много на дълбоко ти е бръкнал европееца. Ще ти мине като на паленце ;-)

внушението насочено към американския матрял и за да се разпали повсеместноистерията за "руската заплаха към сУбодния свят" куклуводите няма ли най-накрая да намерят някой министър, който също като оня през 60-те години да скочи от 8-мия етаж щото му се привидяли съветски танкове по булеварда? Така де, като ше е мъжка да е с дръжка ама-ха.

Аз искам да замерям ТИКВАТА НЕГРАМОТНА с Развалени Домати.

Ама масата народ тука сте много прости.

Добре, че ти не си ПРОС. То дали си Гербероид, или ПРОС е все тая

Трябва да метнем едно руско флагче и на нашето президентче смешно.

Честита Революция на всички готини хора по-света,днес е 25-ти деня който разтърси вси не сте забравили нали.

Ако става дума за ленин и несполучливият му 7 ми двойник в момента, ефекта е нулев от тази революция...ама кръгла нула.. зеро...:):)

Прав си, след това разтърсване трябваха 72 години, преди да почне изрязването на тумора, наречен комунизъм/социализъм

ЕЕЕХ, А КОГА ЩЕ ДОЖИВЕЕМ 3000 ЕВРО ЗАПЛАТА И ПРОТЕСТИРАЩ ДА ЗАМЕРЯ С РУСКИ ЗНАМЕНА РАДЕВ....

Горанов каза, че Бюджета пак е без СУДЖУК. Ако продължаваш да избираш ГЕРБ няма , как да стане това

Русофилчетата направо са полудели. Като се замисля, всичките ни политици са национални предатели и ако имаме поне малко достойнство, също трябва да ги замерваме с руски знамена, но ние си ги харесваме, преизбиране, обичаме и най-важното, слушаме внимателно руска пропаганда, която ни обяснява, че САЩ дърпат конците в БГ. Хахахаха! Та да се върна на русофилите, те са класически пример за национален предател, изменник, те са така фанатизирани, че са готови на секундата да предадат България и всеки българин, в името на руските интереси. Всички държави, които странят усилено от руско влияние са определено много по-напред от нашата във всяко едно отношение.

Интересно кой "дърпа конците", според тебе, при положение, че имаме американски военни бази в България. Без да ни плащат. Ние им плащаме. Стотици милиони в злато. И десетки милиони "гарантирана печалба". И подкрепа с военен контингент на разбойническите им мисии в Афганистан.

абе другарю, това от кой доклад на милиционерската караулка ви го спуснаха.Вече сме 2017г. а вие още сте на вълна работническо дело от 60-те.Нищо че грантаджийската попаганда ви е с обратен знак.Все същото.

Класически случай на словесна дизентерия.

Той е нож с две остриета и тия от кремъл, трабва да внимават как боравят с този нож, че е много остър...:):):)

Тръмп е човекът на кремъл в САЩ, но както е техният човек, така и може да им го ковне в един сладък момент, ако направят грешната стъпка...

абе те САЩ от 20 г. не мотаг сами да си го изкарат,камо ли тоя палЯчо Тръпм да имо го ковнел .И как ще стане това ,като самите ФАЩ са ковнати много лошо и колкото повече мърдат толкова повече им навлиза.

Нямаш си и най бегла представа на какво са способни...даже фантазията би ти била бедна ако знаеш какво имат САЩ...

На протестиращия май му вкараха палката отзад, че спря да се оплакава....

ТОВА Е НЯКАКЪВ ПСИХОПАТ, С КАКВИТО Е ПЪЛНА АМЕРИКА. ОБИКНОВЕНИТЕ АМЕРИКАНЦИ СА ПРЕКРАСНИ ХОРА И ИЗПИТВАТ НАЙ ДОБРИ ЧУВСТВА КЪМ РУСНАЦИТЕ. ТОВА СЪМ ГО ВИДЯЛ С ОЧИТЕ СИ, ЗАЩОТО 10 ГОД. ЖИВЕЯУ В ЩАТИТЕ ЗАЕДНО С РУСКОГОВОРЯЩА ДИАСПОРА. ДУМИЧКАТА "РАША" ОТВАРЯ ТАМ МНОГО ПОРТИ И СЪРЦА. А РУСКИНИТЕ СА МЕЧТА ЗА ВСЕКИ АМЕРИКАНСКИ МЪЖ. ОТВРЪЩАВАМ СЕ, КАТО ЧЕТА ПОНЯКОГА, КАК СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗКАРАТ ТИЯ ДВА ВЕЛИКИ НАРОДА ВРАГОВЕ

Путинова Русия е категорично по-олигархична държава от Щатите.

Баце, ма си и Титан на мислата человеческа! Идиото безподобний????

Дано Тръмп ви и нареже и самолетоносачите дето потрошиха света!!!

да се ограмотят колко е корпоративния данък в ЩАТИТЕ, какви са данъците за богатите и тогава да преценят коя държава е по-близо до социализма, Щатите или Русия ???

