Със "спецоперацията" си Лукашенко престана да бъде "бащица" за беларусите

"От два месеца насам говорим много за Беларус, не ни ли омръзна? Не, защото казваме Беларус, а подразбираме Русия. Една и съща руска матрьошка"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поради что се срамиш да се наречеш болгарин. Защо използваш тази грозна иностранба дума ИНОГУРАЦИЯ, вместо да използваш КРАСИВИЯ БЪЛГАРСКИ ИЗРАЗ: "ВСТЪПВАНЕ В ДЛЪЖНОСТ"??? Надявам се когато пишеш нещо, то е за всички българи, не само за дипломати и тези, коиио са завършили Оксфорд, Кембридж, Иейл and so on!?!?!?

Уф, ма какво толкова сте се втренчили в Беларус ?! Нито е в Еврогея, нито е някаква сила... Малка, кокетна, подредена, чиста, бяла държава...Далеч от мулти култи кочините и гетата на поЗападнаЛА Гейропа, пълна с най големия боклук на света, а местните превърнати в послушни джендъри и т.н. Знаем в какви проблеми е затънал либерасткия Еврогей и търси как да ни отклони вниманието с Беларус, Русия и тем подобни... И стадото блее...

И Беларус като Русия - все същата кочина. Боко тук иска да си построи същата къщичка, но му се клати стола. За това иска да направи и той едни лукашенсковски избори и да спечели 70-80% в парламента.

Кочина е вече мулти-култи ЕС, пълен с неграмотни обогатители...

Ех чул те Господ!!!

Вече си имат ,,млада майчица,,!?

Не го знам Лукашенкото и съм сигурен, че не е цвете за мирисане, но с 0 мерки срещу ковида, имат по-малко умрели на милион (85) от броените (лъганите) тук (113).

И що да не е цвете за мирисани? Иди и виж Беларус и я сравни с Еврогея...днес пак са ги клали в Париж...Ай, мерси !

вместо да тролиш за Лукашенко слушай интервютата му - Лукашенко сам казва, че в Беларус са взети мерки против вируса на държавно ниво, като не се е нагнетявала паника. Самият Лукашенко прекарва боледуване....но бил заразен от ЦРУ?!

: Виктор4o golem draska4 se izvudi.Gola si voda be ne si moderen ve4e s draskanicite po adres na Putin.Ti si porednoto nekadurno jUrnanelist44e na novoto vreme.

1. церемонията не е тайна, щом са присъствали към 2000 човека. 2. церемонията не е тайна, щом са я показали после по телевизията. 3. церемонията не е била обявена предварително, но това е друго. 4. церемонията се е провела без предварително разгласяване, ЗАЩОТО опозицията даде заявка да организира не само "пречки и безредици", но дори "да се пролее кръв". Това е цитат. Така Лукашенко предотврати акциите и надхитри опозицията. Опозицията научи за това пост-фактум, или когато церемонията се е състояла и е завършила. 5. Не са канени посланици от ЕС, защото те нямат общо с това. И без това Западът каза, че не признава изборите. Тогава ЗАЩО ДА ГИ КАНИ тези посланици?? Какво е логиката?

Протестите на жълтите жилетки в Париж са вече 1 година. Протестите в САЩ са вече няколко месеца. Протестите срещу Борисов и Гешеф у нас са вече 78 дни. КЪДЕ Е ЗАГРИЖЕНОСТТА НА ЗАПАДА ЗА ПРАВАТА НА ТЕЗИ ХОРА?

бъркаш нещата. едно време имаше лозунг "съветския болен е най здравия болен" сега е подобно "американските бомби и куршуми са най демократичните" убитите случайно от американски войници трябва да са благодарни че са ги убили защото иначе можеха да водят безсмислен живот - деца, работа....обикновени дела. когато някой протестира срещу Бойко е провокатор. когато САЩ подслушва това е ОК и е в името на доброто. когато го правят в Китай или Русия това нарушаване на правата. когато САЩ убива и измъчва чужди граждани това е ОК, когато го прави някой друг това не е ОК.

учудващо че в сайт червено лиляв повръщат около 20-30 дебила русофилски слава богу че са в България един файтон безродниците целуващи сърпа и чука на родината си

А такива като теб почитат дявола.

