Тилърсън: Не съм нарекъл Тръмп дебил. Тръмп: Вярвам в Рекс

Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън отрече да има каквито и да било разногласия с президента Доналд Тръмп и да го е нарекъл "дебил", както твърдят медии.

Обратно в новината

Коментари - Тилърсън: Не съм нарекъл Тръмп дебил. Тръмп: Вярвам в Рекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярвам в Рекс нарече ме дебил!

И в българските форуми... такъв тъпанар като теб!

Динозавъра Рекс!

Само си го е помислил на глас.

Който иска и може да вярва на FAKE NEWS, си е негова работа. На "новините" от Системата за Масово Опростачване на Човечеството - СМОЧ, наричана е още с евфемизма СМИ, аз отдавна съм предприел ОБРАТНОТО РАЗБИРАНЕ. Защото след задаване на въпроса:#КОЙ ИМА ИНТЕРЕС?, от така поднесената "новина", ИСТИНАТА показва ГРОЗНОТО СИ ЛИЦЕ В И Н А Г И, за разлика от "красивата лъжа".

Абе друже като те гледам разбираш от простаци.Да си гледал на живо и на английски изказванията на простака Дръмпф? Ами тия около него? Да не говорим че всичките му фенове от трейлърите в Алабама и Кентъки са със бакалавърска степен по простотия.Което изглежда е и положението в БГ.Все пак и там управлява простака Бойко ,а национални герои са мутри и мутреси!

Много си е добър Доналдчо , да не би с другите президенти да не е имало воини по света ? Демократите са социалисти т.с. комунисти и пикаят кръв от злоба .

Щом Доню вярва на Рекс, значи на истина е дебил и това не е обида, а състояние.

Тилърсън: Не съм нарекъл Тръмп дебил. Нарече го, всички чухме и прочетохме! А Тръмп му каза че е говнар.

Като не ти се четат новини, кво правиш в раздела с ... новини? Някой зъл руснак ти е опрял калашников в главата и те кара насила да отваряш и да четеш ???? Кажи си, Фатале.

Скоро ще стане година, откакто Вожда каза, че ако стане пак премиер, ще си купи Лада Нива.

Хората по света вече се забавляват с изцепките на щатските държавници, а ти нещо от сутринта нервничиш?!?! Три поста един след друг, тресе те нещо рано-рано, излез на терасата за малко... И недей да скачаш, и в Щатите, и у нас сбърканите неща няма да се уредят по този начин.

Абе вярва, ама сигурно си мисли как ще го командирова в Северна Корея, където колегата Ким решава подобни недоразумения със зенитно оръдие.