Съсед извади пистолет при скандал в жилищен блок в "Люлин" (видео)

Според психиатъра Веселин Герев вероятността агресивният мъж да извърши убийство е много голяма. Според него той трябва да бъде задържан, да му бъде назначена експертиза за наркотици и да му бъде отнет лицензът за управление на такси

Обратно в новината

Коментари - Съсед извади пистолет при скандал в жилищен блок в "Люлин" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тва видео не е ли на бая годинки вече

Ебавам му мамата точно за 10 секунди! Грозник гнусен!

И ТОЗИ ИВайло Стоянов не личи да е особено добър съсед. Шофьорът бил лош, защото не бил говорил с него. Ами да е проговорил Ивайло, да е казал едно добър ден. Разказът също е пълен с нескопосани измишльотини - шофьорът насочил пистолет, Ивайло се ,,изплШил,, и започнал да го бута !?. Глупости. Шофьорът бил тропал, удрял, а те да му тряскат демонощно с тези незаконни решетки, които ,,могъщите,, входни мафиотчета си слагат . В България няма спазване на законността , ,,прави,, са силните. И доказателство е поведението на полиция и прокуратура.

За съжаление позната картина. Настаниха се над нас пълни простаци, дето примерно в 2 часа през ноща почват да да крещят с пълно гърло. Все едно е работилница. Местят мебели ли. И някой тича като слон. И смениха подовото ли покритие преди това, а едно време не се чуваше нищо. Ако се кача не знам какво ще стане, но вероятноста, за никой да не стане добре, е много голяма. А блока е бъкан с бивши от МВР и не е ясно дали в даден момент някой няма да е гръмнат.

Гола глава, куче питбул, а сигурно и е целия в татуси... Типична мутра... аман от такива!

Мутра - таксиметров шофьор. А едно време какви мутри имаше ...

В София и страната е пълно с такива.

А чо какви правила се поставят решетки в пбщите помещения, злючват се коридори и се тряскат вратите деномнощно

викаш това е основателна причина, некакъв скъсан кондом със сгрешена хромозома да вади пистолет и да го размахва... а грозен?

Не се ли намери някой да му завре пистолета, там дето не го огрява слънцето?

Кой ще защити правата на кученцето ....появило се в последният етюд на драмата?

,който бие , напада и от това нищо не следва. Ами няма начин да се оправят нещата. В тази държава психопатите са наясно, че нищо ще ги затворят в лудницата, където им е мястото ,нито пък в затвора, където им е другото подходящо място. Просто ще си тормозят хората и всичко ще си им е наред. А ако убият някой, от полицията ще съобщят че са подавани сигнали, но никой нищо не е направил. Та....бития-бит.....нататък си го знаете.

В гетото на Европа (България), в гетото на България (София), в гетото на София (Люлин), в гетото на Люлин (някаква панелка) един наркоман решил да се прави на мъж.

не знам какви са нравите и обичаите в това гето, но каква е тази решетка в общата част в блока бе???

За това отвратително място sofia такива неща са напълно в нормата, това е ежедневие в този град.....

Кофти ще е да го насочи към човек, притежаващ огнестрелно. После залудо ще го лежи ...

Милицията се занимава да бие адвокати и да тормози тинейджъри - не ги търсете да си вършат работа в Люлин. https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/advokat-se-oplaka-che-e-maltretiran-policai

Тоя евроатлантик ли беше според вас или смята, че Путин е бахти якия пич... :))) Вие таскиджия дето не харесва Путин или "Въздържание" виждали ли сте? Бас държа, че като се напие вика "България на 3 морета", иначе мрази циганите, гейовете, мигранти, джендъри, жени и тн. и като си е трезвен. :))) п.п. Последно всички българи ли са такива или е тъпо всичките да ги храним заради този? :))

Ти си луд

За голямо съжаление може би около 20% от родното ни население са точно такива изперкали ганьовци.

