САЩ и Канада проведоха рядка съвместна мисия по вода

До момента няма официална реакция от страна на Китай за преминаването на двата кораба през Тайванския проток

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Канада проведоха рядка съвместна мисия по вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таккаааа! Ха сега всички коментирали по-долу да прочетът изявлението на китаеца по случая! И да исках нямаше да мога да ги ОБОРЯ по добре от него! КЕФ!!!!

няк'ъв жълтур нещо си казал и няк'ъв русороб се насира от КЕФ....колко малко ви трябва ве , дребосъжи :))) също както в другата новина,дето Лула да Силва споделил мечтата си за обща латиноамериканска валута и край ! Долара падна ! Масова дедоларизация по целият Свят и русороба е в екстаз ! И така до следващият път когато де-що има страна от Третият Свят обяви , че ще кандидатства за БРИКС . Пролетарии , обединявайте се ! пРоссия и тя горда , че е в групата ибрикчии на Чайна . После , Запада като си изнесе оттам производството във Индия , ще станете фенове на циганите :))) А нивото е - БАЧКЕРИ за Запада , по-високо няма как !

Преди 5-6 години руснаците пратиха един стар разузнавателен кораб край Куба Нали се сещате как реагираха сащ за тази явна провокация в близост до сащ, нищо че кораба си беше в международни води

Дърпат тигъра за опашката

русороби , к'во толкоз сте се разлаяли бе ? Нищо толкова не е станало ! Минават си кой откъдето иска и това е.......Някой да е спрял руските алкаши ? Пролетта бяхте много горди когато руската шлюпка "Адмирал Горшков" победоносно обиколи цяла Европа през Атлантика и Средиземноморието за да отиде в Индийският океан на мегаученито със други 2-3 южноафрикански шлюпки и 2-3 по-читави китайски кораба. Ако искате отидете и на Карибите да се фръцкате със Венецуела,Куба и Никарагуа :))) И по-долу - вой на русоробски мастии,плашещи със "Сармат", "Посейдон" и китайската Панда.......що били минавали оттам. Ами ваш'те алкохолици к'во правят във ДОНБАС и Крим ? Освобождават ? Специална оСирация и моГилизация ? Как им лъснаха насраните пърдялници :))) Магучая бухахахахахаха , незаобиколимият фактор !!!

Глупави и ненужни провокации, които някой ден ще свършат зле.

И Ф А Н Т И Л Н О С Т !

Някои глупаци правят жалки опити да дърпат китайският дракон за опашката!?!! Придстоят интересни събития в тази част на Света! САЩ ще изпуснат този път източните морски пътища- хегемонията им зацикля!!!!

Не мога да разбера защо китайците допускат свободното преминаване на вражески кораби през китайски териториални води?

То е защото си тъп.

Човекът пита, и получава "адекватен" сороски отговор...

Ловили риба с фишеци, прикрито като мисия.

Обаче, въпреки че не съм бил войник, си мисля, че ако САЩ отворят 2ри фронт в Тайван срещу Китай, ще се счупят.... Правилото на войната.

Цитат:

Съвместното преминаване на "Чун-хун" и "Монреал" през Тайванския проток демонстрира ангажимента на САЩ и нашите съюзници и партньори за свободен и отворен Индо-тихоокеански регион", се казва в изявлението на Седми американски флот.* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Дано им е за последно на тия провокатори

Нямало реакция? А затова ли сега американците реват че китайският боен кораб е бил само на 150 метра от техният допотопен разрушител?

