Тръмп щял да изгони десетки руски дипломати

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се готви да изгони десетки руски дипломати от страната в отговор на отравянето на Сергей Скрипал във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп щял да изгони десетки руски дипломати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми се много вярва, това да стане! Но ако стане, Путин ще изчисти същият брой шпиони с ам.паспорти! Сетих се един виц с леля Ванга:- Питал американският президент леля Ванга, ще има ли война? Тя оговорила -Да! Той питал ще има ли САЩ? Тя-Да! Той-Колко ще струва шише уиски? Тя- 1.5 рубли!

Cега пишем списъка в Kремъл.Yтре му го пращаме с инструкции!

Дали пък не би се притеснил извънредно много Путин от това!? Най-много да натири още толкова янки с шутове от Русия!

ах, момченце пупикано, що какаш ти тук, пиле ? нямаш ли си камионче, да си играеш с него - тихо и щастливо ?

ХАХАХХАХАХАХХА АААХАААХАААА !!!

Golyam praz, Rssiya izgoni sashtto tolkova! Ogledalen shag ,ima pravo.

комунягите никъде вече не ги искат....вижда им се края....

Мнго си елементарени меко казано тъп,но политизиран и живеещ в периода преди 1990 г.Управление на комунистически партии има в Китай,Виетнам ,Куба и Северна Корея.Русия пар екселанс си е капиталистическа държава,която се бори за политическо,икономическо и воено присъствие в света ,както САЩ и Китай.Колкото до Тръмп ,то вятър го вее на бяла кобила с непрекъснатите демонстрации срещу него от американските граждани.На Русия не и пука вече от санкции и изгонване на дипломати ,защото руснаци изкупиха много имоти и почти са превзели крайбрежието на Ню Йорк. Ако говориш за комуняги ,това са бивши комунисти управляващи в няколко бивши страни от соцлагера в т.ч. и България.Не се преставяй ,като Ню Йорк ,защото явно си го виждал този град само на кино.Ако си живял там нямаше да бъдеш толкова задръстен и примитивен в мисъл и изказ.Определено си от някое Софйско гето.

Па тебе те щат само у Столипиново.Щот си много ценен и незаменим.Пумяр.

Войната е между Кагала в Кремъл и Синедриона в Манхатън. Тя не е моята война.

Считаш че място на Русия в туалетна до България?

Ами човека просто не си харесва дипломатите в Русия вече и е решил по този начин да се отърве от тях защото знае че Русия ще им ги върне обратно..Пред зомбираните американци се прави на ''велик и твърд'' ама реално гони собствените си интереси..

Решил Тръмп да нападне Русия, понеже го дразни. Звъннал на Меркел за съвет, а тя му казала- недей, помниш ли какво се случи с Хитлер, звъннал на французина - и той казал недей, помниш какво стана с Наполеон, звъннал в Китай- а те му казали - давай, точно ще копаят тунели и му трябват работници...

тОЛКОВА СИ МОЖЕ ЧОВЕКА !

очаквах тръмп да е по-разумен, а той повтаря като папагал глупостите на Мей, която е безумна и зла, тонът и на двамата е извън всяка дипломация и разум, но не подценявайте отсрещната страна, още повече,че там е човекът от КГБ

Абе тия двамата наскоро си приказваха по телефона и като нищо може и да са се договорили за тия дипломати. Така де, първо Тръмп ще изгони, после Путин ще отвърне и хоп - хем по-малко разходи, хем да си приказват и решават сами без някой да им мъти водата.

Четири пъти досега, Западът е нападал Русия за да ограби богатствата и. Четири пъти руснаците ги мляха и поиха конете си на река Сена. Сега руските танкове ще зареждат нафта на бензиностанциите на Лукойл в Лондон и Вашингтон, а Тръп Исие ще провеждат съвещани в Магадан

Мисля, че са повече от четири пъти, но на мен все ми се струва, че бай Дончо е добронамерен и е наясно с обичайните последствия от нападение над Русия, само че все още не е взел властта и е принуден да се съобразява със соросоидите. Е може и да греша, но това личеше от предизборните му речи и обещания и се надявам да ги осъществи, а че всички му пречат и целят да го провалят и унищожат е повече от очевидно.