А, другите 80% са дебили според професро Иво. Това обяснява всичко. ;)

Товарищи възмутени, в "белите държави" НЯМАШ ПРАВО не решетки да поставяш а без разрешение на мениджмънта по поддръжка на блока те можеш 1 шкаф да внесеш или изнесеш. За да не нарушиш общия ред и спокойствието на съкооператорите. За да се излезе от блатото на КОМУНИЗЪМЪТ, българина ще трябва да гази там 2 пъти по 40 години.

Товарещ, това ако беше комунизма, онзи с пистолета и ти щяхте да чукате камъчки в Белене.

Чукането на камъни беше ако те хванат че имаш патрон. За такова размахване на пистолет щеше да отнесе много по тежко наказание.

ще газите блатото на КОМУНИЗЪМЪТ 3 пъти по 40 години.

Решетките вероятно са с консенсус на съседите. Обичайно е да ги слагат за да не им крадат обувките пред вратата и да забавят крадците (отключват още една врата).

Че той другия път и парчето може така да си извади. Не са хубави тея работи.

Е как няма да се мисли за мутра българина, като в медиите и по улиците вижда, че това е успешния модел за развитие. В българия или си проститутка или престъпник с газов пистолет. Никъде хората нямат газови пистолети. Те са създадени за един тип мъже- алармаджий. Характеристиките на това оръжие доста съвпадат с характеристиката на собствениците им- само привидна опасност, а всъщност въздух под налягане.

газовото оръжие не случайно се нарича ОРЪЖИЕ . много трудно може да те убие и много лесно може да те направи инвалид (с извадено едно око) или с някакви увреждания . лично аз не нося такова защото само къса джобове . имам друго нещо , което няма да го кажа, заради големия брой олигофрени четящи коментарите

Е кажи де- ако махнеш муфата в цевта, зарята на Нова година може да е по-шумна. Турски "пистолети" създадени от сплавите за перални на Beko. С Римска свещ можеш да нанесеш повече поражения, отколкото с газелата. А попринцип око можеш и с отвертка да си извадиш, все пак си българин.

Това е Бой Ганьо който обаче се смее на руснаците и е горд член на нато, обича демокрацията но не гласува.

Седи Бай Ганьо и се чуди за кой най-свестен политик да гласува, че те там от светец нагоре! За Боце ли? За Кирето ли? Или може би за Курнелка? Не! Най-добре за Коцето от Медикус! А! Той тоз не бил от Медикус, ами на медикаменти. Значи решено, ще гласува за ДПС, защото те били най-българската партия. Ама пък Слави и той там и може пак да спечели и нищо да не направи? А бе не е лесно!

++++++++++++++++++++

Но явно българина още се мисли за мутра

Могат да го вкарат в затвора, но не могат фа ми отнемат апартамента, ако е негов. Това е абсолютна глупост!!!

Могат да забранят достъпа ти до него. Тоест си собственик, но не може да го ползваш. Може да го продадеш.

Някой пак не е гледал, но коментира? Този използвал общинско жилище и дори са запитали как му е отпуснато като не отговаря на критериите? Като добавиш и полицейския чадър се получава много интересна картинка.

Не е негов. Това е общинско жилище. Явно и от там не могат да го изгонят.

Какво се случва в този Люлин? Гето?

Виждам една доста добра възмножност, да изпратим помощ за Украйна. Човека е напълно готов - боеспособен, напълно функциониращ и хъс не мъ липсва. Пратим ли го, всички печелят!

Е Путин търси 7 милиона идиоти

Русия има нужда от нас тук, да ви пречим да изпратите и майчиното си мляко на Украйна.

В този случай трябваше съседа да не рискува толкова много. Този беше на косъм да го гръмне като беше в асансьора

Говорим за квартала, в който един индивид умишлено сгази ( няколко пъти ) друг и го остави без крак, след това се върна с подкрепа биячи . Съвременната история " Ромео и Жулиета люлинчяни". Определено не е безопасно място за живеене, но всеки с възможностите си. Проблема е в незачитането на другия, което е много трудно в тези гигантски блокове.

