Близките на убитите в Сарафово още вярват, че ще има осъден

При строги мерки за сигурност се проведе церемонията в памет на жертвите при бомбения атентат на Летище-Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Близките на убитите в Сарафово още вярват, че ще има осъден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самото бързо посочване на Хизбула за виновник почва да навява едни мисли за това кой е истинският виновник. 1. Доказателсвата са за западни граждани заложили бомбата. 2. Няма и един доказан атентат извършен от Хизбула и не са поемали отговорнот за нито един атентат за разлика от Хамас и другите. 3. Хизбула де факто са паравоенна шиитска милиция съсдадена с цел освобождаване на окупираните от Израел територии на Ливан. 4. Призната е за партия в Ливан и участва в изборите там. Изводите ги оставям за вас, ако можете да мислите и имате мозък, а не лайна в главата.

А къде е НикитУ външния по него време що го няма там ? И кой кой и защо даде разрешение главорези да си правят среща тук след която стана това в Сарафово кой, няма случайни неща ??!!

Ако сме добри в нещо, то е да демонстрирането на състрадание към умрелите. Самият Борисов се изказа тогава, че не било терористичен акт защото сме били забучили дюнери на всеки ъгъл...Сега първи антитерористи се пишат, лицемери..

терористите от хизбула идил тяба се гонят виновни за атентати

Атентата в Сарафово е срещу граждани на Израел,но той показва,че не сме застраховани и ние.Как ще се справим с този проблем-това е мерилото на света и ни гледат.Нека българският съд не си мисли,че може да протака до безконечност и да скрие някъде делото-Мосад ги наблюдава и очаква резултати от съда.Това е възможност да покажем ,дали сме правова държава или съдийска кочина.Аз лично вярвам във второто--българският съд,като отделна власт ,досега е показал само--корупция,безхаберие и некадърност.Ако ДАНС или военния съд се бяха занимали с това и им бяха предоставили изцяло случая--досега да имаше осъдени.Но--от гражданския български съд,очаквайте--"От умрял писмо!"

какви глупости пишеш бе глупак-мосад наблюдавал!?

Щом могат да посочат веднага престъпниците,те не са ни изпущали от очи досега.Те не си оставят "магарето в калта".

МОСАД още на втория ден посочи извършителите. България е страх да предприеме действия за разрешаване на случая.

ТЕ от МОСАД още преди атентата знаеха подробности за него - даже Цв Цв ходи до Еврейстан да уговорят детайлите и нашата награда за саможертвата ни!

Близките на Жертвите трябва да забравят този жесток момент от Живота си . България като Държава се Уплаши да поиска Разследване .

Какво да се разследва като всичко е ясно!

Тук имат принос щатите! Да на се захващаме за проект "Южен поток"... ...като стана "Турски поток" кръвта тръгна в южната ни съседка така, че...

За мен е по-важно , че има загинал български гражданин другите са статистика.

бг гражданин,убит от мосадците в България !ама бб пръв слуга и приятел на исраел !и всичките ни продажни политици ,без значение от името на "партията" !

Блажени са верующите в българския съд! Амин!

Мосад: авее ейй прости българиии я се разберете там кой ви запали партийният дом и архивта с досиетата на агентите ви къде изчезнаха ?! ....тръгнали те да ми развиват теории на конспирациите че атентата всъщност бил дело на МОСАД ...тцтцтцтц

На следващият ден след гърмежа Бренан-Шефът на Антитерора пристигна внезапно в БГс 12 часов граждански полет. Значи е знаел предварително и идва да предотврати някой да не обърка нещо при разследването. Това е КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ. -Фазата и Нулата имат обща точка.

Пряките изпълнители може и да не ги заловят, но тяхните шефове със сигурност ще бъдат ликвидирани! В Израел не сме християни, и не си подаваме другата буза. Принципът е друг: За оЧо-2, за зъб-чейне!!! А мотото е "Never forget, never forgive"!

тези атентати ще спрат ,когато израелците върнат всичко откраднато ...никой (освен българите) не е съгласен да бъде ограбван и убиван пред децата си .

коя земя бе смешник ,тази дето живеят от 4000 години ли???туй може да го роди само бугарска....

Противоречиш си. По твоята логика палестинците са откраднали земята, а твърдиш обратното. Това, което знаем, че фактите говорят в подкрепа на Израел!!!

Наивници

Браво на българските политически мишоци. Демонтираха паметника на България и монтираха мемориал на чужденци, които не знаят как се ползва битова газова бутилка.

Беше атентат на МОСАД.

Не знаят ли тези нещастници, че в България управлява мафията и виновни са жертвите, а не извършителите на престъпленията?

Още една "новина" на същата тема... И пак се оказва че Израел може да организира възпоминателна акция във връзка с атентата, но не може да осигури присъствието на пострадалите за да започне съдебното дирене което трябва да се произнесе по въпросът за вината на "атентаторите";)

"уважаеми", българският съд призовава израелски свидетели, Държавата Израел не е длъжнаа да ги достави в София. Ако законите в България изискват ВСИЧКИ свидетели да се явяват лично в съда (в България)-замисли се дали това не е поръчкова спънка на съдебен процес. В "по бялите" държави в съда се приемат като доказателства и показания пред разследователите (по някаква стриктна процедура), и "видео'свидетелстване" (не можеш да возиш осакатен пострадал хиляди километра до друга държава). А и съдът може да заседава в българското посолство в Израел-мЕрнах това предложение в нета.

Хубаво е че скачаш на амбразурата... Обаче след като държавата Израел, в лицето на тогавашния и посланик у нас бившият майор от израелското военно разузнаване Шаул Камиса Раз специалист по Южен Ливан, набърза ръка попречи на Българската държава да разпита свидетелите веднага след атентата, тогавашния министър на вътрешните работи Цветанов обяви на 20 Юли, 2012 година, че разпитите ще бъдат осъществени чрез... видеоконферентна връзка с Израел, а на 26 Септември, 2016 година, съдия Аделина Иванова за пореден път предложи неуловимите свидетели от Израел да бъдат разпитани чрез видеовръзка... нещо което явно не се нрави на израелските власти които упорито си правят оглушки по този въпрос, така че желание от българска страна явно има ама от израелска няма-)

А за не се чудиш какво още да измислиш ей ти част от Българския Наказателен кодекс член 139: (7) (Изм. - ДВ, бр. 32 от 2010 г., в сила от 28.05.2010 г.) Разпит на свидетел извън страната може да се извърши и чрез видеоконференция или телефонна конференция в съответствие с разпоредбите на този кодекс. Та както вече казах камъните по спъването на изясняването на фактите около това събитие са изцяло в израелската градинка;)