Сърбия призова към доброволна военна служба всички граждани между 19 и 30 г.

Те ще получават месечна заплата в размер на около 38 000 динара (300 евро), като ще получат и пътни разходи, здравно осигуряване, подслон, храна, както и военно облекло и обувки

Обратно в новината

Коментари - Сърбия призова към доброволна военна служба всички граждани между 19 и 30 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горе - долу и нас ни очаква същата съдба, като сърбите в Косово, съвсем скоро. Родопите и Добриджа вече отдавна не са български, те се водят формално на Българска територия, но де факто, хората живеещи в тези области се определят като етнически турци и помаци и ни презират, като българи - гяури. Същото е и с ромите в България - презират ни изцяло, макар че се правят на български граждани. Да не се радваме, когато мечката играе в комшията, защотто може да заиграе и у нас скоро.

СМЪРТ ЗА СЪРБИЯ

Сърбите са най-коварните ни исторически врагове на Балканите.

След гърците, които заедно с турците 500г са против нас.

Не са вече. Няма какво да делим,ти ако имаш върви си го вземи.

Идиотът си ти. Според тях шопите били сърби и земите на изток до р. Искър били сръбски.

Аймо. След майката, сега и дъщерята ще мобилизира, с поглед към Косово. По този сценарий България загуби три поредни войни и синдиката национални катастрофи. Единствения начин да се печели територия в съвременния свят е безкомпромисна, висококачествена дипломация. Който не го е разбрал, ще сърба нашата попара.

Не е лошо и в България да се случи, че от “мъжете “ тук между 19 и 30 (с малки изключения) нищо не става, само знаят да пият и да безделничат

За 300 евро на месец като в Сърбия ли бе умник ?

Като служих преди 20 години заплатата ми беше 12лв - стигаха за стек и половина виктори по 0.89лв кутийката. Ако сегашната "казарма" дава по 600лв на месец мисля, че много хора ще отидат - осигурен подслон, храна, дрехи и на края на месеца ти остават чисти 600лв...

Трябва да си доста прост и наистина да не ставаш за нищо, за да си губиш времето за някакви жалки 600лв. на месец, вместо да си дадеш малко зор, да се пообразоваш и да си намериш нормално заплатена работа. А такава в България има в излишък, няма обучени кадри и работодателите са принудени да си внасят от чужбина.

Преди години, тази държава се казваше Сърбия, сега новонеграмотните даже заглавието си не могат да напишат

Когато функционално неграмотните станаха редактори в Медиите ... тъжна картинка, черно-бяла с петно от кафе може би, или наакано?

дали Русия не иска сръбски воиници че техните се оттеглиха завалиите от Херсон и видимо губят войната?? възможно е имайки предвид че Сърбия е дупедавчик на скапаните болшевики…

Лалви болшевики те гонят бе мен :) объркал си рейса нещо

Нещо много се е разпалил и наежил, прехласва се по 600-те им лева....Ми да не цапа форума, а направо да тръгва за там! Ония промитите си умират за такива поддържници. На вър бърда върба мръда....Епа я-о-оооо. Живели! Йои-йой!

Войводина е тръгнала да излиза от състава на Сърбия, поради което от територийката Сърбия ще стане неоткриваема точка на географската карта. Треба да се боримо до смрти!

Сърбите дават 600лв на доброволците. Осве нтова ги обучават, хранят и обличат. Ми че техния социален статус ще се окаже по-висок от родните европейски граждани??? Как се получи този срам?

Не си прав. Аз на теб ти предложих 500 евро да ми духаш три пъти на ден, което означава че ти е включен и дневния порцион, ама ти още ми се надуваш.

Ужас, пак ще има война до нас :( .Вучич е същият кретен като Путин и Зеленски, но путкин даде тон .леш!

НАТО и щатите са в Косово. Косоварите вдигат дронове по границата. Ама Вучич е като Путин. Ами да! Като Путин е ! И така трябва да бъде. Защото над нашата бивша държава лети който си иска ,а ние не можем А като нямаш СОБСТВЕНА БОЕСПОСОБНА армия... ще храниш чужда ,която ще ти обяснява колко е тя демократична.

Сърби,останахте сами,защото сте "тако па онако,ама пак тако". Можете да се простите с държавата си. Вие сте лъжци,които действуват задкулисно с косоварите. Жалки цигани сте сърби! Хайде нека всички сърби да наоуснат територията на ЕС,че да им е мобилизацията в оълбита.Защото целта ви,копелета цингарски,е да мобилизирате по същият начин,по йойто и мангалите Оутин и Зеленски,тъй че да нахлуете в ЕС и в пастност България под оредтекст ,че сте бежанци.Аз предлагам не САЩ,а една компактна Еврооейска армия с помощта на САЩ да ви ебат путката майчина с газ.Говна мръсни сръбски.Същите като румънците и гърците.