сори, но над 50% от българите подкрепят Русия - това показват соц.проучвания. А Западът го харесват под 30%. ТАКА ЧЕ НЕ ЗНАМ ОТКЪДЕ РЕШИ ЧЕ САМО ПЕТ-ШЕСТ ДУШИ ИЛИ ЕДИН ФАЙТОН ХОРА ХАРЕСВАТ РУСИЯ. Истината е друга: един файтон хора вече подкрепят Борисов и потъващия кораб Герб

Вярно си нищо

И световната мафия го нарочи за "черната овца". МВФ, начело с KриСталина Георгиева, първоначално е предлагал на Лукашенко подкуп от $90 милиона, за да въведе в Беларус карантина по италиански образец, а след като Лукашенко е отказал, МВФ вдига залога на подкупа на 900 милиона щатски долара. Самият Лукашенко заявява пред медиите през пролетта, че МВФ му е предлагал $940 милиона, за да затвори Беларус и да въдеде тотална карантина. Понеже Лукашенко отказа на световната мафия (МВФ е подопечен на частната Федералната резервна система на САЩ, която печата долари, запуска световна инфлация и държи основния пакет от акциите на МВФ) и по този начин освети подкупите които са раздавани в световен мащаб, заради това и заради създадените пречки на световната мафия, Лукашенко е осъден от същата да бъде отстранен от власт. Корумпираните Европейски ръководители налагат санкции на Лукашенко, заради това, че защити собствения си народ и нe стана престъпник като тях - европейските държавници и високопоставени чиновници.

Всички русофилски дебили сте все черните овце нанормалното общество,затова 1 милион са на улиците а в БГ не може да съберете 1000 олигофрена

Шест милиона сме русофили, бе, отрепко!

.с дебел Опитай!

И световната мафия го нарочи за "черната овца". МВФ, начело с KриСталина Георгиева, първоначално е предлагал на Лукашенко подкуп от $90 милиона, за да въведе в Беларус карантина по италиански образец, а след като Лукашенко е отказал, МВФ вдига залога на подкупа на 900 милиона щатски долара. Самият Лукашенко заявява пред медиите през пролетта, че МВФ му е предлагал $940 милиона, за да затвори Беларус и да въдеде тотална карантина. Понеже Лукашенко отказа на световната мафия (МВФ е подопечен на частната Федералната резервна система на САЩ, която печата долари, запуска световна инфлация и държи основния пакет от акциите на МВФ) и по този начин освети подкупите които са раздавани в световен мащаб, заради това и заради създадените пречки на световната мафия, Лукашенко е осъден от същата да бъде отстранен от власт. Корумпираните Европейски ръководители налагат санкции на Лукашенко, заради това, че защити собствения си народ и на стана престъпник като тях - европейските държавници и високопоставени чиновници.

_stankow

Помни Украйна, помни България и пази Белорусия !

От известно време насам ЦРУ и Сорос съвсем я закъсаха с революциите. Даже В България нищо не можаха да направят. Ама тъй е, като ги мързи да мислят и карат по тертипа отпреди 20+ години. Некадърна работа ...

_stankow

И Гуайдо нещо се загуби. Кво стана с Гуайдо ? Таман му научихме името и изчезна нещо. А беше симпатяга, като от латиноамерикански сериал беше :)

Жалка работа работиш Викторе ! Ти и колегите ти в Държавната медия на Германия...Американският Рупор Дойче Веле ! ... Едностранчиво,сглобено от Полуистини и Неистини ..парче "новини" . Намери си достойна работа човече!

Голяма ''спецоперация'' да знаете щом се провежда от бая години ама сега краварите плащат и трябва да се раздухва едно встъпване в длъжност за което бая пари вложиха да не се случи...ама пак се поомазаха.

че къде е Белоруския народ, който сега би трябвало да ликува? Сега Всички са безкрайно доволни от радостното събитие - встъпването в длъжност на избрания с 82% юнак с автомата или напротив?