Полицията в БГ пази престъпниците.Трябвало е да арестуват тоя дето се е обадил.Как смее да тормози престъпния свят

Ясно- този плешивец е 100% мутра. От шестиците- тези дето се използват за подай, донеси, открадни, уплаши и забърши. Хем знае ,че е пред записваща камера - хем вади ютията си. Накензал се е . Сега първо боса ще го глоби. После прокуратурата. Не вярвам да се стигне и до това съдия да го глобява. А съседа му- виж се държи адекватно. И с този запис- може да си реши проблема.

Аз имам записи осем на кой как идва да блъска съсед по моята врата с всичка сила и крещиш ще разбия и прокуратурата нищо не му образува Разбирате ли нямало достатъчно данни за престъпление при това оторизирана камера на СОТ

Разбирам. И вие разберете. В демократично общество с ценностна система, трябва когато искате нещо да видите стойността му и да я платите. Или мислите ,че прокурорите живеят от заплата и мечтаят да ви решат проблемите? Ако си струва- ще го направят.

Хайде пак демокрацията виновна Хахахаха

Като люлинчанин ще ви кажа: Люлинските куки са най-БЕЗПОЛЕЗНАТА СГАН на земята!

Люлин е диагноза

Като си сложил железни решетки поне ги оправи да не скърцат. Човека с пистолета 10 пъти ги помолил ама не. Дебили. По лесно е да ходят по телевизиите. Мърди

Даже прекалено елементарно, за да го разбереш. Пречела му е ключалката как щрака. Казали са му, че не знаят как да заглушат ключалка и ако той знае, ще участват с пари, да го направи. Ама много е лесно да плямпаш без да знаеш!

Като не знаят как да я заглушат да махат решетките. Създават проблем и после другите да се оправят. Ебаси наглеците

Най-притеснителното е, че уродът работи като таксиметров шофьор. Представям си дъщеря ми да се качи в таксито му, след като си е взел дозата. Изправят ми се всички останали косми по главата.

Бакшиша явно живее в общинско жилище. Общината щяла да го изгони от жилището ако системно правил подобни золуми. Е те такава порнография скоро не бях чувал. Кой е кмета на Люлин в момента да не гласувам на изборите септември за него след като не си върши работата?

От доста години кмета е гербаджия... Обаче не е важно от коя партия си, а какво вършиш на практика.

Очевидно нищо не върши. Люлин никога не е бил цветя и рози, но от години запада прогресивно.

Първо случката се развива в Люлин (гетото на София), второ това е общински блок (хора, които са на социални помощи и не могат да си позволят да излязат на свободен наем или да си купят апартамент). Сега разбирате ли за какви отрепки става на въпрос?

Като не можеш да си позволиш свободен наем си налягаш парцалите и спазваш правилата. Като си ербап общината би трябвало да те изрита оттам и да те пусне да си търсиш късмета.

и що наричаш хората в този блок отрепки бе отрепко?? това е съдбата на доста българи особенно след идването на демокрадацията

Не виждаш голямата картинка. Цялата държава е в лайна, а ти за Люлин си се притеснил. Мога да ти изброя поне 10 квартала в София, които са по-зле - и като транспорт, и като ниво, и като сграден фонд и т.н.

Нивото на Люлин доста падна последните години. Иначе и аз се сещам за 2-3 квартала, но чак пък 10.

Дисциплинарно производство за полицаите? До кога МВР ще толерира надрусани и агресивни фенове на Възраждане?

хеххехе, пита се, а тия извратените от ПП и ДБ до кога ще ги търпят от МВР! Пица с кристали нали Кирчо редовно я папал!

Той този таксиджия с полицейски чадър като нищо може да доставя пици за парламата и затова да е недосегаем, а хората, към които насочва оръжие да са параноици.

Възраждане няма нищо общо с безполезните куки. Радвам се обаче, че в малката си куха главица, си скалъпил кукла на универсалното зло. Колко удобно само! Всички де не харесваш с от възраждане! Що направо не организираш една идеологична чистка, като достоен националист-капут?

