САЩ и Русия обявиха края на Договора за ликвидиране на ракетите със среден обсег

Вашингтон и НАТО от една страна и Москва - от друга, изостриха тона заради ракетата "Новатор" 9M729

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

американците си намериха много лесно извинение за всички нарушения, които правят на международно ниво и само пълни идиоти може да вярват, че Русия е виновна всеки път. американците са обградили Русия с ракети и пак ревът, че Русия нарушавала договора, американците тайно и в нарушение на всички международни споразумения, слагат ядрени оръжия в Европа и после пак Русия им е виновна, и само пълни олигофрени и малоумници може да повярват на това.

Абе вие луди ли сте? Вярва ли някой нормален, че руснаците са спазили който и да е договор? Можете ли да посочите поне един договор, който да са спазили? Руснак и честна дума? След петата водка? Питайте Грузия, или Полша, или Армения, или прибалтийските страни. За Украйна няма и да говоря.

аве олигофрен кой излезе от всички международни споразумения и договори без причина, и кой не спазва никакви международни правила? то бива да си толкова тъп ама чак пък толкова

Смешници.

САЩ потвърдиха официално, че напускат Договора за ликвидиране на ракетите със среден обсег и отново обвиниха Русия, че е "единствената отговорна" за това страна....И това го казват лудите говеда?! Които първи напускат договора?! както направиха факърите с договора за ПРО?! КЪДЕТО ТЕ ЕДНОСТРАННО НАПУСНАХА КАКТО НАПРАВИХА И СЕГА....И ПОСЛЕ ОБЯВЯВАЙКИ ЧЕ ЩЕ СИ ПРАВЯТ ПРО ПЪК ОСТАНАЛИТЕ ДА ГО ДУХАТ! Луди говеда! Вече никой ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ НЕ ВИ ВЯРВА И НЕ СЕ ВРЪЗВА НА ЛЪЖЛИВИТЕ ВИ ШИТНИ!

И после ще има: "Тъпи ли бяхме, не видяхме ли накъде отиват нещата?!"

После меня, толяко тишина!

нас ще ни унищожат с бреговите комплекси у крим! бият до дарданелите!!

Факта е един: САЩ напуска въпросния договор. Янките смятат, че всички договори трябва да са в тяхна полза. Дори договорите между трети страни трябва да са в тяхна полза. Ако не са, тогава следва демократизиране (без държавите, притежаващи ядрено оръжие - за тях само санкции и мита)...

РАССИЯ ПАК ЩЕ ФАЛИРВА...САМО ГОНКАТА С ИЗТОЧНА ЕВРОПА ЩЕ Я ИЗТОЩИ - БЪЛГАРИЯ, ПОЛША, УКРАЙНА, ЧЕХИЯ И РУМЪНИЯ ЩЕ Я ВКАРАТ В ДЪЛГОВАТА СПИРАЛА, ЗАПАДЪТ НЯМА ДА Е НУЖЕНХАХАХА. ОТЕВАХА ЗА Ф16 СВЕТА, А СМЯТАЙТЕ КАКВИ ПОКУПКИ ПРАВЯТ СПОМЕНАТИТЕ ДЪРЖАВИ!

Наш Путя пак гризна дръвцето. А деньги нет!

ама у твоето джобе,че плати едни хартиени самолети и ще плащаш едни корабчета от фантазиите на шкемби!

Айде честито на спечелилите държавните поръчки за доставка на нови крилати ракети....доста сенатори и конгресмени ще се обзавдат с нови вили и яхти....

Уффф, почва да ми писва... аре, да се почват, че да се свършва тая драма вече

О, ужас! Русия разполагала ракети на собствената си територия! А че хамериканците са нацвъкали подобни от Япония и Южна Корея до Полша и Германия, не е проблем...

СОБСТВЕНАТА Й ТЕРИТОРИЯ БАЯ ГОЛЯМШКА... АУЖ ИМПЕРИАЛИСТИ СА САЩ... РУСИЯ ПРАВИ 3 ТЕРИТОРИАЛНИ РАЗШИРЕНИЯ ЗА ВЕК!

Я бре, САЩ съществува от 200 години на изцяло чужда и заграбена земя. Нещо да ''изкоментираш''?

кво да изкоментира, той пише квото са му задали отгоре, ти да ни мислиш, че може да измисли нещо сам, те такива ги подбират да са от олигофрен нагоре, че по-лесно

И за русофилите и за американофилите да го кажем: Един дол дренка са САЩ и Русия. Милитаристи и колонизатори. За това не трябва да им се видим по свирката ни на едните ни на другите, ами да си гледаме интересите в ЕС.

Да. Обачецелия ЕС е избрал цивилизация, сигурност, предвидимост, партньорство. И то е с НАТО и САЩ, а не с някакви азиатски дивациб пиещи, шампоан,сапун и душ гел за коза.

Русия няма какво да се сравнява и съобразява с това изостанало държавно недоразумение САЩ, което дебилно си е въобразило, че след като Русия държи една трета от световната суша, то пещерните американски дебили трябва да държат останалите две трети.

УТОЧНЯВАМ 1/6 Е ОТ СУШАТА, НЕ ЗАЕШ ГЕОГРАФИЯ ЗА 6 КЛАС, АИ ПОДОБНА ТЕРИТОРИЯ ПОКАЗВА КАКВИ СТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ! НУЖНО Е ДА СЕ ЗАЩИТАВАМЕ ОТ ВАС!!!

Хайде да не се лъжем, тоя договор никога не е бил спазван от нито една от двете страни , поредната партенка

Ако Европа не беше слугиня на Америка, и ако политиците в Европа не бяха идиоти, това нямаше да се случи.

Според теб на кремъл ли трябва да станем слуги , идиотът си ти в случая.

на теб слугуване ли те е все в главата а защо не сам да си си господар но и това не е лесно

Не ти е лесно да си чирак. Макар и европейски!