Около 1100 мигранти живеят по улици и паркове в Белград

Мигранти от Близкия изток, останали в Сърбия в очакване да прекосят границите с ЕС, продължават да живеят по улиците на сръбската столица.

Обратно в новината

Коментари - Около 1100 мигранти живеят по улици и паркове в Белград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може да запее нещо от Костурица:))))

А колко продължават да живеят по улиците на българската столица?

Защо по всички пътища на тези навлеци виждаме само млади мъже? Те какво са решили да правят? Ще ни превземат отвътре ли? Къде са им жените и децата? В България се нагледахме на такива. Сега в Сърбия виждам пак същото. Някой има ли понятие какво става всъщност???

След като се установят в Германия, Швеция, Белгия или Холандия ще си внесат и жени и ще си направят по 6-7 деца, за които ще получават детски. Друси въпроси?

Не ги ли учи исляма, че жените са предмет?

Защо се пише за Белград, а не се види какво става в България - чалми и идиоти от Афганистан, Пакистан и Африка пъплят по центровете на София, Пловдив, Варна, Плевен. Харманли е пропищал отдавна от такива! Или така се отклонява вниманието и един вид - ето къде имало проблеми, в България - няма.

холивудските знаменитости с милионите и милиардите защо не ги вземат у тях си речи да държат и да критикуват само това могат

а бедните и бездомни хора в европа

А, знайш ли кога щяха да минат през България на бай Тошо и Югославия на Милошович. Даже и мисъл за това не можеше да им мине през главите.

За заловен жив нарушител на граничната бразда - седем дни домашен отпуск.За застрелян нарушител - две седмици! Така беше при бай Тошо.

за сега не ги пипат ама още малко ще ги потърпят и ще летят шишарки.

Това не са мигранти! Това са лекари, инженери, програмисти, само дето в момента са на почивка :)

Баба Меркел да си ги приюти в Райхстага.

Да си ги прибират СА, Катар, Кувейт, ОАЕ, Иран... все богати, мюсюлмански държави, съседство на конфликта.

Както са на куп да се проведе операция по задържане товарен на 2-3 самолета Спартан и разтоварване на летище в Афганистан.

На снимката ясно се вижда - ислямски нашественици под прикритие на "бежанци".

Косовският сценарий в европейски мащаб.

таз година мигранти догодина очаквайте първите попълнения новородени талибанчета и така по едно на година, а ако близнят много разтежа трябва да е стабилен..... нито социялните ви системи могат да удържат на тоя напън нито поданиците ви..... ще вият вълци скоро....

нЪли уж 99% са мъже бе?

така е повечето са мъже но има и жени както и деца които са си практически майки....

Интересно,че сега са само няколко хиляди,а напролет,когато тръгнат пълчища от милиони,къде ще ги дявате?!?!?!? Няма да ви стигнат лагерите,защото в Африка и Азия живеят 2 милиарда потенциални имигранти,които постоянно се плодят и се увеличават,като брой... Ако не се построи подобна ограда,като китайската стена и не се стреля на месо,както и да се минират границите ни,тези пълчища ще ни превземат и претопят,като ще настанат и най големите гонения в историята на човечеството срещу европейските народи... Бог си знае работата и сега чрез зимата забавя мигрантския поток,сега е редно ние през това време да си изградим защита,а не политиците ни да се карат,кой ще вземе парите и изобщо да не обръщат внимание на проблемите,които ще дойдат напролет... Забележете,че онези горе единствено парите ги интересуват,не ги интересува народа,не ги интересува,че навлизат мигранти през разградената ни граница,интересува ги,кой ще дойде на власт и какво ще може да докопа за крадене!!!!!!!!!!

Много неща се промениха,турската граница със Сирия е запряна с 3 метра бетона стена и Ердоган вече не иска да ги праща нагоре,а надолу и той разбра,че ефекта на бумеранга е лошо нещо.

то отдавна е пълно с мигранти там....сърби им викат

Всичко това е организирано и финансирано. Мюсюлманите завладяват Европа. Скоро ще стане страшно.

Изтрепахте рибата с тази новина. Младежта работа не търси. Младежта чака да и дадат. Я пари, я алкохол, я дрога. Работа, пфу.

Интересно от къде всички тези бежанци намират по 10,000 евро за да плащат на трафиканти. Между тях има млади момчета, които не знаят какво е работа. Кой ли им плаща?

Е, кой, Сорос, пазителят на сбърканите права и свободи, на циганското беззаконие и ислямизацията на Европа. Мръсният ционистки боклук Дж. Сорос.

А зад Сорос кой стои? Май и при тях го има въпроса КОЙ!

Трафик на наркотици- масово пренасят дрога ''мигрантите''- оттам идват и паричните им постъпления.

Много яко. Съобщава се,че в Сърбия е пълно с мигранти,но се пропуска когато преминават през БГ и ние също сме пълни с мигранти. Някъде има подобно депо за мигранти и в БГ,където стоят и чакат реда си да поемат към Белгард. От Белград нататък пак има друго депо и така до РАЯ в Германия.

К`ъв Белград, бе!!?? Това вече е Църград.

Що не ги насочат към Полша. Там има едни лагери с атракционно-музейна стойност, които могат бързо да влязат в същинска употреба.

Епа оно белград е на Дунава и ряката е замръзнала. фатат нагоре по ряката. нагоре, нагоре и са в Бавария.

Това с интернет за ония изби рибата. Докъде стигна глупостта, бездействие и некадърност на властите? На ордите се уйдисва на капризи, те са по-важни от местните, които сигурно се страхуват да излизат по улиците, поне в района, който завладяха тия престъпници. А иначе полицията има начини да озапти тълпи, но по отношение на клетите бездейства. Затова нека Белград да очаква нови орди.

Добре че е природата, да ни пожали: "В сравнение с началото на януари, когато по улиците на Белград живееха около 2500 мигранти, има подобрение. Отчасти това се дължи на извънредните студове, когато температурите паднаха 20 градуса под нулата и това принуди и най-критично настроените към лагерите мигранти да се преместят в специализираните центрове."

и за руската военна база до Ниш!

Някои май пропуснаха новината, че Сърбия "със зъби и нокти" може да реши проблема с Косово. Та, малко "приказки на аба" . . .Преди няколко седмици тръгна един влак от Китай до Англия през Русия , Полша и т.н - тн. Шелковски път, нещо подобно. Та този път стоките от Китай до ЕС пристигат за по-малко от 16 дни, не като морския. САЩ за да контролират и този път . . . . хоп в Полша хамерикански войски и борба за демокрация. В Косово изградиха база на САЩ - та "диктаторска" Сърбия - може да мине газ за ЕС, "демократична" ЕС - газта спира до Гърция . . . . . . Та затова са там бежанците . . .

Хитроооо! Научил си си урока за гнилия капитализъм и световния империализъм во главе със САЩ! Много коварен план.

Хитър е сърбинът: създали зона с безплатен достъп до интернет, за да се свързват с каналджиите и да се омитат по-бърже от Белград.

кво стана бе мурзилаж? Нали сърбите били голямата работа, мигрант не можел да прехвръкне и биели яко ?!

Трафикът е сръбско отмъщение за ЕС.