САЩ и Нидерландия съвместно модернизират чешки танкове Т-72 и ги пращат на Украйна

Създават команден център за контрол на оръжейните доставки и тренирането на военни от ВСУ в Германия

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Нидерландия съвместно модернизират чешки танкове Т-72 и ги пращат на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Капитулацията на Русия в Руско - Японската война (1904 - 1905) предизвика руската революция от 1905-та. Разгромът на руската армия през Първата световна война предизвика Октомврийската революция от 1917 и доведе до подписването на капитулацията на Русия на 03.03.1918. в Брест - Литовск. Капитулацията на Русия в Руско - Украинската война (2022 - 2023) предизвика...

О, Украйна! Девет месеца младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк "Азов" отговаря с други вик: ураааа Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Пути свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация. Когато ти дойде ти настъпи есен и зимата не закъсня . Промени се земята и целия свят вятър донесе руската мъгла . И ето идва най-щастливият ден , когато ще заврем на Путин ракетите и патоците отзад ха ха ха ха Путин има само един ход- де вземи да се гръмне..ха.ха

САЩци и холандци изпращат скраб за милиони. Безплатна суровина за металургичните комбинати в Донбас.

Как наричате по-старите танкове, които започнаха да използват руснаците?

руско- дурако нечупливо не случайно стигнага до Берлин през май 45

Руският агресор ще бъде натикан в купи гъз.особено ако използва ядрено оръжие.ще бъде унищожена тотално

Украйна е един огромен полигон за утилизиране на старо оръжие!

Да По главите на фашисткия агресор.

Тестване на ново.

Вече няма никакви съмнения, че световните терористи САЩ разпалиха тази война и съвместно с еврогейските държави воюват срещу Русия НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ. ПРОСТИ ОРКИ-ОКРАИНЦИ ! Българските подкупни политици наместили се в Парламента също играята по тяхната свирка / Нали трябва да оправдаят парите дадени им от американските централи за да са ИЗБРАНИ/ Първите им решения на са в полза на българсия народ, а в полза на САЩ. Закупуване на американско ОРЪЖИЕ и въвличане на България в конфликта чрез предоставяне на ОРЪЖИЕ на страна , която не е в НАТО ! Кога ще се осъзнаем, че електората го ползват само за доене и манипулаия. Всичките тия "префинени" боклуци цял месец се надприказват и лапат пари Това е втората по големина мафия след Невидимата Съдебна ВЛАСТ в България.

Като искаш за мир, ето ти нещо миротворящо. Попитали Радио "Ереван" дали ще има Трета СВ и то веднага отговорило: "Сакън! В никакъв случай! Но пък ще има такова мощно движение за мир, че жив човек няма да остане на Земята!" Та и ти така, друже, чини ми се......

Стига с това въоръжаване!!! Никой не мисли и говори за мир! Повръща ми се от тях! ☹️

Говорите само опорни точки... Хайде, дайте ясно предложение за МИР. Украйна дава - ако Русия се изтегли от всички украински територии, както е по подписан от Русия договор (подписан за разоръжаване от украинското ядрено оръжие срещу защита на територията на Украйна), то ще има вечен мир. А Русия какво предложение дава - докато не се прецени от Путин, можем и да нападме, можем и да ползваме ядрено оръжие, можем и да атакуваме всички граждани на Украйна и да ги оставим на тъмно и студено... Така че говорите пълни глупости и по-скоро нагли опорки, отколко да покривате същността на призива за мир. Такъв призив трябва да се отправя ежесекундно към Путин и обкръжението му - да спрат нападението, са спрат войната, да спрат мобилизацията и хвърлянето на войски на фронта на агресивното си завземане на съседна държава (територии на Стара Велика България - отпреди руската сволач да е станала държава)!

Никога не е имало украинско ядрено оръжие. Краварите правят тези преговори не само с укритие, но с всички бивши соц.републики,където е имало разположено руско ядрено оръжие. Официална граница между Русия и Украйна няма. Няма такава регистрирана официално в оон. В този договор между Русия и Украйна не се сещам да пише за безнаказано и системно унищожаване на руско говорящо население. Четете като дявола евангелието.

"Някои от модернизираните Т-72 ще пристигнат в Украйна преди края на тази година" Новото и ултрамодерното в тях, е че за всеки танкист вече си има малък монитор, където нонстоп вървят речите на Зеленски. Казват, че дори и след пряко попадение на 152-мм снаряд речите продължавали.