Пичове, не се вълнувайте, всичко е точно. Важното е всички да правим вечер кекс

и сега как ще краде путьо високи технологии?

Като си напазаруват армагани за в къщи, сами да си тръгнат, уж че просто им е омръзнало в тези гадни изгнили капиталистически пропаднали Щати.

Абе този Скрипал се оказа по важен от разработката на атомната бомба за ЮК и САЩ.Отровен бил със смъртоносно химическо оръжие пък още жив.Ужким таен агент пък го обявиха публично.Мерише тази работа на провокация.Вдигат такъв шум, ше кажеш, че английската кралица някой е нападнал.

Де що има мужик по света да бъде изгонен и натирен обратно в кочината си, у нас са над половин милион ватенки, особенл по Черноморието. Да се спре продажбата на имоти на муджици, това е самоубийство.

Ти ся тва от евронивата ли го дращиш, наритан от плантатора?мбухахаха

Не само дипломати, Америка храни десетина милиона руски задници, които нахлуха уж като репресирани евреи, но нито са евреи, нито са били репресирани, никога не са работили тук, а ползуват специални привилегии, чествуват Деня на съветската армия и се разхождат с руските си военни униформи, накичени с медали, неграта ги снимат и им се радват като на комунистически маймуни. Много българки с висше образование им бършат задниците срещу пари от държавата.

ТРЪМП, САЩ, ЕВРОПА мислят ли как изглеждат в очите на привържениците им, изповядващи тяхната кулутура, морал и политика???Особено на високограмотните??? Как изглеждат техните Позиции и обявена война на Русия БЕЗ, БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА? Даже БЕЗ......... лабораторни резултати!!!! ОГРОМНО РАЗОЧАРОВАНИЕ !!!!!!!! Огромно ПОДЦЕНЯВАНЕ разума и културата на привържениците в Европа! ОГРОМЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ГАФ и... всяване на ужас, страх, паника съмнения ...за.......БЪДЕЩЕТО на СВЕТА, ЧОВЕЧЕСТВОТО и ДЕЦАТА НИ... ЖАЛКО ЗА ИЗГУБЕНИТЕ 25 години ПОДКРЕПА към тези ПОЛИТИКИ, които днес, за нас грамотните ДОКАЗАХА, че са МАЛОУМНИ, БЕЗРАЗСЪДНИ, БЕЗОТГОВОРНИ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВО И ПРИРОДА... ЖАЛКО....

Не е у ред,човечеца,а тези,които му симпатизират - два пъти.

Нищо-те пък ще му наложат санкции-дипломатически санкции от световна класа!-няма да си купуват Джони Уокър и няма да пушат Боро. Да го видим тогава този наглец!

Ще пият одеколон и ще пушат махорка, те това вече е добра идея

Ми да. Важното е да покажат, че символите на Америка и жаждата за свободен живот вече няма да се приемат толкова лесно! То това е почти равносилно да изгориш американското знаме???!!! А при съществуващото свръхпроизводсто и презадоволеност на Европейските пазари, какви други стоки да обложиш, че да има осезаем икономически ефект.

много устати рушляните, айде всички се прибирайте в свинарника та и ние да живнем, може да си вземете и българските свини с вас, даваме ви ги и без това вие ги храните с копейки.

То тогава хептен ще го закъса родината, тук ще останете само един файтон крадливи отрепки.

тръмпи, абе кво стана - кога ще нападаш Северна Корея?! Или предпочете памперсите, а?!

Северна Корея, клекна и вече моли ДСАЩ за преговори... неграмотник, чети повече.

Незнам защо има толкова прости соросоиди, които предлагат другите да четат , а самите те не четат!

Само така може да се отнася един истински мъж с педалчета, и ботоксови гномове, които са се самозабравили... и са заплаха за целият цивилизован свят.

"...и са заплаха за целиЯТ цивилизован свят." Неграмотник, марш обратно в трети клас ! Да не си се мяркал тук, докато не научиш пълен и кратък член на съществителните и прилагателните! Не може едно грамотно изречение да напише на български език, тръгнал да анализира световните дела. Ега ти и безсрамника!

даскалката си е турила ник Ники. джендъри.

