Коментари - САЩ искат още военно присъствие във Филипините, Камала Харис е в Манила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Подкрепа и защита"

Интерсно, но не виждам коментар! Какво е влачил този филипински кораб, дето китайците са го отмъкнали?

Бившите колонии не трябва да бягат от метрополията.

След изборите в САЩ, републиканците които си върнаха Камарата на представителите, обявиха нов изпълнен с екшън сериал. Те започват разследване срещу президента на Съединените щати, който е заподозрян в: 1./ измама с използване на електроненкомуникации (това се разследва от ФБР) ​2./ ​нарушение на регистрацията на чуждестранен агент 3./ нарушение на чуждестранна корупция 4./ нарушение на закона за защита на жертвите на трафик на хора 5./ укриване на данъци 6./ пране на пари ⁃ Вижте подробно всичко това и много повече в новия сериен трилър „Атака на Дедос“. [Орда]

Браво на Камала Харис!

стъпи ли ти един път американски ботуш в държавата няма гонене после

То е ясно че тия искат да "бат мамата не само на Европа, но и на целия свят.

Чета заглавието и се чудя, аз ли не разбирам или грешно е написано. САЩ искат, ИСКАТ, повече военно присъствие във Филипините! А Филипините дали искат някакво военно присъствие? Или тяхната роля е само да кимат усмихнато?

Бегай !

Китайците като не разбират с добро така е, ще им се наложи да приемат по трудния начин.Като тъпите руснаци.Не може да има двама императори.

Китай нямат много проблеми да гледат как САЩ се разпъват на кръст да присъстват военно навсякъде където могат, и да им набъбва външния дълг с половин трилион годишно. Само вноските им на година са над 300 милиарда, със зелени сделки и мерки за климата си съсипват икономиката, докато Китай правят точно обратното. Американската империя ще бъде добре изучавана в бъдеще, за това как най бързо да съсипеш световната си хегемония.

Между 1898 и 1911 г. – период, в който продължава Филипино-американската война, един милион филипинци са убити в борбата си да сложат край на американската окупация на островите предвождана от генерал Артър Макартър. Нападат чужда страна, Убиват 1 млн и няма санкции или геноцид. а тъпите филипинци им се кланят и до днес Също като с Япония, мяташ две боби и Япония носи мед на сащ вече 75 г За това бой по украинците!

Ще дойде време когато в америка ще останат само рога и копита

Тези изроди краварите само за войни мислят. Хайде бе баце Ким, фукни им стотина ракети из целите краварски щати, за да видят колко лошо нещо е войната, на тяхна територия!

Дано САЩ се задавят с техните оръжия и амбиции да разсипят целия останал свят...

има фактическа грешка тука, всяка държава с американска база е колония! тук местни парламенти и конституция не важат.... следователно претенциите на сащ са основателни, техните интереси са на 5 те континента... и ше е така докато Израел съществува

Филипините-непотопяемия самолетоносач на САЩ!

После викат, че Русия била агресор.....

Що ми се чу, че Ким не бил съгласен?

Разпалвачите на войни не мирясват.

ПИПО

"Филипините, бивша американска колония, са били домакин на една от най-големите бази на американските военноморски и военновъздушни сили извън американския континент. Базите бяха закрити в началото на 90-те години на миналия век" Това е разликата между бивша и настояща колония. В едната няма бази, а в другата има.

Човек би си помислил, че това море не се казва Южно Китайско, а Южно Краварско. Къде е САЩ, къде е Южно Китайско море.

Е как къде? В "Зоната на интереси" разбира се. Която случайно съвпада с цялата планета.

Миналата година имаше стълкновение на ирански кораб с бреговата охрана на САЩ в Персийския залив.

Продължават и тези да си дават територията на американските агресори пък после ще чакат от умрял писмо да се грижат те за тях а не за собствените си интереси по чужди територии както винаги правят.

Камала или Камила все тая.

Те САЩ се стремят, но са пред изхвърляне от Европа и Азия.

Чакайте ся, нали Путин имаше имперски амбиции? Или сте ни лъгали в другите матрялчета дето се публикуват?

още малко ще потърпят и ще изчистят пасифика от каравските лайна

''Китай отхвърли решението на арбитражния съд, създаден в Хага по силата на Конвенцията на ООН по морско право, след като през 2013 г. филипинското правителство се оплака от все по-агресивните действия на Китай в спорните води. '' В един момент на хартия ама в следващия реално ще да им покажат къде им е мястото на краварите.

марионетки още ли си мислят че са нещо,та тая камила седнала да лъже дрът куманист