е пълен само с лъжи. Като започнем от самото начало ....."във връзка с китайските претенции за самоуправляващия се демократичен остров.....", преминем през ........."Американският разрушител с управляеми ракети "Чун-хун" (USS Chung-Hoon) и канадската фрегата "Монреал" (HMCS Montreal) са извършили "рутинно преминаване" през пролива "през води, които са в открито море и са свободни за корабоплаване и облитане в съответствие с международното право......" и ......."Съвместното преминаване на "Чун-хун" и "Монреал" през Тайванския проток демонстрира ангажимента на САЩ и нашите съюзници и партньори за свободен и отворен Индо-тихоокеански регион", се казва в изявлението на Седми американски флот.......", ............"Американски военни кораби преминават през пролива около един път месечно. Не е обичайно обаче те да правят това съвместно с плавателни съдове на съюзнически държави, отбелязва Ройтерс........." Никъде не се споменава, че това така наречено "учение" е било прекратено след като китайски кораби са препречили пътят на американците и канадците. Никъде не се споменава, че това "учение" се извършва само на 40 мили от Китайско море където в момента китайците развъртат голяма военна флотилия. Никъде не се споменава също, че тези така наречени "съвместни учения" са нараснали над 2000 пъти за последната 1 година. Така, че пак платените медии като РОйтерс печатата лъжи. Повече от очевидно е, че нищо от случващото се не е случайно. Онзи ден имаше пак публикуван лъжлив пост как китайски изтребител преминал близко, опасно и непрофисионално до американки самолет. Удобно пропуснаха да споменат, че този американски самолет също се е опитвал да следи развъртането на китайският флот в китайско море. Китай ясно показва на американците, че китайско море не е за американци.

а САЩ ясно показва че не им дреме за какво се пънат и подскачат жълтурите :))) чайниците опищяха орталъка преди няколко месеца когато Пелоси посети Тайван.И к'во стана ? Освен вой на русороби :))) Прави впечатление,че и русоробите вече не се дървите колко силна е пРоссия , а почнахте да плашите и със Големият Жълт Батко. Ще ви уврат празните кратуни , но не дотам , че да се усетите как ви налазват жълтурите. Щото САЩ е далеко,а Сибир - близко. И няма да е чобанска анексия като на Алкашите в ДОНБАС и Крим, а пълзяща....и даже "Ура!" ще викате и пак ще обявите "пАбеда" щото не сте се дали на алчните западняци,а на приятелски настроените братя "жълтури".

Заглавието кърти - звучи като някой от мисията рядко да се е …

Янките сега и в Тайванския проток и за парлама със сателита си Канада! "На фона на очертаващата се контраофанзива на украинските сили Блинкън каза, че ако сега бъдат взети предвид призивите на Русия и Китай, траен мир в Украина няма да се постигне". Първо, аз не разбрах кога беше офанзивата, та сега да чакаме КОНТРАофанзивата. Виждате ли как това еврейско говедо ИСКА ВОЙНАТА ДА ПРОДЪЛЖИ? Такава е била и целта на Сатанинските Англосаксонски Щати винаги по целия свят - иначе за какво им трябва да поддържат над 300 военни бази по света? Но колелото на историята се върти неумолимо и днес сме свидетели на това, КАК жълтите бавно и полека ерозират ХЕГЕМОНА и го бутат към бунището на историята. Някой да е чул някъде по света да има китайски войник и да е гръмнала китайска пушка? Няма! Следователно може да станеш господар на Света по мирен начин - чрез налагане на икономическата си мощ! Днес на Китай им пука за Европа дотолкова, доколкото да се "отворят" пристанищата в Пирея и Солун, където да се разтоварват техните стоки! И тогава на пристанището в Ротердам и китайска джонка няма да акостира, камо ли параход. Но за целта България и Румъния трябва да влязат в Шенген и тогава край на благоденствието на Нидерландия, щото пристанището в Ротердам е най-голямото в Европа и третото по големина в света след Шанхай и Сингапур! ЕТО ЗАТОВА 20 години КАТИЛИТЕ НЕ НИ ПУСКАТ в Шенген! А за САЩ на китайците не им пука, понеже стоката им отдавна е завладяла американския пазар, а в допълнение трилионите вътрешен дълг на САЩ, са негов гробокопач, нищо че ежегодно вдигат тавана и печатат нови необезпечени долари!!!! Ако Китай, Саудитска Арабия и Япония решат да си изтеглят авоарите от банките им, с колосът на глинени крака – Америка е свършено! За да отдалечет идването на този крах обаче, им трябват колониална Европа и ВОЙНИ в източната и периферия, защото Русия е невероятно БОГАТА на ресурси държава и те трябва да ѝ бъдта отнети, чрез пласиране на старо оръжие и отнемане животите на славянските марионетни народи. Спомнете си, че Ото фон Бисмарк е казвал: "Заради онези конекрадци от Долен Дунав не си струва да рискувам живота дори и на един пруски хусар!" И след това ни спретна Берлински конгрес, за да ни раздели. А по-късно Хитлер каза че славяните са торта на арийската раса! Такива са те нашите нови Евроатлантически приятели – да ги порази Господ!