Мекерето зеленски постоянно иска ракети .Путин му изпраща достатъчно ако е необходимо ще изпрати и на сащ и англичаните посеидон .в България има много мекерета които трябва да бъдат кастрирани

ДОБРА НОВИНА. НО ОЩЕ ПО-ДОБРАТА Е, ЧЕ УКРАЙНА ПОЛУЧАВА КРИЛАТИ РАКЕТИ С ОБСЕГ ДО 1,000КМ До Москва са по-малко:) Предполагаеми първи цели. Ще бъдат Кремъл, Министерството на войнатата и дворците на удмурта.

Това е лъжа, вие сте трол, а и името вие не е Българско, тоест вие сте родоотстъпник. Когато Украйна получат такива ракети, Украйна ще получи АТОМ и това ще е краят, не само на Украйна обаче, а вие ще сте се подрискал в собствен евро-миризлив сос.

Идеалка е! Украйна губи по 10+ танка всеки ден. Ще им стигнат за 10 дена! Да се радваме или да плачем :-).

Бе ти ако слушаш РИА Новости и ТАСС авиацията на Украйна беше унищожена още първия ден от "операцията". Масква не е потънал, а го дърпат за ремонт. Както и това че са избягали орките от Лиман и Юзум изобщо не е вярно. Абе страшна работа са орките бе. Да де чудиш що последните 4 месеца дърпат само назад :D

Нормално е да дърпат назад, фронтовата линия е 800км и имаха 150к войници срещу близо 800к. И въпреки всичко Украйна е окупирана, все още 20% от територията е под Руски контрол. Нещо настъплението запецна!? Пак нормално, бронетехниката беше унищожена плюс огромни загуби в личен състав, нещо което доста анализатори казаха, че ще стане. А, какво следва, ами нови 30 Руски дивизии тепърва ще влизат в Украйна, от тях 4 вече са там, остават още 26 и ще бъде мазало. Отделно летящите перални и хладилници целят точно и Украйна нямат ток, как беше от 50 ракети, 44 прехванати и 18 поразени обекта, тва е новата математика според МО на Украйна. Тия не лъжат, само истината казват! На ваше място не бих се радвал толкова прибързано, важните събития тепърва предстоят.

ОПТИМИСТ ! руссия - КАПУТ !

Ако трябва да сме честни към себе си трябвс да изпращаме помощ на братска Русия, а не превзета от украински и западни нацисти Украйна.

Бе ти братя можеш да казваш и на циганите от Столипиново, все тая на кого. Не е проблем. Ама говори от свое име, не от името на всички че ще те ритаме по фашистката русоробска тиква ще те ритаме.

То така ако се делиме то педалчетата къде се сте големи ербапи ще ви обърнеме хастара.

Тия танкове са били невероятни за времето си, но сега са просто факли на бойното поле. За три секунди оъ екипажа не остава и пепел за близките им да погребат. В Youtube има много виедео точно на този модел и даже при всичко по-малко бронирано полжението е даже още по-зле. Всичко от времето на соца му е е минало времето безвъзвратно, на първо място тези танкове се унищожават с дронове, след това с прецизни снаряди, с преносими ракетни комплекси и по-малко с мини(но те най-яко гърмят) . Незнам какво ще модернизират САЩ иНорвегия, но за мен времето на тези машини е минало, но повече шанс за украинците е винаги добре дошъл.

За да го запалиш така че да изгори за 3 секунди трябва да гу удариш в борда долу ниско. Това го знаят всички танкисти и само пълен идиот би си подложил борда. При удар отпред няма ядове.

Отбранителният съюз в лицето на нато, че изпраща още техника и пари. Браво, господа демократи!!! После другите са виновни, че трябва да противодействат!!!

Ти като видиш някой дебел тюфлек на улицата, въоръжен с нож или бокс да удря и тормози друг, невинен, жена, дете - какво правиш ? Правиш се на ударен и подминаваш ли ? Дтеба в мухъла

Кой е невинен??? Тия дето убиваха 8 години деца ли??? Аре бегай бе трол недоклан....

Абе ти май си кух като лейка....едно си баба знае това си бае...питам те кой ти каза че е фейк??? Или ти го обяви ьа такъв...да вба идиота....

Абе да кажем че всичко което сме видели по ТВ не може да му се вярва. Затова ти казах да помислиш логически. Ти пак почна с "кой ти каза " ! Като ти кажа кой - еее..на тия ли да вярвам Затова ти го обясних простичко като за тебе - пробвай да мислиш логически, за да стигнеш сам до истината ! Явно съм сгрешил че изобщо имаш зачатъци на логика. Но затова пък вярваш на ТАСС, на която даже името е лъжливо.

