Със заплахите към нас Тръмп иска да запуши устите на своите, смята Ердоган

Операцията в Северна Сирия е насочена само срещу терористи и техните скривалища, заяви турският посланик в ООН. Не сме давали зелена светлина за офанзивата, заяви Майк Помпейо

Обратно в новината

Коментари - Със заплахите към нас Тръмп иска да запуши устите на своите, смята Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой някого надцаква защото някой се помисли за много велик!??Мирише на „пролет“!!!

В тази разправия между двамата много ще се изкефя САЩ да ги сложат на място. Ердоган се има за много голям и си мисли, че Русия е на негова страна, но опре ли до САЩ - Русия най-много да го ползва като пионка - да се разправя със Щатите докато Русия ще гледа мъдро отстрани и евентуално ще снабдява Турция с някое оръжие. Руснаците в директен сблъсък със САЩ скоро няма да влязат., ще насадят Ердоган на пачи яйца - да се разправя с една от най-развитите икономически и военно държави, т.е. да свърши малко мръсна работа. Щатите и Русия доста се лаят едни други, но никога не са воювали. И според мен няма и да го направят, по-скоро ще си преразпределят територии, но не и чрез преки бойни действия. На руснаците отдавна им трябва злобно, силно куче, което да насъскат срещу САЩ. Ердоган е заслепен от манията си за величие.

Турция щото се нуждае от вашата зелена светлина, фактът че сте напуснали района показва, че сте знаели, а и Тръмп беше казал, поне в нета го прочетох, че заедно с турците ще вощват, но не се разбра срещу кого, а то било срещу кюрдиет, довчерашните съюзници. И Садам беше съюзник при войната с Иран, а Кадафи раздаваше корана на журналистки и си разпъваше шатрата където му скимне.

Кошмарът на Ердоган, който той всячески се опитва да избегне се нарича ГОЛЯМА Независима КЮРДСКА Държава. Лошата за него новина е че кюрдите продължават бясно да се размножават а и стават все по нетърпеливи.

Кюрдите са корави, като афганистанците. Освен това са въоръжени и имат богат опит в партизанска война и диверсии. Освен това неофициално ще бъдат подкрепени от няколко държави, врагове на Турция. Ердоган влезе в капан

Къде, в Турция ли, те вече опитаха, и там като нашето Деси една жена в червено беше застанала срещу полицията, опитаха и поредния преврат, аз дори мислех, че Ердоган си измисля, но събитията после показаха, че наистина е имало опит за преврат.

ясно е,ч е давате гледната точка на диктаторите ердоган и путин, кото ви плащат за това! Друго мнение тук няма!

Защо ми изтрихте коментара?!?!? Защото написах, че Русия ще ползва Турция като пионка във взаимоотношенията си със САЩ? Защото Русия са много далеч от това да се изправят в преки действия срещу САЩ, но много им необходим някой силен съюзник като Турция, който да го пуснат срещу Щатите, докато Путин гледа отдалеч и подклажда огъня. Турция се обръща към Русия и там вече ги чака голямото блато. Ердоган си мисли, че мнението му има тежест - но ще бъде просто използван в игричките между САЩ и Русия..... И двете държави много се мразят за пред протокола, но фактически доста бутафорни са конфликтите помежду им..

И аз мисля, че ще съжаляват. От десетилетия за кюрдите няма граница в омразата и реализирането на омразата към Турция. Ердоган трябваше да си гледа икономиката и растежа, където доста добре се справя. Обаче му се водят войни и ще пострада много...

А стига си се пенявил. И без това никой не ти чете глупостите. САЩ прецакаха кюрдите, което би следвало да светне лампата, като техни настоящи "съюзници". Ама не вярвам да стане.

Ха,ха!Притеснявали са за "международното хуманитарно право"!Възможно ли е всички политици да страдат от раздвояване на личността?При едни и същи събития,защитават различни тези?

Мда точно Путин е виновен за конфликта .... абе пийте си хапчетата бе.

Да има САЩ за съюзник е по-лошо от това да нямаш.. На всеки свой съюзник са забили ножа гърба...

Много аскер и джепане, вайййй! Аллах може и да е акбар, но поради напредналата си възраст явно е за очен хекимин! Не види ли, че мсюльмани се тепат с мсюльмяани? И туй полумесец ли е, ятаган ли, що ли? И сам Настрадин Ходжа, когото уважавам и към когото се допитвам, не може да даде смислен отговор. Щом не зачиташ чужд емират и тескеретата му и трепеш кадъните, , нямаш място на небето, тоест имаш, когато ти пуснат една ракета под...потурите .и се възнесеш за радост на правоверните.

За съжаление българските политици пак няма да си направят правилния извод от урока който току що дадоха американците с кого да обвързват държавата за съюзник!

Не бе, мой, нищо не си прочел. На Ердоган му растат криле, защото вярва в задругата с Путин, само че ще бъде използван...

Да Ердо ще разбере че планинската местност не е много подходяща за бронирана техника. Като не чете книжки по темата за опита на Германия от Югослвия, СССР i USA от Афганистан...

Гласоподавателите няма да си направят правилния извод. Политиците и в момента нямат причини да се оплакват.

Определено се съмнявам Тръмп да е "наясно" с каквото и да било извън шоуто.