Сърбия може да се превърне в ”нов Кале”

Хуманитарната организация "Лекари без граници" предупреди, че Белград би могъл да се превърне в "нов Кале" за бежанците, изоставени от европейските власти.

Обратно в новината

Коментари - Сърбия може да се превърне в ”нов Кале” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мръзнели, горките те и се борели за оцеляване. Те какво правят тук!? Нито сме ги викали, нито са легални, нито са работещи интелигентни хора, които могат да допринесат нещо. Дойдоха най-нагло да завладяват и убиват. Всички се борим за оцеляване, но работейки, учейки и пак мизерстваме. Айде гниди долни, марш обратно!

Фаталната грешка е пискането на тези башибозуци да минават нелегално границите, ако се стреляше по нарушителите, както преди, нямаше да има проблеми с милионите паразити, дошли да смучат

Браво на сърбите. Ислямските говеда да се оправят сами, студ и глад за тях, пък ако умрат няколко-още по добре. А ние ги храним и отопляваме, народа ни масово мръзне, някои нямат и за ядене.

Да ги връщат в техните държави и да изискат от техните правителства да заплатят самолетните им билети,защото никой не е длъжен да ги превозва без пари.От където дошли там отишли

Защо не ги призоват да се връщат. Не е хуманно народът ти да изнемогва, а ти да приютяваш и да плащаш на други. Дори парите да са от ЕС. Това реално са нашите пари.

ТОВА КОЕТО СЕ ЗНАЕШЕ ЧЕ ШЕ СТАНЕот преди 5-10 години, вече стана. Сега стройте джамии и се забулвайте да видите какво пък ще стане след още някоя година. Който защитава многораждащи мюсюлмани и ги кани в дома си /неговия дом/ може.Да знае някой за интегрирал се емигрант в земеделието или строителството. Прости политици начело с изкуфялата Меркел. Откъдето е влязал там да се връща друговереца, а богатите арабски страни да дават средства за най необходимите им нужди

Mene me .... .... za teq bejanci

Е, най-сетне и добри новини, по въпроса. "много бежанци са отказали да отидат в официалните приемни центрове от страх да не бъдат депортирани в България или Македония."

Ето това се вика отстояване на националните интереси -никакво влизане в Унгария ! Какво - да превърнат в клоака добре подредената Унгария..... Радостното е , че не връщат на североизток т.е. в България - не щем неграмотна ислямска сган в нашата родина. Достатъчно ни бяха 500 години !!

тия щом ни нещат как ние живеем представете си как в очите на тия нещастници изглеждаме ние и нашия животец къде е Боко да вземе думата?

КЪМ МАЙМУНАРНИЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!

Оригиналната статия в Гардиън е дори по-ужасна - казва се че не искат в България заради "отношението на властите и хората" към тях. Освен това изтояника на инфото за статията е от Пакистан. Въобще, обичайните тъпотии, които се сервират на западния драг читател.

Хайде холан, дреме ни от ротшилдовия гардиън. Лятото писаха, че французите са шовинисти, защото не искали буркини на плажовете си.

да им го на "Гардиън" ....в устенцата коментатори много... хора с акъл в главата малко

"в Сърбия се намират до 8000 бежанци и мигранти, които не могат да продължат напред..." Ами осигурете им път назад! Толкова е просто!

поо скоро напред трябва, директно в германия да ги карат...

Медеийте ги описват като 3-годишни беззащитни, загубили се хлапета?! : ) Къде са им паспортите и визите?! Какви са тези двойни стандарти?! За нас е задължително да имаме документи, а тези закон не ги лови?! Свърши времето на НПО-тата, държавите си искат границите и суверенитета обратно! Стига с тия фондации и самопровъзгласили се дебилни, европейски лидери. Тези орки, дето прийждат на рояци, нито култура, нито цивилизация ги ловят! Кой ще ги храни?! Данъкоплатците?! Когато им изнася се държат като хора, ако не им изнася - се превръщат в животни веднага и трошат всичко. Обратно - към родните места! Изкуствени кризи ще ни създават шепа самопровъзгласили се политически престъпници, на високи европейски постове, и всичко това за отклоняване на общественото внимание от собствените им престъпления - лобиране на чужди интереси, НПО-та и фондации - легализирани перални за пари ; )

"балканският маршрут продължава да бъде отворен" Това сигурно е част от пропагандата на Путин, за която президента ни постоянно говори. Не е вярно, че е отворен. И друго лъжат. И как така "бежанците" не били от Сирия? Я медиите да се стегнат и да ни предоставят правилната истина. За такива изказвания не можеше и да се помисли преди половин година. Какво се промени?