Аре кротко кияк...явно си тъпа гъдулка без грам факти ....дрънкаш тъпизми за центове...аре у лево ..

Още от 2013-а година украиинците избиват руснаците... пък сега що руснаците си го връщали.

https://youtu.be/Ke4xJo9Pukw Репортаж на бТВ от 2015 г. показва как украинската армия избиваше бесарабски българи и собственото си цивилно население в Донбас. Кризата в Украйна ескалира и десетки са загиналите етнически българи. Освен заради военните действия някои са починали от глад, струпване на украйнски войски, продължава ужаса и в Донецк! Хора живеят под земята заради бомбардировките... Репортажът завършва с началото на така наречените Мински споразумения, който Украйна не спазва от тогава до днес. Репортаж на БТВ за конфликта в Украйна през 2015 г.

Кои са другите бе ебано русофилче?

Дивите муджици ще дезертират през глава когато пристигне българското оръжие в Украйна, а кремълския диктатор ще се полее с бензин и ще се самозапали

Верно ли???

Генерал Май Мунчо ще оглави една доброврлческа русофилистическа бригада-интербригадисти, която да замине на Източния фронт рамо до рамо с резаците на Кадиров да се бият за путкин.

Моля администрацията на сайта дир.бг да блокила адреса ми за да не мого да пиша тук. Не желая да имам нищо общо с лицемерен и педерастки сайт..........

Ми не пиши бе кавале !

Не питам и не се обръщам към шопи , като теб. Они акъл немат, а па ти ептен.

ГО ДУХА НА СОРОС

Без лъжа къде иискаш

Как ща блокират бе? Тва да не е концерт пожелание?

Имаме много позннстиъ

Така в

Да изпратим на Украйна оръжие, а на Русия - за компенсация - българските русофилистици, начело с мунчо, стоянов и янев, които да се включат в путкината армия заедно със затворниците.

Това не е военна операция на РФ срещу Украйна, а си е война на НАТО срещу Русия - дълго и грижливо подготвяна. Руснаците бяха притиснати и оставени без избор /освен капитулация/. Нашата роля е на пешка - фронтова държава, която ще бъде жертвана. Светът е озверял, залозите са големи, а вземащите решения - арогантни безумници - носете си новите дрешки и живейте, че не се знае колко ни остана.

С кое бяха "притиснати" руснаците ?

Гладни за власт

С натискането Украйна да влезе в НАТО. Съответно, с разполагането на натовски ракети само на няколкостотин км. от Москва. С това че НАТО съвсем официално си се обявява като съюз против Русия. Въобще не съм русофил, напротив, но тая война я създадоха и дирижират ЦРУ и АНС. Просто на приятелите ни отвъд океана им трябва война, а Путин беше достатъчно глупав да се хване в капана.

Браво!

Го духа прсво

Менгеме АЗ съм от Бр....... .

А аз от Койнаре........Земляк

Едни мисли във всичко

След 4 дни републиканците печелете конгреса и сената в САЩ. Байдън няма да може и патрон да изпрати в Украйна. Затова дни преди загубата,демократите бързат да налива смърт в Украйна. И ЕСеСовците също. СиДзинпин днес каза на Шолц в очите: Жалко е да сте държава напълно зависима от САЩ. Трябва да го промените!!!! Много неудобно за германците някак си...

Републиканцити твърдо заявиха , че подкрепят Украйна вата , колкото и да ти е тъжовно :)

За републиканците ??? Ти или си дебил или укробоклук

Най-много бой Русия (СССР) са яли от републиканците, говньоо СССР се разпадна при управлението на Рейгън. Нашия се радва че републиканците щели да спечелят :D Тъп си като патър

Шо се дтрахуваш да спечели Тръмп, като уж логиката ти е желязна. Излъгали са те, че Рейгън е постигнал нещо освен треторазрядни роли и ти си клъвнал. Сега може би загряваш колко да те лъгали и ревеш от яд, но тайничко.

Най-много бой наглосаксите са яли от украинците, говньоо Британската империя се разпадна при управлението на Хрусчов. Нашия се надява че украинците щели да спечелят :D Тъп си като катър

Глупак, даже и пост не можеш да си измислиш а копи - пейст на другите СССР се разпадна след поражението в Афрюганистан (с помощта на САЩ), както и в резултат на надпреварата за въоръжаването със САЩ. Нямаше как да издържи на същите разходи. Хрушчов бил разпаднал Британската империя :D Леле леле ... олигофренска работа

Ей много миролюбци на тази земя, направо човек за човека е вълк, какви хуманисти само, и нашите вълци и те се включват активно да не останат назад, а туй думата мир стана мръсна дума.