Президентът винаги разглежда възможността за търсене на отговорност от Русия заради враждебните й действия. Ама кои сте вие бе КРАВАРИ, да търсите отговорност от Русия?! Апропо днес е годишнина от АГРЕСОРСКАТА ви атака в Сърбия, където убихте хиляди мирни граждани (24.03.1999)

Психопат, а това че преди това Сърбия уби хиляди мирни граждани защо го премълчаваш?

Това чичо ти сам ли ти го каза, а?!

Тоя подритва жужака като парцалива топка

Тръмп пак нагъзи джуджето. Тръмп комуникира с Путин на неговия език, който жужето разбира от времето на соца и КГБ. Елементарно - остава само на глупака Путьо да се пусне мухата за надпреварата във въоръжаването. И всичко ще бъде като със СССР ...денги КАПУТ, колапс, фалит, туто ла финито на червените нацисти.

Кой ли се впуска? САЩ или Русия? 700 милиарда - САЩ, 50 милиарда - Русия. За военния бюджет, става дума.

Работата замирисва! Тичаме към Третата световна! Последната ще е, поне за човешкото недоразумение!

... ВСЕКИ ЕВРЕИН В САЩ Е АГЕНТ НА МОСАД :)) ... ТРЯБВА ДА ГИ ИЗГОНИ ВСИЧКИТЕ :))

Ей сега ще дойде жена ти да те изгони с точилката. лягай бързо.

Искаш да кажеш да изгони зет си или...?

КИТАЕЦ - РОДЕН В САЩ ... РИНГ-ТОНА МУ Е ХИМНА НА КИТАЙ :)) ...

мечката се събуди и надигна !!! не я учете какво да яде и пие и преди всичко не я канете на геи парад !!! XA XA XA

тва беше добро. но все пак е за зоологическата градина. ХА ХА ХА

Аз пък чух че Тереза Мей се е преименувала на МЕЙ-ДЕЙ, МЕЙ- ДЕЙ. И затова сега всички международни политици са се притекли на ,,помощ,,. Проблемът обаче бил този че не знаят къде точно потъва защото координатите и били фалшиви. Тръмп обаче в типично американски стил е решил да я спасява дори и да не знае координатите и.

не си чул, а го прочете във форума. от мен да мине. винаги сте копирали чужди неща. гениите ни те.

Извини ме ако е така, но аз не съм прочел всички коментари. Все пак е странно двама човека да напишат едно и също нещо.

Какви обиди съдържа моят коментар бе уважаеми модератори? Тръмп щял да изгони десетки руски дипломати... Я ги изгони, я не...да не стане като с България дето и тя щяла да гони,пък после не щяла. Аз написах, че засега Тръмп твърдо изгони транссексуалните от Американската армия...Което е вярно. Даже Тръмп пусна и заповед... Стига вече с тези предположения, кой какво щял да направи,дайте кой какво направи реално....

Изгонете този изключително тъп червен циганин. Само простотии и спам ръси във форумите.

ДЖЕНДЪРКЕ, АЕ МАРШ В ХАРЕМА НА Е.ДОГАН!

От време на време хората ги обхваща лудост някаква, забравят и разум и логика и започват да се зъбят един на друг докато не избухне война. Като се пусне кръвчица, градовете се напълнят с почернени вдовици, просещи сираци и обезобразени военни инвалиди - тогава отново се връщат разума и внимателната и вежлива дипломация. За известно време обаче. Човечеството просто не може без войни и не се поучава от грешките си.

този път ни вдовици ни сираци ще има ... на мен ми е мъчно единствено за животинките , които никому нищо лошо не правият ... защото и те ще бъдат облъчени и изгорени ...

Животинките в Чернобил дръпнаха сериозно, около Фукошима също. Трябва да ги няма алчните човеци и земята ще е рай, мутирал, но рай.

20 мин. след "покушението" (ако въобще е имало такова).. всички мей-ки, джонсъновци и медии бяха готови с анализите на веществото и обявиха обвиненията си, естествено срещу Русия. 10 дни по-късно в Англия пристигна екип от международната организация за борба срещу бойни отровни вещества и заявиха, че им трябват 2 седмици (2 СЕДМИЦИ) за да обявят резултатите от разследването си. А междувременно всички лакеи и клоуни вече експулсират "диполмати". Голяма демокрация и правов свят, а?

