17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега САЩ срещу заплащане ще започне да рекетира танкерите. Да си плащат такса спокойствие. Ако някой не си плати, ще му треснат някоя друга ракета и ще обвинят за това кървавия режим в Иран. И лично Рохани, че е изстрелял ракетите. Е на това му викат рекет. ООН какво казва по въпроса? И някой питал ли е ООН, дали такива действия са в съответствие международното право.

Коалоция за крадене на природни ресурси. Типично за УСА. Кога тези крадци и убийци ще направят нещо добро за света!?

Мъка ми е за САЩ. Балонът продължава да се надува и съвсем скоро ще стане ПУК!

Макрон вече предложи да прекръстят операцията от "Sentinel" (СТРАЖ) на "Мозъчна смърт" (КОМА)

ЕС не участва, защото знае от първа ръка кой атакува танкерите. Австралия, не се сещам, от кога е "западна страна" ? Но вярвам че с решаващата помощ на Албания операцията ше е повече от успешна !

така е. Албанските подводници вече не изплуват на всеки 3 минути, за да си поемат гребците въздух. Американците са им подарили подводни шнорхели и бутилки с въздух.

Откога Австралия е западна страна? Тия са толкова на юг от нас, че не е истина.

Тия луди крави кво, да не напълниха гащите и да се притенсиха, че братушките ще им секнат далаверета с продажбата от тях на сирийския нефт и газ, а? Сигурно МНОГО ДОБРЕ си спомнят, какво точно се случи с 10 000 бензовозите на ИДИЛ, които хвръкнаха във въздуха....Та и краварите се презастраховат сега, да не би руските ВКС да почнат да им топат петролните гемии!

tonk11

Интересно какви интереси има Албания там и с какво участва? Албанците имат 3 китайски и 3 руски катера на по 30 години. И един влечач.

Кравите започнаха операция Мозъчна смърт! Или по скоро- Мъртъв мозък колкото супена лъжица!

Ето това е сериозна коалиция !! Смешно и опасно .

Не е много смешно. Американците построиха голяма военна база в Албания. В замяна албанците получават територии включително Македония. А може и Сърбия да напъплят скоро.

Dir.bg моля не слагайте снимки на фериботи работещи в английския канал на статия за персийслия залив

Соросоидни сайт Дир.бг разчита,че населението на Територията е достатъчно видиотено и няма да разбере... Ти ги прЕтесни...

САЩ и съюзници стартираха операция "Сентинъл" в Персийския залив - кои са тези съюзници ?Нещо тайно ли има или е подготовка за война ?

Не ги прочетохте:))))какви съюзници подлоги на краварите са а и съм им адължни и няма как да им откажа...

Русия и Китай пазят Иран и Венецуела, а Краваристан ще пази чаршафосаните да не ги превземе племето Хуси изотзад.

Крадения петрол от Сирия минава през Персийския залив. Трябва охрана иначе Иран ще конфискува крадения петрол и ще го върне на Сирия.

Кой краде от бедната Сирия, другарю? САЩ ли? Ами те са най-големит производител на петрол в света и ако си добавят и срийския нефт няма да усетят.

Колко ше вземеш за това постче? ..майните са ти в кърпа вързани..

tonk11

Верно? Я се запитай що се изтеглиха от всякъде от Сирия, само не и от кладенците?

Ба, тоо залив да нее между Калифорния и Кантинента на краварите, ба?

Не е. Ама краварите са се объркали, щото гледат само джипиеса , а пък има ,,смущения,,.

На Лавров и Захарова! Всеки ден с всяка една приказка доказват,че са на същото дередже като шефа си!

Браточка, къде да дойдем?!

Все едно Иран ,Русия и Китай да патрулират с военни кораби и подводници в Хюстънския залив или до Ню Йорк. Или да завземат петролните полета на Саудитска Арабия ,да ги експлоатират за себе си ...с обяснението че ги пазят от Ал Кайда или от САЩ.

И от къде накъде Иран ще шантажира и изнудва цял свят?

tonk11

И с какво я шантажира? Че не ще да спазва едностранно договора ли? Те ще го спазват ли? Сключваш договор за наем на помещение и плащаш всеки месец ама помещение няма? Ти съгласен ли си така?