бе? ами колко да са : за миналата година 70 млн.молби за купони в гетото,102 млн.без здравни осигуровки и без достъп до лекар и лйф из лайф: поне си организират ежедневни купони със стребли с автомати.Абе бананово гето останало и без банани.

Да бе, 25% от населението на купони. И като имаш впредвид, че купони се дават на семейство, ще изкараш, че поти 100% от хората са на купони. Айде понамали малко пропагандата, тук не е Русия, че да вярваме на простоиите ти. Некадърник.

Я виж американците как си вардили интересите, ами какво да кажат руснаците като напивахте Елцин и разрушавахте Русия и всички страни от соц. лагера. Ами Плевнята ако трябва да се мери с Тръмп трябваше тия знаменца да се умножат по 3.14 и да му се заврат в гъза за предателството към България.

съвместни проекти с Роснефт за милиарди долари и задачата на Тръмп е да отмени санкциите. Затова сложи за държавен секретар Тилърсън, екс шеф на Ексон Мобайл.

Къв Ексон мобайл бе?Тя руснаците колко нефт имат и какви технологии за добиването му,обработката и транспортиране до всяка точка на света...охоо! И освен това вече ще продават нефта в рубли!Защото долара е фалшив и няма покритие!Златно!

явно имат .Пазарите го показват .При тя цена нефта на руснаците излязоха първи по добив и то в най трудно достъпни места/отвъд полярния крък където изградиха огромна имодерна инфрасртруктура а уж изостанали/, а великите крава ипри тая цена 3/4 от шистотивите им копмании си фалираха официално и доказано със завлечените кредити.

Краварите са толкова зомбирани от тяхната пропагандна машина, че не знаят вече какви глупости да вършат! Уж вярват, че Москва се била намесвала в изборите им за президент и Тръмп бил техен човек, а той не е направил нито един приятелски жест към руснаците досега, напротив - направи толкова много неприятелски, дори наруши многократно международното право! И независимо от всички факти, те си продължават да обвиняват Москва за това, че той им е президент, и нещо - в проруски политически ходове?! Верно са напълно неадекватни!

Джуджето от Кремъл си избра Тръмп за да може да си помпа имперското в руснаците и военния комплекс, а да не решава проблемите на ьората си, които уж са европейци. Така, че логиката, че Тръмп не им бил приятел не е правилна - на КГБ-истите Тръмп им е полезен за да си държат народа зависим.

Масова психоза. На хората лесно им се внушава от елит и СМИ и най безумните идеи както тази за връзката на Тръмп с Путин. Лошо образование, невисок интелект, липса на критичност и фейкове в СМИ превръщат основна маса хора в САЩ в стадо. То за да се откаже от този абсурд в болните си глави на Тръмп нищо друго вече не остава освен да обяви война на Русия.

Тези хора които сте описали са избирателите на Тръмп. Същите тръмпанари вярват, че каквато и идиотщина да направи, винаги е прав.

по същата ,,причина,, хилари клинтон трябва да я ,,замерват,, с рубли..., но за това тук не се информира...!!!

Това нали е ясно, че е монтаж, защо се публикува тука...

какъв страх тресе само олигархо мафиотската клика в упрвляваща завършеното африканско гето.Използват се всички възможни атрибути и заплахи.Кукловодите на този палячо са пропуснали само да изпишат на руските флагове обичайният заподозрян: Путин : враг на клошарите в Манхатън и първи враг на купонната система на ФАЩ.

И в Америка има "умни и красиви", и платени...

Дааа, може последният американски президент да се казва Доналд Тръмп...

Тръмп е трябвало да вдигне флаговете и да ги развее тържествено. Нали това са искали, като са го замервали?

някой трябваше да мята амер.знаменца по роско....

"Защо говорите за намаляване на данъците, когато трябва да говорите за държавна измяна", провикна се Клейтън. хахаха.. значи не иска намаляване на данъците! НЕВЕРОЯТНО.

Кога ли и ние ще имаме доблестта да покажем на световните поробители нашето Български знаме? Кога ли ще имаме доблестта да отстояваме правата си? Българите са най-старата цивилизация е Европа и една от най-древните в целия свят - доказано е! Скоро четох сериозна книга, в която пишеше. че първите Българи са завладели Европа преди повече от 5000 год.! Вместо да се гордеем с това, ние сме се скрили и се подчиняваме на поробителите! Българи, развейте Българския трибагреник от прозорците и терасите си!

Това е вече стара новина за света. Ама докато нашите лепки видят какво е напуисал света, че да го напишат в хартия и днес, утре я предложата за 80 ст. или левче на бабичките - има време. По-оправните я мятат на другия ден в мрежата ... Оппааа, селските тояги се навирват! Разбират от новото ...

Тръмп бръкна в статуквото, тоест здравето, на гадовете-политикани. Време е всички хора да хванат своите политици и да бръкнат в тях.

Кой идиот слага минуси? Някой на който му е приятно някакви мазни некадърни плужеци да се гаврят с него? Не само в България вече е така, повсеместно е!