Сарафов: Нулева толерантност към случаите на насилие, прокуратурата няма да бъде глуха и сляпа

Още днес с моя заповед възлагам на административните ръководители на апелативните прокуратури да следят за бързото и обективно разследване на всички прояви на агресия, заяви и.ф. главен прокурор

Обратно в новината

Коментари - Сарафов: Нулева толерантност към случаите на насилие, прокуратурата няма да бъде глуха и сляпа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ако не беше раздухан случая, къде беше прокуратурата досега. Иначе "лека телесна повреда" дадена от кой ДОКТОР да се види и какво отсъдиха съдиите- всички видяхме.

Дано да си изпълни думите , няма да търпим изроди да пребиват хора безнаказано !!!!!!!!

Българите ги манипулират като малки деца. Всъщност всички твърдения за това престъпление са от една точка. Приятелката на потърпевшата. 400 порезни рани, Ами че ще остане без кръв ... Изобщо, кой знае какво прикриват камуфлирайки с тази новина покриваща всички останали.

Дано теб така леко те нарежат с 400 леки рани

Каква чудесна възможност да се изпере и Сарафов. Да забравим джуджетата и да ръкопляскаме на бореца за справедливост.

До господин Сарафов Господин Сарафов моля Ви обърнете внимание на лицето Камен Балбузанов От Плевен вилнял е в някаква болница в Плевен и едва ли не е изнасилил една жена която им предстои операция от тумор и неговият адвокат да бъде разследван защото му помага по този начин

Сарафов, ЗАКОНИТЕ СО ЗА ТОТАЛНА ПРОМЯНА!

Пак всеки в Ст. Загора знае, че работи в дискотеката, а по закон няма право, но "загриженият и решителен" Гл. Прокурор не е разпоредил проверка. Всички знаят, че тези, както 90% от дискотеките не отчитат приходи и крият ДДС и данъци, но НАП, полиция и прокуратура ... "нямат сигнал, а иначе никога не са чували и виждали това" . Дори сега - НАП са отпускари, Парламента им гласува по-голям бюджет, те и сега са с добри заплати и "нещо (няколко хиляди) отгоре" . Онзи метод с "наблюдение" над дискотеките и облагането им ... е само кампаниен. Помията е вечна.

Травестит се взима насериозно.

Този изверг трябва да бъде осъден и то с много години за назидание на други подобни. Но, нека това е за пример и на всякакви лолетки, които се заблуждават с "лукс" живота в дискотеки, лайф клубове, и всякакви подобни вертепи. Все пак, на 18 години, лесно може да се подхлъзне човек и да не оцени къде, с кого, какво и как прави... Ако надникнем из подобни вертепи, ще намерим всеки ден (нощ) дори и малолетни момичета, които не мислят какво ги чака в контакт с такива изроди...

Единственото бързо ще е пазенето на Простите продажници и 5% тротинетки на Костов и Атанасов. Останалите ги знаем, ще пазят сенките и трафикантите на хора и наркотици

Случая излезе по новините иначе нямаше да разберем

Освен ако насилието не е извършено от някой с връзки

Ама чак като се разгласи медиите започва да ги говори тия неща преди това никой нищо не е правил и са го пуснали

Вече ни правят на най отвеяните глупаци! Как не ги е срам! Деянията когато трябва да са нетърпими са посочени в НК, но се правят на кьорав-какво става с делото по чувалите с пари от Хемус? Нали преди година онзи призна за кухните фирми, които са дърпа ли от банките.... Боклуци!

Да, ама в НПК има широко отворени врати!

Прокуратурата се правят на малоумни, защото взимат пари под масата.

Оф.. тръгнал тоя мафиот да ми коментира подобни неща. Евтина употреба на едно престъпление за собствен пиар..

Ей, как само го пуснаха от ареста в началото. После обаче, като попадна в светлината на прожекторите - декларации и възмущение.

Отдавна се знае, че най голяма е корупцията в съдебната система - всички /съдии, прокурори, адвокати/ са навързани като свински черва. Всеки който е имал работа с тях , го е разбрал. Затова сме най корумпираната страна в ЕС.

Демокрацията е скрито насилие. Самата демокрация е зло, това още Платон преди 25 века го е доказал.

Ай стига глупости. Насилието е синоним на комунизма! При демокрацията поне имаш право на защита и свобода на словото!

Червени точки

Свиквайте с такива прояви. Ако трябва да се разправям с някого или нещо, насилието ще е едно от нещата, които няма да се колебая да използвам. Не вярвам в българския съд и прокуратура, следствие, полицията.

Sm3hurk0

Подобни изказвания, като това на Сарафов сме ги чували и друг път.... Това изказване само вдига мизата на адвокатите :))))) Поредния палячо ! нищо лично !

Като разкараме всичката следкомунистическа и ДС гнилоч нещата ще тръгнат!

САМО ЧЕ ВАШИТЕ ПРОКУРОРИ СА СЛЕПИ И ГЛУХИ

Много приказки и пиар, малко резултати. Прокуратурата работи избирателно.

