17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошо няма, да се върне

не е лесно да опазиш 88 000 кв. км.

сърбия обмисля ?! така ли му казвате? а австралия обмисля да върне white policy - мигранти само от бялата раса. 1. Българи, сърби, македонци италианци НЕ попадат в категорията бялараса според white policy; 2. Всъщност не само че не се обсъжда, ами и беше тотално отречено. Но беше предложено - факт. От някакъв ултрас, по случайност влязал в парламента от едни радикали с 2-3 места.

"Задължителната" военна служба е нон-сенс по дефиниция при капитализма и дефакто "частната държава"! "Задължителната" служба добре се вписваше при социализма, където всичко беше "на народа" и индивида получаваше още с раждането си БЕЗПЛАТНО от държавата 4 от 5-те нива на пирамидата на Маслоу и беше напълно в реда на нещата, да се "отблагодари" на "народната държава", чрез "задължителна" служба! Сега това би било пълен абсурд! Няма как "държавата" (която вече НЕ е на народа) да подхожда към индивида още с раждането му, "по капиталистически", а в същото време да иска от този индвид, да и отвръща "по социалистически"! това няма как да стане - No passaran! пп. В света се броят на пръстите на двете ръце държавите, в които има "задължителна" служба, като всичките държави са със специфични исторически характеристики и/ или проблеми!

"В света се броят на пръстите на двете ръце държавите, в които има "задължителна" служба, като всичките държави са със специфични исторически характеристики и/ или проблеми!" Това не евярно изобщо !!!!

А жените...Николета Лозанова, Алисия...и те в казарма

Повечето от хората които са имали сравнително тежки условия на двете години служба приветстват връщането и но естествено в разумни граници, като някакъв максимум от шест месеца примерно. Путьовците които са се скатавали по разните "спец" поделения навремето обаче я отричат службата !? Ти да видиш !?

"На военното летище в Батайница Александър Вучич присъства на приемането на два самолета МиГ 29, които Сърбия получи от Руската федерация." Мда, сърбите не напират за НАТО и от позицията на парен каша духа, трябва да вземат мерки.

Браво! И в България трябва да се върне отново че расте едно поколение сополанковци и келешчета...само дисциплина и ред!

Браво на сърбите. Имат си държава имат си суверенитет и не се кланят никому.Успяват да се запазят. Поздравления !

За пример сте на останалите !

Армия ни с най ново оръжие по стандарти на НАТО , руските задници се чудят как да излъжат българина.

jingiby

Сърбите пак ще ядат хурката. Стана им навик през последните години. Тоя път може и Войводина да загубят...

Ти за сърбите не се безпокои. Виж тези които са загубили вече всичко.

Мислила, мислила...Ние също мислим по въпроса. Ако се обединим в главите, може да спретнем два смесени полка като едното нищо. Така и така ще ги приемат в НАТО и другото там. От тях досега само чалга сме видели, нищо хубаво.

и за жените също така като е в Израел, няма да делим половете я

Държавна служба, с предимство???? Ей там е работата. По принцип, страшно тъп ход от сръбска страна, но и надали ще стане. Когато почнаха войните доста сърби емигрираха защото не искаха да стават пушечно месо на управляващата върхушка. Ако някой иска да се прави на Рамбо, имат си тигри и какви ли не парагрупи с кретени.

ХУЙ ЗА СРБЕ!

изплюй черния сарафовски бе продажнико

...нормално е да събираш армия. Очевиддно Сърбия за това се готви, с оглед Косово.

Нормално е да пратят децата ти за мишени, за някаква безсмислена кауза.

То не останаха нормални мъже в тази държава - само стероидни мутри и гейове...

Каза ли го това на сина си...

Казвал съм го много пъти на всички нееднократно. И гледам нещата в къщи поне малко от малко да се доближават до някаква отговорност и ред... (доколкото е възможно в запуснатото ни отвсякъде общество)

Приветстваш на думи, ама си изтикал синковеца на Запад, че да го скатаеш, а маймунке!?

Учи в СУ. Пращай си го ти твоя - при синковеца на Курни и при щерката на Боко...

Сърбалаците щом им се хрантутят камуфлирани търбуси и паразити... молим...

Наемниците са хора които работят за пари. Ако ние им плащаме едно, врагът им плаща 2 и отиват при него. Това е доказано в цялата световна история от памти века.Най-лесно се продават и купуват американците. Разказвали са ми немци в Германия, че и гащите си продават

А най-евтино - руснаците. За шише водка и майка си продават. "Водку дай, танк возми, Путину в жопу еби."

ама като се събудиш - краката ти отвити! Никой плъх не е победил Русия до сега, няма и да я победи... А вие малоумните си дрънкайте кавото щете.

Павелчо, да не ти е лошо бе!?

А ако си въобразяваш, че като насила те накарат да целуваш един бяло-зелено-червен парцал и да викаш "Заклех се!" , и това значи нещо. Нали и аз съм го целувал този парцал, ай сега накарай ме за този прокажен народ и сополите си да дам, камо ли живота си!

цял живот търка чиниите и кенефите...

Българското знаме ли е парцал ? Копелдак скапан.

От тук нататък можеш да си правиш грехове колкото си искаш . Отиваш директно в Ада , мястото ти е гарантирано . Знаеш къде - в последният , най-страшният , девети кръг , адът на предателите ! България над всичко !!!

Хахахахаха, смятай каква опашка ще стане по границите!

Ганьо пак се пени пак говори и пак нищо не е разбрал. Колко отслужиха до 89г? Няколко милиона мъже има..нали? Кво стана с тези "мъже"? Преврат направиха ли? На оръжие вдигнаха ли се да си защитят държавата? НЕ! Избягаха да карат таксита в Германия! Казармата не те прави мъж както българите доказаха нито предотврати разпада на югославия. АКЪЛ и ГРЪБНАК трябва! Иначе не става! И колко от държавите на които вие завиждате имат задължителна служба? Почти никоя..швейц не се брой..то е 3 месеца (живял съм там и имам местни колеги)..евентуална австрия...всичко друго има платена армия.

......Нищо ново не казваш в Швейцария е така от край време....иначе за едно си прав, ако през 1989 год. народа имаше оръжие комунистическите гадове щяха да бъдат изтребени и България спасена а то какво стана,...... ислямокомунистическата путлериска сган отново ни управлява!

ти ли ще ги изтребиш комунистите бе дебелогъзест клавиатурнико. Ако ти дам пушка ще си я завреш отзад

По-вероятно на теб да я завре .

Армия ни с най ново оръжие по стандарти на НАТО , руските задници се чудят как да излъжат българина.

Три месеца?! Че те три месеца няма да могат да спрат да ръсят сълзи и сополи за мама. Няма да са преодолели шока от липсата на скубане, маникюри и педикюри.

Обмисляме кур