Притискат Тръмп-младши за предизборна руска връзка

Западният печат коментира последните развития около срещата между най-големия син на американския президент Доналд Тръмп и руска адвокатка.

Обратно в новината

Коментари - Притискат Тръмп-младши за предизборна руска връзка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още една фалшива новина.

най-вероятно през 2018г. и то поради очевидна психическа непригодност, а след това яко му дупе на азиатски болшевикистан, пак ще вият на умряло като по времето на Рони, Марги и Хелмут !!!

Роналд Рейгън(вицепрезидента му беше силен) е един от най жалките,повтарям жалките и смешни президенти на САЩ а Когато Тачър умря в Англия имаше масови празненства ..Разпадането на СССР си беше вътрешнопартиен преврат огарнизиран от едни алчни глупаци скоито искаха да ги приемат в Бохемската горичка.Да ама не.Впрочем Русия не е Гренада.Русия може да се защити от грабливи ръчички и то така че да ги откъcне.Но най вече голяма част от руснаците след ада през който бяха прекарани 90те години нямат никакви илюзии окато тези в края на 80 -те.

На 7 май 2007 година медиите тук, американските медиу публикуваха информация, че Ерик Тръмп е обяснил на приятел, на въпрос кой финансира проектите на баща му, че това са руснациТЕ!!! "Eric Trump said dads golf courses were funded by Russia: Маъ 7, 2007 report By Mark Moore Синът на президента Тръмп Ерик призна за финансирането на проектите на баща му за голф курсове от руснаците,, се съобщава в информацията. Голф писателят Джеймс Додсън разказа как се е свързал с Ерик и Доналд Тръмп на Trump National Golf Club in Charlotte, N.C., През 2014, когато той е повдигнал въпроса КАК ТЕ НАМИРАТ ИНВЕСТИТОРИ ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗГРАЖДАТ ГОЛФ КУРСОВЕТЕ СИ, КОГАТО Е ВСЕИЗВЕСТНО, ЧЕ НИКОЯ БАНКА НЕ ФИНАНСИРА ТАКИВА ПРОЕКТИ ПО ВРЕМЕ НА ГОЛЯМАТА РЕЦЕСИЯ, Тръмп се похеалил, че ИМАЛ ДОСТЪП ДО $100 МИЛИОНА, разказа Додсън пред WBUR-FM, радио в Boston public в излъчено в петък интервю. По-късно Додсън, който написа и биографията на Бен Хоган, заедно с авторството си на останалите му книги за голфа, ТАЗКАЗА ПОДРОБНО КАК ТОЙ ЗАДАЛ НА ЕРИК ТРЪМП СЪЩИЯ ВЪПРОС ЗА ИЗТОЧНИКА НА ФИНАНСИРАНЕ НА ГОЛФ ПРОЕКТИТЕ НА БАЩА МУ ТРЪМП ПО ВРЕМЕ НА ГОЛЯМАТА РЕЦЕСИЯ, КОГАТО СА СЕ ВОЗЕЛИ ЗАЕДНО НА ГОЛФ КАРТА НА ТОВА ИГРИЩЕ. Додсън припомня какво е отговорил Ерик Тръмп: "Е, НИЕ НЕ РАЗЧИТАМЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКИ! НИЕ ПОЛУЧАВАМЕ ЦЯЛОТО!!!!! СИ ФИНАНСИРАНЕ ОТВЪН, ОФ РУСИЯ!!! " Додсън възкликнал: "НАИСТИНА ЛИ?" Ерик отговорил: "О, ДА. НИЕ ИМАМЕ ЕДНИ ХОРА, КОИТО НАИСТИНА АМА МНОГО ОБИЧАТ ГОЛФА И ТЕ НАИСТИНА ИНВЕСТИРАТ В НАШИТЕ ПРОЕКТИ!?!?!?! ============== НИЕ ПРОСТО ОТИВАМЕ ТАМ ПРИ ТЯХ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ!?!?!?!?!? ===============

ТРЪМП ЩЕ СИ ГО ПРЕМЕСТИ ОТ ЗОР В ДРУГИЯТ КРАЧОЛ

Великото Човешко Изобретение, Великата Мрежа, сЕди си в каруцарската кръчма, наливай се с шльоковица и си хортувай с подобните теб хамали и каруцари.

Соросоядите изтрещяха от ярост след срещата Путин - Тръмп. Кретените не мирясват, даже учудващо късно реагираха.

тези сами ще се затрият, паранойята ги гони яко. Нямат акъл, повтарят като папагали едни и същи глупости, това е краят на една империя.

...Поредната американска, анти-руска истерия... Нищо ново под слънцето. И тези са, като нас - когато захапят една партенка я дъвчат докато не им изпопадат зъбите... Папагалите крякат едно и също, кукловодите си дърпат конците, а овцете блеят ли блеят... Изобщо, идилия, позната до болка...;-)

AbuTalib

Дори и да е така, няма норма която да забранява всякакви срещи в предизборна ситуация.ДП сякаш иска да докаже, че Тръмп нарочно е упълномощил сина си да води някакви преговири.Откъде накъде пък тази адвокатка да е приближена на Кремъл, да оттам да съдят за пряка връзка с Путин?Ясно е, че народът е обичал Тръпм, бил народен човек, сторял и на мравката път, както се казва. Прокурорът, който е натоварен с разследване на данданията следва да докаже първо на първо, че цялата Републиканска Партия е упълномощила тихомълком сина на Тръмп да води кампания за баща си, това първо.И второ, по кои въпроси е пледирал синът, това трябва да докаже прокурорът. Ако някой има компрометиращи данни за Хилари, то това може да бъде само специална агенция, имаща способността да събира и обработва подобна информация. Дори да ими импийчмънт на Тръмп, той по почина на Борисов ще се кандидатира отново и пак ще спечили.Ще падне голям майтап тогава! И може да посочи сина си кано вицепрезидент- няма забраняваща норма по Конституцията на САЩ за подобни изпълнения.

колко е лесно да си журналист в България - преписваш опорните точки на червените парцали в западния печат и си готов! туй, че има вече публикувани показания, че оназ го е привикала колкото да може после да го изнудват, че е имало такава среща - не-е, що са му на дир-а факти...

Наталия Веселницкая ПРЕДЛАГАЛА СВЕДЕНИЯ ЧЕ КИЛЪРИ ПОЛУЧАВА ПАРИ ОТ РУСКИТЕ ЕВРЕИ :)) ... ЗАТОВА НЕ МОГАТ ДА ПОКАНЯТ ВЕСЕЛНИЦКАЯ - КУШНЕР ЕВРЕИ , СОРОС- СПОНСОРА НА КУШНЕР ЕВРЕИ :))