Абе докога ще поствате само помия? Защо "опозицията" и цялата информация за нея идва от най-големите к_рви в Европа демек поляците? Защо опозиционните лидери и източниците на информация за ставащото в Беларус се крият именно в Полша. Отговорът е прост като протестиращите. Полските пияници са най-отявлената маша на САЩ в цяла Европа! Като ти казват "Добър ден" трябва хубаво да погледнеш къде е слънцето. Неслучайно винаги са ги наритвали. Просто са тотални боклуци и мърши! Моделът, който се опитват да приложат в Беларус е същия дето го гледахме вече на безброй места - авторитарен режим, внесена революция след което тотален разпад на държавата и ограбване на нейните природни ресурси. САЩ свалиха Саддам. Какво стана с Ирак? От държава с добър стандарт се превърна в кенеф. САЩ свалиха Кадафи. Какво стана с Либия? Ами тя де факто не съществува. Има просто една военна зона контролирана от про-Кадафи елементи, друга от проислямски башибозук и трета която се контролира от трафиканти и спекуланти изнасящи нелегално добит нефт и прекарващи бежанци към Европа. В Сирия същия сценарий - провокираха бунтове, гражданска война, после си спретнаха една ИДИЛ обаче там не им мина номера щото се намесиха и другите големи играчи. Спретнаха Майдан в Украйна и сега е по-голям и смрадлив корумпиран кенеф от когато и да било. Сега искат да разрушат и Беларус и то не защото Лукашенко не е дърт комуняга-диктатор, а защото там има апетитни хапки - големи заводи, находища на природни ресурси, обучени кадри в добро здраве и нови пазари за западните боклуци. Всички тия ла)йна по-горе са сътворени от САЩ и капиталистическия неоколониализъм в постоянния му стремеж да се повишават печалбите на всяка цена. Ако бяхме апетитна хапка утре нямаше да се спрат пред нищо да ни спретнат и на нас една гражданска война. Много е тъжно колко прости са хората и не виждат наистина какво се случва, не виждат голямата картина, а са се вторачили в едно парченце от пъзела и хулят непрестанно другите, които се опитват да им обяснят, че пъзела има още парчета. Тази статия е точно това - продължаване на правата линия. Ако беше преди 1989 г. щеше да е на партийната линия, но сега е само на правилната линия.

Е, то и нашият президент все си го тегли към Путин. Сега ще има при кой да го покани на официална среща.

Хитреца Путин, ...Никога няма да допусне Украинският сценарий в Беларус , ако трябва ще я "Анексира" и тази държава както Направи с Крим и го НАТЪПКА с НОВИ ОРЪЖИЯ и РАКЕТИ ,...а НАТО и ЗАПАДА да го духат !!! Отново ги Извъртя ..Изпревари ги и им го Наби с 200!!;)) хахаха...

А сали жителите на Беларус искат това що направиха западняците в Украйна??????То ако не вкарате Путин няма как да поемете въздух май....

Ами чудиме се какво е това "Фейкнюз". Ето - "И в Русия, и в Беларус държавата потиска частните институции и държи бизнеса на каишка." Визираме Беларус, за да плюем по Русия. Материала е за Лукашенко, нали. И понеже Русия не позволи поредната "цветна революция" - рев до небесата. Ама с рев не става...

Между Беларус, Русия и Северна Корея няма никаква разлика. Видяхте ли тези в залата как са си сложили на лицата маската на любов и ги е страх да погледнат настрани...СЪБРЕМЕННИ РОБИ...СТРАХЛИВИ ХОРА...

Беларус е пред Бг, най скапаната държава,благодарение на ЕС и НАТО,а най вече на американските говеда

Овчо, научи първо Българскя правопис, пък после пиши.

ДАЛИ Е СПАЗИЛ ПРАВОПИСА ИЛИ НЕ,ВЖНОТО Е ,ЧЕ Е НАПИСАЛ ИСТИНАТА.

грозен руски трол, я изчезни от българските сайтове, има си за теб колкото искаш отблъскващи северни локации

Кабаку ему в сраку.

Аман от "бащици", които са готови да затрият "чедата" си само за да продължават да серат в златни тоалетни, докато "чедата" им се чудят как да свържат двата края.

Schilo

Кажи го на Тиквата. Лукашенко, кво ни грее?