Абе, как са с измръзвания и изгаряния, дишайки отровен дим?

като не им понася да ги депортират обратно откъдето са дошли. да са си на топло и да не ги мислим

Тези хора наистина са на ръба на оцеляването. Ето защо е абсолютно наложително да се организира спешно един чартър и всичките да заминат обратно в Еритрея и Судан на топло..

Няма как Белград да се превърне в кале . Разликата между сърбите и галските малкопишльовци е видима от Космоса и е изцяло в полза на първите. Ще им намерят цаката съседите . Споделям радостта от чудесната новина , че талибаните се страхуват да не ги засилят по нашите земи , настоящи и предишни . Само така ! Всяваме смут без армия , а представяте ли си , ако я имахме такава , както е било преди хазарския грабеж .... Смрадливата сган щеше да заобикаля през нос Добра надежда на път към швабско :))))) Със здраве !

"Няма как Белград да се превърне в кале" - ми както виждаш, вече се е превърнал. Демек още от началото поста ти става на неверен бълвоч.

Некъф албанец твърди,че били Илири и пеласги??Малеее стига простотии!Илирете са древни елини,а Пеласгите/най-добрите воини в армията на Александър Велики/ древни Траки.Стига македонски глупости...

Да ги пратят в Косово при техните събратя единоверци там Тачи ще се погрижи за тях

никой не ги е канил, за да са "изоставени" от ЕС. Аман от пропаганда.

PELASGIANS and THRACIANS of BALKANS-SLAVIKS ORTODOX Стани, стани юнак Балкански от сън дълбок се събуди, срещу врага американски Балканските Народи поведи! Че сълзи кървави пролива във робство милий наш Народ; високо той ръце простира да го избави вишний Бог! И тъй ний много претърпяхме, но стига толкоз да търпим, да бъдем пак, каквито бяхме, ил' всинца да се изтребим. Докога, братя, да се губим? Защо да се не съберем? Така ли вечно ще се трудим, в Еврейско Робство всинца да измрем? Догде е "мъничка" Змията, елате да се съберем! С крака да й строшим главата, Свободни да се назовем! Да стане Лева наш Балкански, от него вятър да повей, та поробителя арабски под тъмен облак затъмней! Да си развием знамената, да светне нашата Земя, че всинца ний силни братя, че всинца ний сме ближни племена!

Ти сигурно си имаш портрета на съветската подлога Герги Димитров на стената. Добре, че умря на време, та не стана тази сталинска идея с Балканската федерация.

Рейгън - враг номер едно на Тутраканска селищна система!

Хора, учете се от унгарците ! Те да не би да са по-прости? Между впрочем, какви са температурите в планините Хиндукуш, в Пакистан и т.н. в момента?

"На 6 ноември ръководителят на специалната прокуратура Миливое Катнич обяви, че група граждани на Сърбия, Черна гора и Русия са се опитали да извършат атентат на 16 октомври. Катнич каза, че организаторите на престъпната група са руски националисти, които искали да сменят властта в Подгорица не чрез избори, а силово."

Хуманитарната организация "Лекари без граници" предупреди, че Белград би могъл да се превърне в "нов Кале" за бежанците` Дали тези не разбират по-добре от хапчета все пек има спец служби.анализатори/наистина изключително заети с доклади за хакери. Но все пак... == Мигрантите бяха главно от Судан, Афганистан и Еритрея == Според германскота полиция сирийците са 10% == Това по никакъв начин не ми се връзва с путин и асад

Единственото донякъде успокоително в тази новина е че орките ги е "страх да не бъдат депортирани в България..."

значи да не се кахърим за положението у нас ,а да съчувстваме на сърбите ?!

"половината от пациентите, на които те са оказали помощ, са по-млади от 18 години" - в бедните семейства на Азия и Африка съществува проблем с 2,3,4 дете от мъжки пол. Тези лица на практика са ненужни, необразовани, безполезни. От друга страна, някои кръгове осъзнаха какво благоприятно биологично оръжие може да бъде това и пропаганден метод за разпространение на уахабизма. Момчетата се пращат за година-две в медресе да се индоктринират, след това - към Европа, САЩ, Канада, Австралия. Но най-вече в Европа, заради ниските транспортни разходи и безпрепядствено навлизане. Насажда се хаос, прибират се доста средства от "хуманитарни" дейности - всички участници са доволни.

