Коментари - Съседите на барикадиралия се в кв. „Стрелбище”: Този мъж ни тормози от години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

още един достоен гражданин за номинация от цк на бхк за човек на годината и толериран от "съда".

АААА, сетих се! Такива агресивни не ги прибират в лудницата, защото ги е страх да не им нарежат на парченца инвентара. По-безопасни са им, като са извън приходиспансера. Навън - на сигурно място!

Трябва да гръмнат Банкя-лията Боклук Борисов, за да се оправят нещата в България. А после- да утрепят гадините които му дават подкупи да стават Данъчни, Митничатри и Полицаи-Иванчева, Меджидиева, Горанов-ците, Подметката.

не си д крадец на чужд ник си

Защо допускате мнения от рода на убийте го с камъни, написани по надолу от баба с внуче първолаче, което тя сама твърди по форумите.

Прав/а си! Не трябва да го убиват с камъни. Може с нещо друго!

Спазването принципите, законите и морала при добродъдедските отношения е оня филтър, показващ развитието или не на гражданското обшество(подобно е и как шофираме на пътя). Пълното безхаберие и ненамеса е индикатора, че това общество не притежава минималните защитни реакции към вредните нему бацили. Грешно е да се разчита на органи на "властта", защото те са заети с охраната или оневиняването на децата на политиците, на самите политици или морно СПЯТ(с нашите пари). Да видиш полицай на пост(лице около важна държавна или др. институция) е преживяване-веднага препоръчвам селфи в случая. Едрия кредитен и олигархичен бизнес отдавна плаща спокойствието си на часни охранителни фирми-за себе си, децата и любовниците си. Политиците, с не по-малко пари го икономисват, а трябва и те да действат така-случая Монов-да пазим тез деца от обществото-те са опасни! Какво могат гражданите-поради това, че не познават законите... нищо... А АКО ГИ ПОЗНАВАХА-можеше да направят 'граждански арест', чрез лице имащо разрешително за оръжие-всички показатели са на лице-спирайки вандализма на тоз, се опазва имущество, много по-голямо от часния интерес на престъпната персона. От друга страна бездействието на органите на полицията, дава права за възпиране на събекта с подходящи средства-държи нож-хармоничния отговор е тесла, нож, секира,бензинова горелка или спрей. Ако колегите успеят да го хоризонтират, то след възпиращи методи-непредизвикващи големи травми, трябва да го придружат до Пирогов, заедно с пожелания!

На мен повече ми прави впечатление, че отново се споменават имената на потърпевшите и лееко, технично се изпуска името на злодея . . . ! Защо ли ми е много познато това . . . . ?

Кой е злодея, защото всичко зависи от гледната точка ако тези хора са го тормозили психически например с пренебрежително отношение, защо само българите не могат да видят другата гледна точка. Той защо ще им реже гумите ако не е наранен по принцип от тях. Може би не точно от тези с точно тези коли, но като цяло съседите са го наранявали през годините. Всеки психолог ще ви го обясни.

От балкона викал писна ми от Гербаджии и ги подкарал по партийна линия .Защо никой не го казва това?

В Щатите този щеше да е мъртъв за оказване на съпротива при арест. Така и така им подражаваме във всички простоти, не можем ли да вземем и нещо полезно. Ей така, веднж, за опит само.

много е кофти когато в един блок живее само един мъж! прави си каквото му е кеф!!

Предполагам че човека може да е искал да общува, но те са го избягвали, защото явно е бил оклеветен, най вероятно несправедливо. Това е неговата реакция на самозащита.Съседските взаимоотношения обикновено са лоши и игнорират хората с проблеми, вместо да е точно обратното.

айде сега-никой не е длъжен да се интересува от съседските проблеми,камо ли да се сближава с някой ,ако не желае...

Не ти се налага да търсиш сближаване със съседите горделивецо.

"От полицията не били получавали жалби и мерки не били взети."

Яльа в Бояна, да го...

Миналата година точно той каза че едно общество си личи по отношението към хората в неравностойно поведение. Едва ли ще му допадне написаното във форума с толкова злоба и омраза.

Е толкова ле не можете да намерите в София 2-3 дето за бутилка водка ще го направят по тих от водата и по нисък от тревата?

Тоя ислямист няма ли кой да го прати при алах?

Еми хората са пробвали с добро, по законен начин, явно не става...като са цял квартал сег ада съберяат по 20лв. на човек, аз познавам едни хора дето ще им решат проблема по един малко по-различен начин. Не са длъжни да се съобразяват с идиота. Цял квартал не е нужно да се съобразява с един малоумник !

си нормален доста злобен си и поставяш квалификации, които са обидни дори да са верни

са пробвали с добро и полицията не е получавала жалби, пише го в статията

Ти заекваш ли бе пелтек ? :) Кат ти се появи такъв в квартала пускай си жалбички и чакай да дойде арменския поп да ти реши проблема. Такива като тоя нямат оправия. Или принудително в лудницата или бой докато му дойде акъла в главата !

Куршум в главата ще оправи всички проблеми

На кого?

На ВСИЧКИ!

Утре ще заколи некое дете и ще го задържат за 62 часа и после ще го пуснат пчод домашен арест.Евала

Що пък за 62?

Ти ли прави впечатление до къде може да стигне развинтената фантазия на лица, които по всички правила на науката сами са способни на това което измислят за да оклеветят други.

От къде ви идват на ум такива глупости бе що за хора се навъдихте по лоши сте и от дявола.

Елитен квартал, не ще и дума...

НЕ СХВАЩАШ ЧЕ СА ТОЛКОВА ДОБРИ ЧЕ ДОВЕЛИ ЧОВЕКА ДО ЛУДОСТ

заобикаля паркинга и започва да реже гумите на всички коли - на избирателен принцип. Псуваше и заплашваше полицаите, Kоито Просто Гледаха...

Като не им дигат заплатите... :))))))

При т.нар. "демокрация" е така - престъпниците са с предимство. Пред мирните граждани.

Мяза ми на обикновен джигит, който може да е изфейкал. Имам такива и в моя квартал, навсякъде са, но на никого не му пука. По-интересното е защо такъв човек, с такива прояви, го вкарват в патрулка без сложени белезници.

Защото не е опасен и всичко е преекспонирано както разбрах от статията а и така предполагах. Хората са били студени, не любезни, не внимателни с него, не са искали да общуват и са го довели до превъртане. В известен смисъл реакцията му е резонна според науката. Но форума много злобен и това не може да бъде оправдано.

Народът изперква прогресивно, под мъдрото управление на Боко... хе-хе

Поне при теб е по рождение !

съберете се и го утрепете с камъни. вемиратство без закони като в бегето нема друг начин...

СИ МАЙКА И БАБА С ВНУЧЕ ПЪРВОЛАЧЕ, А ТАКАВА АГРЕСИЯ НЕ МОГА ДА ТЕ РАЗБЕРА

да не те оцелят и тебе не че ще е голяма загуба