Ние ще се простим с дължавата си преди тях. НАТО няма да си мръдна пръста, когато Турция ни анексира.

Няма да пуснат турци, а испанци или холандци - не си в час.

А в Усрайна правят шеста мобилизация, от бг черноморието изплуват 65 годишни украински летци - явно по-млади няма, и границите на укропия са затворени за излизане от мъжете - всичко се хвърля на фронта за пушечно месо.

Ерде Стамбул-Ерде Ямбол???От какъв зор се появи новината какво прави Сърбия?Нас в България за война ли ни готвят???

Комунистите не знаят и не искат, но тия живеят на наши земи!

Аделина не е Србия...

Така ли се казва вече?

Би тряблало да служат поне 1 година.За 6 месеца надали ще могат да осъзнаят колко са тъпи военните,и самите служещите колко са изпростелш Успех на доброволците за оглупяване.

Някой иска май пак НАТО да го пляска :D

Ако НАТО пак нападне Сърбия това ще означава трета световна.

Далавера си е за бедни и безработни - всичко ти е осигурено (храна, дрехи, подслон, транспорт) и получаваш и 600 лв. чисто. Трябва само да спазваш режим и да ходиш на занятия.

единствената далавера от БНА бе, че можеш да разбиеш оковите на жителството и евентуално да станеш гражданин. Зависи къде те разпределят.

„След зверствата от края на 20-ти и началото на 21-и век на Старата Земя, когато военните лидери бяха впрегнали нациите си в стратегии, според които цели народи бяха легитимни мишени, докато униформените им екзекутори си седяха в безпоснoст в самостоятелни бункери, 50 метра под земята, отвращението на оцелелите хора бе толкова силно, че повече от век думата „военен“ беше покана за линчуване.“ Dan Simmons "Hyperion" Горното трябва да се окачи на вратата на всяка казарма, поделение и военно министерство.

Как ли ще се оправят с всички доброволци да служат?

"доброволци" е думичка само за благозвучие.

БНА също се водеше професионална армия. На бойците се плащаше между 50 стотинки и лев и петдесет на месец.

Те и вагнеровците са доброволци.

Сръбски помияри, същите като руските помияри!

Ами супер са си сърбите. Готини мадами с цици и джуки, супер напомпани мъжаги с татуси и бизнес…трафик на предмети и хора. Само си мечтаете за такъп ВИП в бедна българия.

Чгославия разчиташе на Русия да и помогне в гражданската война. Сега Сърбия на кого разчита? КГБ само им пали фитилите, а после ще гледа сеир от страни. Руска армия вече няма.

Значи Столтенберг се обърка като каза днес да не се подценява руската армия, глупако?

Казва го от професионално уважение. Армия използваща оръжия от 1945 година и купуваща дори и снарядите си от чужбина, не струва пукната пара. Освен това, колкото и да се дърви Москва, вече е приготвила окопите да защитава .... Крим. Явно знаят нещо, което ние останалите се правим, че не знаем.

Това е чара на един комунистически кенеф! Пропаганда, вътрешни врагове, "зъл Запад", масови мобилизации, фатмаци и терор над населението!

И там НАТО е виновно - че свали един масов убиец и диктатор. Само, че сърбето са много прост народ и управялващите ги убедиха, че запада е ЗЛО, а Раша рай. Та сега с огромните 300 евро на месец ще взимат професионални войници. И после ми кажете, че младите сърби не са прости да работят без пари.

Естествено, че нато е виновно за проблемите в Косово. Ако не бяха краварите, сега нямаше да има проблеми на Балканите, но те решиха да се намесят и да направят нарко-държава за шиптърските терористи и убийци.

Как е бе, Миро? Я кажи, в затвора колко пъти беше булка?

САЩ фалираха на 14 Октомври - не можаха да платят вноска по дълга си. Скоро няма да има нито една база на САЩ в Европа. Чака ги най-вероятно и гражданска война при която местни сороспии ще висят по стълбовете и ще се люшкат.

Щи плясна два шамара ма руска курво, три пъти ще се насереш.

И да пляснеш, фалитът на САЩ няма да се промени.

Мунчо, това е "фалит" на САЩ към собственият им валутен резерв! Случва се през няколко години! :)))))

Как е бе, Миро? Я кажи, в затвора колко пъти беше булка?

Косово скоро ще бъде освободено и ще се върне към Сърбия.

Кой ще го освободи и от кого?

Още донори на органи, които ще тръгват за Украйна. Досега повече мюсюлмани привличаше Путин, така че това е изненада...

