Китай призова Обама да не се среща с Далай Лама

Пекин предупреди, че евентуална среща на американския президент Барак Обама с Далай Лама ще навреди на двустранните отношения и ще подкопае доверието между двете страни.

Обратно в новината

Коментари - Китай призова Обама да не се среща с Далай Лама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само дето Китайц не е беден и непослушен всмисхл непослушен ама хич не ебеден ми държи американски дълг подочувам))))

Нищо чудно и Ламите да са като наще духовници - угоени гейове и педофили. Иначе, че САЩ прилагат двойни стандарти е ясно - бедните или непослушните винаги ще са прецакани.

Китай не само че унищожава тибетския народ - унищожава и собствения си с тоталното замърсяване и хилядите заводи неотговарящи на нито един международен стандарт, градовете им надвишават максимума за замърсяване с над 5 пъти... всичката тази мръсотия е за сметка на това да имаме евтини боклуци еднодневки от Китай, а замърсяването не стои само в Китай а се разсейва по цялата планета

Има ли топки Обама? Преди време отмени една среща с Далай Лама да не разваля отношенията с Китай сега е скаран малко с Китай да видим дали ще се срещне с Далай Лама .

СВОБОДА ЗА ТИБЕТ!!!!!!

Лени, не си изобщо наясно какво става в Тибет. Китайците изобщо не унищожават тибетския народ, напротив, те развиват туризма там, вдигат им жизнения стандарт. Аз лично съм бил там, и трябва да ти кажа, че обикновените тибетци изобщо не искат да се отделят от Китай, именно поради горните причини. А относно Далай лама и всичките духовни лами там- те изобщо не са толкова духовни, колкото много европейци си мислят, а са една истинска напаст, нещо като нашите мутри, карат скъпи лукзосни коли и изнудват местното население, прикривайки се зад тяхната духовна религия. Те искат независимост, за да не им се бърка Китай в бизнеса им. Бруталното отношение на Китай към местните е било преди 40 години (но то е било тогава и към всички китайци из целия Китай, макар и по-прикрито), сега това отдавна не е така.

Американците повтарят режисурата на следперестроичния период и искат да подпомогнат срутването на китайския режим, но те забравят, че в Китай няма Горбачов. Далай Лама да си гледа молитвите и да се готви за поредното си прераждане, а да не подкукоросва политиците.

СВОБОДА ЗА ТИБЕТ! Китай методично унищожава тибетския народ! Китай всеки ден бълва нови и нови китайски заселници в Тибет и най-брутално избива истинското население на Тибет! Всички, които са били там, говорят за изключително БРУТАЛНО отношение към истинското население на Тибет, а също така и към чужденците-туристи, те искат никой да вижда какво се върши там. Тибет е най-бедното място на света и най-духовното може би, има известна прилика с другото най-духовно място, Ерусалим и не разбирам дали това е случайно.... СВОБОД ЗА ТИБЕТ!

Ами китайците почнаха да се уливат.Що не вземат направо да си кажат ,че искат да управляват американската политика .

хич даже не се Уливат ами си правят каковто могат

а какво им пречи да се чуят по телефона и да уредят нещата... с тези кухи срещи и посредствен театър за пред кой в деншно време..?