Как бедна и корумпирана Русия, ръководена от един фашистки режим, който е довел най-богатата на природни ресурси страна до жалките 250 лв. заплата се опитва да претендира за световно влияние.

Колко плащат на постинг?

Защото казва истината ли? Ами така е - 250 лв заплата в най-богатата на природни ресурси страна. Не може нищо да произвежда - компютри, телефони, коли. По-зле е от Китай.

още по смешно ще ти стане с още едно апче но не прекалявай

По беден от Ганю, няма в цяла Европа, дебиле!!;))

путинолюб няма в зял свят! България е една от най уредените държави в света

,,изклйчително смешно е,, ,па тва от какъв зор го драскаш тука?

Толкова ли си ТЪП, или си необразован??? От 01.01.2019 минималната ПЕНСИЯ в Русия е 11 146 рубли/ и да бъркам малко е все тая/ , при курс 71 евро/ рубла > сметни колко е! Ако не можеш повикай някой да ти го сметни бе "амсалах" :-)))). В България след увеличението е 212лв!!!

Я, сега сметни с българската пенсия от 219лв след увеличението, как се плаща парно 400лв на месец, щото в Русия парното е 250 рубли на месец, сиреч 3,5 долара .

Петрол, петрол и пак петрол. Голяма мъка е някой да го контролира, а пък за това да се продава само в долари няма и дума да отворя. Хубаво, че напоследък делът на доларите намаля.

Поредния Цирк...

Добре че са САЩ, иначе руския ислямизъм и тероризъм ще се разраства все повече

Ти, Необразован Ром ли си бре дебиле, че и ник-а ти е написан грешно???;))

Ако не са САЩ, нямаше да разберем колко си "образован и политически правилно ориентиран".

Рони, що не го ,,зарониш,, някъде другаде? Помисли!

Ще го задръстят от памперси!

Няма, тия с минусите ще им лижат задника.

С една дума англоговорящата измет и няколко чаршафа искат да дерибействат в ПЕРСИЙСКИЯ залив.

Помните ли Садаместият Хюсеинов как му пометоха милионната армия 60 000 войника и няколко стотин самолета да две седмици? Иранският терористичен режим ще го смажат за няколко дена

Чак пък терористичен....Първо да видим в историята как се стигна до появата на Иранските шахове и каква е ролята на САЩ. Гледай началото на АРГО - филмът е американски не съветски. В Саудитска арабия са видни демократи - дори и когато извършват убийства в други държави

И като се събуди, "Рамбо" свършил....

Садаместия го сложиха американците, даже му направиха революция, но понеже не им играеше по свирката, същите тези го свалиха и разориха. Имат си технология за световна диктатура. Ако чакаш Иран да падне, няма да стане, защото хамерите все повече губят влияние, а проблемите и външния им дълг расте. Този път няма да стане, както не стана в Сирия.

Човек колкото по-малко знае, толкова повече го напъва за изява. Саддам е диктатор от малцинството, а Иран се води от религиозен лидер на цяло направление в Исляма, правиш ли разлика?

Да ги удрят аятоласите и да се свършва със терористичният ислямофашистки тероризъм. И православните им съюзници и тях да ударят със още по големи и всеобхватни санкции

Най-новият член на коалицията е Албания, която стана част от нея на 1 ноември. Егати! бибитко-о-о-о-ооооо, ДАЖЕ АЛБАНЦИТЕ ТЕ ИЗПРЕВАРИХА БЕ!?!!!

Акбанците плащат за Косово в натура. И за част от Македония.

Краварите и няколко от подлогие им решили да си пазя крадения петрол от териториите на други срани... Интересно ми е каква ''отбранителна'' работа ще да върша там като знаем каква агресия направиха краварите в Персийския залив.

Да Австралия е изключително западна държава :)

Добитъка, пак ли химическо оръжие търси?

Америкаски воник и терорист няма разлика. И отношението към тях трябва да е. Тогава когато американските терористи бъдат изгонение от всички окупациони бази по света. Тогава ще има мир . Исаме МИР не САЩ

Каква ти защитна операция, това си е направо заплаха да блокират Ормузкия проток.

Побъркани американски мозъци . Сирия още не е затворена като военен регион тия ново военно огнище създават.