Сръбски ловец застреля бежанец до границата с България

49-годишен ловец от Пирот застреля нелегален афганистански бежанец между селата Славиня и Изатовци, окръг Пирот, близо до границата с България.

Обратно в новината

Коментари - Сръбски ловец застреля бежанец до границата с България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз "клетник" по буркини какво е правил нощно време в гората? Търсил е майка си?

Предсказанията започват да се сбъдват, а те за България не са никак добри. Бог да пази България и нас българите.

убития да му се направи тест за трихинелоза и ако пробата е полжителна да оневинят ловеца

vasil

Народо е много проС.Личи си от повечето коментари тука. Алоу,хипер турбо разбирачите!Сега е 21.з5ч.,тогава е било около 22.00 ч.наше време.Сред природата на педя пред очите си не се вижда.Тия четворицата са били на бракониерски лов на дива свиня и оня идиотски стреля по шум или отражение на очи в прожектор.Могло е да е било и един от тях,техен съгражданин,домашно животно. Заглавието като нищо можеше и да е "Бракониер от Пирот гръмна колега".Патриотизъм,национализъм,защита на Отечеството,балкански бабаитлъци,кафански моабети..-дрън-дрън ярина... Ето,сега е 22 без 10.Айде,разбирачите,стреляйте със закрепен за цевта прожектор и бъдете "сигурни"по какво...в тъмница,дето чеп в устата да ти набутат,вуната нема да му видиш.Правят го и всяка година има инциденти.Тоя-с афганец,ама другите- някак не. Една тривиална бракониерска идиотщина направихте на Щипченска епопея. Поне някак си съм ловец от 20 г.,та имам някаква идея за какво иде реч.

Понеже си разбирач, сигурно си прав. Няма как обаче някой да ме убеди, че държавна граница може да се минава като пешеходна зона. Стреля се, това е! Това че, ловците бракониерствали- бракониерствали, но авганците тук работа нямат.

ти можеш да имаш диплома за ловец от 20 години но пушка и афганистанец не си виждал и ако си виждал е в зоопарка.

Браво! Така може другите пътешественици да се разкарат.

БРАВО !!!! Мигрантския добитък е много по-опасет от вълци и мечки ! Отстрел за гадните навлеци ! БРАВО !

симо

Те браво..Така се защитава СТРАНА,РОДИНА.......С армия,полиция,ловци.народ........НЕ с еърполисинг с американци и ,,добри,, и ,,клекнали,, отношения с комшии.

Сърбите са ни върнали над 2000 мигранти. А ние колко върнахме на Туция?!?!

vasil

26 000 от началото на годината.

Oткъде са влезли тези 2000 емигранти ,навярно от Pумъния,защото границата с турция се пази и пиле не може да прехвръкне даже има командировани воени и милиционери да съдействат с логистика на бегачите.

Дано му се "скарат" - защо само един! За наказание - нова карабина с оптика !

Балканска федерация! Не на чернеещи Франция и Германия! Браво на сърбите-така се отстоява държава! Не с фалшив патриотизъм!

vasil

Както пише по-долу колега с ник Грухчо: Чисто и просто тия са били на незаконен нощен лов на дива свиня.Случило се е,та са застреляли нелегален мигрант.Могло е и да е техен съгражданин или някоя нещастна кравичка или магаре.Та героизъм,та патриотизъм,та стотици коментари,та све лйепе пи4ке матер....

vasil

Тия с минусите-сака ви се нещо друго,ама нема!Нема доблестни браньители на Отачбината,нема патриоти,нема српски(пардон,торлашко-шопски)витези.Има тъпи и самонадеяни балкански бракониери(ловокрадци).Това е!

Над 90% от жителите на Пирот и околностите са си чисти Българи . Новината е чудесна , поздравления за ловеца :)))) Ама защо само един ........ Трябваше да изрешетят целия катун... Здраве да е , следващия път :))))

Таквизе гостье се посрещат с Предачу се! и Диджтъл риспонс Цифров отговор 7,62, 7,62.......7,62.Може и 14/0 14/0. Нали сме у Дигитален свят?!

Ама в Сърбия ,защо няма СХК/сръбски хелзенски комитет/,Америка за Сърбия,Широко Отворено Общество и други видове предателско -продажни организации

И там има.Сега ще чуеш как реве убодена мечка

ТОВА Е НАЙ-ХУБАВАТА НОВИНА ЗА ДНЕС 08.24.2016Г.ЗАЩО НЯМАМЕ ТАКИВА ХОРА КАТО СЪРБИТЕ!А ТУК САМО ЛИЗАЧИ!!!

Много бързо "Българският" хелзински комитет да отиде и да се скара на сърбите!Ама оня ,Кънев да внимава,че те ,сърбите,много обичат такива като него да ги онождат!

даже и да ги обиждат...

