САЩ и ЕС заявиха, че са готови да отговорят решително на вредни действия на Русия

Двете страни подкрепиха независимостта и териториалната цялост на Украйна, Грузия и Молдова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я по-вредни от американците не съм видел.

А по прости от тебе виждал ли си?

Джеймс Бейкър Шеварднадзе: Бейкър ...НАТО никога няма да се предвижи на изток дори на дюйм.... Бейкър цитира телеграмата посолството на САЩ до Държ.департамент......Ханс Дитрих Геншер в Бундестага заяви:......Източната граница на НАТО ще бъде източната граница на Германия .....

Отговаряте! Какво се пудрите още!

И като само на думи подкрепяш която и да било териториална цялостност това с какво ще помогне на съответните нации? Специално за Украйна колко призиви имаха към Русия и накрая какво стана? Едно голямо нищо! "да призоват Русия да спре продължаващите мерки срещу гражданското общество, опозицията и независимите медии, както и да освободи всички политически затворници" Какви мерки срещу гражданското общество и опозицията? Хората свободно могат да си протестират и никой представител на политическата опозиция не е бил арестуван! Навални не се брой след като не е политик и не представлява каквото и да било опасност, че да бъде политически затворник. Пък и ако имеше политически затворници нямаше ли да са десетки души? А не един двама на 5-10 години!?

Американците наложиха на ЕС да приемат "на въоръжение" едни модели от кухи фрази, които се използуват ог американските "разбирачи" за "натиск с цел сдържане" на Русия. А човек като се замисли, на ЕС май се възлага задачата да влиза в конфронтация с Русия. По някое време военна. Към момента ЕС си е едно към едно хитлеристката коалиция, която нападна СССР през 1941г. Защо, мислите, UK си биха камшика от ЕС?!? САЩ са във временна дупка - ФЕД ги натиска да спрат по някакъв начин обезценяването на долара и последващата му загуба на световно платежно средство и според коментатори в самите САЩ времето им е не-повече от 2-4 години. Също те твърдят, че това най-бързо и "чисто" би се получило, ако Щатите спонсорират един сериозен конфликт между "плащачи". Само че трудно ще им се получи - каза им се, че кавото и да стане, те ще бъдат атакувани с ядрени удари, които към момента те не са в състояние да парират. Поне още 10 г. И Байдън ще опипва почвата дали Путин няма да се съгласи заедно да цакат Китай. Ама няма как да се получи...

НИКОЙ ОТ ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ НЕ ПОПИТА СПОНСОРИТЕ НА ДАЕШ, БАНДЕРОВСКТЕ НАЦИСТИ..... КОГА ПОЛИЦИЯТА В САЩ ЩЕ СПРЪТ ДЪ ОСТРЕЛВАТ ХОРА ЗА УДОВОЛСТВИЕ И ДО КОГА РАЗНИ ЕКСТРЕМИСТИ ГАНГСТЕРИ ЩЕ БЪДАТ ОЗАПТЕНИ.... КОГА САЩ ЩЕ ПРЕДОСТАВЯТ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА НА КОРЕННИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПЛЕМЕНА, КОИО СА ПОД КЛЮЧ В РЕЗЕРВАТИТЕ!!!??? НАЕМА ЗА АЛЯСКА..... НЕЗАВИСИМОСТА НА ТЕКСАС..... КОСОВО ДА..... КАТАЛУНЯ И ТЕКСАС НЕ........ ВОВАТА ВИ СКРИ ШАПКИТЕ ПСЕВДОДЕМОКРАТИЧНИТЕ ОПОЗИЦИОНЕРИ В РУСИЯ И БЕЛАРУС СЕ ОКАЗАХА БАНДИТИ И БАНДЕРОВСКИ НАЦИСТИ И ЕКСТРЕМИСТИ..... А УМЕРЕНАТА ОПОЗИЦИЯ РАБОТЕЩА ЗА САЩ ТЕРОРИСТИ-ДЖИХАДИСТИ..... 50% ОТ ТИЯ СВИНИ СА ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ БЛАГОДАРЕНИЕНА ВОВАТА, КАДИРОВ И ПЕШЕМЕРГИТЕ 400 000 ОТ ДАЕШ БЯХА УНИЩОЖЕНИ..... НАПРАВО ВИ СКРИХА ШАПКИТЕ....

Да, но са пропуснали да пояснят, че говорят за вредните действия на Русия в областта на Москва.

