САЩ обявиха, че са готови на преговори с Пхенян

Съединените щати са готови да преговарят със Северна Корея, заяви вицепрезидентът Майк Пенс, след като се върна от зимната олимпиада в Южна Корея.

Обратно в новината

Коментари - САЩ обявиха, че са готови на преговори с Пхенян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че най накрая се решиха да ни си създават повече врагове.Напоследък това и правиха.Което се отрази зле за живота на планетата.Преговорите са компромис но но са полезни за смъкване на напрежението.Дано уври политическата класа по света и Земята да заживее по мирно и спокойно.

Ким спука балонът "ФАЩ"

Питам кой брои ФАЩ за световна сила? Освен джендърите от върхушката в РБ.

И за малките деца е ясно, че ако С. Корея се лиши от ядреното си оръжие, с нея е свършено. Ким може да е идиот, но едва ли е самоубиец ;)

СК е ядрена сила ! Остава това да се признае на хартия. Шерифите изиграха цирка си , време е да мирясват !

Северна Корея е концлагер!И никога няма да бъде заплаха за САЩ! Остава това да се признае и от малоумника путин който ви плаща да пишете простогиите му!

концлагер е Израел. Северна Корея води доста активен живот със съседите си. Посреща чужди туристи. Изпраща свои, Има много корейци, които работят в Китай и Русия. Не ми е ясно за каква изолация говориш. Да, изолирала е всичко американско, но това трябва да направи всяка една уважаваща себе си държава, която иска да оцелее. САЩ са далеч и корейците нямат общо с тях. А тоя бълвоч, дето си изсипал е от американската пропаганда, коктейл от лъжи. Дето нямат нищо общо с действителността. Няма смисъл да го повтаряте, има и достатъчно други източници на информация, които ви изобличават в системни лъжи.

Не става ясно защо Северна Корея трябва да преговаря със САЩ. Като с какви трябва да преговаря, да изпълнява техни условия. И какво общо има с тях. Не знам тази държава да е пратила войски край границата със САЩ и да ги заплашва с нападение. По-скоро тук трябва да се намеси ООН и с резолюция да задължи САЩ да си гледат работата в САЩ.

Американците какво общо имат с кореите, че се бутат между тях?! Някой да ги е канил? Да ги оставят на мира да се разберат! А те да си стоят в Америка и да не се бутат навсякъде!

докато Теслата лети към Астероидния пояс, руските НОВИ самолети падат като круши! И това ако не е великая руская мууука!Мууууу

болните коментари тук, ще попаднете в паралелна вселена, където бититте са САщ на всяка крачка, $ е хартийки и т.н Реалността е,че Русия е жалка, с мин запалта по- ниска от половин Африка, 1$= няколко килограма рубли, самолетите им падат като круши ... и да не продължавам!

Като чета коментарите тук виждам мнението на адекватни хора, които са добре информирани и знаещи какво се случва, независимо от промивките на мозъците на БНТ и останалия информационен пълнеж. И чета мнението на един действителен луд, който не знае на кой свят се намира. И почва да ни пуска опорните точки на американската русофобия. Дето ги пласира американската пропаганда. Та едно няма вярно от тези :)). И не се пропагандира така, да си изредиш всичко в едно изречение, което са ти казали да защитаваш. Ама какво да се прави, като няма глупация за тая работа и американското посолство е принудено да наема некадърни, повервали си "млади лидери" научени в САЩ и които трябвало да поведат балканските аборигени в правата американска вяра. Абе, същество, опитай се първо да се ориентираш в кой свят живееш. Може да почнеш като начало с цветовете - кое е черно и кое е бяло и каква е разликата между тях. Но си го прави у дома, за да не се излагаш пред хората. Имаш невероятния късмет да се криеш зад анонимността на форума :).

