Коментари - Сърбите в Северно Косово бойкотират референдума за отстраняване на етническите албански кметове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е мястото от където може да започне трета световна война. И ако скоро не се смени политиката на Брюксел относно Косово то нещата ще са страшни.

стана заради Върховната наглост и лицемерие на "Запада" ! Значи, може САЩ да води война срещу една независима държава за да направи държава за едно малцинство от нея, НО НЕ МОЖЕ друго малцинство, което е мнозинство в една малка част от тази нова държава да получи даже право на автономно управление или да се присъедини към държавата от която е откъснато насила?!

В Сърбия, извън Косово още има общкини в които албанцфите са мнозинство. те автономия имат ли?

излиза, че србите са по тъпи дори от севернитемакета! не е за вярване, ама си е точно тъй!

Как сте, как сте български роби? Роби на САЩ, Сороса, НАТОто и ЕС? Добре ли ви е? Добре ли ви евтаназират и геноцидират с вашите масови мизерни месечни заплати от порядъка на 933-1500/1600 лева максимум?? При цени на всичко и особено на хранителните стоки 5 пъти над цените в най-скъпите държави като Люксембург, Норвегия и Швейцария. Да ама там поне хората вземат прилични заплати и имат добри доходи. А вие, роби? Вие с вашите смешни, жалки африкански заплати... Впрочем и в африканските държави вече имат по-високи заплати и доходи от вас! А вас ви е страх да гъкнете насрани от страх и ужас! Страх ви е да грабнете сопите, тоягите, коловете, мотиките и лопатите и да излезете по улиците, за да размажете кухите, крадливи кратуни на тези, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка до смъртта и гробищата! Неслучайно днес в умираща колониална България най-печелившите бизнеси са точно САМО 2(два): погребално-гробарските услуги и бизнеса с бързите кредити и мутро-ченгеджийските заложни къщи. Една шепа бандити, крадци и мизерници си откраднаха и приватизираха за лични нужни цяла една държава, а вие, идиоти такива, още не можете да проумеете и разберете какво става вече 35 години! Чакате тези същите продажни изроди да ви оправят. Е, хубаво ви оправиха - одраха ви дори вече до под кокал, смъкнаха и душите ви! Откраднаха живота и мечтите ви и ви докараха колективно до гробищата! Ама почакайте още съвсем малко - като гръмне АЕЦа с това несертифицирано ядрено гориво, непригодно за ВВЕР-реакторите. Ще светите като ЛЕД-крушки! И се оправяйте после сами и както намерите за добре. Щото същите тези бандити, които ви докараха до гробищата, ще си бият камшика и кой откъде е - по екзотичните острови с окрадените милиони и милиарди! Пари откраднати от всички вас!!! Стойте си там в лайната, робството и мизерията и бъдете щастливи! Роби!

Кажи колко е заплатата в русия, белорус, куба, венецуела, северна корея.

Мен въобще не ме интересува колко е заплатата в Русия, Танзания или САЩ, да речем? По-важно е колко е заплатата в България! Олигофрен!

Кога най-после ще разберете ,че не е важно "колко е" , а за какво стига ? Защото когато заплатата ми беше 91 лв. ,тока беше 0,02лв ,бензина 0,20 ,дизел 0,08, свинското 1,80 билет за гр.трансп.-0,04, риба/мерлуза / 0,70 ! Бихте ли ми казали дали сега съм по-добре при пенсия 560 ? Вярно ,че имам право да тръгна за.... майната си когато и да поискам ,но си стоя в къщи ,защото изляза ли от портата вече съм с 20лв назад .

Отивай си в русия гнусен руски боклук и не пиши повече в български форуми.

И що си се загрижил за нас руска проститутко? Та в коя държава си отишъл?