Полицията отново бездейства

3000 лева глоба за този с кучето, принудително махане на незаконната преграда за негова сметка и десет тояги на голо. Хора блока е на всички, имаме право на спокоен живот, сън. Този ако иска да прави каквото иска да си купи цял блок за него, остров, самотна вила, къща на село...

браво, можело да е газов... може и воден да е, мама ви мързелива и корумпирана!!! Мишки сте вие, не полицаи!!!!

Много селянин много нещо в този квартал. И много циганин също. :)

аммм че тя София оновно била изградена от селяни от околните села

той (съседът) излезе с пистолет и не ми позволи да се кача в асансьора. Насочи оръжието към главата ми. ако това може да го докаже пред съда и тоя не е в ареста до приключване на делото и не получи минимум 2 години затвор ... смяна на главния прокурор!

Защо ще доказва- има запис

Газов, нали!?! Ами ако другия беше бай Петко от Лясковец!?!

бай ти Петко е жертва на системния тормоз на учениците, викове, чупене напрозорци и тн. А бай ти Петко петко показа на МВР и на хората че полицаите специалните под ръководството на западните специалисти са негодни!!

Ще ще ще. И другите бакшиши сега да се вдигнат на протест. Този като толкова си харесва решетките да му осигурят едни държавни да си помисли от кое село той е дошъл...

Едно е да извадиш оръжие за респект, друго е да го използваш. В случая много ясно личи че таксиметраджията е нямал никакво намерение да го използва, и приказките дето ги разказва оня пенсиониран психолог са пълни глупости.

Дай да дойда пиян залян в 4 през нощта да те респектирам с пистолет опрян в главата да видиш после какво ще ги говориш. Аман от пишлемета

Кучето ми е по-умно от теб

Тия, дето ще се уплашат от пистолет, и без пистолет може да се разбереш с тях, а при тия, които няма, или ползваш или рискуваш пистолета да ти го наврът там, дето слънцето не огрява...

Аре да те изреспелктирам и аз с една пушка у главата. Няма проблем, нали е за респект?

Надали е огнестрелно оръжието, но и газово да е, от много близко разстояние може да нанесе смъртоносни наранявания по главата на човек. В сащ ако се беше случило, този можеше и да е мъртъв .

По селата масово цигани и "българи" издуват парти колонки 24 часа дневно / 7 дни вседмицата!

Ставайте люлинчани и перничани, разкъсайте уродите в парламента! Нека направим чаши с марката депутат!

За съжаление позната картина. Само че не знам ако тръгна да се разправям, кой ще излезе с краката напред и кой в затвора. Където е бъкано иначе с бивши служители на МВР. Някога във вестник имаше описание как там се празнува нова години, с какво се стреля. май включително с картечница. Разни бомбички от които се разклащат блокове. Долу шансовете за оцеляване са били като в Бахмут. ;) Вече не е така.

А моя съсед от долния етаж беше вече 8 пъти идва да ми блъска по вратата с нещо подобно на пистолет предупредене дадени на по корова не иска да образува досъдебно производство и той продължава да се качва да блъска по вратата и няма Оправи я да не говорим че заплашва че ще я разбия и е агресивен

Ако си като този над мен от скоро, го разбирам. Оправи си поне подовото покритие. Над мен направиха ремонт (ламинат ли сложили) и стана супер зле. А преди нищо не се чуваше. Над мен някакви идиоти дето в 2 часа почват да крещят с пълна сила. Все едно е работилница и местят мебели и някой тича като слон. Ако се кача не знам какво ще стане.

Визирах 2 часа през нощта. Да уточня.

Нищо подобно той тресе цялата къща отдолу не аз

Люлин си е гето. Там без калашник или мини автомат не можеш да си покажеш носа навън. Основният електорат на късопишкин идва от там.

Ти гледай тези да не те направят евнух!