Бе укроп недобит!!! Павел е българско име не укропски дебил сащинисан

Ами Българин съв за разлика от теб рашкая сволоч нещастна ! Панимаеш ?

След ударените кораби в Крим: Путкин: Оттегляне се от сделката за транспорт на зърно, няма да се транспортира повече зърно. Ердоган: На нас не ни пука дали се оттегляш или не. Турски кораби ще транспортират зърното или турски военни ще пазят украинските кораби. Путкин: Ее..добре хайде, не се оттеглям от сделката :D

руснаците ги преработват после с ланцет,геран и други ключове

40 милиона украинци пушечно месо за фантазиите на америка да победи комунизма. Няма такава глупава нация. И явно тея лаборатории в Украйна са си свършили работата. Тея мрат като мухи и се натискат за още и още умрели. Какви са тея майки дето така спокойно гледат как измират децата им за фантазиите на един "зелен" наркоман и група изперкали старци в америка. УЖАС !!!

За тях как да е , защитават родината си , ама майките на салдатите пратени да наторяват със себе си заради ищасите на един компрексиран гном питаш ли бляд ?

То и модернизацията такава С ануса напред

Споделяш фетишите си ?

Скрап

ДНЕС ЦЯЛА РУСИЯ ПРАЗНУВА ДЕНЯ НА НАРОДНОТО ЕДИНСТВО ... КОЙТО Е ОБЯВЕН 1818 ГОДИНА С ИМПЕРАТОРСКИ УКАЗ .. ПО ВРЕМЕ НА ОТКРИВАНЕТО НА ПАМЕТНИКА НА ГРАЖДАНИНА МИНИН И КНЯЗ ПОЖАРСКИ НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД .... С КАКВО Е ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН ТОЗИ ПРАЗНИК ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ ??? .... АМИ И МИНИН И ПОЖАРСКИ СА ХРИСТИЯНИЗИРАНИ ВОЛЖКИ БЪЛГАРИ .... ДАЖЕ МИНИН Е РОДЕН В БЪЛГАРСКИЯ ГРАД БАЛХНА В НОВГОРОДСКА ОБЛАСТ .... ДОРИ ПУТИН ГО КАЗА 2010 ГОДИНА .... ТОЗИ ФАКТ РАЗБИРА СЕ , ПРЕДИЗВИКВА ЯКИ ПРОТЕСТИ КАКТО В СРЕДИТЕ НА НАЙ-КРАЙНИТЕ РУСКИ НАЦИОНАЛИСТИ, ТАКА И В СРЕДИТЕ НА НАЙ-КРАЙНИТЕ РУСОФИБИ ОТ ДУНАВСКА БЪЛГАРИЯ .... НО ИСТОРИЧЕСКИЯ ФАКТ СИ Е ФАКТ ... КАКТО И ФАКТА ЧЕ ЛЕНИН ПО БАЩА Е БЪЛГАРИН - ЧУВАШ, А КИЕВ Е ОСНОВАН ОТ МАЛКИЯ БРАТ НА ХАН КУБРАТ ..

Ти правиш ли разлика между Русия и СССР?

Скоро и каруци с магарета ще пращат.

Аз съм вегетарианец, но когато става въпрос за болшевишка измет - трябва да бъдат избивани!

Дали биха могли да ги модернизират? Надали ...руските коли са си флинстоун коли нямат шанс за модернизация

Ще им монтират по една картечница. Какво толкова.

Трета световна и пак в Европа . САЩ отново сухи. До кога?

Като Русия е сама ? Аз бих го нарекъл света нанася побой над Русия 1

Всички руснаци са за избиване, тази измислена нация трябва да бъде заличена от лицето на Земята!

Не е хуманно да се избиват животните.

Ако Русия нямаше ядрени бомби, нали се сещате, че целия свят щеше да нахлуе в Русия и да избие болшевишка аизмет. Щом една Германия сама стигна до Москва, какво остава за обедните държави - ще влезнат дълбоко в Русия и ще избиват, ще избиват измет болшевишка

докато цивилизования свят помага на Украйна, Педеруската Педерация облизва семето на Северна Корея и Иран :- )))))

Откога убийците и крадците са цивилизовани ?! Явно такава ти е КултУрата … Ти еба майката тролска.