От педеретата и мекеретата трябва да се започне

браво,отлична новина,дано да има такива новини и от българската граница, браво на ловеца

1.Миниране на цялата Южна граница - от Черно море до Македония! 2.От всеки мигрант на територията на България по 400мл кръв за БЧК! 3.БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ!!!

Сърбите разбират как да пазят държавата си .Добре е направил, защото при тези темпове на нахлуване на навлеците ,а след това и при високите им темпове на размножаване ,то сегашните 5 годишни българчета след 30 години ще се чувствуват чужденци в своята държава.Нещо такова беше заявил алжирския президент преди 40 години.Та той заявил ,"ние ще ви завладеем с утробите на нашите жени"

Това е добра новина за Европа . По често такива новини.

Ето, братята сърби, отново ни изпревариха и вече прилагат иновативен и адекватен подход, към нашествениците, които журналистите услужливо продължават да наричат "бежанци"... ;-) Колкото и нехуманно да звучи, докато не започне да се стреля по границата тези нахлуващи по нашите земи ислямски младежи няма да се спрат и нека не си правим повече илюзии, защо ТЕ са тук... Отдавна все по-рядко се виждат жени и деца, а преобладавалото мнозинство на тези индивиди е съставено от млади, прави и здрави мъже на възраст между 20 и 30 години, необразовани, незнаещи никакъв език, освен матерния и познаващи само някаква неясна версия на ислямския прочит на Корана, който имамите в родината са им набили в главите по време на досадните дълги молитви и висене по мускета и джамии. Това е положението и проблемът ще става все по-тежък...

Гражданинът-ситизен Дери Диърмен терминира 5 души в Ситронел в щата Алабала. /По Асош. пр./ Пострадалите според Шерифа са между 23 и 35 годишни също ситизени. Извършителят е използвал пистолет като първа фаза и къса брадва като втора. Преди това Диърмен и останалите 5 са били една прителска компания.

Смятам, смятам и ми се губи едно неизвестно в задачата: Сърбия била върнала 2200 таанета. В България,границата се пази от Боко. Кой е пуснал таанетата в Сърбия и то през българската столица и пресечения терен на българосръбската граница? Що Сръбска плескавица ще стане ...след отстрелването на,2200 шопара по границата, които непременно ще мигрират отново, пуснати от българските политици-еколози.

...ами просто е - на нашата граница НИКОЙ не ги спира! У нас вече и каналджиите са почетни "бизнесмени", барабар с митничарите!... ВИНАГИ сме били разградения заден двор и кенефа на Европа... Явно така и ще си я караме!

Френски гражданин нападна с нож и уби британка с викове "Аллах акбар" в Австралия

Това е моето село. След 5 дни се прибирам и ще разпитам.

Ловджията ходил да си гръмне някое диво прасенце но бежанеца не знаел че бракониерите си имат ловни чакалца.Требе да си носят светлоотразителни жилетки.Добре че не минават през Стара планина че ще има всеки ден такива новини.

Какъв сърбин бе, продажници?! В Пирот и околия живеят наши българе.

България няма собствена външна политика, както и Национална доктрина защитаваща БГ интереси. Тя изпълнява сляпо нарежданията на ЕС /Германия/ без да знае каква е крайната цел на общата европейска политика, очертаваща се като "всеки гледа Мене си" или разкодирано на БГ се гледа като филтър/ буфер и бъдещ район за заселване с афронавлеци.Няма да е за пръв или 2-ри път когато Германия набутва БГ в огъня да пази себе си и след това се изплъзва като мокра връв. Справка 1915 когато не разрешава на ген Жеков да нанесе съкрушителен удар на Съглашенците,бягащи към Солун и спира БГ армия на гръцката граница. Далечния ГЕРМ план е, че ако разбитите сръбско-френ-брит войски бъдат натикани в морето ЮжноБалканския Фронт се ликвидира. И бъдещите войски на Сълашението 6 фр, 5 брит, 7 ноивосръбски дивизии и друга паплач /400 000/ ще се появи на Западния фронт срещу германските дивизии. Което преопределя катастрофата на БГ. Сега се очертава същото. Герм не пропуска да продаде на БГ 35 000 противогаза на 2-на цена.БГ трябва да пази собствените си интереси и след това "европейските"

Това е в Сърбия, продажници. Браво.

А на бас, че на тоя ще му дадат медал.

Браво брато, пуцай и тепай наред!

Ово е стандарт - ебеш пуцаш и фъргаш на мачките...

Не е вярно, че са сирийци, защото как така - хващаш ги без никакви документи и те заявяват, че са сирийци. Така им е изгодно, но истината е, че над 90% от ислямските скакалци, налазващи България и от там Европа, нямат нищо общо нито със Сирия, нито са бедни бежанци, нито идващи с миролюбиви намерения, с желание да се трудят и учат. Нищо такова - това са т.нар. "спящи клетки", обучени терористи. Вижте им възрастта, физическото състояние, подготовката им, наличните им сериозни финансови възможности, смартфони и т.н. Слепи ли са специалните ни служби? Тези агресивни млади ислямисти са новото оръжие на ИДИЛ.

