Сърбите в Северно Косово ще премахнат барикадите

"Това е дълъг процес. Ще отнеме известно време", заяви Александър Вучич

Обратно в новината

Коментари - Сърбите в Северно Косово ще премахнат барикадите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

насрали се бе, нали ти казах, че това те чака и го направи за нула време.

Шумадийски серВски отпадък,слугинчетата на Кремъл.

Още една гореща точка в Европа . Островните държави винаги правят войни на континента. Бай дъ уей ако не ни бяха нападали тъпите сърби след Освобождението сега нямаше да са събрани по “една слива”.

Азия е остров?

Сръбските циркове продължават. Защо Вучич не си гледа плескавиците и да не се прави на Путин?!

Трябва да си заработи такковете и самолетите, които му "подари" Москва миналата година.

Вчера бях написал, че ние българите не ламтим за чужди земи. Днес гледам, руснака го изтрил.

Ние сме на три морета пък германците смятат Букурещ за крайна точка на империята !

След като КГБ опита да разпали конфликт между България Македония, но не им се получи, решиха да играят на сигурно и разпалиха отново старата вражда между Сърбия и Косово. В Уикипедия пише интересни неща за Косово. Понеже този руски сайт трие цитатите, си ги намерете сами.

Ако погледнем реално , Сърбия вече е изгубила Косово , просто защото там почти няма сърби. За тях би било добре , ако успеят да си вземат само севрната част , там населението е сръбско. Но това едва ли ще стане без война. А пламне ли къщата на съседа , може и нашата да пламне.

що не ни пробваш?

Много интересна е частта за "гласуването" на новата конституция през Март 1989та.

Сериозно ли мислите, че в средата на 21ви Век, някой ще започне да издига барикади по улиците, само защото искат да сменят табелите на автомобила му? Кой има интерес от нова война в Европа и пали фитилите на Сърбия? Какво им обещава?

Изложба, която сърбия официално откри е озаглавена "Български военни престъпления в окупирана Сърбия 1915-1918 г. ....

Могат да се отцепят от Косово и да се разберат на такава основа за дълготраен мир. Но си е тяхна работа.

А като влезнат в ЕС и си отворят границите, какво ще им пречи?

Шумадийски боклуци,които все още се мислят за оная Югославия на Тито.И тия,които ги шишкат да правят тия лайна скоро ще им се случи същото,като на сърбите.Азитатските орки се опитаха да насъскат нас и македонците,но не успяха,и сега се засилиха към сърбите и косоварите.Мръсна паплач са русите.

Пътя чантата и за Анталия мухмеде......

Сърбите като русите са мъже за няколко часа, докато са въоръжени срещу жени, деца, старци, дойдат ли мъже и сърбите стават обидени женички. На фронта ги биха поред всички по-малки съседи в Югославия - хървати, бошняци , косовари. За сърбите остана славата на изнасилвачи и убийци на цивилни . Ако бях сърбин щеше да ме е срам да говоря за война , по-насрана армия няма, само руснаците им са конкуренция и може да ги задминат по негодност

Лошо много лошо ,Тук нестава дума за земя тя е изоставена ерозирали обрасла с дива трева ще страдат хората от простотия а не от алчност.Столетия са се водили воини за земя а сега от простотия,Защо прозорливите казаха вода газят жадни ходят,Тия косовари по земя ходят а ХЛЯБ НЯМАТ.

Сърбите са гадно племе

Косоварите още по-

Кога ще издадем автомобилни номера и пашапарти но българите от Пирот до Ниш?

Колко проста американофилка да сравнява Пирот и цяло Косово...

Интересно как ли щяха да реагират сърбите, след като всички знаем какви са, ако някъде в сърбия бяха отказали да изпълняват нарежданията на държавата и бяха издигнали барикади????

Сърбите са чистокръвни боклуци,като руските гадове.Цял свят им е длъжен и всички хора са по нисши от тях.Реално са просто едни отрепки.

Косово е призната от някъде половината държави по света. Така че за тях не е отделна държава. След като там албанците могат да се делят на етнически принцип, същото могат да направят тези. Между другото ако се споразумеят на такова отцепване, може да се постигне мир.

а, бе, Някой, може ли да си толкова прост, бе.? Я, сус от форума бе, чекел!