Като са толкова загрижени, да осигурят безпрепятствено завръщане по родните им места.

Да са раздавани специални покани да ходят в сърбия? Пак да са благодарни, че и склад са им дали. Техен си е проблема, като не са искали да студуват по балканите зимъска да не са идвали!

ДА УМИРАТ! НИКОЙ НЕ ГИ Е КАНИЛ, ОСВЕН МЕРКЕЛ! ДА СИ ВЪРВЯТ ПРИ НЕЯ! СЪРБИТЕ ЩЕ СЕ СПРАВЯТ, АКО СЕ НАЛОЖИ, АМИ НИЕ? ДРЕМЕМ....

Що бе те да не би у тях да имат течаща вода и канализация? Като им е студено да се връщат там откъдето са дошли,там е топло.

Статия за сърбия, но никой ня казва истината. Тук при нас са доста повече, отколкото в сърбия.

Тия от НАТО, които отидоха да ги освобождават да им берат гайлето!

Каква позиция всъщност се защитава? Хора, които не искат да изхарчат едно евро за подслон на децата и себе си, но наливат хиляди евра в каналджийски мафии, за да отидат на "голямата" софра. Да се хванат на работа пък да не говорим.

Айде, Меркел да си ги прибира!

За пореден път браво на Унгария. А що се отнася до Сърбия - ще ги попилеят и няма да ги търпят, както ги търпяха в Кале.

Бля бля Ако се оправят( сърбите) както с босненци словенци хървати косовари македонци черногорци ще им се наложи да заградят Белград със стена и ей ти цяла Сърбия

Коментара ти е добър, колкото и правописа.

То и Гърция е в Европа

той ги докара в Европа.

умирай на стада. аз ако се запътим към пустинята, ше постигнем същия резултат.

Меркел да се оправя сега! Тя ги покани... Тя е виновна!!!

Не се грижи за немците. Тях им трябва работна ръка. 1 милион нови работници им трябват за миналата година. Откъде да дойдат като им застарява населението. Същото направиха и след втората световна и с турските гастербайтери... трябват им работници простичко е. И тук ще трябват защото работливите българи са с германия, тези които са тук са мрънкачи ...

Нали някои трябва да мете кенефите, да мие чинии и да слугува все пак.

Да се махат тези човекоподобни, да се връщат в землянките от които са изпълзели и по клоните на дърветата.

Судан, Афганистан, Еритреа .... за какво става дума? След като Германия има нужда от по 500 000 нови работници всяка година, за да поддържа икономическото си развитие .Нека немски комисии да отидат там на място и да избират годните за работа и интеграция роби. А тези които не стават да си останат там. Така хем германската икономическа машина ще се захрани с необходимите и работници, хем ще спестят проблемите и неудобствата на всички останали.

Пришълците не стават за нищо. Това го виждам в Германия. Те са като българските цигани. Искат да ги храни Меркал, а могат само да крадат. С парите, които Меркел плаща за тях, можеше да се стимулира раждаемостта на етническите немци. Те самите за последните 25 години са обеднели толкова, че не искат да раждат. Немците искат да раждат, но и да отгледат и образоват децата си. За това са нужни време за майките и пари за бащите. За това обаче пари не стигат.

Страх ги е да ги върнат в България, ами супер нека ги е страх. И ние не ги искаме тук и те не искат да останат. Защо да насилваме нещата. Да се махат и тези дето са тука.

" Лагерът  край пристанищния град (Кале) беше наречен Джунглата. " То и самата Сърбия си е открай време една джунгла ;) Може сега, покрай тези допълнителни проблеми, както и с Косово, да оставят най-сетне македонската ни провинция на мира...

Длъжни сме да ги приемем в Банкя ,по двама ,трима в къща.При Бащицата-десетина, зер къщата му не е малка.

Дано да почне нова ледникова епоха. Тогава бежанци ще бягат от Европа към Арабия! :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Дет' викаш, ей го "Глобалното Затопляне" го виждам през прозореца ;)