Тръмп след уволнението на Маккейб: Голям ден за демокрацията

Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази задоволство от уволнението на бившия заместник-директор на ФБР Андрю Маккейб, като го нарече в Туитър "голям ден за демок

Обратно в новината

Коментари - Тръмп след уволнението на Маккейб: Голям ден за демокрацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брате,Тръппеле! На времето и аз като теб се провикнах с тези думи и и се пъчех:"Знаете ли кой е Сашо Нерезовски",па виж после кво стана с мене?Не е никак добре да си на политическото сметище!Повярвай ми!

тоя пенционер определено ние дубре!

Ответен удар. :)

Александър Йорданов много преди него каза фразата "голям ден за българската демокрацията" и изчезна. Какво да мисля? Чака ли го същото? Обречен.

плагиатства от нашия Сашо Йорданов ???

Трябва да празнуваме всеки ден в който се събуждаме като последен. С тези идиоти, начело на света е цяло чудо, че още сме живи. Май единствено Русия има здравомислещ президент. И България също, което не може да се каже за малоумното ни правителство.

ей това червените бантускотове сте изключителни говеда ...кой български президент е истински!? тъпия фатмак радев който отиде в Америка и с никой не се срещна освен с корумпирания боклук Клинтън който бомбардира България без причина при сръбската война ....че и на гости го покани на наша сметка вместо да се опита да се срещне с Тръмп и договорят по-добри бизнеси за България

Тоя ако знае въобще какво е демокрация щеше да се гръмне до сега..Лъжи и манипулации и лицемерие до дупка както и властово завладяване на институции явно е разбирането за ''демокрация'' дето я налагат със сила навсякъде където не я искат..

четеш ли какъв ли какъв корумпиран мръсник са изгонили ....20 години е покривал мафиотските схеми на клана Клинтън и същите на жена му подарили един милион за да влезе в конгреса ....

У как разбра че е корумпиран бе тъпиров?Служил 20 г в службите и е регистриран републиканец.Също като Коми.Само че тези служби не служат на президента или когото и да било,те служат на правосъдието.И понеже оранжевий дебиликус е корумпиран престъпник ,го е страх от тях.Не че със скудоумието си ще разбереш!

Демокрацията е като тоалетна картия или пешкир с която можеш да си избършеш д-то като се оакаш или ръцете като се омажеш в кръв. Няколко са добрите думи които изгубиха смисъла си: Демокрация, евроатлантически ценности, човешки права и специално за България думата бизнесмен. Успяха да омърсят всички тези думи които вече като ги чуеш и ти се иска да повърнеш от погнуса!

Излиза че или висшите служители на ФБР не минават през детектор на лъжата... или изпечени лъжци си правят гаргара и с това "чудо" на техниката. Иначе уволнения господин едва ли би стигнал до поста зам шеф на ФБР, е може и да е бил назначен по заслуги защото госпожата която е защитавал с лъжите си покри над 50 000 данъчни досиета на свои хора а ФБР отказа да помогне на Финансовото министерство в разследването на поредния скандал около семейство Клинтън;)

Цената беше изгонване на Тръмп и сега няма място за гювеч към такъв. Само вижте как у нас такива системата ги отглежда и търпи.

на президента Tръмп, захвана ги с ритници!!!! Cега, само,.. трябва да назначи ,Mоника люински на голям държавен пост и да сложи Xилари Kлинтън, за "помошник заместник" на Mоника, и Bсичко, ще се "успокои"!!;)) xaxaxaxaxaxaxa...

комунягите пак ядоха бой

a great day for hard working man and women .... велик ден ! поздравявам всички съюзници , празнуваме годишнината от "Клането в Ми Лай" - Масово убийство в Songmi (Виетнам, Thảm sát Sơn Mỹ) е военно престъпление, извършено от войници от американската армия. убити 504 мирни жители , много от тях изнасилени, малтретирани, бити, измъчвани и осакатени. Гаври са извършени и с мъртвите тела, някои от които са били осакатявани.

С всички тези уволнения Трумп иска да създаде впечатление че върши нещо в политиката. Всъщност отвлича вниманието на американците от жизнено важни проблеми които американската върхушка не може да реши. Е добре де, разбрахме че евр. лоби решава всичко при тях, а Трумп говори само това което му наредят.

Е щом така му е заповядал господаря от Кремъл,така ще прави.Препиканият дебелак няма избор.С всеки изминат ден се доказва като най некадърният и бездарен слуга на Путьо!

путя???? кво е това име, с което си се логнал бре дебил??? тва да не е онова миризливото под полата на майка ти??;))

Тръм? може би недовиждам? копирам: Тръм след уволнението на Маккейб: Голям ден за демокрацията 13:35 17 март 2018 По света

объркали са се. "Тъп" е правилния синоним.

Тръм е голяма работа.

Като две малки и една бракувана !

Той си е направо Дръм....

и тука имахме един идиот дето гоовореше по същия начин и след това си взе големия охранен задник и замина на майка си в гъзъ

Макейб е... но това си е вътрешен американски проблем.

Давай все така Бай Дончо, а утре като преизберат Путин, гледайте двамата заедно да разпилеете Земята в метеоритен облак, каквато сега е планетата Фаетон.

Ъхъ. За краварската клатокрация саморазправата с един верен дотогава служител дв дни пред пенсия е направо връх! Огромната победа на дедо Дончо и неговата лична демокраДция! А назначаването на цялата му многобройна фамилия и челяд от три жени, барабар с мъжете им и другите им познати - е направо триумф, пак на демокраДцията, кой ли би се съмнявал! То и у нас е така - по точно този показател сме ги стигнали краварите - още от 25 години насам!

какъв верен служител? затварял си е очите пред лъжите на Килъри (или й е помагал), че по погрешка си била изтрила елетроните съобщения така че да не могат да се възстановят от специалисти и т.н.

Да не мислите че новоназначените щше си ''отварят'' очите за този дето ги е назначил????Това вие много прехвалената декорация - бъди с властващите и ти ще властваш по институции въпреки некадърността си..