Интересно - подкрепят териториалната цялост на Украйна, Грузия и Молдова, но не подкрепят териториалната цялост на Кипър, Сърбия, Сирия, Китай, ... Що тъй?

За да питат невежите и нграмотните.

Ти от детската градина ли ми отговаряш, от помощното училище, или от герберския комсомол?

ЕС и САЩ, така и не се научиха да дефинират понятия, като например: Какво значи понятието "...зловредни действия от страна на Русия"? Какво значи,"Адекватни и остри действия"? Общо взето последно време слушаме идологеми , без покритие и факти , което си е чисто заяждане и чесане на езици с цел прикриване на истински проблеми.

"Какво значи понятието "...зловредни действия от страна на Русия"?" - Още един олигофрен! Как да се нарече по друг начин анексиране и окупиране на чужда територия?

А, готови ли са да прекратят вредните си действия срещу Русия!?

Но първо трябва да се разпадне като ссср

Да видим кой първи. Ще се разпадне. Този път. НАТО, САЩ или Русия? При положение, че втората по сила армия в нато, турската, не ебава сащ и нато, купува зенитни системи, газ и атомни централи от Русия.

Без ЕС Кой ще е първи, как мислиш

А, външният им и вътрешният им дълг, те колко пъти превъзхождат, руския.

Света отдавна НЕ Е еднополюсов, както беше след разпада на соцблока от 1990 до 2010 година. Дори вече не е двуполюсов, а многополюсов и всичко вече е коренно различно от това преди 30 години.

дигнал се днес газодобива в Русия- рубладжиите газ пикаят!

Ей го КГБ Толкова вече ги презира народа, че всичко читаво бяха от руските окупатори

За краткото си съществуване, сбирщината отвъд океана наречена САЩ, стана символ на войни ,убийства и агресия по целия свят.

Което скоро ще освободи и братска русия Хайде сега, ухапи се отзад от безсилна злоба

Живее, защото никой не го е питал. Ако бяха питали народа на референдум дали да сме членове на военната организация НАТО резултата щеше да е твърдо НЕ. За това и Запада наложи лицемерни правила за членство в ЕС чрез НАТО и достатъчно е решение на Парламента. А сега да те попитам, ако случайно се роди Парламент/Правителство в България което реши че нямаме повече нужда нито от ЕС и още по-малко от НАТО и депозира това решение за излизане от тези две организации, дали т.н. Западни Демокрации ще приемат това решение или ще настояват за общонароден референдум.

Schilo

Чайниците наскоро наритаха щатите у то, на тяхна земя. Много ми е интересно, руснака ще бъде ли пак дипломатичен или ще пожелае на Байдън "на добър път" по начин, по който се говори на улицата?

Заградителните роти Убиват многобройните бягащи от завоевателните войни на рашата Без кражби и убийства Русия е кръгла нула

Schilo

Дрън, дрън. Със заградителни роти не можеш да пребиеш противник,че и знамето си да забиеш на чаршията на столицата му

Застава КГБ отзад и казва: или нападайте, или ви убиваме в гърба И нападат бедните руснаци, имат ли избор Това им е цялата военна стратегия на окупаторите

Деби, и кого са окупирали руснаците, че ги наричаш окупатори. Например нас българите два пъти са ни освобождавали.

И забремениха майка ти Цяла рота руснаци, пияни Затова си в това състояние сега Генетично си увреден

Рано рано руските тролове са се изходили - разбираемо за тях няма по голямо събитие от това че Путин му е дадена възможност да се срещне с Байдън ....трябва да празнувате ,правилно ....и мощно да отразите руската позиция в руската медия дир.....

Schilo

А бе Байдън искаше тази среща, не Путин. Съобразявай се с фактите!

От дъното на подкупната си душа на убиец и отровител

Като байдън отново пред целия свят заяви, че пиздин е убиец Има да мига свенливото седемдесет годишно руско президентче

Schilo

А бе, г-жа Байдън, дали ще е вързала с нещо г-н Байдън, че да не се запилее пак?

Повръща в семейния леген до леглото при вида на сбръчканото тяло на Владимир владимирович

Schilo

Много ми е интересно, ти откъде знаеш, какво е тялото на Путин?

Обикновен висящ старик Нищо забележително всъщност

Schilo

Аааа, носиш му снимка до сърцето си. Ясно!

