Новият НПК спъва делото за атентата в Сарафово

Специализираният наказателен съд не можа да стартира делото за атентата на летище "Сарафово" и днес. То може да започне най-рано догодина.

Обратно в новината

Коментари - Новият НПК спъва делото за атентата в Сарафово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този нов закон сега тепърва почва да си "показва рогата".Замислен е от т.нар. политическа класа с една цел - да остане контрата в съда.В ушърб на страните и на обективната истина по делата.Сега всички съдилища са длъжни да проведат т.нар. разпоредително заседание/за изчистване на потенциалните проц. нарушения/ ,при това с възможности за инстанционен контрол.Това е задължително и може да продължи с години -без да се разпитват подсъдими,свидетели и вещи лица.Като свърши тази процедура ,чак тогава започва делото според предишните правила.Така че стойте и гледайте сега,първо в Спец. съд , а после и във всички останали съдилища в страната.Един немски криминалист много правилно беше казал "Времето , което минава, е истината ,която си отива".Така че честито на всички.Хубаво е обаче да се знае още отсега ,че това изменение на НПК бе натресено на съдилищата от сегашното мнозинство в Парламента и е добре бъдещите засегнати граждани/били те прокурори,подсъдими,пострадали,адвокати и въобще-всички в процеса/ да знаят кому да се сърдят за забавените процеси.

израелците си имат море и много се гордеят с това ! кой и защо ги бие по главата да идват у нас ???с какви цели идват тук ,вместо да се наслаждават на тяхното си море ???

Дошли са,за да се наслаждават на българската съдебна система и по-конкретно на"независимият"и "не корумпиран" български цирк,пардон - Съд.