Преди да си изтеглят авоарите от Америка, китайците ще са превзели Сибир, Манджурия и Байкалското езеро. От американските пазари Китай има 10 пъти по-голяма печалба от колкото от евтиния руски нефт и мижавия руски пазар. Пияните блядове в богатата ти на ресурси Русия имат 2 пъти по-ниски доходи и 20 години по-ниска продължителност на живота от бедната на ресурси Швейцария. Като ти е долнопробен генетичният материал, колкото и ресурси да имаш, все ще си беден болкук.

циклон

Смешен джендър. Китай и Русия са в прекрасни отношения а фалиралата ти кочина може само да увеличава дълга си и да лети към пропастта?

В толкова прекрасни отношения са Китай и Русия, че китайците не искат да дават повече пари за общия им газопровод дето от 10 години го планират. Защото Путю-Геният си докара санкции и китайците знаят че без машини от Запада газопровод не може да има. В толкова прекрасни отношения са че в китайските училища вече показват на децата карти на Южна Русия с китайски имена на градовете. В толкова прекрасни отношения са, че китайците не са купили или инвестирали една стотинка в новите безаналогови самолети и танкове на Путя, обаче харчат милиони да хакват, да крадат и да копират стелт технологии от американците. В толкова прекрасни отношения са, че китайците засилиха многократно влиянието си в бившите съветски републики в Азия откакто почна тъпата си война в Украйна. И т.н. В прекрасни отношения са.

циклон

Когато човек си живее в собствена вселена и само преписва глупостите, които са му спуснали от ул. Козяк, е най-добре да не му се обръща внимание и да бъде оставен да си тъне в собствената тъпота.

С едно изречение показа цялата русофилска простотия и мозъчен капацитет да кажете нещо смислено.

Американски и канадски боен кораб преминаха днес през Тайванския проток – КОМУ ...УРА КРЕПЯТ ЯНКУШКИТЕ ТАМ ?

…рядка мисия. Явно сащ са планирали да разбитат и тази част на света…

Ако са минали с това корабче от снимката, предоставена от най-влиятелната медия, нищо чудно, че никой не им е обърнал внимание.

Рядка..като рядко лай но горе долу, а? Канада пуделчето барабар със господаря

Вдигнаха си тавана на дълга и за момента поне не искат отново Китай да ги спасява. И започнаха с маймунските номера пред клетката на тигъра. Военният им министър пък е недоволен, че Китай не искал да сътрудничи във военната сфера (каквото и да значи - сигурно да вдигнат ръце и да се предадат). Много безрасъдно поведение. Ще има отговор, определено не военен.

Са дрискали през цялото време рядко щастие.:) На два фронта ще го играят краварите. Демек ще се омажат до ушите в лайна.

Значи още не са получили забрана от китайците....

Ами да очакват следващият път да бъдат потопени! Какви други реакции на провокациите на САЩ може да се направят!? Те от дума на разбират! И да видим тогава краварите ще почнат ли и там война? Ще им стигнат ли снарядите и ракетите? Щото и сега плачат, че нямат резерв за Украйна!

водниста мисия много мириши уа. Немат ли памперсче да попива тез говна уа?

Изненадан съм! Да не би проруските пачаври : а- да са прогледнали КОЙ е НАЙ СИЛЕН? б- да са заминали за Масква доброволци? в- абе май няма спуснати ОПОРКИ!? Ще чакам!

Опорката е, че си сопол с робско мислене.

Какво има да се коментира, както са минали, така са си и заминали, по живо и по здраво, за сега.

После ще има БОЙ!

Краварите си го търсят!!! Ще има Посейдон скоро явно!!!

Такаааа! Започна се!

Да не гръмнаха още някой газопровод?

Ебати скуката! Да не би проруските пачаври да са си глътнали езиците? Просто ме е яд като няма кой да ми обясни как Китай е най велик а па Русия е ........Лелеееееей ъде повече от Китай!

Няма по-тъпо същество от същество с промит мозък!

Джендър, пак си прекалил с тревата ?!