Ще окажем всякаква юридическа помощ на всяка измет докато не съсипем всичко свястно ! Сорос плаща !

Европа е разграден двор. Да се издигнат бетонни огради и да се стреля, само това ще спаси цивилизацията от изчезване. Масова екстрадация на всички нарушили пропусквателния режим. Иначе ще има саморазправи, защото това не може да трае повече.

От БХК да разположат момичета в народни носии, държащи хляб и сол и мед на бългао-турската граница!

Напълно съгласен съм и добавям..........освен хляб,сол,мед и т.н момичетата да бъдат и без бельо за да не губят време пришълците.

стига ги настанявахте в центрове откъдето бягат пак към сърбия -закарайте ги на турската граница и ги пуснете там да се връщат откъдето са дошли със стрелба да бягат натам! бююк го върнахте а защо не го обвързахте с връщането на всички останали бе продажно мекотело боко!

на война като на война -това са атентатори изнасилвачи грабители и камикадзета дошли да ни завладеят -това е нашествие многомилионно -кой не го разбра?може би само БХК това е самозащита на родината жените и децата срещу атентатори изнасилвачи и камикадзета!

От какво бягат "бежанците" от Афганистан?!

Неправилен въпрос ! Правилния е , към какво бягат ! Така , бягат към безплатен дом , безплатно ядене , пиене и безплатен секс ! Обещано им е лично от "мама" Меркел !

БРАВО НА ЛОВЕЦА! А на европолитиците с нестандартна ориентация да кажа - ако много си искат арабите и африканците - имат богат избор - в Турция, някъде в Африка или направо в бастиона на Ислямска Държава. Там много се радват на европейци. Само да не ни обясняват как ние трябвало да се грижим за тях.

Два пътя няма! Пуцайте дорде се откажа да идат тъдява!

Защо хранят НАВЛЕЦИТЕ с телешко, което е 3 пъти по-скъпо от свинското ??? Защо след като повечето работещи със заплати около 600лв. не могат да си позволят телешко управляващите щедро хранят с такова някакви НЕЗАКОННО нахлули в нашата родина потенциални терористи ??? НЕ МЕИНТЕРЕСУВА КВО КАЗВА ДА СЕ ЯДЕ КОРАНА, ИЛИ ЯДАТ КАКВОТО ИМ СЕ ДАДЕ ИЛИ УМИРАТ ОТ ГЛАД ! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ! АКО НЕ ИМ ХАРЕСВА - ПЪТЯ И ОБРАТНО ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ ! НЯМА КАК ДА ПРИЕМА ПОДОБНА НАГЛОСТ ! МЯМА КАК ДА ТЪРПЯ ПОДОБНО УНИЖЕНИЕ ОТ СТРАНА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СПРЯМО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!!

Ами освен телешко, може и пилешко да им дават, то е по- евтино. Ама свинско няма как да им се дава, защото много се обиждали. Не зная защо не обичат свинско, май е заради холестерола.

Едва ли са чували за холестерола, сигурно е заради подобието им с прасетата ...

докато не защитим границата си с оръжие тези маймуни няма да се спрат.

Член съм на Българския Ловно Рибарски Съюз, плащам редовно и членския внос, но напоследък доста понамаля дивеча а ни се пуца яко. Така че с удоволствие ще се включим в кампанията. Доста сме, има няма комай цяла армия.

А така, пуцайте яко братя! Пуцайте само на месо, та дано таз паплач разбере какво я чака. Нас ни продадоха мутрите на Ердоган, във вас ни е надеждата!

Защо днесвния порцион на един НЕЗАКОННО преминал СУВЕРЕННАТА ГРАНИЦА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕСТЪПНИК е в пъти по-голям от този на един честен работник получаващ средната за България заплата ??? ЗАЩО БЕ ГОСПОДА МРЪСНИ ПРОДАЖНИ УПРАВЛЯВАЩИ ??? ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПО-ВАЖНИ ЛИ СА ОТ ЧЕСТНИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ВАС ??? СЛЕД КАТО Е ТАКА ТЕ ДА ВУ ГЛАСУВАТ НА ИЗБОРИТЕ И ТЕ ДА ВИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ !!! АЗ СЪМ ДО ТУК !

Искам чиста и свята РЕПУБЛИКА а не ислямиски мигранти А ВИЕ?

стига с тия домове за настаняване, хванати нелегално преминали границата и директно обратно на ердогана, какви домове, какви 5 лева посред нощ,бе нещастници! Сърбите ни върнали за месец 2200, а ние на ердогана - едно голямо нищо. Настаняваме ги в домове? Еб.ати и правителството си имаме!

Ха на слука и на други ловци.

Сърбинът е бил на лов за носърчета! Де да знае, че са били тръгнали към фрау.