Малоумници, сър......!!!! И насила ни тикат в подобно малоумие!!! Коалицийката на байхоя, тъпуту и агáта!!!! Ей тъй ме превърнахте в гласоподавател на възрожденците!!!! Мааааа*мицата виииии!!!!

Скъсан си.

Най-интересното е на 11 минута На видеото кадировци //освобождават// украйнско село. Местната колаборантка и предателка ги чака с хляб и сол и им съобщава, че брат и е умрял за Русия 2014, а тя си била скъсала ГЪЗА за тях. Това е точният превод, щото тя казва- Я сорвала свою ЖОПУ для вас За благодарност кадировците и потрошавак цялата къща на сол, и я ограбват Руската колаборантка само вие на умрело и си мечтае за Зеленски и Сало- Райха https://www.youtube.com/watch?v=9MDyVPx-GWE

Ти с кво си се надрусал?!? Зелински е свежарка пред теб.... Немски танк бил най добрия в света... Тва кога бе шеми, 1944 ли?!?

не е виновен тоя дето яде баницата а тоз дето му я дава Западните мозъци винаги са били късогледи мислейки, че само те имат интереси на тая планета. Санкциите са единственото нещо което могат да направят. Не може да очакваш от лгбт и еко помяри да водят войни мъжете в ЕС не им се бие искат да си седят у дома и това е факт. Закърнели сме. И ВСУ да спечели кел файда, държавата е изравнена, мъртви цивилни, ще има геноцид над руско говорящи - това ли е мир аз питам? Руските войници нека мрат то това им е работата. Колкото и да не се говори за ядрени оръжия, руснаците ще ги използват притиснат ли ги до стената. Не може да кажеш Путиновата война е това и в същото време да наливаш оръжия като полудял - тя е и твоя. Украйна отиде в кофата както Югославия просто "съюзниците" нямат топки да им го кажат пък и не е в корелация с визията им, ще загубят електорат.

кво въобще ги чакат руснаците, да им доизтрепят критичната инфраструктура, да ги оставят на студено и тъмно зимата и ще видите как ще клекнат хохлите

Тебе ще те изкефи ли?Ще пуснеш ли мъзга?

Русия колкото оръжие оставя на Украйна, САЩ не могат дори да боядисат. :)

Колко скрап се дава на хохлите.

ПИША ВИ ОТ УЛ. "ПРЪДЮ".................................ДОЖИВЯХМЕ ДА СИ КРЪЩАВАМЕ УЛИЦИ С ТАКИВА ИМЕНА!!!!!!!! НЯМА БЪЛГАРИН КОЙТО ДА СЕ БИЕ ПРОТИВ РУСИЯ!!! ЕДНА ШЕПА ГИ Е СТРАХ, А НАРОДЪТ ЩЕ ПРЕМИНЕ НА РУСКА СТРАНА, ЗАЕДНО С ДУХОВАТА МУЗИКА......ЕХ КЪДЕ Е БАТЕТО ДА СЕ ИЗБЪЗИКА С ..ТАЗИ УЛИЦА???! ХААААААААААААААААААААААААААААААА

Що така си мислиш бляд ? Ние Българите мразим рашка говняшка от сърце !

ОТ КИЕВ ЛИ ПИШЕШ???.........ТО ТАМ НЯМА НИ ТОК, НИ НЕТ....................МАЙ СИ В ОДЕСА?? :))))))))))))))))))

а вие Павел правете каквото искате.

ПАВЛЕ, ТИ ОТ КОЕ СЕЛО СИ БЕ АРКАДАШ??? С ТОВА РУСКО ИМЕ ДА НЕ СИ ОТ ПОМАКЛЪКА??? БЪЛГАРИНЪТ ВИНАГИ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ Е ОБИЧАЛ НАШИТЕ ДВОЙНИ ОСВОБОДИТЕЛИ РУСИЯ!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ха ха, ще ги обучават как да се движат на гей парадите всушниците... Чеп за зеле не става нито от натовци, нито от укронацисти, пълна скръб са.

Така де , в педеРассия други паради нали няма ?

Да, "еврогеовете" отвояват собстевните си земи, а великите мужици напредват с отстъпление! Други въпроси?! Тук се преповтарят на Путин глупостите - "Георопа", "еврогейове", "соросоиди"

zaho47

САЩ винаги са били "най-миролюбивата нация"! Вярно, че зад гърба си имат само трупове. Трупове, които не са съгласни с "американския мирен начин на живот". Или така наречената "западна демокрация"!

Монголоидите за 10г. в Афганистан избиха 1,500,000 цивилни.