Нищо неочаквано. Усетиха, че ФАЩ губят сили, разпилявайки се между Русия, Китай и още няколко "врага", затова се готвят да си върнат Косово. Вероятно ще успеят.

Вучич е обещал сръбско пушечно месо на приятеля си в москалия.

Какво толкова. Всяка чалга бръмчалка иска да има устните на Вучич и песните на Цеца. Поне ще спестим от авторски права.

Със Цеца

Забравих да кажа че освен путинокретен и съм хомо.Ай чал

Павка, все на мъжки секс те влече.

Унгария Сърбия Последните спирки На руският боклук владимир путкин

Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници на всички именници. Не карам трезвен. АЗ СЪМ ЛУД В КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МАТЕМАТИКА СА ОТКРАДНАТИ ЦЕЛИ ГРУПИ ЧИСЛА АЙНЩАЙН Е СБЪРКАЛ ПРИРОДАТА С НАС ПОБЕДАТА С НАС ПОБЪРКВАТЕ МЕ НЕ ПИШЕТЕ СЛЕД МЕН, МАМИЦАТА ВИIt's not much on the subject, but I buy and sell old and non-working watches, nights and a tractor. Maybe Pesho's barter. Happy name day and happy holidays to all namesakes. I don't drive sober. I'M CRAZY IN CONVENTIONAL MATHEMATICS, INTEGER GROUPS OF NUMBERS WERE STOLEN EINSTEIN WAS WRONG. NATURE WITH US VICTORY WITH US YOU'RE DRIVING ME CRAZY DON'T WRITE AFTER ME, DAMN

Значи слагаме Рут Колева за премиер и Азис за президент, брат ще излеят милиарди за нас у ще ни подкрепят, защото защитаваме атлантически ценности..

байдънистите са партия с путинистите.

Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници на всички именници. Не карам трезвен. АЗ СЪМ ЛУД В КОНВЕНЦИОНАЛНАТА МАТЕМАТИКА СА ОТКРАДНАТИ ЦЕЛИ ГРУПИ ЧИСЛА АЙНЩАЙН Е СБЪРКАЛ ПРИРОДАТА С НАС ПОБЕДАТА С НАСEs ist nicht viel zum Thema, aber ich kaufe und verkaufe alte und nicht funktionierende Uhren, Nächte und einen Traktor. Vielleicht Peshos Tauschhandel. Frohen Namenstag und frohe Feiertage an alle Namensvetter. Ich fahre nicht nüchtern. ICH BIN VERRÜCKT IN DER KONVENTIONELLEN MATHEMATIK WURDEN GANZZAHLIGE ZAHLENGRUPPEN GESTOHLEN EINSTEIN LAG FALSCH. NATUR MIT UNS SIEG MIT UNS DU MACHST MICH VERRÜCKT ПОБЪРКВАТЕ МЕ

Туй то, всеки сиромах ще се запише и така ще имат пушечно месо за първите редици. Безплатен обяд няма.

Сърбия в нашия случай е като Полша създала укрите рагули и полски слуги, променили руския си език на развален полски наречен украински. Също като нашенските измекяри северните идиоти, развалили българския с развален сръбски.

Супер. Дано да ни нападнат и никоя друга държава да не ни подкрепи! Да има мир..Само тогава русоробите ще разберат какво им е на Украйна в момента. Пък и сърбите изнасилват…

Теб май вече са те изнасилили щом казваш...

И турците! Като се е почнало, поне да ни е*ат на два фронта.

Днес Путин е подписал нов указ: "Руският президент Владимир Путин подписа указ, с който се разрешава на лица с чуждо гражданство да служат в руските въоръжени сили."

Сръбия, а пръви клас имаш ли редакторчето?

Сърбин не поздравявам Македонец презирам Руснак не му се обяснявам Русороб направо го почвам

хапчета не взимаш и въобще си много добре.

Ама ти си бил голяма работа?! Брей, ти да видиш... И с какво си по-добър от горните?

Скоро време Сърбия ще се разправи с Косово ! Никой не събира армия ей така !

И нас ни готвят за войни с македонците.

Кой те готви пък теб бе, амебо жалка!

От кога Сърбия я наричат Сръбия, да не би защото обичат да посръбват...

От кога посраина е усраина :)

Един умен човек Виктор Суворов, бе казал, че в съвременните условия мобилизацията означава война. С кого се готвят да се бият сърбите ?! С албанците в Косово или с бошняците?

Важното е да е против ФАЩ!

Суворов е псевдолиберален платен боклук соросоид. Суворов му е псевдоним, цапащ великия пълководец. Смърт за соросоидните платени проститутки.