Да четем коментарите и като видим плюсовете и минусите, виждаме жалкото ти мучене. А колкото рублата е на килограм хартия спрямо долара, в Русия купуват и плащат в рубли. Така бе и в България преди 27 години. Официално 1 долар бе 94 стотинки. И ние си пазарувахме и плащахме в левове. Само цените бяха други и нямаше просяци. Та толкова за ПРЕХВАЛЕНИТЕ ви долари.

ако сащ са кравари, то ви е сте кравите. хахааха айде, време за доене, време за колене хахаха

ТРЪМП ЩЕ СЕ СПРАВИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТОЛКОВА НЕКАДЪРНИЦИ ПРЕДИ НЕГО! САМО ЕМБАРГО, ДОКАТО ИМ ПОЗЕЛЕНЕЯТ УШИТЕ! ВИЖТЕ КАК КЛЕКНАХА, ЧЕ И С ОБЩ ФЛАГ НА ОЛИМПИАДАТА. ОЩЕ МАЛКО ИМ ТР И ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ОБЯВЯТ!

по-скоро ядрената му програма е готова или почти готова, за да клекнат щатите.

Краварите никога няма да постигнат мир със Северна Корея, понеже условието им е за ядрените оръжия. Но не може когато те имат такова оръжие, да изискват от другите да не притежават. А и С.Корея не са страхливци и да слушкат както нашите политици.

САЩ могат да водят преговори с КНДР само от позиция на световен жандарм. Да не би те да водиха преговори за обединението на двете Германии. Да се изтеглят от Корейския полуостров и да оставят на мира севера и юга. Те ще се разберат.

Ех,Пенис,Пенис! Нагли,но и глупави сте вие - краварете! Мислите се за нещо,а сте Нищо!

Един кравар не го пуснали в селото, а той почнал да пита, къде е поповата къща, че да му отидел на гости.

Силния и умния винаги е готов да преговаря в името на общия интерес.

То за това КНДР, предложи на слабите и глупави САЩ, преговори за спиране на военната ескалация. Но САЩ, като глупаци, изпратиха самолетоносач към КНДР. Но тъй като са глуповати, вместо към КНДР, отплава към Австралия.

Ако някой тук се интересува може да се разрови и да види ,че Северна Корея започва да развива ядрената си програма точно защото беше измамена на предишните преговори от САЩ и не и бяха дадени никакви гаранции ,а само нови искания ! Иначе хората там ,както виждаме са напълно разумни... Въпреки различията на системите им създадоха общ отбор за олимпиадата и ако не са бандитите от САЩ да ги разделят ,в бъдеще може и да се обединят даже..

Нима си мислиш, че народа на северна Корея не желае да има стандарта на живот в южна благодарение не САЩ ?

Желае точно така, както българския народ благодари на американците за високия стандрат, който ни подариха.

Не са измамени само те от САЩ. Тия мамят целия свят, иначе няма пари. От алчност ще се самоизядат. Северна Корея просто не трябва да им се връзва и да води каквито и да са преговори с тези шмекери. Добре подадоха ръка на южна Корея, сега трябва да подадат ръка и на Япония и т.н. Но без САЩ, тия трябва света да ги изолира, докато почнат да се държат като нормална държава, а не като държава на която принадлежи света.

Тебе кога са те измамили ? А, да говориш от името на целия свят е болестно състояние !

За какво ли? Може би дали оризовата шльокавица е по-добра, или бърбъна?!

Корейците не бива да преговарят с фашистка Америка ,защото с терористи и бандити не се преговаря !

Забравил си да употребиш хитлеристи, нацисти и прочие, ама като са те спрели от производство поради технически причини, какво да правиш !

След като точно Пенс, демонстративно не стана прав за общия корейски отбор, като по този начин не уважи страната - домакин.

От кога Сащ водят диалог с по-слаба във военно изражение държава?

винаги а водили диалог с СССР / Русия .

готовността за "преговори" се изразява много ясно и красноречиво с размахания пръст на вицето, по-голяма готовност здраве да е, как ще бъдат проведени преговорите - като диалог или монолог..