А на вредните действия на САЩ и ЕС , ще отговорят Китай и Русия.

Както казаха китайците, свърши времето когато шепа дребни държавички обединени в някакво подобие на съюз правеха каквото си искат

Да бе повярвахме, те Беларус правят на смешни тия еврогейтаци а те се правят на мъже пред Русия.

Днес трола е само един, не може да смогне да пише простотии под постовете... Хахахах гърч за вас, с тролене вече няма как се ви се получи.

500 лв. има ли, да изхраниш семейството

Ето го... Хахахах Няма как да осереш постовете на всички бре, боклук. Хайде събуждай другите джендъри. Че сам не можеш да поемеш всичките курове.

Колко рано си станал Яка дисциплина имате руските шпиони Поне дават ли по нещо да залъжеш глада, отпадък :)

Schilo

А на теб? Че ми приличаш на изтерясал г.й!

Schilo

Кой ли вече им обръща внимание на тия?

Айде почвайте я тая война за която отдавна ви е засърбяло и руснаците да превземат америката и европата, а американската армия състояща се предимно от неудачници и негри дебелогъзи ще хвърли оръжията още след първия залп. Помните ли моряците от Доналд Кук? Един изтребител прелетя над кораба и последваха масови оставки. Така че не знам с какво самочувствие се репчи заспалия Джо.

Schilo

НАТО овците ще се избият помежду си. Я Хамутите ще затънат някъде, я парашутите им пак няма да се отворят, я корабите им ще се наблъскат един с друг. Като нищо пак ще объркат екипировката и ще им зъзнат от студ войничета. Ама и друго ми е интересно-коя държава от НАТО ще тръгне да напада Русия? Турция, Испания, Италия, България, Унгария, не ги бройте още в началото.

Дано оня ,,младеж" БайДън , не забрави какво има да казва на Путин.

Означава изклатен В Столипиново му викат изклатения

Явно видеото, в което го чукат двамата гимназисти е станало хит в мрежата

Терористите Фаша и ерогея имат претенции ....хахаааахааа смешна измет !

Полюциите на неграта от Козяк бе гьотверен

свалиха заплатата на Русия до 80 евро. Това е ужасно наказание и показва какви нещастници са руснаците, които сами избират да живеят в концлагер, вместо да изхвърлят Путин на боклука. Русия на Путин е позор и посмешище!

Абе гугутко стана ми интересно и проверих, няма нищо общо действителността това което пишеш

Ами не не съм гледал росстат както ти е ясно гугъл не дава резултати от руски сайтове освен ако не пишеш на руски а аз не зная руски та търсих на английски и не ми дреме за русофоби и русофили но е дразнещо вие да обвинявате руснаците в хибридни войни и незнам какво а по цял ден да пишете измишльотини из коментарите на dir,bg

Бяхме на същото положение,малко дръпнахме напред у по поръка на решетников ни натриса старите комундета които фалираха банки,мизерия,И ЛОШОТО Е ,ЧЕ БАЛЪЦИТЕ ИМ ВЯРВАТ.

Хахахах ахах Колко са НАИВНИ! Няма български войник който да стреля срещу руснак!!! Това трябва да е ясно на педеругите от САЩ и ЕС! Хахахаха

Какъвто собствено си ти самия С българския войник, педи

Циганино, мнението ти тежи колкото пръдня в шалвари.

Възраждане изкара два процента на изборите Това са русифилите в България Останалото е платен боклук като тебе

Дано да не му сбърка фамилията на Путин.

Тия двамата палячовци от ЕС какво правят на снимката?

Ще духат на Путин

Като ударят по една водка ще има да се прегръщат пред камерите...Ти меня уважаваш ли ма ся ?

Интересно тези комедианти на снимка с какво ще отговорят на Русия ! За един месец стига Путин да им спре газта и ще забравят за всичко !

Санкциите свалиха заплатата на Русия до 80 евро. Това е супер жалко и показва какви нещастници да руснаците, които сами избират да живеят в концлагер, вместо да изхвърлят Путин на боклука. По голямо наказание от това - здраве му кажи!

Деби, и защо да изхвърлят Путин на боклука, след като не той а санкциите са свалили заплатите в Русия до 80 долара? Не е ли по правилно да изхвърлят ЕС и САЩ на боклука, те налагат тези санкции?

На тия тъпанари всички са зловредни!Ама де гьостерица де!?