И 100% толерантност към крадливи гнусни покитици и корумпирани съдии и прокурори Гнууууусни отрепки

Всеки случай на адекватно отношение е само след медийна намеса. Както и изхода от делата е несправедлив след загуба на медиен интерес. На прост народ не му трябва много за да го излъжеш.

Като видиш неадекватния поглед на сегашния Министър на правосъдието не може да се очаква друго.

Това с Поморие е тотално различно от това в Стара Загора. Гледах интервюто - французинът преиграваше, беше нагъл и не отрече, че е мръднал съвсем малко от чадъра очевидно за да провокира или дразни Ганьо. В крайна сметка си е получил това, което е търсел, ще му държи влага.

Прокуратурата ни се закле във верност и спазване на закона! Жива да не бех!

Като ви знам 10г какви ги вършихте заедно с тиквите, майко мила

Сети се Мара да се побара. И.ф. ГП Б. Сарафов след ЦЯЛ ЕДИН МЕСЕЦ скатаване, днес се сети да обяви война на насилието. Ако не беше фб-лавината от гняв и възмущение, щеше ли да се сети?

Тръгнал на умряло куче нож да вади Кажи нещо и за Барселонагейт и Кюлчетата за да си по интересен

Прокуратурата е сляпа и глуха. Другото са празни думи на престъпници.

"Прокуратурата обявява нулева толерантност към всички случаи на насилие и хулигански прояви." Медийна повръщня, отвратителна маркетингова безсмислена показност! Какво значи прокуратурата да обявява нулева толерантност към всички случаи на насилие и хулигански прояви?!? Не е ли това нейното ОСНОВНО и ЕДИНСТВЕНО задължение, за което ние им плащаме? Сега ли ще обявяват нулевата толерантност? Какво са правили до сега, преди да я обявят тази нулевата? За какво са получавали заплатите си, до сега? След това изявление от върха на прокуратурата, който е бил на подобна длъжност и до сега, се разбира защо сме на това ниво на престъпност, защо родата му има имоти, за които не може да докаже произход на финансите. И се чудим защо е още на тази длъжност, и кому е нужно точно той да е на това ръководно място.

От утре всички районни прокурори си прекъсват отпуските, лишават се от всякакви странични доходи и с пълна мощ и тотален ентусиазъм заработват това, което има работата! Yes, baby!

Мазен бате, много мазен...

Стига да не ги хванат или да не се разчуе, следват приказки от общ характер и абсолютни глупости.

Гаргамеле... переш ли, переш ли?

Пак ли нулева толерантност, бе Сарафчо ?

Жалка Държава,Жалки хорица. Целия Народ го знае що за боклук е,но има очи да излиза и да говори за справедливост. Да ви сера на Държавата и на всичко.

Невиждан прокуратурата да обръща особено внимание на Барселона геит и пачките и кюлчета дори и асвалт Гео хората чакат резултати Ане прокурори дасе крият като плъхове

Оооо, ама този бил жив, даже се обади някъде от дъното на затрупалата го корупция...

ВЪПРОС ЕДНО! Колко е взела съдийката за да освободи извършителя? Който отгоре на всичко се изнесе, че има предишна присъда за нанасяне на побой по хулигански подбуди. ВЪПРОС ДВЕ! Ако съдийката все пак не е взела нищо за да освободи катила, ТОГАВА ЗНАЧИ ТЯ Е НЕКОМПЕТЕНТНА, НЕ СТАВА ЗА ТАЗИ ПРОФЕСИЯ И ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА! ИЛИ ДА БЪДЕ УВОЛНЕНА, АКО ДОБРОВОЛНО НЕ ГО НАПРАВИ.

Въпрос три - има ли свидетели, които да дадат показания,че случилата се трагедия преди един месец е точно такава, каквато ни я представят?

Въпрос четири. Обвиненият криминално проявен ли е? Отговор ДА или НЕ? Няма средно положение и адвокатски шашарми.

При липса на доказателства , от полицай и прокурори, които сана на хранилка на ГЕРБ не очаквам друго решение.

Добре, че е Фейсбук. Тъпанар - и.ф. гл. прокурор.

Сарафчо, две неща: Първо: защо досега бяхте глухи и слепи и Второ: За кой пореден път обявявате "нулева толерантност"?

Бас държа, че за пореден път този "батка" с татуировките ще се окаже я нечие синче, я нечий братчед или просто нечий сътрудник. Фактът, че лекари, полицаи, прокурори, съдии, всички вкупом са се юрнали да го защитават, че и "лека телесна повреда" са изкарали, вече говори сам за себе си. Затова батката е имал чувство за безнаказаност - просто си е част от олигархията.

В края на май 2023 г. брутният външен дълг на страната възлиза на 44 893,4 млн. евро (49,7% от БВП), което е с 3 637,2 млн. евро (8,8%) повече в сравнение с края на май 2022 г. (41 256,2 млн. евро, 48,8% от БВП), сочат данните на БНБ

Сарафов, какво стана с Бойков имунитет???? Той май го даде пък никой не му взе!!!!

Клепар!!!! Цялата му дейност до момента е на плужек !! Той е от тези , които са родени за да пълзят-такива НИКОГА не летят !!!!!

Първо да си оправят корупцията при прокурори, полицаи, и тогава да обяви нулева толерантност. Дееба боклуците.