размяната на циркови номера е тотална и напълно взаимна-какво ви притесни?

Малоумщината?

Тръмп щял да отзове десетки американски дипломати от Русия.

Че то останаха ли за гонене? Тато Тръмп е забравил, че ги прогони и конфискува Посолството!

Има ли още останали примати , които да вЕрват , че видите ли РУСИЯ БИЛА ВОДИЛА хибридни войни ???

ДемоКретенизъм си е в чист вид!

Тръмп ще гони, а Бойко нямало. Някой вярва ли го?

Тия говеда дори и Калашников фалшифицират. В Аляска няма ток, в Калифорния 2 млн са без вода. Най-много убийства в света, най-много наркомани. Тия нищо не произвеждат освен извращения. Какво си купихте пиндоско от магазина?Нищо. Затова ЕС може да вдига митата им само на..... бърбарана(?!?).

малко статистика мили ми Смехурко.....дори след широко отразените масови убийства с САЩ последно време.....по общ брой убийства ( 7-ми са Русия с 16232 , 8-ми са Щатите с 15696 , данните са за 2015 год. , 11.31 / 4.88 убийства на 100000 население , първи по общ брой са Бразилия с 55574 , а Салвадор са номер едно на 100К със 108.64 т.е над един на хиляда , бетер Дивият Запад ) . После - тия дето нищо не произвеждат са държавата с най-висок БВП , по голям 14-15 пъти от милата ти Русия , по-скоро фразата "тия нищо не произвеждат" важи за руснаците защото газ,петрол,руда и дърва се ДОБИВАТ.Трето..."в Аляска няма ток , в Калифорния 2 млн. били без вода" ама ти сериозно ли,,,,се едно да кажеш "в Сибир няма ток , а в руската провинция няма вътрешни тоалетни " по-вярно ще е ....и те така....пореден мандат за Путин , влиза се в една спирала ( цикличност ) и всичко в момента наподобява ранните 80-те години когато Рейгън ги лъзна и им е*а мамата. Не помня технологична новина от Русия да не е свързана с "безаналогово оръжие" и лошото е че това вече заема голяма част от риториката на Путин...просто няма за какво друго да говори

Тук някои се възхищават колко са богати САЩ, но пък пропускат, че там има много бедни с талони за храна и колко, уж, разнебитена Русия. Да, САЩ богата, но тя е държава паразит, която се развива за сметка на други. А разликата между Русия и САЩ и преимуществото на САЩ в това число и в спечелването на време за развитието си пред Русия предвид воденето на разрушителните военните действия на територията на Русия и после години на възстановяване, е в това, че Русия парите си ЗАРАБОТВА, а САЩ ги ПЕЧАТА. Парадоксът е в това , че САЩ ползва предимството пред който да е друг, когато имат астрономичен дълг, но го компенсират с печатане на пари, които не са обезпечени с нищо и грабежи. Икономиката на САЩ още не се е сгромолясала благодарение на това, че кух долар по инерция има доверие и всички по тази причина го ползват. Икономиката на САЩ има агресивно паразитен начин на съществуване с войни, принуждение, заплахи манипулиране и измами. Аналитиците предсказват,че САЩ скоро ще започнат да смучат икономиката на Европа, тъй като сега изпитва трудности. Ето - сега вече оказват агресивно давление на ЕС тя да купува по-скъп втечнен газ от САЩ.

"пиндоско" нищо не съм си купил, както и ватнишко нищо, но виж американски неща доста си купувам:)

Путин е велик, защото се подчинява само на руския народ! И не е васал нито на брюк-селската хунта, нито на Донката Трумр!

Чакам с нетърпение да прочета кога Русия и UK ще прекратят дипломатическите отношения, другото е ала бала, за вътрешна употреба.

Е и?

Нищо.--

Браво на Герб! от България е трябва да бъдат изгони всички българите и руснаците!

Цирковите артисти и каубоите виреят в страни където може да се вдига пушилка на пустинна земя, ама в Русия не виреят хич, защото се хлъзгат на леда и падат по гръб!

НИКОЙ НЕ ГОНИ РУСКИ ДИПЛОМАТИ!!! ГОНЯТ ВСИЧКИ АГЕНТИ ОТ ЦЯЛА АВРОПА И САЩ!!!

С други думи разместват персонала :)